Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «orakul»

Коментарі користувача
1 2 3 4 5 6 7 ... 93
orakul 12 грудня 2021, 14:20 На тему: Демонтовано ще три радянські п...
24.Slavko
«шиза »

Чому б тобі Пушкіна не почитати? Достоєвського ти не «потянеш», а Пушкіна, хоча б казки, міг би й почитати. Тоді б може й поумнішав, і не читав би шизофреніків. Воно ж не зря кажуть «з ким поведешся, того й наберешся». От не водись із тими, які мають своєю ціллю тебе одурити. Почитай казки Пушкіна. І ще про няню. Якщо припустити що її звали Иринья Родионовна, то уявляєш, скільки мордвинського в самім імені? «Ірій», чув про таке? А про Род, чув? Тут на підсвідомості закладено словянське. Почитай Велесову книгу. «Наперсница волшебной старины, Друг вымыслов игривых и печальных,», - це про няню Пушкін написав. Вона сформувала те, що він виклав у своїх казках. Це ж очевидно. І якби усі руські мовознавці і пушкіновєди не були твоїми пейсатими побратимами, то може б до нас дійшло більше чисто пушкінського, ними не переритого і перекрученого. Пушкін ніколи не вживав терміну із-торія. Він писав «быль», «былина», «преданья старины глубокой». Усікає різницю, наскільки далекі ці поняття, нікчемне - «із-торія», і глибоке - «преданья старины глубокой»? Читай казки і вилікуєшся.

Змінено 12.12.2021, 23:13
orakul 12 грудня 2021, 14:19 На тему: Демонтовано ще три радянські п...
24.Slavko
«шиза »

Почитав я твого шизофреніка Ростова, написаний для шизофреніків. Якщо ти й далі таке читатимеш, то ніколи не вилікуєшся. По цьому бреду можна цілу дисертацію написати. Візьму поки що одну цитату автора з кінця його опусу.
«Ненаучно перевирать средневековых авторов. Если они четко пишут, что русский язык — это, по своему содержанию, именно украинский язык, а не московский, то зачем юлить? Зачем переписывать историю?
Усікащ що він бредить? «… русский язык — это, по своему содержанию, именно украинский язык» Так чого ви тоді паритесь, говорите по русски, тобто по українське, бо русський язик, то і є українська мова.
Є там ще й таке: «Оправданием тут служит факт, что Пушкин не родился пока для молодого зеленого языка, созданного только что экспериментами Ломоносова»
Так от, коли родився Пушкін і написав свої твори, а у Пушкіна була няня Арина Родіонівна, по іншій версії Иринья Родионовна , яку він сам називав «добрая подружка бедной юности моей» і від якої він дуже багато «набрався» народного, тобто, по твоїй логіці угрофінськомордвинського, то тоді Микола Гоголь, який мабуть теж намагався розбіратися в дебрях мовної талмудистики, і як результат написав відоме «Доминантой для русских, чехов, украинцев и сербов должна быть единая святыня — язык Пушкина..».
orakul 11 грудня 2021, 22:30 На тему: Демонтовано ще три радянські п...
21.Slavko
«Як Московія привласнила історію Київської Русі»

Я тепер розуміє звідкіля в тебе шиза зявилася. Тебе можна вилікувати, якщо ти перестанеш оту шизонуту хрінь читатию. Ну припустимо, що московити привласнили історію Київської Русі. Так тоді виходить, що була таки Київська РУсь, а не Україна А яка мова по вашій же логіці повинна бути на Русі? Ну ясен пень що руська, ну не українська ж? Далі, припустимо, що Київська Русь не мала ніякого відношення до отієї Моксель. То туди відправили в ссилку Юрія Довгорукова і він окупував оті ординські улуси - Мацкву, Рязань, Суздаль, Владімир і т.д. Ну кАроче усіх мокшів і фіноугрів він захопив і почав навчати укрмові про яку тоді вони не знали, бо й руської не знали. Я ж так поняв із статті твого мудреця, що мови їх почали навчати вже з християнізацією. І от спитати б їх, ну чого вони відразу не вчили української? Це ж якась зрада виходить? Ну а якщо ще копати, то ще більшу зраду відкопаєш, бо задовго до приходу в Моксель Довгорукова у Пскові народилася "велика українка" княгиня Ольга. Панімаш що получається?Виходить що вона мокша чи фіноугрка. А ви з неї українку робите. Кароче, ти не пробував до лікарів звертатися? Спробуй, поки вони ще є, а то скоро не буде.

Змінено 11.12.2021, 23:02
orakul 11 грудня 2021, 20:17 На тему: Демонтовано ще три радянські п...
16.Slavko
« як в Севастополі»

Я ж думаю ти поняв, що це ті самі українці, яких Путін окупував, а потім ахтоматами на рехверендум загнав?
orakul 11 грудня 2021, 20:10 На тему: Демонтовано ще три радянські п...
16.Slavko
« розкажи, як в Севастополі »

Сєвастополь - город русской слави. Це теж про Україну? Получається, що й там одні українці. Так може тоді ти не українець? Ось глянь що українці витворяють Посилання на www.youtube.com
orakul 11 грудня 2021, 20:06 На тему: Демонтовано ще три радянські п...
16.Slavko
«Україна є Русь, а Московія - орда»

Ах он воно що!
"Если крикнет рать святая, кинь ту Русь живи в раю...", - так це значить Єсенін про Україну писав. Я й не знав. Тепер буду знати. А чого він тоді не на українській мові писав?
А як же тоді бути з такими ординськими містами як Білгород чи Воронеж? Вони ж по-вашому українські. Чи то їх орда у вас відвоювала? Та воно й Кубань українська. Не говорячи вже про Далекий Схід. Це ще ви чогось про Тюмень мовчите, а там сплошняком одні українці й зараз живуть. Біда тільки в тім, що вони вас вважають пришелепками.
orakul 11 грудня 2021, 17:47 На тему: Множинне громадянство: президе...
"Зеленський визначив цей законопроект, як невідкладний."
А шо ж такоє, палестинці життя не дають, чи дуже землі хочеться, а то ще не дай бог Путін щось урве?
orakul 11 грудня 2021, 15:08 На тему: Демонтовано ще три радянські п...
14.Slavko
«Мабуть, маєш на увазі, ті гаремні бл*дські традиції, які процвітають у банях, оце дали»

Ти не плутай те, що ви самі розвели і в банях, і по всій країні, а тепер ще й в гейропу подались, тіпа на стажировку. Мені просто цікаво, чи тобі в дитинстві хоч якісь казки розказували, чи ні? Українських казок, як таких, взагалі немає в памяті народній. Є руські казки, в тому числі і про Ємелю-ду.рачка, це я пишу, щоб тебе випередити. Бо ти можеш цю казку знати й переіначити її на свій лад. Але той ду.рак був зовсім не ду.рак. Приведи мені хоч одну давню Українську казку. Навіть Глібов, і той усі байки передрав у Крилова. А ми його чомусь вважаємо ледь не видатним байкарем. В руських казках ніде немає й слова про якусь невірність, зраду, в них чисте кохання. А от коли вже прийшли ваші побратими, коли принесли сюди так звану віру Христову, то отут все й почалося. Тут вони вас почали повчати, як треба власну дружину віддати фараону у аренду і т.п. Ну ти почитай Біблію, корисно. Звідтіля і содомський гріх і все інше. До християнства наші предки такого не знали й про таке не чули.
orakul 11 грудня 2021, 14:53 На тему: Білицький цукровий завод: усе ...
3.Maksym
«Суть питання у тому, що компанії занадто дорого стає сировина»

Суть в тім, що через ТНК йде перехват управління бидломасою і захват ресурсів, в першу чергу - землі. Все інше від лукавого.
orakul 10 грудня 2021, 22:18 На тему: Білицький цукровий завод: усе ...
5.Fuks
«Яка муйня,»

Яка там муйня. Астарті треба відібрати всю землю під будь яким приводом. Не зря ж вона вже прибрала на перспективу і завод. Але завод, то муйня. Головне - земля пузатих хфермерів. І це буде найприкольніше спостерігати. А ошметки паїв і всякі там пастівники зачистять ті, що приїдуть сюди по закону про подвійне громадянство. Ну не буде ж Астарта всякими там клаптиками займатися. Астарта, вона ж богиня. Тут вже на цвинтарі знайшли цілого коена. Поки що нема тут сатті, але в паперовій газеті вже є. Буде тут Умань-2. І якщо темпи будуть такими ж, то ждати не довго.
Лікарня тупо позбавляє громадян їх Конституційного права на лікування. Нагадаю ст.49 Конституції "У державних і комунальних закладах охорони здоров’я медична допомога надається безоплатно;"
І що, ні міський голова, ні депутати не можуть навіть слова сказати з цього приводу. І це, блін, при тому, що лікарня на цей ковід отримала більше 8 млн. гривень. Де вони? Ну 3 млн. пішло на доплати медиками, допускаю, що їх вони й не отримали. А де ще 5 млн.? А депутаткиня Омеляненко ще й заявляє, що у них нема навіть шприців. І їх таки нема.
Дякуючи ссилкам у статті Данилюка пошарився по Постанові якою затверджено "ТИПОВЕ ПОЛОЖЕННЯ про регіональну та місцеву комісію з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій" Данилюк стверджує, що ці комісії не можуть нічого робити крім координувати дії. А тепер давайте почитаємо саме Положення.
3. Основними завданнями комісії на території відповідної адміністративно-територіальної одиниці є: 1) координація діяльності…. (Цей пунк проєхалі), читаєм п.2.
2) визначення шляхів та способів вирішення проблемних питань, що виникають під час:
здійснення заходів:
- щодо соціального захисту населення, що постраждало внаслідок виникнення надзвичайної ситуації;"
А тепер включаємо те, що важко включаєтья.
ВИзначення шліхів, це не втручання в чіюсь діяльність,не підміна когось, це, так сказати, думка, бачення і т.п.
"3) у режимі надзвичайної ситуації: забезпечує координацію,...
забезпечує здійснення заходів щодо соціального захисту населення, що постраждало внаслідок виникнення надзвичайної ситуації;"
І от скажіть хто небуть, лікування - це зебезпечення заходів, щодо соціального захисту тих хто постраждав, чи ні? Я думаю, що таки да.
І от, що б сказав той Данилюк сьогодні? Ви вже не можете вільно переїздити в інші області. Вас вже можуть відсторонити від роботи. Це Копелець зробив? Чи може Копелець у минулому році давав команду поліцаям ловити по місту бабусів без намордника? Данилюк застергав від свавілля тих комісій. Його стаття має назву «З коронавірусом треба боротися, не порушуючи Конаституцію». А закінчується вона таким реченням "Останніми днями судові інстанції України вже почали визначати застосування деяких згаданих мною заходів незаконними та антиконституційними."
Чесно кажучи я не бачив, щоб Копелець шугав базарян за намордники, щоб не пускав відвідувачів у міськраду. Чого не скжеш про інші установи, наприклад, про Собез. Туди ви тепер фіг потрапити, бо там вхід загородили стільцями і нікого не пускають.
1.DonchenkoLyubov
«Скоріш за все, вони підуть в суд і повернуться на своі робочі місця.»

А де ви узрєлі, що когось хтось звільнив?
"члени комісії проголосували за пропозицію міського голови Олександра Копельця визнати незадовільною роботу комунального закладу «Кобеляцька міська лікарня»."
Ну винесла комісія таке рішення, і що? Це їхня думка і вона має право на існування і вона правильна.
Посилання Філона на статтю Данилюка спірне. Якщо її почитати, то з наї видно що Данилюк застерігає від перегибів на місцях в смислі порушення Крнституції тими самими комісіями. Стаття написана в червні 2020 року, Але якби Данилюк писав її сьогодні, то він би написав, що те від чого він застерігав тоді, вже давно збулося. Ну от він пише "Нині щодня громадяни України стикаються із ситуаціями, коли голови ОДА, РДА, виконавчих органів рад з посиланням на якісь протоколи засідань комісій ТЕБ та НС різних рівнів грубо порушують закони та Конституцію під приводом боротьби з коронавірусною інфекцією. Деякі витівки чиновників не тільки призводять до створення зайвого напруження в суспільстві, а й підпадають, на мій погляд, під дію Кримінального кодексу України та Кодексу про адміністративні правопорушення." І ще "У зв’язку з поширенням інфекційного захворювання, пов’язаного із коронавірусом COVID-19, Кабінет Міністрів України прийняв Постанову від 11.03.2020 № 211, пунктом 1, якої встановив з 12.03.2020 НА ВСІЙ ТЕРИТОРІЇ УКРАЇНИ карантин та визначив низку тимчасових обмежень. Одразу зазначу, що обмежувати Конституційні права громадян КМУ не має права. Зокрема, право на пересування можна обмежити тільки законом."
orakul 10 грудня 2021, 19:21 На тему: Білицький цукровий завод: усе ...
Блін, "вік живи, вік учись". І я таки лохонувся. Воно завод вже давно Астарта(Аштарот) до рук прибрала.
"Представники "Астарти", агрохолдингу, котрому належить підприємство".
Тепер питання вперлося лише в землю і в рабів, ну щоб не вештались по польських плантаціях. Воно й правильно, може сімї цілішими будуть. Та й затрати на різні там сертифікати коди та дорогу менші.
Посилання на exo.in.ua
orakul 10 грудня 2021, 15:43 На тему: Білицький цукровий завод: усе ...
"«Астарта» купляє сировину, вирощену фермерами, другий — платить за використання фермерських земель."
З цього треба було і починати. А то, читаю, й наче впять Копелець у всьому винний.
Тепер трішки прояснилось. Астарта, вона ж Іштар, вона ж семітська Аштарот вийшла на фінішну пряму. Получається, що треба одним махом, і фермерську землю до рук прибрати й сам завод. Бо щось тут нічого не сказано, кому він буде належати. По логіці, все повинно бути забрано у пришелепків.
orakul 10 грудня 2021, 14:40 На тему: У Раді пропонують нове свято —...
Я оце трішки покумекав, та й думаю - все вірно роблять. Це зовсім не жарти. Будете скоро борщ їсти тільки в день цього свята. Й не кажіть потім, що вас не попереджали.
7.Slavko
«Це тобто такі маскалі, яких цар петро так і не навчив голити свої морди ?»

Це ті москалі, які дали тобі руську баню і руську піч. Ніде ж нема у фольклорі понять "українська баня", память народна не донесла. То може ви не зря печетесь із Селеною про тауалетний папір? А голити, як ти кажеш, морди, то питання спірне. Борода - то від Бога. Він створив людину з бородою. Ну де ти бачив, щоб, наприклад, лев стриг чи брив свою свою гриву? Може то саме із-зі того, що люди почали стригтися і бритися, став і розум їх покидати? Всі мудреці, волхви і т.п. були з бородами. А богообрані й зараз з ними ходять, та ще й пейси відпускають. Так що може тобі варто бороду завести, може поумнієш. А Селені треба коси відростити. Це питання сурйозне, а ти хочеш просто так все на Петра звернути. Петро, він же тіпа агент сіона був. Чи ти й не знаєш? Є багато інфи про те що його підмінили. Це питання треба сурйозно вивчати. Домислів багато, але є й факти. Факт наприклад те, що піраміди, Константинополь, Київ, Петербург знаходяться на одному меридіані. Перевірь. Тобто захват територій йшов по плану. От тільки Росія завжди пручалася, а свідомі відразу лягали під завойовників, бо завойовники завжди їм вказували на придуманого ворога і використовували цю фішку. Ну це давно відомо - "поділяй і володарюй".
7.Slavko
«Знайшов знатока-шизофреніка, мені пропонує. Цирк.»

При чому тут знаток, чи шизофренік? Ти бачиш тільки своїх побратимів по хворобі, чи шо? А Ханукію на майдані ти не побачив? Чого ж вас це не турбує, де ж ваші козаки. Один тіпа шизофренік побачив? А де ж свідомі7 Свідомі бачать тільки шизофореніка, а те, що у них в центрі тіпа вільної України вже символи чужі ставлять їм пох? Ану поїдьте в Ізраілі тризуба свого поставте, а ми на вас подивимось. Один Кобелячани поїхав не в Ізраіль, а в Дніпропетровськ і забрів там в синагогу і почав розказувати що вони Христа розпяли а це тіпа гріх. Так йому там добре пику побили. Було це в минулому році, а він і досі забути не може, мабуть таки добре побили.
3.Slavko
«козаки валять менори»

На ось подивись де там ваші козаки? Хоча.. там і з пейсами нікого не видно Видать шабес-гоїв найняли і ті ставлять.Посилання на www.youtube.com
3.Slavko
«Давно, дурню сам собі лайки ставиш ?»

Ти б хоч спитав у Філона, чи в Адміна, перед тим як писати, а чи це можливо самому собі лайки ставити? Якби так можна було робити, то у вас із Селеною найбільше б лайків було. Чого ж ви собі їх не понаставляєте?

3.Slavko
«як зараз успішно козаки валять менори та у річку їх скидают»

По перше, я такого не чув і не бачив. Бачив, що на майдані спокійно поставили Менору. Ніяких козаків там не було. А могли б прийти та хоч підняти рядом свої шаравари на палиці. По-друге, скільки тобі пояснювати, що ніякі козаки разом з вашими свободівцями й пальцем не поведуть поки їм із синагоги не прийде директива з шекельним додатком. Якщо десь ваші козаки й чудили, то значить так було треба синагозі. Зараз вони стараються якомога більше розпалити ворожнечу і натравити таких як ви на своїх соплемінників, які на жаль не далеко від вас відкотилися по розумінню того що відбувається. Розумію, що свідомим цього не понять, але цього й пересічні представники тіпа божого народу теж не понімають. Вони, наче ваші побратими по упоротості.
Ну ладно вже, Еннгельс і Куйбішев тіпа чужі. А от "борці за владу рад" були наші. Приблизно такі, як Селена із Славком, активісти. А з іншого боку, я щось не пойму, у нас зараз по Конституції, хіба не влада рад? Шизофренія крокує по країні. СУГС!
Оце написав, блін, а тепер тільки до самого дійшло, чому поцреоти найбільше за той папір переживають. Як тільки мова заходить про СРСР, так вони відразу за туалетний папір починають говорити. А тепер стало зрозуміло. Вік живи вік учись.

Змінено 08.12.2021, 13:23
9.Чудо Юдо
«за газеткою сумувати, чи що»

Я б тобі радив одне - викинути на смітник телевізор. Ти скоро перетворишся на Селену. Якщо тобі мільйони жертв батьків і дідів і їхня Перемога і відбудова з руїн країни, то не велике і не значуще, так що тоді для тебе значуще? А... блін... туалетний папір! Оте кіно, яке ти дивився спеціально для дурнів і створювали. А про папір, скажу тобі по секрету, і це тобі любий медик скаже, - задницю треба мити а не витирати, будь то газетою чи салфеткою чи навіть лопухом. Лопухам найкраще і найгігієнічніше. Ну а якщо нема лопуха, то тоді треба облизувати. Повчись у братів наших менших. Ото якраз заняття для поцреотів. Уяви тепер за цим заняттям Селену із Славком. Уявив?
Люди добрі! Ну ви подивіться та цю Селену. При чому тут Вучетич чи Бородай. Монумент - це СИМВОЛ. Символ Перемоги. Як статуя Свободи у Нью-Йорку, яка по скритій суті є богинею пітьми Гекатою. Але то у Нью-Йорку. А у нас - символ Перемоги, без усяких підвохів. Вікіпедія пише "Согласно выводам специалистов, монумент «Родина-мать» должен простоять свыше 150 лет. По расчётам, статуя может выдержать даже землетрясение силой 9 баллов." Але автори проекту не врахували, що на Україні свідомі поцреоти у вишиванках вчинять на своєму майдані такий "землетрус", що й країна розвалиться, а не те, що монумент. Селена сподівається на якісь таланти, які їй щось створять. Та вже створили і цілком по Шевеченківськи "Розбрелися та й забули Волю рятувати..." Нема у нас вже ніяких талантів. По польських плантаціях розїхались. А в той час в центрі Києва вже ставлять чи то Ханукію чи Менору. СУГС. І де ж ті таланти? Кияни ходять собі, теж по Шевеченківськи "витріщивщи очі" і навіть не розуміють, що відбувається. Ото такі у нас таланти. Якби не товариш Сталін, то у нас би в Кневі й памятника Тарасу не було. Посилання на www.youtube.com
1 2 3 4 5 6 7 ... 93
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації