Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «Borch»

Коментарі користувача
1 ...5 6 7 8 9 10 11
Borch 2 грудня 2017, 21:45 На тему: Діти відвідають театр, а дорос...
39.Адекватник
«Йде процес зачистки території і скупки землі. А тоді може й дадуть роботу... батрака.»

Вы не чули про план замінити населення на негрів? Вони не бухають і витривалість у них краща. Місцеве населення на роль батраків не підходить.
Borch 2 грудня 2017, 21:36 На тему: Діти відвідають театр, а дорос...
1.rybolov
«.Та я,вибачте, відволікаюсь від теми.Так от,-ця стаття з"явилась одночасно з оцією на "новій Годині": Посилання на www.youtube.com Та ж сама подія ,але суцільний негатив.Мені цікаво,де "собака порилась" і чому різні гілки влади працюють ,як "лебідь,рак та щука".Чи це закономірність»


Мер сказав, знач нада виполнять. Хто проти рострілять!!!
Borch 2 грудня 2017, 21:24 На тему: Викрали вже п’ятий скутер...
Тупой дед, как валенок. Внука ментам сдал. То есть решил с семейного бюджета подкормить государственных служащих. Но главное тут не это. Именно такие деды и виноваты в голоде 33 года, именно такие писали доносы на расстрелы, и из за таких человеконенавистников и страдает страна, и страдать будет. Этот дед первый побежит писать доносы на односельчан, если буде надо. И будет тихонько радоваться пока его соседа при все людно казнят.
1 ...5 6 7 8 9 10 11
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації