Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «orakul»

Коментарі користувача
1 ... 7 8 9 10 11 12 13 ... 93
orakul 24 жовтня 2021, 17:11 На тему: У Кобеляцькій ОТГ вакциновано ...
Як би тим не було, але ж очевидно що це глобальний лохотрон і зачепив він навіть богообраних. Ну їх завжди глобальні лохотронщики використовують. Їх навіть тут у Кобеляках в період окупації їхній же санлікар Ходут вакцинував. Почитайте на сайті Олега Дубини. Його правда після деокупації повісили на базарній площі. Будем сподіватися що й на цей раз буде щось подібне, бо богообрані, це ж не українці. Вони вже здається почали щось підозрювати, й на цей раз так просто по граблях не танцюватимуть.
Ось відомий справжній щирий українець Зеленко, який лікував самого Трампа, звернувся до суду. Не до того суду, про який в писанії написано "и всякий язык состязающийся в суде, ты обвинишь", а до справжньго суду - раввинського. Посилання на www.brighteon.com
orakul 24 жовтня 2021, 16:54 На тему: У Кобеляцькій ОТГ вакциновано ...
2.Borch
«Де?»

Ну, наприклад, в Білорусі. А ось професор Гундаров каже, що й в різних зімбабвах смертності нема. Посилання на m.facebook.com
orakul 23 жовтня 2021, 14:43 На тему: У Кобеляцькій ОТГ вакциновано ...
"захворіли 739 чоловік, із них 16 — померли."
Згадуєм шкільну арихметику і отрмуємо приблизно 2%. Такий рівень летальності "в усьому світі", вакцинованому світі. Там де ніхто нікого не вакцинував, там і захворюваність і летальність нижча. Це не я придумав, а така статистика. А там де приділяють увагу не заробітку на вакцинації а лікуванню, і не по якихось там тіпа стандартах якогось пришелепуватого ВОЗу, а індивідуально, то там взагалі від цього ковіду ніхто не вмирає. Ну це ж ми ще промовчимо про недоїдання наріду і холод в приміщеннях. Та одних цих двох хвакторів досить для поширення болячки і росту захворюваності.
orakul 23 жовтня 2021, 14:27 На тему: Кінець епохи бідних...
Тута попались древні роздуми древнього філософа. Написане ще до нашої ери, може ще до того, коли пращури Селени Чорне море копали, а яке воно актуальне сьогодні. І це ж не один Сенека писав. Але навішо пришелепкам Сенеки, коли в них є граблі.
"Я указываю другим тот правильный путь, который сам нашел так поздно, устав от блужданий. Я кричу: «Избегайте всего, что любит толпа, что подбросил вам случай! С подозрением и страхом остановитесь перед всяким случайным благом! Ведь и рыбы, и звери ловятся на приманку сладкой надежды! Вы думаете, это дары фортуны? Нет, это ее козни. Кто из вас хочет прожить жизнь насколько возможно безопаснее, тот пусть бежит от этих вымазанных птичьим клеем благодеяний, обманывающих нас, несчастных, еще и тем, что мы, возомнив, будто добыча наша, сами становимся добычей. Погоня за ними ведет в пропасть.» (Луций Анней Сенека. Нравственные письма к Луцилию)".
orakul 23 жовтня 2021, 14:09 На тему: Кінець епохи бідних...
Перше грубе порушення Конституції відбулося на майдані під лозунгами боротьби з беззаконням влади.
Друге грубе порушення відбулося, коли нарід під лозунгами боротьби з Путіним поперся на Донбас вбивати собі подібних. А ніхто ж і досі ніякого воєнного стану не оголосив. На Донбасі наплювали навіть на виборчі права, тобто позбавили права голосу цілі регіони. Ну і як тут не згадати тіпа совкове "пораженіє в правах"
Ну а третє наплювння на Конституцію, це вже шедевр. Тепер вони взялися боротися з вірусом. Ну, тіпа, Путіна не побороли, будем поборювати вірус, якого теж ніхто в очі не бачив, як і Путіна на Донбасі. У свідомих на це є шаблонна відмазка. Про Донбас вони кажуть, "так хтось же хлопців вбиває". А тут кажуть: "так люди ж мруть". Канєшно хтось вбиває, і люди від чогось мруть. А от «хто» і "від чого", це не прийнято обговорювати, навіть заборонено обговорювати.
orakul 23 жовтня 2021, 13:20 На тему: Музейник з Біликів взяв участ...
«Тот, кто оплевал своє прошлое, уже наш…», - писав .Достоєвський.
«Мало страдаешь от неисполнимых желаний, когда приучаешь свое воображение чернить прошлое», - писав Ф.Ніцше. Ці слова великого філософа розкирвають всю сутність натури свідомих псевдопатріотів. А саме такі тіпа люди потрібні пастухам пришелепків.
Іван Єфремов пояснював в "Часі Бика": «Человек не должен знать о прошлом, искать в нем силу, – это дает ему убеждения и идеи, несовместимые с подчинением власти.»
Знаючи ці начебто елементарні речі пастухи і маніпулюють пришелепками заганяючи їх у прірву.
Микола Реріх писав: «Доллар царит и запечатывает совесть…. Вредительство – во всех оперениях… Еще некая война неизбежна, - война знания против невежества».
Зараз ця війна йде в світовому масштабі. Українців це не стосуються, бо у них йде своя війна, братовбивча, і за нею їм нічого не видно. Їх приимітивно стравили як безмозглих пришелепків і судячи з реалій вони вже ніколи не стануть мислячими істотами. Одиниці із старгого покоління це роозуміють, але не можуть нічого вдіяти, так як нема мислячої молоді. Та молодь, яка зрозуміла суть того що відбувається, тупо тікає із країни заради свого порятунку.
orakul 23 жовтня 2021, 12:50 На тему: Музейник з Біликів взяв участ...
5.Dana77
«Це ваші всі аргументи?»

Не судите ее строго. Академик Павлов в свое время говорил
«…на все это надо смотреть и с медицинской точки зрения. Именно, именно – с медицинской! ….у многих граждан еще недавно великой России в несчастных головах происходит такое… Постоянная сшибка процессов возбуждения и торможения. Быстро приводится в расстройство нервная система населения, это почва для, сплошных неврозов. Вся страна – неврастеники….. в таком состоянии в деятельности мозга возникает парадоксальная фаза: мозг плохо реагирует на сильные стимулы – на окружающую действительность, зато на более слабые раздражители – на слова – реакция усиливается… и вот результат. К седьмому – восьмому году революции у многих просто утратилась восприимчивость к действительности, но обострилась восприимчивость к словам. Их условные рефлексы, уж Павлову то поверьте, скоординированы не с действительностью, а со словами. Слова значат больше чем факты».
orakul 22 жовтня 2021, 13:45 На тему: Музейник з Біликів взяв участ...
2.Dana77
«може хтось прозріє і нарешті зрозуміє»

Все правильно ви написали. Але спілкування з нарідом показує, що ніхто й не збирається прозрівати. Мізки відключені повністю. Якщо не повикидають телевізори, то нічого не змінитьтся.
2.Dana77
«Їхня мета - тільки руйнація минулого.
»

Минуле знищують, щоб знищити цей пришелепуватий нарід і заволодіти землею і надрами. Інших цілей у них нема.
orakul 22 жовтня 2021, 09:11 На тему: У Біликах створили відеоролик ...
2.УІНП
«Наратив про «братовбивчу» війну є тупим штампом пропаганди держави-агресора(наголосимо,що Росія на законодавчому рівні, і на рівні ООН визнана державою агресором).»

Блін, а якщо наприклад, в мене брата вбило снарядом ЗСУ, то це яка війна? Він нікуди не встрявав, ні в яке ополченіє не ходив, мав український паспорт і сидів дома у власній хаті.
Де документ ООН чи ОБСЕ про те що Россія на нас напала? Документ в студію. Дур_нів з усіх робите.
2.УІНП
«3) Дані про товаробогіг застарілі ,як мінімум»

Во почитайте заяву одного пришелепка з НАК Нафтогазу який тупо ляпнув про віртуальний реверс газу з Європи і цього досить щоб тему товарообігу взаглі не обговорювати. Так приелепок і сказав, що в звязку з припиненням подачі газу у Венгрію нам тепер ніяк буде здійснювати "віртуальний реверс". А по простому , ніяк буде красти і продавати нам російський газ по європейській ціні
2.УІНП
« На рівні послів стосунків немає.Насправді на рівні консулів»

Як нема. А наф_іг тоді посольство працює. Просто зараз нема посла. Почитайте скільки там функцій на посольство покладено. Ци лише те що не таємно, що відкрито написано. Посилання на ukraine.mid.ru
orakul 22 жовтня 2021, 08:53 На тему: У Біликах створили відеоролик ...
2.УІНП
«Поняття "російська агресія" зафіксовано у цілій низці законів »

Та у нас можна позафіксовувати що завгодно і де завгодно. На паркані теж "фіксують". Це такі особливості українскої "незалежності". А у правовій державі працює верховенство права. А право-прав, верхоне право, це Конституція. І згідно Конституції при агресії повенен бути введений воєнний стан. Ну водив же Петя перед виборами із-за вчиненої ним же провокації з катерами. А тут цілий регінон тіпа в окупації і ні гу-гу. Закони вони приймають. Якщо закон суперечить Конституції, то то не закон. А той хто його прийняв і підписав повинен притягатися до відпоавідальності. Це точно так вони зараз наприймали постанов про ковід і будують концтабір в порівнянні з яким видумані заградотряди 33-го покажуться дитячими пустощами.
orakul 22 жовтня 2021, 08:35 На тему: «І покажем, що ми, браття, коз...
Ну блін і понабріхували. Та Остроградський був математиком, а математика - наука точна, в ній строга логіка. Якби він воскрес та почитав що тут про нього пишуть.
Зробили з нього якогось свідомого пришелепка.
Остроградський дійсно був російським вченим, це факт. Він був академіком Санкт-Петербурзької Академії наук. 30 років працював завкафедрою в Інституті шляхів сполучення. Викладав в Миколаївському училищі - головному військово-інженерному ВУЗІ Російської імперії. Мав статус тайного совєтніка.
Нє, ну це тіпа якби патріотка Селена служила у Путіна на високих посадах і кричала тут, що вона свідома українка - слуга народу. А її батьки, щоб мріяли аби Селена навчалася у Москві і пішла на військову службу до Путіна. І це ж я не просто так фантазую.
Цитата з УІНПА "Батько вирішив відправити його до Петербурга й прилаштувати у гвардійський полк, оскільки Михайло мріяв про військову кар’єру". І в цій ситаті ВСЕ, весь "свідомий патріотизм" Острогралського і його батьків. Можна більше нічого і не копати. Якби в УІНПІ хоч щось чули про логіку то такого б не написали.
А в тім, хто його зна, може батьки Селени саме про таке й мріяли. Хто ж тепер правду скаже. Ну а в сімї ж, як відомо..... Змовчу. Може й Славкові батьки мріяли що син буде служити .... Хоча по Славку видно що він не дуже рветься служити навіть Україні
orakul 22 жовтня 2021, 07:48 На тему: Музейник з Біликів взяв участ...
Ну люди добрі, ну ви подивіться що вони чудять. «Декомунізація в Україні. Мотиваційні й правові засади та регіональні особливості очищення публічного простору від комуністичного спадку» від співробітників УІНП та інші."
Чистильщики херові, блін.Це щось тіпа по Булгакову. Якісь Шарикови й Швондери. Ще й комсомольчани туди влізли. Чи то може спеціально засланих попризначали на музейні посади?
Тут якась містика получається, шановні, і це не спроста. От дивимось на фрагмент речення "..очищення публічного простору від комуністичного спадку» від співробітників УІНП та інші."
Ну таки дійсно треба суспільству очиститися від таких чистільщиків, тобто від, цитата "..очищення... від співробітників УІНП та інші."
А ще містика в тім, що саме комсомольчане фігурують в чистильщиках. Це мешканці міста, яке повністю збудоване за часів СРСР. Виходить, що якщо вони будуть хвайно чиститись, то відчистяться від самих себе. Тобто воно повинно зникнути і на його місці повинно появитися те, що було "до того", ну тобто болото із відповідною назвою. От тільки куди ж людей дівати? А... забув про модну вакцинацію.
orakul 21 жовтня 2021, 09:43 На тему: Уже завтра між областями можна...
Щось нічого не пише Селена про заградотряди у 33-му році. До речі, скоро вже треба відзначати чи то голодомор, чи то холодомор, чи то Хануку. Ну.. у кожного своє. Чи кожному своє.
Якщо хто не зна, то щоб знали - 27-го листопада День пам’яті жертв голодомору. Це українцям такий день придумали для поминання загиблих. Краще б їм розуму добавили. І як тепер поминати загмблих, коли й на могилу не проїдеш? А з іншого боку 27-го шабат. Як оце прийдуть чиновники щось відзначати, коли ніззя, табу. А на другий день після тіпа скорботи їм треба на Хануку йти, веселитися. Ну це блін не країна, це якесь шапіто з клоунами.
Для особо тупих і лунних, ось пан Гордон популярно пояснює, що усі терори робили ті, кого зараз селени у обрізаний орган цілують, кого возвели в боги і гетьмани, на кого моляться, кому здали країну на знищення. Ну Гордону ж не можна не вірити. Бо хто йому не віритиме, тому можна й антисемітизм пришить. Антиконституційний закон про осообливий статус у суспільстві і порядок захисту себе любимих вже підписаний самим гетьманом. Мені тут нічого не щийте, якщо хтось не згоден, то пишіть Дімону Посилання на www.youtube.com
Тута для Селени із Славком ще одна радісна новина. Вчора був у парку біля Богдана. Дивлюсь, а памятник то не підписаний. Марахвет навели, а не підписали. К чєму би енто? И дивись як мовчать усі борці з Копельцем. І Філон мовчить. Тепера бери, одну голову відкрути, а інщу почепи і підписуй "Гіван Мазепа". Ніхто й не відрізнить. А можна й голову не чіпати, хто там зна який той Мазепа а який Богдан.
Тута ось ще один мужичок нормально і логічно розказує про те, що на його думку треба робити. Але може не відкритись відео. А може й відкриється. Бач як уже пишу "на його думку". То не моя думка, бо хвашизм вже наступа по всіх хронтах. Діждались таки. Селена рада.
Мене за це відео забанили у йоханому хвейсбуці. Бояться. Й не зря бояться. Може й тут забанять.
Посилання на www.facebook.com
А тута ось цілий прохвесор, та ще й епідеміолог, каже, що там де вакцинувались,там більша смертність. Загугли «Гундаров» і почитай його біографію. Сурйозний товаріщ, не Ляшко, і не Супрунша.
Посилання на m.facebook.com
2.Чудо Юдо
«Навіть лайкну Оракула.»

Ну спасибі. А то ніхто нічого і не пише. Ну у нас з тобою дуже виликих світоглядних розбіжностей і нема. А от якби Селена чи Славко лайкнули, то ото б диво було. Там якась представниця наріду петицію написала, підписи збира. Нехай збира, мало наріду підпише, бо більшість хоче вакцинуватись і сто років жити. Але мислі у неї цінні є. Ось повний текст приведу,не щибко він грамотний, але не в грамоті суть.
"Якщо примусове, то це вже насильство, це не є благо.
З яких пір держава,так печеться за моє здоровья.
Ніхто!!! не має право примушувати.
Навіть перед операцією людина підписує документ ,де вказує, що вона згодна( чи не згодна) на її проведення.
Щеплення під час епідемії сизонного гриппу не примушують робити, а цей вірус не менш небезпечний, ніж коронавірус.
Тому ця «турбота» "держави" про мій стан здоров"я у мене викликає побоювання і обурення.
Я знаю, що в нашій державі кожен громадянин вирішує свої проблеми сам, а держава тільки гроші дере. На все добре."
Найдужче оце сподобалось "З яких пір держава,так печеться за моє здоровья."
А пришелепки свято вірять що тіпа держава таки "печеться."
Посилання на petition.president.gov.ua

Змінено 20.10.2021, 22:16
"У випадку, якщо буде доведено, що особа, хвора на коронавірусну інфекцію, розповсюдила хворобу, вона може бути притягнена до кримінальної відповідальності»

Дик це як понять, блін? Це по вікнам Овертона йде підготовка до поголовних розстрілів бидломаси, чи поки що лише посадок в концтабори?
Ну навіть українці знають що модна інфекція передається від людини до людини. Навіть якщо ту інфекцію спеціально підкидають. Так це виходить що в поліцаїв вже є якісь інструкції, плани щодо поголовних арештів. Ну так просто він би такого не ляпнув, ну відомо ж, що у пяного на умі, те у.... щось заплутався. Ну по Фрейду, короче...
Може воно й важко українцям збагнути, але згідно сказаного поліцаєм, а він його сам не придумав, є план ліквідації чи ізоляції усіх перехворівших і усіх вакцинованих, бо вони теж інфікуються малою дозою. Ще раз.. хто не поняв. Скоро будь кому можна буде пришити розповсюдження хвороби. Спочаку вони кожну людину підозрювали в хворобі і тому одягли всім намордники. Це щоб тіпа по навуці. Ну навіть дуже тупі знають же що намордник потрібен для хворого. А тепер їм цього замало, тепер з кожного неугодного робитимуть ворога.
Ще раз для дуже тупих. Вірус може передаватися лише від людини. Шити справу можна кожному. Якщо усіх підозрілих знищити, то не буде розносчиків і не буде хвороби. Треба організувати кампанію по виявлянню хворих і таємно перехворівших. А як їх виявляти,.. правильно думаєте....
Це для українців давно такого щастя не було, може з 37-го чи з 33-го.

Змінено 20.10.2021, 09:50
orakul 18 жовтня 2021, 22:53 На тему: Перечитуючи Єфремова...
"Столкновения и насилие стали основой, содержанием всякого произведения здешнего искусства. Без этого жители Торманса не проявляют интереса к книге, фильму или картине. Правда, есть одно непременное условие. Все ужасное, кровь и страдания, должны или относиться к прошлому, или изображать столкновения с вторгшимися из космоса врагами. Настоящее было принято изображать спокойным и невероятно счастливым под мудрой властью владык" (Єфремов)

"Часть тормансиан носила на левой стороне груди, над сердцем, нашивки в форме удлиненного ромба, с какими-то знаками. Как подметила Чеди, тем, у которых в ромбе блестело нечто похожее на глаз, оказывали особое уважение." (Єфремов)

А у нас ті ромби малюють навіть на грошах і ніякі журналісти не можуть знайти хто їх там намалював.
Та ху.лі ті гроші, грощі вони десь у Києві малюються. Тут ось у Кобеляках при вході в парк Богдана намалювали мозаїкою два «ромби» і нічо. Ніхто й не бачить і ніхто крайніх не щукає. Справедливости ради треба сказати що намалювали так, що й не причепишся. На дехвакт зору спишуть. Але свої побачать. А дувуни, ті не побачать навіть коли замість Богдана Мазепу впарять. А якщо й побачать, то ще й раді будуть. Вже їх до цього кроку підготували

Змінено 18.10.2021, 23:55
orakul 18 жовтня 2021, 22:39 На тему: Перечитуючи Єфремова...
"Кто смеет закрывать мыслящему существу путь к познанию мира? Фашистские диктатуры прошлого Земли и других миров совершали подобнее преступления, причиняя неимоверные бедствия. Поэтому когда в Великом Кольце обнаруживают государство, закрывающее своим людям путь к знанию, то такое государство разрушают. Это единственный случай, дающий право на прямое вмешательство в дела чужой планеты."
(Єфремов)

Якщо існує якесь міжпланетне сообщество сповідуюче даний принцип, чи вищий разум, то государство Україна приречене на знищення, так як у ньому панує суцільна брехня і тотальна заборона на знання

"– А миллиарды ду.раков и психопатов, дробящих истину на мелочные откровения и создающих великую путаницу мнений.
...В здешней литературе пишут гораздо больше о плохом, чем о хорошем. Слово о злом и темном несет больше информации, чем о хорошем и светлом, потому что повседневный опыт количественно набирает больше плохого. По той же причине легче верят плохому и злому; зло убедительнее, зримее, больше действует на воображение. Фильмы, книги и стихи Торманса несравненно больше говорят о жестокостях, убийствах, насилиях, чем о добре и красоте, которых к тому же труднее описывать из-за бедности слов касающихся любви и прекрасного" (Єфремов)
А тепер подивіться з чого складаються Ехівські новини і запитайте хоч самі себе, чи то Ехо відробляє гранти, чи йде на поводу у даунів, яких більше нічого не цікавить, заради заробітку і робить на сценаристів даром
orakul 18 жовтня 2021, 22:17 На тему: Перечитуючи Єфремова...
8.Borch
«Циклічність еволюцій суспільства вшита в гени »

Ніякої циклічності еволюції нема. Еволюція розвивається по спіралі. А це не одне й те саме. РА-з-витие. Дуже багато речей закладено в самій мові і це одна із причин нищення російської мови, перехід на українську, з подальшим знищенням і української, як частки давньої пра-мови. Хто не сліпий, той бачить = галицька гавара,латиниця, і як результат - табуни пшекомовних даунів на клубниці.
Але про циклічність. Вона формується телевізором і іншими ЗМІ,а тепер може ще й так званою вакцинацією.
"Дезинформация и чудовищная ложь стали орудиями политической борьбы за власть. …Самым ужасным казалось отсутствие ясной цели и жажды познания мира у очень многих людей, без интереса грядущих в темное, не обещавшее никаких существенных изменений будущее с его неизбежным концом – смертью." (Єфремов)
СУГС!

Змінено 18.10.2021, 22:28
orakul 18 жовтня 2021, 09:28 На тему: Перечитуючи Єфремова...
9.Maksym
«Оце читав про неандертальців,»

Дик це ж що воно таке по-вашому виходить, Селени вимруть, чи як? Чи може вони нас виморять? Тута блін така діалектика...
Он Борщ такого борщу наварив, що відразу й не заперечиш. Треба спочатку чаю попити, а може й ще чогось, а тоді відповім йому словами Єфремова якого він не читав а судити береться.
orakul 17 жовтня 2021, 12:24 На тему: Перечитуючи Єфремова...
"Згадати про видатного російського письменника та мислителя Івана Єфремова"
Тута вАпрос вималювався. А чому російського? Сам Єфремов вважав себе радянським, якщо не космічним. Вапрос канешно хвілософський, бо радянськи прект не дуже й російський, ну.... по авторству.
orakul 16 жовтня 2021, 22:45 На тему: Перечитуючи Єфремова...
Селена взялася мірятись світоглядом із Єфремовим!!! Хуцпа, однако. А дві групи цитат не може порівняти. Та що ж їх там рівняти? Чи й не біном Ньютона. "Капиталистическое хозяйствование привело к истощению планеты" Хіба це не очнвидно? Та це ж навіть Славко бачить. А як майбутньє общество назвать, то вже справа десята. Може Селена б його назвала обществом свідомих великоукрів.Так тоді де дівати не укрів, ну негрів наприклад, чи індусів? З москалями понятно. А богообрані, їх куди? Вони і в боги і в президенти повлазили. Не так воно просто як Селена думає.
Коммунизм (от лат. communism «общий»)
Якщо Селена дума, що дім людства розумного - планета Земля, не «обща» а належить їй із Славком чи богообраним, яким вони вірно служать в силу своєї обмеженості , то хай собі дума. Такий у неї світогляд. У Єфремова був інший світогляд. А марксизм він сюди приплів виключно для того, щоб обійти цензуру. Та й то не вийшло, бо був період коли книга "Час Бика" була під забороною. Для того, щоб зрозуміти що у Єфремова ніякого иарксистського світогляду не було й на показ, треба почитати хоч парочку його книжок, а не анонси до них з тирнету, навіть якщо вони і авторські. А от у Селени із Славком світогляд дійсно марксистський в його троцькістській інтерпритації

Змінено 17.10.2021, 09:05
1 ... 7 8 9 10 11 12 13 ... 93
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації