Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «Neznayko»

Коментарі користувача
1 2 3 4 5
Сашасамохіна, я не приписував нічого, я просто озвучив те, що лишилося недосказаним Вами...
Ви думаєте - от і заживемо ж ми без москаликів, ох і благодать настане, зведемо паркан вище неба, викопаємо яму якомога глибше і що далі ? Що ?! Думаєте "заграніца нам поможет" ? Та плювати хотіла заграніца на нас, точно так як і Петя, і Юля, і всі хто там уже нагострили ковзани на вибори !!!!!
Нам не гризтися потрібно, а навпаки об’єднуватися, поки ж що все тільки, як кажуть, назло мамі вуха відморожу !
Тю на вас, а ідеологія - хто не скаче, того на гілляку- виходить краща, цмвілізована ?!
Такий світогляд саме й був у гітлерюгенда- ми понад усе!
Мені вас щиро шкода !
Якщо Галя не виконає умов контракту, інша сторона, Петро Петренко, має право не відшкодування збитків, моральних (вгамування збудження) і матеріальних (вино, цукерки, квіти, контрацептиви)
Тобто Ви вважаєте, що прірва між нами і й Росією - то суперово ?
А в чому тут добро, скажіть ?
Я в церкву також не ходжу і попам не вірю, я вірю в Господа, який поща конфесіями і єдиний для всіх, а от ті, хто думає - от наша самостійна і незалежна церква сама правильна і ближча до Бога, дуже і дуже глибоко помиляється !
Якщо людині важливіше якому попові платити , то можна й взагалі в церкву не ходити - не допоможе ! Всевишній не в церкві, а в душі, зрозумійте вже , Петя Порох чергову кісточку кинув у натовп, а люди й раді горлянки гризти одне одному за той папірець томосу, який насправді нічого не вартий !
Все , капець демографічному показнику, якщо цю розписку сприймають всерйоз, то одна дорога - в Європу !
А якщо Балувана Галя не досягне оргазму, тоді як ? Повтрону заяву брати, чи абонемент на місяць реєструвати ?

От чим би не тішились наші депутати, тільки б не основні питання покращення життя вирішувати !
Neznayko 10 грудня 2018, 09:56 На тему: Суніл Мохан Дас у ролі козака ...
А при чому тут усі миряни ? Я відповідаю лише за себе!
Інші хай віповідають за себе, я ж уже сказав усе що міг і хотів!
Neznayko 10 грудня 2018, 08:51 На тему: Суніл Мохан Дас у ролі козака ...
Ясновельможний Оракуле, розумієте, я знаю і вірю в те і в тих, кому вірю і знаю, і пропаганда на мене не діє (не маю на увазі особисто Вас, ні, говорю взагалі ).
Якщо я вірю в Господа і знаю, що Він існує,то ніхто мене не переконає в інакшому....
А написати і показати нині можна будь що, в 2000 році нас запевняли, що пора збирати чумайдани і валити з планети, а то кирдик і шо ?
А от професор Валерій Бебик запевняє, що весь світ - Україна зі центром у Львові, і знаходяться ж ті, що вірять в таке!
І якщо вже поринути в історію, то слов’яни- це нащадки скандинавів, що осіли на берегах Дніпра на шляху із варяг в греки... тоді вже доцільніше вірити в Тора, чи які там ще були боги у вікінгів?

Я ж кажу, я вірю не в релігію, я взагалі до церкви не ходжу, я вірю в Господа, тому, що знаю напевне, що Він є !
Neznayko 10 грудня 2018, 08:26 На тему: Суніл Мохан Дас у ролі козака ...
Та мені взагалі по ф.і.г.у. , хай дідусь молиться Ярилу та Перуну, якшо такий свідомий патріот, може йому словянські ідоли більш допомогають, чукчі он досі вірять в своїх шаманів з бубоном і нічого, живуть собі...
Шановний оракуле, не займайтеся демагогією, починали за здравіє, перейшли до упокою, перескочили на Богородицю, а дійшли до завоювань чужих земель? А Харя Рама тут при чім? Ви Ляшку Олегу Валерійовичу часом не родич, ні?
І до чого тут це ? Як в городі бузина, а в Києві дядько, їй-бо...
Біблію читайте, там все написано спеціально для Вас!
Та ні, я вірю в Бога, знаючи напевне що Він є, інакше не вірив би і не говорив би на цю тему...
Вам же, шановний оракуле, дуже гарно мізки промили...
Ладно, на все Вам добре, харе крішна, харе рама!
На це я відповім так, Бог один , просто різні народи називають його по різному, але я проти того, щоб православним нав’язували Крішну, точно так як греко-католики зараз намагаються поставити свою конфесію вище православ’я, хоча і ті, і інші християни !
Ви, оракуле, можете вірити хоч в Будду, хоч в Вішну, я ж хрещений у церкві православній московського патріархату і змінювати віру не збираюсь, так же як і переходити під хоругви вискочки Філарета.
Нє, ну це конєшно круто, козак Суніл Мохан грав українських пісень на фізгармоні і закликав молитися Крішні !
Воно звичайно прикольно, забуваймо православ’я, закидаймо сопілки і Харе Рама , Харе Крішна, козаки Мохани , щирі українці !
Через років десять за такої влади така ж доля спіткає і Білики, Світлогірське, а далі й районний центр, а ось район перенесуть до Полтави чи Кременчука, то й Кобеляки втратять статус міста... хоча й не хотілося б такого...
Та на справді воно таки іржаве корито, та вже ладно...
Neznayko 3 грудня 2018, 14:13 На тему: Два телефони...
Так, ваша правда, і сумно що так воно виходить...
В любому разі цей поступок більш гідний, ніж по вказівці з Києва провокації робити...
Я можу нагадати ще епізод- Дебальцево, наші були вже фактично в котлі, а генералота з усмішкою розказувала- наші хлопці тримаються, наші молодці, ось вони сепарів як поженуть-поженуть, ух!
Поки один з командирів не взяв на себе відповідальність і не вивів хлопців з котла! От таких людей я вважаю героями, котрі мають свою думку і відповідальність за своїх бійців!
Командири буксира і катерів не думали про екіпажі, вони виконували накази сбушників, ну і маємо, що маємо...
Neznayko 3 грудня 2018, 07:13 На тему: Два телефони...
Найцікавіш, що ми стали дивуватися чесності співгромадян!
Я сам пару раз знаходив телефони і повертав власникам, навіщо мені чужі, коли свій є ?
Селено, а я нікого ні в чому не переконую, я не політик і не учитль історії, просто маю свою думку і цікавлюсь історією своєї Батьківщини....
За цим, всього найкращого !
Седой, льотчики не перейшли на бік Росії, це вже ознака патріотизму і честі! Це вам не добробати, котрі грабували та гвалтували всіх підряд під девізом СУГС !
Ви не враховуєте одну річ, Селено, татари, західняки, чеченці чекали Гітлера як визволителя, за що й отримали винагороду!
Звісно, депортрція-це велика трагедія для цих народів, під гарячу руку потрапили невинні, але кому вони повинні за це дякувати?
Точно так і українці нині, одні в Києві жирують, проїдаючи транші, а нам кидають кісточки з написом- Путін винуватий в усьому!
Обидно те, що нас, українців, лобами бьють одне одного, а ми й раді битися, на втіху навіженим...
Нас кидають під танки, на іржавих коритах пруть під кулі, а ми й раді перти, щоб побільше нас же і згинуло зі світу білого, от що противно, нас стирають з лиця Землі нашими ж руками...
1 2 3 4 5
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації