Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «orakul»

Коментарі користувача
1 ... 3 4 5 6 7 8 9 ... 93
orakul 23 листопада 2021, 22:36 На тему: Копелець пробує забрати землю ...
28.Slavko
«З огляду вище, бачу шість сєпарів,»

Яка у вас гарна відмазка, як тільки що не по вашому, так відразу - сєпари винні. Я вже колись тобі пояснював значення слова сєпаратист. Так от, перші сєпари на дєрєвнє, це такі як ти "свідомі", руками яких розвалили і СРСР і Україну. А саме це шльомам і потрібно. "Поділяй і володарюй" називається. Цьому їх добре навчили у так званому єгипетському рабстві.
orakul 23 листопада 2021, 13:44 На тему: «Я вже помер», або Чи легко бу...
3.Niko
«Ця людина- звичайний лацюга, перекотиполе»

Ну так я ж цього не заперечую. Я висвітлив одну сторону медалі", а лацюга - то інша сторона. Ясно ж що він пічку міг би і сам підлампічити і багато чого іношого зробити. Тута ще одна заморочка з пічкою. Пічка то стара, аж ніяк не європейська. А що як вона руська? Ну тіпа "руська піч". Я б на його місці її про всяк випадок розвалив. Патріотизм, так патріотизм, до побєди, до прапора на Красній площі. А фулі, блін.
І ще однин штрих до потрету поцреота. Він каже, що купив хату, а не неї нема документів. То як же він її купував? То називається не купив,а дав комусь грошей щоб у ній пожити. Чи не так? Ну машину ж так ніхто не купуватиме.
orakul 22 листопада 2021, 22:30 На тему: «Я вже помер», або Чи легко бу...
А тепер про зраду. Хвора людина, як і пяна, інколи може ляпати такі речі... Але ж редакція повинна базар фільтрувати. От цей чиловік не думаючи тупо каже те, що бачив і чув. А каже він в кінці відео те, чого розголошувати не можна. Не можна і тіпа по закону, і не можна ще й тому, що хворе суспільство таку інфу не сприйме. Ну відомо ж що нормальна людина у дур.домі виглядає як мінімум підозрілою. Він же прямо каже, що оті тіпа руські бойовики були з Києва, і жінка у одного з них живе в Києві. І він таки ж не помиляється. Це пряме свідчення про те, хто той сепаратизм організовував. Далі мислю розвивати не буду, бо в суспільстві психічно хворих пришелепків ще й до мене причепляться. Хоча все це було очевидним з самого початку, а зараз вже цьому є тисячі підтверджень, і ця стаття з відео - одне із таких підтверджень. Посилання на www.youtube.com

Змінено 23.11.2021, 07:33
orakul 22 листопада 2021, 22:13 На тему: «Я вже помер», або Чи легко бу...
Ну,блін, клад а не стаття разом з відео. Миколайовичу, так можна схлопотати за видачу тіпа державної таємниці і державну зраду. Ну по перше, чоловік явно хворий. Йому треба зробити групу інвалідності і буде йому сяка така допомога. Але тоді можуть претендувати на інвалідність і табуни свідомих.
А тепер по суті написаного і сказаного.
"Чоловік виїхав з окупованого міста через свою патріотичну позицію"
Ким окупованого? Жителями Донецька? В чім його патріотизм? В тім, що йому не такі люди на Донбасі? Так йому не такі навіть рідні батьки, не така дружина і навіть донька. Це патріотизм? Та це класична психіатрична клініка. Хоча... саме це чомусь і вважають на Україні патріотизмом.
Йдемо далі. "...пішов у військкомат, записуватися в армію добровольцем... Але його не взяли." "Хотіли в армію на війну забрати. Із військкомату приїжджали. Але я відмовився проходити медичну комісію" І ви вірите в оцю хрень? Ларчик просто відкривається. І в перший і в другий раз йому відмовили, тому що знають про його хворобу. А брати на себе відповідальність ніхто в військоматі не хоче. До речі, він ніде не говорить про свою службу в армії і в альбомі теж нема про це фото. Так що... все сходиться.
orakul 21 листопада 2021, 21:57 На тему: Копелець пробує забрати землю ...
Ти хоч звертай увану на назви. АТО - антитерористична операція а не видумана вами війна без введення воєнного стану. Прийде час і отрмаєте предяву за вбивство українців які не визнали майданну владу. Про це попереджав навіть ваш свободівський міністр оборони Тенюх, говорячи з трибуни ВРУ «…не оголошено правовий режим воєнного стану, без якого застосування Збройних сил є незаконним і тягне за собою кримінальну відповідальність всіх тих, хто віддає наказ на застосування військ, так і тих, хто їх виконуватиме».
Думаю ти знаеш, що Тенюха призначили по квоті вашої Свободи. А він, хоч і свободівець, а виявився порядним. А порядні там не потрібні, от його й кишнули.
По великому рахунку, тих тіпа сєпарів розвели ті самі вожді майдану. Їм потрібна була війна, щоб бабло стригти, не допустити донецьких в парламент і створити для Росії занозу. Невже ти наскільки тупий, що не розумієш, що ті самі шльоми, за яких ви стояли на майдані, повдівали замість вишиванок косоворотки і підняли на Донбасі руські прапори? Нах Путіну той мутняк потрібен? Він забрав Крим та й то по договорняку.

Змінено 21.11.2021, 22:00
orakul 21 листопада 2021, 21:43 На тему: Копелець пробує забрати землю ...
24.Slavko
«Влада від московських чортів перейшла до сраїльських ! І тепер боротьба...
Хто ж таки з вас створив «АТО» !? Хто стріляв Майдан !? Все пусті балачки, про зТорію дискусії..
Вічний переділ в українців поза спинами та попід носом, та ще на них і кивають! Оце ваша суть. Хто там з вам більш проукраїнський, хто більш проруський, сам чорт не пойме!»

Ти ж наче почав трохи розумнішати. Не виходить?
"шизоидная трещиноватая психика неизбежно отталкивается от реальности, требуя ухода в свой собственный мир, мир порождений больного мозга,.."
Це знаєш зівдкіль? Із "Часу Бика" Єфремова. Це й про тебе, і ти такий не один. Філон зря статтю написав. Ніхто не читає і не обговорює. Одна Селена, та й та Єфремова "забракувала".
Ти й досі не знаєш, "хто створив АТО"? Ті, кого ви вибрали у владу. А вибрали ви своїх майданних вождів. Вони й розстріл вашої сотні вчинили. Якби це зробив Путін, то вже давно все б розслідували і кричали на весь світ. Ну так же, чи ні? Логіку включи. Чи може майдауни агенти Путіна? Якщо да, то читай вище про шизофренію.
orakul 17 листопада 2021, 14:21 На тему: Копелець пробує забрати землю ...
– Неправильно. Оба пойдут умываться. Подумай логически: тот, у кого чистое лицо, посмотрит на того, у кого лицо грязное, и решит, что его лицо тоже грязное. А тот, у кого лицо грязное, увидит, что второй пошёл умываться, поймёт, что у него грязное лицо, и тоже пойдёт умываться.
– Я об этом не подумал! Поразительно – я допустил логическую ошибку! Ребе, давайте ещё один тест!
– Ладно. Два человека спускаются по дымоходу. Один вылезает с чистым лицом, другой – с грязным. Кто из них пойдёт умываться?
– Ну: Оба пойдут умываться.
– Неправильно. Умываться не пойдёт ни один из них. Подумай логически: тот, у кого лицо грязное, посмотрит на того, у кого лицо чистое, и не пойдёт умываться. А тот, у кого лицо чистое, увидит, что тот, у кого лицо грязное, не идёт умываться, поймёт, что его лицо чистое, и тоже не пойдёт умываться.
Молодой человек пришёл в отчаяние.
– Ну поверьте, я смогу учить Талмуд! Спросите что-нибудь другое!
– Ладно. Два человека спускаются по дымоходу:
– О Господи! Ни один из них не пойдёт умываться!!!
– Неправильно. Теперь ты убедился, что знания логики Сократа
недостаточно, чтобы учить Талмуд? Скажи мне, как может быть такое, чтобы два человека спускались по одной и той же трубе, и один из них испачкал лицо, а другой – нет?! Неужели ты не понимаешь? Весь этот вопрос – бессмыслица, и если ты потратишь жизнь, отвечая на бессмысленные вопросы, то все твои ответы тоже будут лишены смысла!"
orakul 17 листопада 2021, 14:20 На тему: Копелець пробує забрати землю ...
18.василь овсієнко
«якийсь абсурд.»

То така логіка Талмуда. Притча в тему.
В середине 20-х годов молодой еврей пришёл к известному нью-йоркскому раввину и заявил, что хочет изучить Талмуд.
– Ты знаешь арамейский? – спросил раввин.
– Нет.
– А иврит?
– Нет.
– А Тору в детстве учил?
– Нет, ребе. Но вы не волнуйтесь. Я закончил философский факультет Беркли и только что защитил диссертацию по логике в философии Сократа. А теперь, чтобы восполнить белые пятна в моих познаниях, я хочу немного поучить Талмуд.
– Ты не готов учить Талмуд, – сказал раввин. – Это глубочайшая книга из всех, написанных людьми. Но раз ты настаиваешь, я устрою тебе тест на логику: справишься – буду с тобой заниматься.
Молодой человек согласился, и раввин продолжил.
– Два человека спускаются по дымоходу. Один вылезает с чистым лицом, другой – с грязным. Кто из них пойдёт умываться?
У молодого философа глаза на лоб полезли.
– Это тест на логику?!
Раввин кивнул.
– Ну, конечно, тот, у кого грязное лицо!
– Неправильно. Подумай логически: тот, у кого грязное лицо, посмотрит на того, у кого лицо чистое, и решит, что его лицо тоже чистое. А тот, у кого лицо чистое, посмотрит на того, у кого лицо грязное, решит, что сам тоже испачкался, и пойдёт умываться.
– Хитро придумано! – восхитился гость. – А ну-ка, ребе, дайте мне ещё один тест!
– Хорошо, юноша. Два человека спускаются по дымоходу. Один вылезает с чистым лицом, другой – с грязным. Кто из них пойдёт умываться?
– Но мы уже выяснили – тот, у кого лицо чистое!
orakul 17 листопада 2021, 14:12 На тему: Копелець пробує забрати землю ...
18.василь овсієнко
«згідно діючого законодавства і не можу зрозуміти , як суд зобовязав поліцію відкрити кримінальне провадження , якийсь абсурд»

В.І. діюче законодавство скінчилося на майдані. Після того як свідомі майдауни своїми руками захватили владу для сучасних царьків наступив новий етап дерибану який відрізняється від дерибану поперєдніков саме тим, що тепер діють закони їхнього тіпа Бога. Про це навіть в Конституції записано, яку читають вже не один десяток років не лише прості пришелепки а й пришелепки із ступенями дохторів усяких там хвілосохських наук і т.п. І ніхто не задасться простим запитанням: слова з преамбули Конситуції "усвідомлюючи відповідальність перед Богом, власною совістю ", це про що? Це про якого Бога мова? До влади пришелепки привели тих у кого своє розуміння Бога і совісті. Їм їхній Бог прямо наказує «А в городах сих народов, которых Господь, Бог твой, дает тебе во владение, не оставляй в живых ни одной души». (Второзаконие 20:16) І це ж не я придумав. Якщо не вірите, то відкрийте писаніє і прочитайте. І про совіть там нема і слова. Ось навіть сам рабин про це каже. А рабин, це ж вам не Славко і не Селена і навіть не Копелець Посилання на www.youtube.com
orakul 15 листопада 2021, 17:54 На тему: На Кобеляччині провакциновано ...
1.Fed654Frumos
«наїзжають,щоб вакцинувався,а він посилає всіх поза річкою.»

Правильно робить. Ось навіть Зеля каже що ніхто не має права змушувати і звільняти з роботи. Посилання на www.facebook.com
orakul 15 листопада 2021, 15:22 На тему: Копелець пробує забрати землю ...
Тута для свідомих породистих поцретів ще ж один вигідний бізнес після майдану появився. Для Селени це непідходить а для Слвавка в самий раз. Посилання на implant-ivf.com
orakul 15 листопада 2021, 14:56 На тему: Копелець пробує забрати землю ...
А ци чисто для приколу спеціяльно для поцреотів. Хай почитають що воно таке "наційональна держава." заради якої вони розвалили СРСР а тепер вже й Україну, та ще й на хронт їздять.
"Основной закон: Израиль – национальное государство еврейского народа *
Статья 1. Основные принципы?
(алеф) Эрец-Исраэль (Страна Израиля) есть историческая родина еврейского народа, в которой было создано Государство Израиль.
(бет) Государство Израиль есть национальное государство еврейского народа, в котором он реализует свое естественное, культурное, религиозное и историческое право на самоопределение.
(гимель) Реализация права на национальное самоопределение в Государстве Израиль принадлежит исключительно еврейскому народу."
Де у нас написано хоча б про те, що Україна це наша історична Родіна? А, блін, є у нас закон про корінні народи. Спасибі слугам, таки прийняли. От тільки там нема і слова про українців. Тут не корінні навіть СЛавко із Сленою. Отакої, блін. Та то не важно, главне, що у нас тепер можна розмовляти української мовою. Ми за мову горою. Тепер навіть вбивати за мову можна. Посилання на main.knesset.gov.il
orakul 15 листопада 2021, 14:47 На тему: Копелець пробує забрати землю ...
А як у них?
"А у них "Закон о запрете на потребление платных сексуальных услуг (временное распоряжение и поправка к законодательству), 5779 г. / 2018 г.
?1. Цель закона Цель настоящего закона — сокращение масштабов проституции путем установления запрета на потребление проституции, как часть комплексных мероприятий, включающих воспитание и информир?ование общественности, а также совершенствование методов по помощи и реабилитации лиц, предоставляющих платные сексуальные у?слуги (в настоящем законе – комплексные мероприятия, направленные на сокращение масштабов проституции), основываясь на признании оскорбительного характера проституции и связанного с ней вреда." І тут важливий не сам закон а поніманіє ГІДНОСТІ.
Ще раз для тупорилих. "..основываясь на признании оскорбительного характера проституции..."
І шо воно такеє получається? Поцреоти зробили реголюціє аби возвести це в ранг гідносіті, а в Ізраілі он шо пишуть. Явно не нормальні. Очевидно ж, що це добрі заробітки, це податки до пенсійного і т.д. Який, блін, "оскорбительний характер". Це гордість. Ну якщо десь в Санжарах бордель буде, то може то й не велика гордість, а якщо податися до Італії чи в саму Хранцію. Та буде тоді така лунна баришня першой дєвой не дєревні, блін Посилання на main.knesset.gov.il
orakul 15 листопада 2021, 14:36 На тему: Копелець пробує забрати землю ...
Ось відразу після реголюції якоїсь гідності якийсь толі поц толі шабес-гой Немировський подав законопроект "Проект Закону про регулювання проституції та діяльності секс-закладів".
Так що облиште землю у спокої, вона вам не дістанеться, а переймайтесь актуальним. Треба збирати підписи на підтримку цього законопроекту.
Посилання на w1.c1.rada.gov.ua
orakul 15 листопада 2021, 14:31 На тему: Копелець пробує забрати землю ...
Пришелепкам хочуть узаконити проституцію і просять, благають президента в петиції до нього "Внести в Верховную Раду законопроект о легализации проституции и игорного бизнеса как неотложный...... Уважаемый господин Президент!
Просьба обратить Ваше внимание на эту проблему и наконец её решить. Украина и украинцы от этого только выиграют.
Государство получит дополнительные налоги и взносы в пенсионный фонд,..." Як таке не підтримати, Селена перша підтрима, а за нею й Славко й інші патріоти. Правда петиція не набрала підписів, але згодом набере. Посилання на petition.president.gov.ua
orakul 15 листопада 2021, 14:21 На тему: Копелець пробує забрати землю ...
Ху_лі ви товчете воду в ступі. Україна здохла на майдані. Тепер сидіть і ждіть, коли дадуть поминальних коржиків чи маци.
Чи мені цікаві свідомі пришелепки, так це тиМ що у них начисто відсутнє логічне мислення. НУ якщо вже ви обирайте собі в боги і в президенти представників богообраних, так хоч поцікавтеся по яким законам вони живуть. У них взагалі нема ніякої конституції. У них є декілька "Основних законів", ну крім Тори, звичайно. У них понад 90% земель знаходиться у державній власності. А ви землю рішили спродати і тепер товчете воду в ступі. Вам сказати до кого вся земля перекочує, чи самі здогадаєтесь. Ніякі жуки чи гордійки нею не володітимуть.
Ось вам що говорить закон про землю "
?? "Основной закон: Земельный фонд Израиля * Статья 1.
Запрет на передачу права собственности
Право собственности на земли земельного фонда Израиля, который образуют расположенные в Израиле земли Государства, Управления по развитию или Еврейского Национального Фонда, не может быть передано ни посредством продажи, ни любым другим способом." Так у людей з мізками. Посилання на main.knesset.gov.il
orakul 11 листопада 2021, 12:25 На тему: То свідки не прийшли, то проку...
16.Maksym
« повторюєте росіянську мантру про зникнення України»

Яку блін росіянську?
В Євангелії написано "всякое царство, разделившееся само в себе, опустеет" (Мф. 12:25
Це ж не жарти, бо президенти на цьому писанні присягають. Чи то Путін Євангеліє писав?
Крім того, зникнення було закладене ще при створенні в слова Гімну.
Треба тільки каструлю зняти і очі продерти, та хоча б навкруг себе подивитися на вже обрізану майдаунами Україну.
orakul 11 листопада 2021, 12:16 На тему: Поліція запустила Telegram-бот...
1.Чудо Юдо
«Відберуть у незаконних бандформувань і передадуть законним»

Ти наївно думаеш, що ще й досі не відібрали? Та воно було відібрано ще при "злочинній владі". Тут щось інше. Ну, наприклад, будуть стукати про те, що ти сам не вакцинувався і агітуєш за це сусідів, або про те, що ти не кричав ПТН-ПНХ в той час коли Селена із Славком кричали.
Вони розбудовують систему електоронного стукачества. Це головне.
orakul 11 листопада 2021, 11:51 На тему: За добу на Полтавщині виявили ...
1.Zorn
«. Соціальна свідомість кобеляччан дуже низька»

А чого ти так паришся? Ти ж вакцинувавася, тебе вже нічого не візьме. Живи і радуйся. Можеш ще певерх маски протигаз з презирвативом на голову вдіти тіпа для гарантії.
orakul 10 листопада 2021, 19:56 На тему: То свідки не прийшли, то проку...
14.Borch
«
Ми зараз спілкуємось за значення слова чи сучасного опису держав? »

За значення слова.
А щодо держав,так усьо течет, може і деякі сучасні держави скоро перестанут існувати.
orakul 9 листопада 2021, 22:18 На тему: То свідки не прийшли, то проку...
Раніше Лєніна про государство розсуждав товаріЩ Енгельс у своєму сочінєнії «Происхождение семьи, частной собственности и государства».
І єнто цікаво. Цитата. "Государство есть продукт общества на известной ступени развития; государство есть признание, что это общество запуталось в неразрешимое противоречие с самим собой, раскололось на непримиримые противоположности, избавиться от которых оно бессильно. А чтобы эти противоположности, классы с противоречивыми экономическими интересами, не пожрали друг друга и общества в бесплодной борьбе, для этого стала необходимой сила, стоящая, по-видимому, над обществом, сила, которая бы умеряла столкновение, держала его в границах «порядка». И эта сила, происшедшая из общества, но ставящая себя над ним, все более и более отчуждающая себя от него, есть государство»
Ну і як вам? Щось зовсім не те, про що нам зараз кажуть, але більш схоже на правду.
orakul 9 листопада 2021, 21:16 На тему: То свідки не прийшли, то проку...
Ну молодьожЪ дайотЪ - "загальноприйнятого визначення немає". Якщо нема визначення, то нема сенсу і дискутувати.
Насправді товаріщЪ Лєнін більш ніж сто років тому написав цілу книжку "Государство и революция".
Тупо цитата із передмови.
"Вопрос о государстве приобретает в настоящее время особенную важность и в теоретическом и в практически-политическом отношениях. Империалистская война чрезвычайно ускорила и обострила процесс превращения монополистического капитализма в государственно-монополистический капитализм. Чудовищное угнетение трудящихся масс государством, которое теснее и теснее сливается с всесильными союзами капиталистов, становится все чудовищнее. Передовые страны превращаются — мы говорим о «тыле» их — в военно-каторжные тюрьмы для рабочих.
Неслыханные ужасы и бедствия затягивающейся войны делают положение масс невыносимым, усиливают возмущение их. Явно нарастает международная пролетарская революция. Вопрос об отношении ее к государству приобретает практическое значение."
Не здайоться вам, що "історія повторюється"? Хоча насправді її крутят. Тільки сьогодні її крутять вже не тією війною з пушками і танками, а війною біологічною.
Утішу Селену. Ясен пень, що винен в усьому Путін, бо це він сказав "удари будут нанесены по ЦЕНТРАМ ПРИНЯТИЯ РЕШЕНИЙ". А це вже тіпа гра без правил. Вони думали, що буде як завжди - Америка бомбитиме Росію, Росія - Європу і Америку, плюс Китай і НАТО, і буде звична заварушка. А тут на тобі, як в тому анекдоті про звірів, які сіли грати в карти і Медвідь сказав, що шулера буде бити по хитрій рижій морді. Ну нада ж такому статися. Всігда собі сиділи в тих ЦЕНТРАХ і ніхто їх ніколи не чіпав. Ну тіпа ми нейтральні. А воно он як обернулося. От і розчісують тепер свої пейси, не знають тепер що і робити. Тепер треба тільки Селену із Славком визивати у свої Центри, бо без них нікак. На них усі сподівання.
orakul 9 листопада 2021, 16:04 На тему: МОЗ не бажає відтермінувати рі...
4.Fed654Frumos
«підтверджує теорію Ч.Ломброзо.»

Та да. І Григорія Клімова також
orakul 9 листопада 2021, 14:17 На тему: МОЗ не бажає відтермінувати рі...
Є така тіпа наука чи метод - "фізіогноміка". Кажуть, що то псевдонаука, чи псевдомедот. Але будь який кадровик зі стажом скаже вам, що щось у цьому таки є. Ні на що не немекую.
orakul 8 листопада 2021, 16:13 На тему: МОЗ не бажає відтермінувати рі...
" ...Сьогодні госпіталізують до лікарень, реанімації невакцинованих людей...."
Ти ба, б.ля, куди цих анунаків заносить. Це вже хуцпа в квадраті.
Хто не поняв, розшифрую. Одну половину бидломаси вони завалять вакциною, а іншу тупо не будуть лікувати. Ось вам і казні єгипетські. Діждалися.
Вони й так не шибко лікували, бо в спілкуванні з багатьма перхворівшими проявлялася така собі тенденція - лікарі максимально затягували лікування, не направляли в стаціонар і коли вже людині тіпа капець, тоді її клали у лікарню. Таке враження у кожного другого перехворівшого з ким довелось спілкуватися. Власне, й деякі лікарі про це говорили.
Ну а щодо вчителів, так я давно писав, що всі вони пришелепуваті тому і таких дітей випускають. Я давно писав що ОТГ це наш порятунок. Треба відкривати альтернативні школи, лікарні, робити запаси продвольства, ну як у воєнний чась І готовитися виживати самим. Біда в тім, що жоден депутат і жоден пузатий хвермер (*а тільки у них є гроші) і матеріальні ресурси), не розуміють що відбувається. От як на бративбивче АТО так усі хвермери один с поперед одного возили допомогу. А допомогти виживанню людей - то такого не діждетесь
1 ... 3 4 5 6 7 8 9 ... 93
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації