Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «Selena2017»

Коментарі користувача
1 ... 6 7 8 9 10 11 12 ... 34
Selena2017 26 березня 2020, 21:21 На тему: Полтава розгортає блокпости: в...
3.Ltava
« слова поганого не казав проти санжарців . »


Лтаво, не Вас мала на увазі, повірте ! Просто давно зауважила , що найбільше отих моралізаторів було з Полтави , Фейсбук аж кипів. Тепер всім дістається. А розумнішати - процес непростий і тривалий, та й не лише стосовно санжарців.
Selena2017 26 березня 2020, 18:14 На тему: Полтава розгортає блокпости: в...
1.Ltava
«А новосанжарці були не гостинні )))»


Бо передчували, що з часом і Полтава наїжачиться блокпостами та бетонними блоками. Якраз для зручностей тим, хто не вгавав моралізувати з приводу лютневих подій.
Selena2017 22 березня 2020, 09:50 На тему: Коронавірус в Україні: кількіс...
3.Filon
«старше покоління нічим не краще за молодь. Гірше, я б сказав.»


Ігоре Миколайовичу, а до якого покоління Ви відносите себе - до старшого чи молодого? Судячи по «редакційних» - в обох присутній , з однаковими характеристиками.
Selena2017 18 березня 2020, 19:54 На тему: Наслідки 2014–го...
8.Ltava
«8. Ltava / сьогодні, 19:47»


Моноліт двоскладовий, взаємно доповнюють його обидві складові

Змінено 18.03.2020, 19:57
Selena2017 18 березня 2020, 18:47 На тему: Наслідки 2014–го...
6.Ltava
«Армія і поліція не можуть об"єднувати »


Про поліцію - згодна. А про армію не зовсім , якщо взяти за приклад армію Ізраїлю, де навіть дівчата служать без поблажок. Тому й суспільство там монолітне .
Selena2017 18 березня 2020, 15:25 На тему: Наслідки 2014–го...
3.Професор
«3. Професор / сьогодні, 12:32»


1. Сильна , свідома своїх завдань армія , розуміння її ролі для суспільства кожним громадянином - ще й яка об"єднуюча складова успішної держави !

2. Всі названі Вами народи постали такими тільки тому, що захищали свою ідентичність через боротьбу за рідну мову. Про це багато написано істориками.

3.В питаннях віри я не дуже смілива. Але менше б дрався в Українську церкву Кирило, спокою було б більше.
Selena2017 18 березня 2020, 15:14 На тему: Наслідки 2014–го...
2.Ltava
«2. Ltava / сьогодні, 11:22»


В ідеалі так. Тільки сьогодні немає (на мою думку) ні таких сил , ні бажання БУДУВАТИ сАме таку державу. А нізвідки вона не впаде.
Selena2017 18 березня 2020, 11:18 На тему: Наслідки 2014–го...
Пане Володимире, Ви виклали своє бачення подій того пам"ятного дня , дякую. Ще один штрих до осмислення того , що сталося ( для мене особисто). Практично з усім згодна. Попрошу тільки про одне : поясніть , якого значення Ви надаєте постулатам "армія.мова . віра". Чи вважаєте ці чинники роз"єднувачами в житті країни? Зовсім неважливими? Що ж інше має об"єднувати, на Вашу думку? Один лише паспорт громадянина України, здається, не спрацьовує.
1.Ltava
«Черговий ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, у владі :((»


Який не збирається ніколи бути пенсіонером. Такого цинізму й чорти в пеклі не видають
Selena2017 28 лютого 2020, 10:03 На тему: Україна не в смартфоні...
3.Filon
«А можна конкретніше сформулювувати.»


Можна. Якщо людина береться до справи, яка вимагає знань, вміння, врешті куражу перед огромом завдань, які перед нею стануть , в даному випадку - держава та мільйони доль, які будуть залежати від її роботи, то повинна бути професіоналом , чи ні? Повинна була оцінити масштаби взятого на свою відповідальність ? Вміє розбиратися в людях , щоб ті надійними були , щоб тягли віз разом, виконуючи обіцяне ? Можна називати ще багато чеснот , яких під мікроскопом не побачиш у людини , яку Ви так пожаліли на початку статті. Сподіваюсь , розумієте , про кого я. А мені не хочеться жаліти того, хто остаточно "со товарищи" - непрофесійними радниками - добиває моє право жити хоч трохи по-людськи.
Тепер на санжарців можна "всіх собак" вішати , зручний момент!!! Бо все проявилося : ницість , жорстокість , благородство - вся палітра заповнена. Діалог влади з народом . Хто як умів , так і говорив та діяв. Справді, на переїзді було багато огидного і з боку поліції, і жінки скаженіли . А якби ж оте сорокарічне Реті та перш,ніж матюкатися як і оті молодиці,задумалося : А ХТО І ЯК всі ці роки обробляв свідомість українців , якою вона є сьогодні? Це ж постаралися то мумійо сталінське, то прилади ПДДН - прилади добровільної дебілізації нації - телевізори з трижди продажними зрусифікованими каналами, голос розуму глушився і своїми, й чужими писаками та глашатаями. А тепер , як припекло кожному платіжками та вірусами , й прорвався весь бруд , крик, страх . Правильно сказала Лана Зеркаль про події в Санжарах : міні-хаос, який в будь-який час може охопити всю країну. Будьмо трохи обережнішими в осудах.
Selena2017 27 лютого 2020, 20:13 На тему: Україна не в смартфоні...
Ігоре Миколайовичу, а біля Вас багато радників-професіоналів , чи Ви справляєтеся самостійно із взятим на себе вантажем обов"язків?
Роман Романенко свідомо ! не відповів на ще три важливих питання , які задала жінка. Помилково використана нею цифра не робить погоди в задуманій афері газовиків (звичайно, не на рівні кінцевої ланки ).
42.Ltava
«Не давайте себе давити і робити крайніми !!!!!»


Лозунги і заклики легше прголошувати, ніж здійснити. До цього ми ще всі не готові

42.Ltava
«Я не кидався, хоча з самого початку говорив про підставу:((»


Я й не мала Вас на увазі зовсім. А про «підставу» - цілком справедливо.
38.Ltava
« то уявіть яка манія величності у кобилятчан :))»


Та нехай буде й манія величі , не перечу. Тільки ж перш , ніж плювати в сусідський колодязь, хоч трохи подумати б , як дехто тут відразу кинувся.
39.Filon
«9. Filon / сьогодні, 12:06»


Ігоре Миколайовичу, у мене немає жодних підстав звинувачувати Саню та Рому, від мене цього ніде й не звучало. Та й Ви за всіх не ручайтеся , бо були й такі , що шукали. За нашу владу (місцеву) - окрема розмова, яку починати передчасно, нехай ті претензії та обвинувачення визріють остаточно та оприлюдняться. Я живу в Санжарах довгі роки, знаю людей, вони дуже різні , всіх трьох названих очільників бачу наскрізь ( не поспішайте глузувати , не самовпевнена) , тому мені дуже болить те, як нас тупо роздавили , і хто цьому сприяв - стало ясно , як день. Думаю, наші з Вами визначення адекватних і неадекватних - різнитимуться. В такому наелектризованому натовпі стримуватися важко , про це цілі теорії створені. Та ще при тому, як це було обставлено сильними світу цього та тих, про кого й слова не підберу зараз, мабуть, гаддям повзучим...
36.Ltava
«Дарма нічого не буває !:»


Та мені вже байдуже , хто що подумає , які висновки зробить з мною написаного, бо як і багато хто в селищі емоційно виснажені настільки, що сусідам таких відчуттів не бажаємо. Користі з цього не маю, та й не прагнула урвати. Просто не зуміла донести тим, хто почав приписувати цій події п"яних та так дурнуватих , а суті не второпав. Як ото : а слона-то я и не приметил . Такої публіки скрізь вистачає , для них це розвага в затуманених мізках. А в Кобеляках , що : всі з святими німбами над головами?

Лтаво, я б змінила Ваш коментар на " Випадкового нічого не буває !" А, може,й так правильно, вже не наполягатиму.
34.Ltava
«Чий ?»


Добре знаєте його і без мене, дарма старалась.
31.Ltava
«а зараз як проповідник повчає жителів санітарної культури:))))»


Я ж не врахувала одного : Решетило кобелячанам відомий як близький родич ! Каюсь...
31.Ltava
«мені показалося »


Лтаво, можете з повною впевненістю не хреститися - не показалося. Ще й дехто з вірних грунт підготував.
29.Ltava
«А Олег Решетило свій чи чужий ? »


Олег Решетило виріс в Санжарах , проживає в Решетилівці , видає газету «Година» ( не впевнена , чи це повна її назва) , отже, він фаховий журналіст. Події в Санжарах його завжди цікавили і неодноразово висвітлювалися на сторінках цієї газети об"ективно. Чому б і не цього разу? Якого невігласа критикував - не зауважила, тому не можу дати оцінку, спрямуйте мої пошуки , тоді матиму, що сказати. Не хочеться нікого розгнівити , але таки скажу : не варто зациклюватися на окремих деталях, вони відволікають від основного : хто автор , режисер , виконавець ? Це моя , жіноча логіка, можете її зневажати тільки тоді , коли правильно розберетесь , ще й мене просвітите. Ще й сьогодні по селищу шугають атозаки, повні поліцейських розкішні «Міцубісі» , синім криком крутять. Слава Богу, хоч сиренами не ревуть . Зате харківські байкери ось-ось заявляться проти " мракобесия " воювати з нами.
25.Ltava
« заяви своїх земляків і Головихи »


Лтаво, може Ви звернули увагу, що я писала про те, що повинні влягтися емоції та охолонути гарячі голови ? Такий час поволі настає , санжарці обговорюють подію , кожен свою частину баченого , складається більш-менш цілісна картина . Про її деталі не поширюватимуся, озвучаться й без мене. Тільки попрошу Вас і всіх на цій сторінці : заради справедливості НЕ ПЛУТАЙТЕ САНЖАРЦІВ з ГОЛОВИХОЮ та її патроном . Це кара Божа над селищем, отому вереску ні на йоту вірити не можна. А чужих завезених справді було багато. Досвіду в тих, хто заварив таку кашу багато, а гості , що прилетіли , і місцеві однозначно заручники створеної ситуації.

Змінено 23.02.2020, 12:52
22.Ltava
«Санжарівці розпочали посипати голову попелом і каятися:((»


Лтаво , будь ласка, підтвердіть фактами своє повідомлення про каяття. Буду вдячна.
Бері Мор , можете повірити, що і я не пам"ятаю колишніх образ - між нами. Тут є від кого іншого зціпити зуби і не обзиватися , так як я й робила тривалий час. Оцінка подій , що сталася, змусила (думаю, ненадовго) обізватися. Ви багато бачили на власні очі, маєте свою думку, вона висловлена. Але ми всі ще не зібрали повної картини того, що відбувалося, бо сьогодні додаються нові деталі, від яких холоне душа. Потрібен час, щоб вляглися емоції та охолола гарячка. Ще ніколи не було так, щоб до справедливого спротиву не домішувалася нечисть. Її плекає на свою підтримку знаєте хто. Вашого розуму вистачить , щоб розібратись у цій події в різних ракурсах, хочу в це вірити. А тепер моделюємо ситуацію : ця лиха година обминула Санжари і тупо приперлася в Кобеляки , там теж можна без відповідної підготовки приймати всіх "котів у мішку". Гарантую, що у вас був би ще один Львів, Тернопіль , і кобелячани приймали б на свою голову всю дурь, яка б полилася від тих, кого поки що , повторюю: поки що ! обминуло. Як полощуть оце сьогодні санжарців, які вийшли сказати владі, що вони не бидло. Даруйте, якщо й цього разу я чимось образила. На суддях, вважаю, повинна бути випрана мантія і без латок.
1.Poltava
« огидно було дивитися»


Агов, чоловіцтво мокроштанне ! Не були , не бачили , не відчували й не терпіли , на об"єктивність не страждаєте , нездатні глибоко проаналізувати причини , що спонукали людей на спротив, не виділяєте головної думки всіх, хто озвучував її журналістам , не допетруєте, звідки в цієї події ноги ростуть - НИШКНІТЬ !!! Залишайтеся по своїх запічках , біда вас не дошукається якийсь час... Кажуть : "в сім"ї не без виродка" , це їхніми руками шкода зроблена , за яку соромно всім іншим.

Змінено 21.02.2020, 10:05
1 ... 6 7 8 9 10 11 12 ... 34
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації