Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «orakul»

Коментарі користувача
1 ... 2 3 4 5 6 7 8 ... 93
5.Чудо Юдо
«Мені, наприклад, зовсім плювати спиляють той герб чи ні.»

Наче ти й не Славко, й не Селена, а таке пишеш. То наша історія й наша Перемога. Той, хто тоді йшов нас завойовувати написав цілу книжку, яку ніззя читати й цитувати. Уявляєш, яка свобода слова й демократія? Якщо знайдеш, то почитай. Колтсь, в більш демократичні часи, ту книжу навіть в Кобеляках продавали. Там гарно описані технології, які вороги використовують для підкорення народів. Так от, цитувати ніззя, тому своїми словами напишу суть того, що, зокрема, треба робити для підкорення народу. Треба позорити всю поперідню історію й закидати грязюкою все велике й значуще. Й ключові слова тут - "велике й значуще". То дійсно була Велика Перемога народу. То не перемога Мазепи над Петром, як тобі тут розкажуть виконавці того плану - Славко й Селена. Взагалі, якщо покопати історію так званої української державності, то ти там ніде не знайдеш великого і значущого, трагічне й програшне знайдеш, а великого і значущого - ніт. Тому воно й популяризується, а все велике - обливається брудом.
Чим вішати лапшу про якусь придуману українську революцію, краще б розказали, за що репресували Героя України Надію Савченко, за що заборонили книжку Героя України Бориса Олійника "У замкненому колі. Із окупаційного зошита"? Розказали б, за що позбавили Донецький регіон виборчого права? Розказали б, за що забороняють книжки видатного українця Миколи Гоголя. Історики хренові.
А новий Нюрнберг таки буде. Сам Кісінджер обіцяв. Тепер стало зрозумілим, чому Комаровському не дали стільця міністра, а Аваков тіпа сам пішов. То так треба. Вони ж свої. Тепер такий розклад виходить - Зе і Шмигаль публічно заявили, що у нас нема ніякого примусу. Значить, коли буде їм вирок, то підставлять отих двох пришелепуватих шабес-гоїв - Ляшка і як там другого, забув , на них все спишуть.
Це пропонується статуї тіпа стать змінити? Оце по нашому, по гейропейському.
А що, як ота "чоловікоподобна жіночка, та отим мечем зробить їм обрізання по самі вуха? Це конєшно не по гейропейски буде, це буде по дикунськи, по фіноугрськи, але буде таки справедливо, по божому. Вони ж її не "родили", то нєхрен її й чіпати.
А якщо Славко забере у матері пенсію, то це точно буде і економічне, і психічне насильство. А якщо використає її для купівлі прапіра, то це буде ще й політичне насильство.
"задокументували чотири факти насильства економічного та психологічного характеру з боку одного з місцевих жителів."
А що це воно таке - економічне та психологічне насильство? Якщо, наприклад, Селена не дасть доньці на морозиво, та ще й скаже, що треба самій гроші заробляти, то це буде економічне і психологічне насильство?
2.Maksym
«Оракул, один злочин іншим не виправдовується.»

А де я писав, що один злочин виправдовується іншим. Я лише намагаюся втокмачити, що одні і ті самі захопивши владу роблять ці злочини століттями чи тисячоліттями, а пришелепки лише ходять по граблях.
Timeo Danaos et dona ferentes (с лат. — «Бойся данайцев и дары приносящих»
"До кінця 1933?го населення зменшилось майже на 40 відсотків"

З початку 90-х з усіх каналів сто разів на день тринділи чи трубили: "НАС 52 МІЛЬЙОНИ".
Хтось скаже, скільки нас зараз?
Хто не вчив арихметику нагадаю, що зменшення на 40% означає - залишилось 60%.
60% від 52 мульйонів складатиме 31,2 млн. Це я до того, щоб запитати, якщо хто зна, чи вже план виконали чи ще ні?
Мені так здається, що будуть ще скорочувати. Тут би Селену із Славком запитати, бо крім них ніхто правди й не знає.
"Вони їздять і кошмарять беззахисних селян"
Чудний якийсь товаріщ. А що вони повинні робити? Ну запитав би своїх дідів чи односельців, що поліцаї робили в "перше пришестя". Їм же не зря назву поміняли.
orakul 2 грудня 2021, 11:58 На тему: Зеленський пояснив, чому не бу...
Чот нічо не понятно. Він воює, чи комерцює? Якщо Отєчєство в опасності, то комерцію треба побоку. Всє на фронт! Він що, хоче і рибку зїсти і на рояль сісти? Якийсь дивний у нас тіпа гарант. Виходить йому й Конституція по роялю? Вже давно очевидно всім, крім пришелепків, що на нас ніхто не нападав, а воюють вони для комерції, щоб Ахметкине вугілля купляти тіпа у Пенсільванії, та утилізувати буйних тіпа патріотів. Коли ж цей пришелепуватий нарід хоч щось пойме? Все розгадують пришелепки, як вони в котлах опнились, як їх різні там хомчаки тіпа під путніські танки кидали. Алєс!
Процес віджатія землі стартував, СУГС! "Земля крестьянам". Нічого нового навіть і не придумують. А навіщо? Пришелепки, вони і в Ахриці пришелепки. Щас будуть тут пережовувати ньюанси закону. Та пофіг, все. Можна б було привести тут анекдот про нарчену, яка питала у матері в чому їй вночі лягати. Але я скромний, вихований. Може хтось інший напише.
orakul 29 листопада 2021, 22:52 На тему: Чи є новий штам «Омікрон» в Ук...
Таке враження, що усі оці «мози» і «вози» займаються не здоровям людей і пошуком ліків, а пошуком штамів та збутом вакцин. А треба тупо знайти розповсюджувача отих штамів, завакцинувати його "до ручки" і покінчити із цією кумедією. Але таке нікому не потрібно,тому й питання так ніхто не ставить.

Змінено 29.11.2021, 22:53
orakul 29 листопада 2021, 22:29 На тему: Пенсії та субсидії: Мінцифра з...
Треба так розуміти, що йде плавна підготовка пришелепків до того, що без вакцинації вони скоро не отримають ні пенсії ні субсидії. СУГС! А як у омріяній ними Європі? Виявляється, що у Європі люди конкретно протестують проти медицинского фашизму. А пришелепки тепер не нужні ні Європі ні Росії. Посилання на www.youtube.com
orakul 29 листопада 2021, 09:51 На тему: Дротове радіо зникло в 2020–му...
Та шо вам те дротове радіо? Вже Україна скоро зникне. Святкуйте Хунуку і заспокойтесь. Ось в центрі Києва вже Менору ставлять. А у нас ніякої движухи, як наче й нема Хануки. Голодомор свій відзначили й все. Якась неповавга до корінних народів. Посилання на www.youtube.com
orakul 28 листопада 2021, 18:42 На тему: Кобеляки, як і вся Полтавщина,...
4.DonchenkoLyubov
«пропихує якісь б/у пристроі які скоріш за все нашій з вами лікарні непотрібні. »

Колись у війну мого батька оперували й лікували у воєнній палатці без усяких пристроїв і навіть без модних тепер пандусів. І вилікували. А ще, колись тут лікар Іващенко лікував, теж без усяких модних заморочок і теж без пандусів, без компютерів і без протоколів МОЗ. А тепер нікому ви не нужні і ніхто вас лікувати не буде. Ви існуєте лише для заробітків на вас. Коли вже нарід це пойме?
З Ханукою вас, а то зовсім забули. На базарі всі лише про голодомор та про піст балакають. Буде вам ще й голодомор і пізд.
orakul 28 листопада 2021, 18:28 На тему: Будинок с/г управління — помст...
"Ми ще до Нового 2021 року зверталися в Полтаву із проханням передати на баланс міської громади "
Щас модно на Копельця бочку котити, а я теж памятаю, як ще до вибірів від імені сесії міськаради зверталися до райради аби вони передали на баланс різні будівлі. І їх наша тіпа рідна райрада не передала. А тепер шукають ворогів у Полтаві. Я не впевнений чи була ця будівля у переліку чи ні. Про це писалося й тут в Ехо. Але ліньки шукати. Якщо щось не так, то може хтось мене підправить
orakul 28 листопада 2021, 17:12 На тему: Правда бомжує на «вогівській» ...
Із усього написано здивувала позиція поліцаїв: "Дійсно, він звертався із заявою про втрачені документи. Щоправда, написав, що це було не в жовтні, а в травні поточного року."
Яка блін різниця, коли він загубив той пашпорт? Скиньтесь, та дайте йому новий, якщо у вас не передбачено ніяких поблажок для такої катеорії. Попросіть у депутата Кацая ті 500 грн., а то він з людьми й не зустрічаєься. Карантин, чи нема що казати? А можете потім вирахувати з пенсії того Правди. Нє, ну можна ж перевірити, чи він ту пенсію отримує, чи ні. Чи це не в їх силах. Цікаво, коли вони в минулому році шугали по вулицях усіх пересічних без намордників, вони й до нього чіпялись?
orakul 28 листопада 2021, 09:27 На тему: Кобеляки, як і вся Полтавщина,...
А це ось цитата із посту Наталі Варич "Старша медична сестра Омельяненко Вікторія мені відповіла, що ліків немає, шприців немає, нічого немає кроме антибіотика. Так де ж правда?"
Це я написав для того, щоб пришелпки знали, що у лікарні нічого немає, але не це головне. Лікарня - це тепер комунальний заклад, тобто наш з вами. Може тоді треба їй допомогти грошима, поки надійдуть оті кошти, про які пан Казирод каже Може тіпа позичити, чи якийсь резервний хвонд створити. Чи здороля людей на останньому плані, після усіх витрат громади, на останньому місці здоровя, чи здоровля, якщо по українськи. Ви чули щоб хоч хтось ставив про це питання перед депутутами? І не почуєте, тому що якщо вам купляти ліки й нічого з вас не мати, то нафіг ви такі кому нужні. Краще виділити декілька мульйонів на списаний з гейропи рентгенапарат і вас опромінювати. Оце діло буде. А мульйони можна переполовинити. А що з ліків взяти? Нагадаю що загадана Вікторія Омельяненко, вона не лише старша медсеста а й депутаткиня Кобеляцької чи то легітимної міськради чи то придуманої на бамагаг ОТГ. Ну тут не розгадать, це так у пришелепків завжди, і них якась війна без воєнного стану, якісь карантини без надзвичайного стану, якісь ОТГ без згаднки про них у Конституції. Зате є тіпа гарант Конституції.
orakul 28 листопада 2021, 09:08 На тему: Кобеляки, як і вся Полтавщина,...
Почитаєм ще трішки лапшу ".. людині потрібно приймати антибіотик. У протоколі чітко зазначено, який. І він у нас є. ....Виникає необхідність застосувати інший препарат. І він діє та допомагає. Але в протоколі лікування його немає. Отже, немає і у нас. Тоді людина змушена купляти такий препарат."
Тут у будь якого пришелепка повинно виникнути запитаняя - а де ж вони дівають той антбіотик який у них є? Самі вгадаєте? По нормальному пацієнт повиннен доплатити за інший антибіотик ... а може йому, пацієту, доплатити, бо не хвакт, що той який йому допомагає коштує дорожче. Це я привів для того, щоб розуміли, що пришелепки у нас повсюди, навіть у головлікарях, бо не вміють правильно збрехати. А може то вони настільки зневажають пришелепків, що думають, що для них і така дешева відмазка сойдьоть. І це вАпрос архіважний - у нас і у владі і у начальстві пришелепки, чи вони не пришелепки, а просто не рахують пришелепків людьми мислячими, чи як там воно по навуці називається тіпа Homo sapiens?
orakul 28 листопада 2021, 08:50 На тему: Кобеляки, як і вся Полтавщина,...
"Людям нібито й не збрехали, але й обіцянку не виконали."
Якщо це Миколайович має на увазі безоплатне лікування, так то не обіцянка, а конституційний обовязок, не говорячи вже про всілякі там клятви тіпа Гіпократа. Кажуть вже ту клятву відмінили. А фулі, Гіпократ - якесь майже москальське прізвище.
Треба називати речі своїми іменами. Тоді може й до пришелепкі почне доходити, що треба не просити, а відстоювати свої конституційні права. Я може б і не писав оцього, але потрапив на ФБ на сторіку Наталі Варич де вона приводить документ-відповідь МОЗА Артуру Ковачу. Тупо цита "Між НЗСУ та закладом КНП "Кобеляцька міська лікаря укалдено договір за пакетом медичних послуг...із строком дії з 01.10.2021 ...за договорами здійснено оплати за надані медичні послуги на протягом січня, лютого, березня,травня та жовтня 2021 року у розмірі 8 257 735 грн " Якщо хтось не второпав повторю буквами ВІСІМ МУЛЬЙОНІВ лікарня отрмала на лікування тільки ковідних хворих. І що всі пони пішли на доплати медикам?
orakul 27 листопада 2021, 09:50 На тему: Копелець пробує забрати землю ...
32.Slavko
«Тут досить на статтю»

Якщо це ти мені, то номер статті в студію. Ще не чув про статті забороняючі говорити на біле - біле, а на чорне - чорне і що 2х2=4. Я живу по чинній Конституції і нічого не порушую. А по таких як ти може й плаче якийсь кодекс, ви його й вивчаєте вдень і вночі.
Нагадаю тобі ст. 8 Конституції "В Україні визнається і діє принцип верховенства права. Конституція України має найвищу юридичну силу. Закони та інші нормативно-правові акти приймаються на основі Конституції України і повинні відповідати їй.
Норми Конституції України є нормами прямої дії. Звернення до суду для захисту конституційних прав і свобод людини і громадянина безпосередньо на підставі Конституції України гарантується."

"Стаття 34. Кожному гарантується право на свободу думки і слова, на вільне вираження своїх поглядів і переконань.
Кожен має право вільно збирати, зберігати, використовувати і поширювати інформацію усно, письмово або в інший спосіб - на свій вибір..."
- Ніде не написано, що свою думку треба погоджувати з такими як ти чи Селена. Вам взагалі можна молоти таке, що й на голову не налазить, і нічого, ніхто ж до вас не чіпляється. А ви чіпляєтесь, бо не любите коли на чорне кажуть чорне. Та ви вже своє призначення виконали. Вже й без вас обійдуться. Тепер не потрібні, ні поліцаї, ні стукачі. Так що зря ти збираєш тіпа компромат. Підете у скотьський загін чи концтабір разом з усіма. Головне - щоб у вас були жотно-блакитні намордники.
orakul 26 листопада 2021, 14:44 На тему: Понад 42% дорослого населення ...
Так ми тіпа йдемо з перевоконанням плану? Тіпа патріоти казали, що то тільки в «совку» плани були, а виходть плани і рознарядки й зараз є?
orakul 25 листопада 2021, 19:57 На тему: Копелець пробує забрати землю ...
30.Slavko
« Більшого раба, як ти - нема! Раб нав’язаної мордором свідомості ! Там замовчують, хто створював рабський клас ссср ! »

Дякуючи таким як ти патріотам тепер вся Україна в рабстві.
Пояснювати тобі щось про СРСР - марна справа. Але все таки спробую, не стільки для тебе, як для решти, може тут ще не всі потєряні.
Так от, СРСР створили творці світової революції, тобто ті самі, хто його і розвалив. Хтось із велкиких писав "Империи разрушаются и строятся через манипулирование народами, которые нужно завоевать"
Це хоч тобі понятно? От тебе і завоювали.
Товариш Сталін зумів вирвати країну із рабства і загнати будівельників СРСР на лісоповал. За це він отримав війну. Ті, хто задумував світові револцію і будував СРСР «виростили» для цього Гітлера. І Гітлер прямо казав "Задача этих народов обслуживать нашу экономику"
Але наші батьки і діди пермогли Гітлера. І в той час, коли нащі діди і батьки пішли на війну за Вітчизну, такі як ти тіпа патріоти 30 червня 1941 року у Львові прийняли Акт про відновлення Української Держави. А оскільки вони, такі як і зараз пришелепки, то вони у ньому прямо і записали "Відновлена Українська Держава буде тісно співдіяти з Націонал-Соціялістичною Велико-Німеччиною, що під проводом Адольфа Гітлера творить новий лад в Європі й світі.." Думаю, ти знаєш, що "рукописи не горят". Так як ви тоді себе документували, так ви документуєте себе і зараз. Пройде не так багато часу і ті, кому ви зараз служите (і не важливо свідомо, чи по недоумковатості) кинуть вас під танк і все спищуть на вас. А самі, можливо, вийдуть сухими із води. Це вже залежатиме від того чи в цей раз вийде в них світова революція чи ні. Приблизно так, на пальцях. Але це не для твоїх мізків.

Змінено 26.11.2021, 14:14
orakul 25 листопада 2021, 14:08 На тему: Свічкареве — майбутня туристич...
1.Fuks
«туди бульдозер вже треба а не інтернет.Миєм гроші,миєм... »

Згодом буде й бульдозер, а поки що - інтернет. Написано ж "портал з Богом". Буде портал, там дивись і божий народ підтянется. Згодом відкопають мєсного цадіка і процес піде. Буде у нас Умань-2. Будуть там новенькі поселення. Непонятливий у нас нарід. А Скрильник видать в курсі.
1 ... 2 3 4 5 6 7 8 ... 93
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації