Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «Borch»

Коментарі користувача
1 ... 4 5 6 7 8 9 10
32.Dikaia
«У чоловіка були проблеми, то ми звернулись у приватну клініку Біляка»

Любая уважающая себя частная клиника должна иметь отзывы о врачах. Без отзывов и рейтинга врача, частная клиника, ни чем не лучше государственных клиники. В обще, реформу здравоохранения нужно было начинать с отзывов и рейтингов врачей, а не с этих бесполезных тело движений. 21 век на дворе а мы до сих пор не имеем представления к кому идем на прием.
Borch 30 серпня 2019, 13:25 На тему: Післявибор’я...
9.ИВЕН
«???-це ви про свє місцезнаходження в стаді так розумієте-тоді не смію заперечувати»

Без цього коментаря ніхто б і не зрозумів.
Borch 30 серпня 2019, 13:17 На тему: Післявибор’я...
Путчісти закликають до путчу.
Borch 28 серпня 2019, 18:08 На тему: Еволюція братви...
59.Ltava
«Моє переконання про необхідність громади ( суспільства) турбуватися про людей які в силу своїх фізичних,розумових чи вікових не можуть себе забеспечити достатнім рівнем для фізичного виживання і захистити себе від негараздів:(( На моє «ліве» переконання ніякі ринкові чи лібертаріанські переконання не знімають моральний обов"язок по відношенню до таких людей:((»

Це тут не причому. Чи хочете сказати праві, чи навіть тоталітаристи, відкидають необхідність допомоги людей не спроможних до самозабезпечення? Друге питання, якими методами повинно це досягатися. За який рахунок це все повинно відбуватися, по вашим лівим поглядам? Хто повинен вирішувати обсяг цієї допомоги? Всім по рівну, чи по заслугам? От в цих питаннях і закрита суть. Те що допомагати потрібно, в цьому немає сумніву ні в кого.
Borch 28 серпня 2019, 15:08 На тему: Еволюція братви...
57.Ltava
«До заяви команди Зе не цікавився, тепер прийшлося, хоча мені блище лівий напрямок:)) Я не проти лібертаріанства в цілому, кожен повинен турбуватися за себе, просто шкода "щепок " що «летять» :))»

Розділ на правих і лівих умовна річ. Різниця лише в тому що одні хочуть залізти тобі в душу а інші в гаманець. Причина в банальній заздрості. Для лібертаріанців основним являється особиста свобода, роби що хочеш живи як хочеш, головне не мішай другим. А як ти не мішатимеш другим, якщо вони тобі будуть заздрити. Одні будуть вважати що ти не так себе ведеш, інші що потрібно ділитись. От і виходить що лібертаріанство це утопічна концепція, не спроможна до реалізації, через природу людини. Хоча раді справедливості скажу що щасливіших і світліших людей не існує, знають вони про свій політичний статус чи ні. Якщо ви не згодні, назвіть те що хотіли б поміняти в суспільстві, чи що турбує Ваші ліві погляди, і я назву в чому Ваша заздрість.
Borch 28 серпня 2019, 03:59 На тему: Еволюція братви...
55.Ltava
«не читали програми за кого голосували? Сумно :(( А як голосували ? по фоткам ? :))Чи Голоборотьку ?»

По можливим втратам від обману. Цікаво, Ви взагалі розумієте суть лібертаріанства? Чи це слово перший раз почули після недавніх подій в Москві? Можливо наведете на Ваш коментар про те що нова влада лібертаріанська, раніший 10 серпня? Я тут просто рідко, міг не помітити.
Borch 27 серпня 2019, 17:33 На тему: Еволюція братви...
53.Ltava
«А тут уточніть - хто у нас інтелектуали ?:))»

Люди спроможні висловити свою точку зору самостійно, без стороньої допомоги.
53.Ltava
«Ну так ми ж МАХНОВЦІ :)) Анархія це наша стихія!!!:)) І лібертаріанство нової влади теж нам підходить, ніякої держави, кожен сам за себе :))»

Лібертаріанство? Не задумувався що нова влада зв’язана з ним, до ваших слів.
Borch 27 серпня 2019, 17:05 На тему: Еволюція братви...
"У держави Україна — рак." Рак головного мозку? :) Картопля по баксу, ну а що? Дорого? Не подобається купуйте по 9грн, а ще можете і по 5, якщо на цибулю поміняти. Правда це нада мозок включати. Легше щоб президент все порішав, почистив, нарізав, і нажарив. А потім всі в шокі, чого він ще й з’їв все сам... А тогошо. Взагалі добре що інтелектуали сьогодні мають змогу говорити, все що думають. Шкода тільки що любиме заняття Українців критикувати владу, тому у нас ніколи і не було своєї держави. Можливо час від часу потрібно дивитись і на себе.
- Чому ти такий дурний що не можеш купити картоплю по 9?
- Це все Зелінський, Масад і Обамо винуваті, вони хочуть нас витравити.
Borch 13 серпня 2019, 14:52 На тему: На Полтавщині поліція викрила ...
Пацаны шли к успеху. Или 7 лярдов или 7 год. Не подфортило, не повезло... =)
Borch 23 липня 2019, 13:15 На тему: Голова ЦВК: «Ласкаво просимо у...
3.Slavko
«Немає ніякого результату !
Ну деякі свині біля корита повсирались і що ? Так було завжди ! Такі вони по своїй природі, помінявся господар – с#руть, іноді рідко... Я не правий ?
»

Господаря в Україні ще не було. Про це свідчать статистичні дані, по яких ми відстаємо від усього снг. Взагалі навіть деякі африканські країни нас переганяють. Не всі але... Це жахливо. Скоро почнеться формування місцевих осередків слуг, якщо Ви не відноситись до свиней, маєте шанс, не сидіти перед телексом. Я так думаю.
Borch 22 липня 2019, 16:58 На тему: А у селах у веселих......
17.Filon
«Що ж, значить його дурили.»

А я то думав дурили Вас, щоб потім на нас перейшло... Маніпуляція з інформацією, ще один запис в чорний список цього захисника! А там таких записів що аж писати уже нікуди. Ви можете продовжувати вірити в ангела... Мені більше подобається відштовхуватись від фактів.
17.Filon
«якби на Вітка працювали більш професійні люди, то він би і в цьому разі програв Касаю.»

Ну да. Оля супер профі, і все одно не допомогла.=))
Borch 22 липня 2019, 14:52 На тему: Голова ЦВК: «Ласкаво просимо у...
1.Slavko
«Тільки вперед – на кухню – і назад, на диван !.. «"Слуга"» по ящику все зробить !»

Не наявність роботи дає результат, хоча результат це завжди наявність роботи.
Borch 22 липня 2019, 14:48 На тему: Депутатом по 149-му округу ста...
12.Maks75
«я дууууже сумніваюсь! А ви? »

Впевненості немає, але на рахунок інших кандидатів була впевненість, що точно нічого не зроблять.
Borch 22 липня 2019, 12:45 На тему: Депутатом по 149-му округу ста...
8.Maks75
«Дитячий сад - це вірити в казочки політиків-популістів. Вільшість виборців повірила в казочку "зелених героїв" і маємо те, що маємо.»

Конечно популісти. Скоро побачимо чи хоч одну обіцянку не виконають наші популісти. Взагалі що таке популізм, і кого Ви вважаєте не популістом? Якщо не секрет...
Borch 22 липня 2019, 12:07 На тему: Депутатом по 149-му округу ста...
5.Maks75
«Щиро і від душі іисловив свою позицію:»

Щиро і від душі показав свій рівень розвитку, дитячий сад.

"на наступних виборах кобелячанам вже непотрібно розраховувати на приїзд артистів типу Дзідзьо чи Ольги Полякової." Возити артистів на виборах це позор. Я дуже радий що земляки не повелися на цей крок, це дуже важливо. Народ міняється в кращу сторону, жаль що для цього була потрібна війна, але все буде гуд. А формат таких народних гулянь мені особисто сподобався, тому не спішіть забувати про такі гульки, можливо все тільки починається. Правда все залежить від людей, захочуть буде!

"Далі за критерієм симпатії земляків, розташувалися Лариса Босенко" Цікаво як це вона не потрапила в закритий опрос, якогось кандидата... =) ех, ці закриті опроси...
Borch 20 липня 2019, 20:46 На тему: А у селах у веселих......
15.Filon
«Звідки дані? У мене - із закритого опитування одного із кандидатів. Хоча зізнаюся, що на 1оо відсотків довіряю лише опитуванням, які проводив сам. Зараз не проводив. Та продовжимо. Касай переможе у Козельщині. І все. Ви із Козельщини? Тоді маєте рацію.»

Дані з усього округа. Джерело якесь опитування в відкритому доступі, десь в ютубі бачив де не пам’ятаю. Після завтра будуть перші результати. Тоді і побачимо чиї джерела були актуальними. Бо дані дуже аж різняться. Із закритого опитування одного із кандидатів, Вітко на першому місті, із моїх даних, не попадає і в трійку.
Borch 20 липня 2019, 14:43 На тему: А у селах у веселих......
8.Filon
«Вітко, Касай, Мінязєв»

Вітко буде першим, але не з переду. Касай незаперечний лідер. Відрив від 2 місця 10%.
8.Filon
«Він то ніхто, але ж він слуга народу.»
Він то ніхто, але хто інші? Передвиборча кампанія деяких кандидатів відверто зневажлива. Тільки зробили вони одну помилку, раніше вибирався той хто найбільше на-шумів, хоч і знали що кака але не було альтернативи. А тепер пролетить той хто найбільше на-шумів. Мені аж трохи жалко Вітка, такий облом його чекає.
Borch 19 липня 2019, 12:05 На тему: А у селах у веселих......
Я конешно не Шевченко...

Авторитет річ не постійна,
риторика останнім часом негативна.
Навіщо пан пішов в ва-банк?
бо виграть хоче, чи все програть?
Народ все бачить й розуміє,
але добро він бистро забува,
ярлик прикрутить якогось філа,
й гнилими яйцями на ринку закида.
Borch 15 липня 2019, 20:35 На тему: Доживемо до серпня…...
17.Filon
«за рахунок якого такого імпорту може розвиватися малий бізнес.»

Здається мені ви імпорт переплутали з експортом.
17.Filon
«Ви серйозно вважаєте, що фермер із десятком корів, який навіть навчився виробляти чудовий сир може розраховувати на імпорт?»

Товари які потрібні цьому фермеру і виробництво яких потребує значних інвестицій, можна імпортувати. Коли таких фермерів буде достатня кількість, це буде маркером стабільності в секторі, тоді і почнуться великі інвестиції в забезпечення ринку. Тут тільки так, ніхто не буде будувати завод по виробництву автомобілів де і доріг толком немає. Добавлю що фермер з десятком корів навряд може розраховувати на точку збуту в супермаркеті, про іноземні ринки взагалі розмови не ведеться. Чи Ви вважаєте що фермери в іноземних країнах держать по 10 корів і продають свій чудовий сир нам? Теоретично можливо що б фермер розвивався і вийшов спочатку на внутрішній оптовий ринок, а потім і на зовнішній, при наявності ліквідності. Що йому мішає? Мабуть стара система, з її корупцією і продажними суддями, в цьому корінь всіх проблем. Станеш трохи більшим зразу стрижуть.
17.Filon
«А далі тільки сільськогосподарська сировина.»

Взагалі ми зараз розбираємо глобальні проблеми які теоретично не міг вирішити Зе, за 2 місяці так як йому прем’єра навіть не дали поміняти, і не прийняли ні одного ініційованого законна.
Borch 15 липня 2019, 15:17 На тему: Доживемо до серпня…...
13.Filon
«Це колись китайці так пробували домни у кожному дворі будувати.»

Це зовсім не той випадок. Домені печі було наказано будувати. Потрібні вони були чи непотрібні, китайці зрозуміли потім, коли попробували з доморощенного металу щось змайструвати.
Непотрібно рівняти ринкову економіку з плановою. Великі інвест проекти в ринковій економіці можливі лише за наявності запиту зі сторони малих. Малий та середній бізнес може розвиватись за рахунок імпорту і тільки тоді як великий інвестор побачить стабільність в цьому секторі він буде інвестувати. Це реальний стан в економікі України. Все що виходить за рамки це вже політика.
Borch 15 липня 2019, 14:03 На тему: Доживемо до серпня…...
13.Filon
«До, речі, який же він народний чи всенародний»

Фішка в тому що економіка не повинна залежати від влади. Раніше було так що влада і була економікою країни. Концентрувала в своїх руках всі важелі впливу і качала бабло. І поки Зе цього не зробить він і буде залишатися народним президентом. На даний момент, його критика, має лише одну ціль, вплинути на результати виборів. Критики, свідомо, розуміючи що нема нічого конкретного, подають під соусом негативу, дії які народ і чекав від Зе. Розпуск Ради, звільнення чиновників і тд. Свідомо, знаючи що президент без парламенту не може активно діяти, звинувачують його в без діяльності. Чи парламент пішов на зустріч Зе з 73% підтримки хоч в одному прохані? Ні вони вирішили що 73% людей нічого не значать і слухати їх волю (трансльовану через президента) непотрібно. А тепер всіма доступними методами, намагаються зупинити очищення України від паразитів. Но тільки біда, нема ні-одного чистого і чесного метода. Задумайтесь за які гроші вчорашні привозять клоунів нам на потіху, раптом це саме ті кошти яких сьогодні не вистачає на лікарні...
Borch 14 липня 2019, 16:42 На тему: Доживемо до серпня…...
8.alist
«Давай приклади великих і массових інвестпроектів»

2.Filon
«А про інвесторів Ви явно погарячкував.»

Спочатку і справді подумав що може щось наплутав. Але ж ні.
1.Borch
«вірять в позитивні зміни у Україні, тому і почали масово вкладати кошти»

Сума інвестиції залежить також і від кількості інвесторів. Велика кількість малих проектів про інвестована внутрішніми інвесторами. Взагалі ця тема явно не для обговорення тут, тому хто вірить в рост курса купляйте =) заробите на різниці... я тільки порадуюсь за вас.
Borch 14 липня 2019, 16:11 На тему: Доживемо до серпня…...
Українець має звичку, відступить на півшляху...
Borch 12 липня 2019, 12:08 На тему: Доживемо до серпня…...
Президент не має достатньо повноважень для проведення активної управлінської політики. Влада по суті не змінилася а залишилась стара. Як виконавча так і законодавча. Порошенко мав парламент на кормушкі тому і міг приймати любі рішення. Саме за ці кошти, які були проплачені народним захисникам щоб голосували так як треба, ми дивимось на дзьо і на коко!!!
Ситуація з доларом показова. Інвестори вірять в позитивні зміни у Україні, тому і почали масово вкладати кошти, що не може не сказатися на курсі. А курс в свою чергу на покупній спроможності громадян.
Borch 8 липня 2019, 16:52 На тему: Свято перших похорон?...
24.Filon
«А мені здається, що це зовсім не те. Це - охлократія.»

+
24.Filon
«А в перервах триндять про могутню Україну.»

i думають як би свалить куда подальше.
1 ... 4 5 6 7 8 9 10
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації