Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «Selena2017»

Коментарі користувача
1 ... 4 5 6 7 8 9 10 ... 34
1.Rozumaka Igor
«Деж там той чортовий піарщик Гунжель,»


Пане Розумако, піарщик Гунжель дає Вам широкі повноваження проявити свої бійцівські якості для боротьби з "людським лихом" та добитися блискучих результатів на відміну від зусиль самого Гунжеля. Проявіться , бажаю Вам успіхів .
1.Borch
«. Borch / сьогодні, 15:09»


Мені в ФБ траплялися матеріали , що цей вірус відомий ще 60 років тому. Може, він ще давніший в природі, якщо не рукотворний - молодший. Хіба лабораторії не продукують гидоти й зараз?
Selena2017 5 серпня 2020, 21:58 На тему: Шмигаль і фалоімітатори...
25.микола козак
«25. микола козак / сьогодні, 13:03»


Не бачу смислу відповідати. На таку силу срачу в твоїй голові бульдозер треба , а не слова і очевидні факти. Тому й шмиголі сьогоді розкошують, бо поставити їх на місце - нІкому .
Selena2017 4 серпня 2020, 23:36 На тему: Шмигаль і фалоімітатори...
22.Fed654Frumos
«Шановна,ви часом не московітська шпигунка?»


Сам собі подобаєшся ? Ну, аби на здоров"я.
Selena2017 4 серпня 2020, 23:34 На тему: Шмигаль і фалоімітатори...
20.Ltava
«Ти дійсно надієшся достукати до розуму? Співчуваю ((»


Лтаво, дякую . Не лише за співчуття, а й за розуміння. Та знаю я, що був би присутній розум , то дивився б він на світ інакше. Заради тих страждань людських неміряних все згадала. А на ту його писанину - начхати.
Selena2017 4 серпня 2020, 22:05 На тему: Шмигаль і фалоімітатори...
17.микола козак
«7. микола козак / сьогодні, 11:37»


Такі, як ти , Козаче, ні заднім , ні переднім місцем думати не здатні абсолютно. А відчувати біль і страждання інших людей в силу махрового егоїзму то й зовсім .

Так, була голодна і в 33-му , і 47-му ., досі перед очима зеленого кольору гороховий хліб 60-тих . Везла з Москви білий батон в авосьці - вся Полтавщина перепитала : де взяла?

Навчали переважно брехливої історії Компартії, атеїзму. А через 40 років у вузівському музеї дізнаюся , що викладачка історії КПРС перед смертю сказала : " Я все життя вірила в Бога... " Кумекаєш хоч що-небудь?

Батькам було всЕ дорого, бо після каторжних колгоспних років не мали навіть пенсії , про неї й мови не було.

Так, робота була. А квартири не сподобилася .

Це ж я тобі ще не кажу про Соловки, Колиму , Кенгір, Сибір, засіяний кістками найвартісніших трударів, яких більшовицька нечисть туди висилала, бо не терпіла ні талановитих, ні вчених, ні заможних з праці рук своїх. Розблимайся нарешті та прислухайся до людських спогадів і жахнись свого невігластва. Чи душа вже салом заросла?
Selena2017 3 серпня 2020, 23:07 На тему: Шмигаль і фалоімітатори...
12.микола козак
«При совку , як ви його називаєте , ніхто не думав ,»


Козаче, правду про себе сказав : не думав. Про «нікого» - не розписуйся. Не буду сперечатися чи щось доводити , бо твої судження просто убогі, вибач.
Selena2017 3 серпня 2020, 20:41 На тему: Шмигаль і фалоімітатори...
8.orakul
«це ті, хто ще з «совка» лишився .»


Саме "совком " виховані і виплекані сьогодні шмиголями поставали, суті своєї не приховують , сорому не мають , відверто жирують. На відміну від світу саме так у знівеченій російським «совком» Україні зараз відбувається. Тільки сліпому від народження «совок» може здаватися ідеальним.
Selena2017 1 серпня 2020, 19:44 На тему: Шмигаль і фалоімітатори...
5.Ludmila65
«Во всем мире власть охраняют.»


Ті, хто йде у владу працювати для людей і держави , не тягають за собою охоронців та кортежі. Бо не з лякливих . І такого в світі чимало . Тільки ми за своїми переляканими цього не помічаємо.

Змінено 01.08.2020, 19:48
Мучить мене питання : кого чи чого ми боїмося більше ? В магазинах вимагають : "Одягніть маску!" - останніми днями все наполегливіше . Бояться штрафів. МатерІ ведуть трьохрічних дітей, самі в масках, діти --ні. Їх що, не "беруть " віруси? То поліцейських чи вірусу?
9.orakul
«Є і про шизофренію "»


Для того, щоб визначити стан розуму та здоров"я оракула , можна не читати Ефремова , досить його (оракула ) коментарів на цьому сайті -- картина повна. Носиться з "Часом Быка" як отой з писаною торбою . Прожив би його автор до наших днів , відмовився б від власного проповідування " всепланетарного коммунистического общества" , споглянувши на те, яким став світ сьогодні і як оцінив таку маячню, яку змушений був пропихати у свої неординарні твори..
Кривляйся й далі , чоловіче. Може, колись попустить.
2.Filon
«ніякої симптоматики не дає»


Так, в організмі живе. Доки притаївся , його не видно. А як з різних причин вирішив показатися , то «симптоми» виробляють ще те. Просто медики могли б сформулювати свої висновки кваліфікованіше, а до автора претензій не маю.
Як можна визначити наявність у людини конкретної хвороби "практично без симптомів2? Що за фантастика ????? Подуріли вже з цим вірусом....
11.Седой
«Если бы ты знал ее размер, не поседел, облысел бы от зависти :)»


Яничарам у всі часи платили багато : за зраду , жорстокість , розбій , безвідмовну покірність володарю , який дозволяв грабувати і на користь слухняного , за безпринципність , за втрату відчуття батьківщини. Знайшов , чим хвалитися -- ренегатством. А чомусь не робить щасливим розмір пенсії , смикають стежки дитинства , та не пускають ними пройтися. Яничари добром не закінчували, то вже Доля справедлива розпоряджається . І не зрозуміти України сьогодішньої не дано вже Седому до останнього подиху.
Ще одне . Всі мислячі дописувачі цього сайту НЕ МОЖУТЬ НЕ ЗНАТИ , чого варта сьогодні Росія та життя в ній . Так що нІчого тут пилюжити сміттям їм межи очі. Не проходить...
" ... ціна на розподіл нараховується окремо ..." А хто її ( ціну) бачить справжню ??!! Аж ніяк не 0, 80 грн , як сказано вище. Спалила 3 кубометри газу , а за розподіл ( ще й з причепленими з доброго дива вигаданими кубометрами) треба доплатити близько півтори сотні гривень . То яке тут "обгрунтування"?
Selena2017 26 травня 2020, 16:54 На тему: «Таврія» наздогнала скутер...
"Перелом руки та передпліччя " - як це з погляду анатомії ?
25.микола козак
«не вважаю за потрібне з тобою сперечатись»


Та не було б більшого горя
19.микола козак
«Саме через майдан ми там де опинились»


Козаче, та ніде ти не опинився ! Як сидів у запічку, так і сидітимеш за всіх катаклізмів, ніхто тебе не замутить, не переживай.Ото й усі твої горизонти .
14.Rozumaka Igor
«постійно сміюся з того що він пише.»


Хіба можна сміятися з особи , яка всіма силами намагається довести, що вона НЕПРИШЕЛЕПОК? Нелоха вже маємо, витворюється ще й Непришелепок кобеляцького розливу ,який панічно боїться , щоб не повторився Майдан , бо йому не до шмиги , коли неможливо стане пхати все з кацапщини.

Змінено 24.05.2020, 20:58
3.Ltava
«звичка перекривати трасу,»


Мабуть, ця звичка грунтується на прихованому бажанні, щоб проблему вирішив хтось рішучіший , сміливіший . В даному випадку водії , які сном-духом не в темі . А взяти власними умами обрану і посаджену на трон свою ж владу в таку облогу , щоб вона або тікала безбач або вирішувала все як слід, не хочеться. Чи боязно. Ще Параджанов визначав : хуторянство і боягузтво. Коли тільки позбудемося цього?....
Selena2017 21 травня 2020, 21:20 На тему: 9 травня - про що ви пишете???...
31.Ltava
«31. Ltava / сьогодні, 20:13»


Зараз у мене Роман Іваничук "Євангеліє від Томи". Що не слово, то й відкриття. Порадою скористуюсь, дякую.
Selena2017 21 травня 2020, 20:07 На тему: 9 травня - про що ви пишете???...
25.orakul
«писав....про жемчуг.... Не буду повоторювати.»


Ой, оракуле, до чого ж тільки докривлявся !!!!! Лтавиної латини не зрозумів зовсім,сміх та й годі... Я ніколи не вважала свої висловлені думки перлами . Шукаю такі в розумних людей, книгах, побаченому на власні очі.. І аж ніяк не в такій маячні як оракулова. Хоч би вдумався, хто метає , а хто не сприймає.

Не послухала Лтаву , зачепила , каюсь. Нічого іншого , крім того , що вже твердо сидить в мізках, ця людина не сприйме. Даю їй спокій надалі.
Selena2017 20 травня 2020, 18:51 На тему: 9 травня - про що ви пишете???...
22.orakul
«2. orakul / сьогодні, 11:52»


А ще назвався пророком, городити б мав про майбутнє , а застряв у брехливому минулому намертво , ніякі аргументи вже не сприймаються.

Не може цей день бути СВЯТОМ в принципі !!! Так, війна закінчилася і люди в той час зітхнули. Так не святкували вони, а голосили, гіркими сльозами плакали за загиблими та скаліченими. Моя покійна мама за своїм первістком, моїм небаченим братом , голосила , бо з Бреста не повернувся. Ще одного війна догнала інфарктом, не дала дожити й до пенсії. Не кажу вже про інших членів роду.

Сьогодні правда про радянсько-німецьку війну з усіх джерел показалася, хто цікавився, той зрозумів , хто і з якою метою її розв"язав , яку кількість живих людей гнав під кулі дурним своїм наказом. Не було ніякої ПЕРЕМОГИ, навіть найголовніший вбивця Сталін це розумів. Цього дня треба спокійно й з пошаною згадувати тих , хто пройшов те пекло. А "святкувати " - гріх.

Відносно того, що ми з Славком схожі на фашистів, повна маячня, бо на розумну думку вже не здатний. Слабак ти, оракул...
Selena2017 20 травня 2020, 09:27 На тему: 9 травня - про що ви пишете???...
19.Slavko
«9. Slavko / сьогодні, 00:42»


Якби це можна було на цьому сайті, я б поставила не один , а СТО лайків за Ваш коментар , Славку!!!! Та біда в тому , що ні автор статті - яничар по стану душі, ні пророк - ватник , дурисвіт продажний , не сприймуть сказаного і не зроблять висновків. Вони вже для суспільства пропащі. Тому й плюються в безсилій злобі на всіх підряд . Залишається тільки покластися на час , який вирішить сам, коли їх та їм подібних дістануть материнські , сирітські та вдовині сльози , і лише тоді їм заціпить. Це спрацює вища справедливість. І так буде!
Selena2017 17 травня 2020, 11:30 На тему: Час трієчників...
[[ ЦИТАТА|4|orakul|Цікаво, що з цього приводу наша лунна мадама думає?] Не втаю, слухай .
Давно розсівся на цьому сайті з єдиною метою : височіти на п"єдесталі ГЕНІЯ РОЗУМУ. Скільки зусиль витрачено!!!! А все намарно , вже кривлятися почав, а мрія не здійснюється. Та й хто підсадить на ту вершину, хіба однодумці? Звичайно, й такі є. А Селену аж ніяк досі не вдалося затягти в табір несамовитих, що поливають брудом не лише народ український, а й світ увесь.. Чомусь її думка спати й жити в своє задоволення не дає. Щоб оце я та мені подібні пішли за цим "ГЕНІЄМ ДУМКИ", в якого очі на потилиці, скособочені в бік злочинного минулого ? В словах якого кипить ЗРАДА , безбережне ХАМСТВО, неприхований СТРАХ , ЗНЕВАГА до людей ?????? Не діждеш.

Так, карантином нас залякали. Народ повівся по-різному, бо терплячий надміру. Європейська модель поведінки лише в зародку. Давним-давно сказано "Лисиці брешуть на щити, та сонце устає на сході" Схід - це непереможні закони світобудови , якщо не докумекав. І вони діють так , що той , хто сьогодні лякає чи ллє бруд на всіх і все, - сам злякається, шукатиме сховок і памперси.

За своє життя я доста набачилася причетних до компартійних благ , які чомусь не пішли ціною власних зусиль їх захищати , а тепер скиглять і виглядають жалюгідно. Одним словом - НЕЧИСТЬ.
Поки що твої блохи розлазяться і людей спокушають навіть принципи буддизму порушувати : "... якби був Сталіним, то стріляв би..." Та час прийде - прозріють. Або ні...
1 ... 4 5 6 7 8 9 10 ... 34
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації