Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «orakul»

Коментарі користувача
1 ... 5 6 7 8 9 10 11 ... 93
orakul 31 жовтня 2021, 08:58 На тему: Рудчани можуть відзначати 3 ти...
Кругом взялися всякі древності викопувати. К чєму би єнто. Тут людім їсти нічого а вони горшки копають Таке враження, що скоро тут повинні якісь сліди Моісея знайти, чи хоча б ошметки розбитих скрижалей. Ну нада ж якось узаконити землю, так щоб на віки, щоб ніякі селени і славки потім і не претендували навіть в думках.

Змінено 31.10.2021, 08:59
orakul 30 жовтня 2021, 21:31 На тему: Куда держат путь солдаты НАТО?...
Селені щось кругом оракули ввижаються. Це ще один доказ....
Приведу повного вірша Сосюри, бо дехто не зрозумів що то про Україну вірш а не про якусь баришню

Володимир Сосюра
Збірка "Під гул кривавий" (1942)
ВЕСНЯНИЙ САД, КВІТКИ БАРВИСТІ
Весняний сад, квітки барвисті,
пісні пташині в вишині,
і ти — у сяйві і намисті,
подібна сонцю і весні.
А в небі радість журавлина,
і даль степів — мов крил розмах.
Моя кохана Україно,
такою ти — в моїх очах.
Гвіздки твої пробили руки,
на вітрі коси золоті,
а в чорнім небі — круки, круки...
То ти розп’ята на хресті.
Огні померкнули ласкаві
в твоїх очах. Кругом штики.
Втоптали чоботи криваві
твоє намисто і квітки.
Та упаде удар огнистий,
у прах розсиплються штики.
Ми підберем твоє намисто,
знов розцвітуть твої квітки.
Луна пісень кругом полине,
тебе ми знімемо з хреста, —
і ти воскреснеш, Україно,
моя ти страднице свята!

І Україна таки воскресла а тепер знову гине. І тепер її вже ніхто не врятує.
orakul 30 жовтня 2021, 20:22 На тему: МОЗ затвердив повний перелік п...
"Ни одним законом в Украине не установлен порядок отстранения от работы, кроме того, ни одним законом не установлено отстранение от работы без сохранения заработной платы.."
Корисно послухати. Посилання на www.youtube.com

Змінено 30.10.2021, 20:25
orakul 30 жовтня 2021, 16:42 На тему: Облрада підтримала програму ві...
І для кого це вони так стараються, коли у людей за душою й копійки нема? А на гарантоване Конституцією право на безоплатну меддопомогу вони піпіську поклали. Мій дід розказував, що його у війну лікували без усякого приймального відділення, прямо у палатці. І вилікували, і грошей не взяли.
Чесно кажучи, для пересічної людини головне - лікування і ліки. Без приймального відділення вона вже якось би обійшлася
orakul 30 жовтня 2021, 16:32 На тему: Липовий парк Бориса Олійника...
Звиняйте люди добрі, я помилився. Не Деклярація, а "Акт відновлення Української Держави"
Ось почитайте, як цей Акт починається "1.Волею українського народу Організація Українських Націоналістів під проводом Степана Бандери проголошує відновлення Української Держави, за яку поклали свої голови цілі покоління найкращих синів України..."
Нє, ну хто тоді питав волю народу? Навіть Селена скаже, що ніхто не питав, бо тіпа тоталітаризм. А з іншого боку, що якби спитали? Що б їм відповіли наші батьки і діди, які в той час на фронті воювали? А от же таки ж цікаво, що б вони відповіли. Оце б ось таке прочитали "3.Відновлена Українська Держава буде тісно співдіяти з Націонал-Соціялістичною Велико-Німеччиною, що під проводом Адольфа Гітлера творить новий лад в Європі й світі ..." і що? І таки ж цікаво, щоб вони сказали? Може хто знає, чи хоч зфантазує?
orakul 30 жовтня 2021, 16:20 На тему: Липовий парк Бориса Олійника...
О, блін, не дочитав. Цілий Український фонд культури імені Бориса Олійника є. А в Полтаві є цілий голова обласного відділення цього фонду. Мабуть він і коменти читатиме. Тож до нього запитання: пане Глібе, а слабо подарувати в Кобеляцьку бібліотеку книжечку Бориса Іліча "У замкненому колі. Із окупаційного зошита"? Чи хоч продайте, може місцеві літератори куплять. Чи грошей на неї у мера випросять.
Не відозветься пан Гліб. Та воно й з парком проблеми можуть бути Не все продумали. Можуть парк декомунізувати, а липи на дрова пустити. Це ше УІНП не прочув про цей парк. Борис Іліч, він хоч і земляк, але таку муйню морозив. Ну наприклад, славив наших воїнів. Воно то воїнів славить можна... тих що з власним народом воювали. А він же славив тих, хто в Червоній Армії проти Гітлера воював. Такого зараз ніззя робити. Гітлер, то ж побратим наших свідомих, вони збиралися з ним "новий світовий порядок" будувати у Європі і в цілому світі. А оскільки у них, як і у сучасних, не все з клепками в порядку, то вони ці свої наміри ще й задокументували у своїй Деклярації про відновлення української державності. Ну а рукописи ж не горять. Ото біда, блін.

Змінено 30.10.2021, 19:58
orakul 30 жовтня 2021, 16:03 На тему: Липовий парк Бориса Олійника...
Цікаво, чи в Санжарах теж заборона на книжки Бориса Олійника, чи то тільки в Кобеляках?
orakul 30 жовтня 2021, 16:00 На тему: Вісім проектів для трьох грома...
Обовязково треба всі паркани покрасити в жовто-блакитний колір, інакше діла не буде. І не треба забувати, що, як кажуть свідомі, "історія повторюється". Треба почитати як воно раніше було. Ось в старому кіні пропонували три дні дзвонити в колокола. Церков же слава богу набудували і навідроджували. Нафіг їх скільки? Треба хоч в колокла звонити. В колокола дзвонити можна і даром. А лишні гроші бабушкам на ліки роздати. Посилання на www.youtube.com
orakul 29 жовтня 2021, 20:35 На тему: МОЗ затвердив повний перелік п...
" У нас немає примусової вакцинації, і не буде, тому що це протизаконно і цього нема ніде в світі".
Це не мої слова, це вже Шмигаль готовить собі алібі.
Далі він переводи стрілки на оте пришелепувате МОЗ."Міністерство охорони здоровя може вводити своїм наказом перелік професій, які мають бути обовязково вакциновані..."
Хто не поняв, Шмигаль вже вмив руки. Він сказав, що примусова вакцинація протизаконна. Він це зна і про це усіх попередив. Ну а те, що МОЗ йому підсунув перелік прохвесій, так то вже МОЗ. Шмигаль же не медик. Вони йому дали список, він їм довіряє. Як же без довіри працювати. Вгадайте з трьох раз, кого на новому трибуналі засудять?
Але то вже інша історія, Шмигаль може не вгадати. В цей раз можуть і до них добратися і Кісінджер вже відкрито про це сказав «Когда пандемия COVID-19 закончится, институтам многих стран будет вынесен приговор: "Вы провалились". Насколько этот приговор будет справедлив, неважно." Нам залишилось лише тупо чекати. Посилання на www.facebook.com
orakul 29 жовтня 2021, 19:56 На тему: МОЗ затвердив повний перелік п...
Мало того, що лікарі не беруть на себе відповідальність, так не бере її на себе і держава. Ну от вам просте пояснення на простому прикладі. Може так дійде.
Коли хтось йде воювати на Донбас, то він уклада контракт з державою в особі військової частини. І у тому контракті обумовлені обовязки сторін. Ну він там повинен робити те-то і те-то, а держава, у разі його поранення, загибелі, і навіть захворювання, зобовязується його лікувати, а в гіршому випадку виплатити рідним енну суму грошей. Плюс пільги з боку держави, йому або рідним. Все зрозуміло. Людина сама продала своє здоровья і життя. А тут що? Хто вам заплатить за те, що ви вмрете чи захворієте? І це при тому, що контракт вас ніхто не змушує підписувати. А от вакцинуватися вас змушують без усякого контракту. Навіть навпаки, з вас ще беруть якусь розписку, що вони вам нічого не винні. Ну це ж треба уміти так все обставити, блін. Молодці ребьята.

Змінено 29.10.2021, 20:05
orakul 29 жовтня 2021, 19:44 На тему: МОЗ затвердив повний перелік п...
Крім Нюрнберзького кодексу є ще й Хельсінська, чи як сказала б Селена, Гельсінська декларація.
В цій Декларації зачеплена тема типового у нас примусу через керівників. Там це врахували і написали "26. При получении информированного согласия на участие в исследовании врач должен быть особенно осторожен в тех случаях, когда потенциальный субъект находится в зависимом положении по отношению к исследователю, или когда существует риск получения согласия под принуждением."
Ще раз для тупих " врач должен быть особенно осторожен в тех случаях, когда потенциальный субъект находится в зависимом положении по отношению к исследователю, или когда существует риск получения согласия под принуждением"
От тільки в нашому випадку сам «врач» теж виступає в ролі ліца, яке принуждає, по українськи - примушує. А якщо й не примушує, то обманює.
Не зустрічав жодного знайомого лікаря, який би був впевнений в цих вакцинах. Але лапшу вони вішають справно. І якби лікаря зобовязали давати вам якусь розписку про те що ніяких негативних наслідків не буде, жоден би лікар таку розсписку вам не дав. Посилання на www.psychepravo.ru
orakul 29 жовтня 2021, 19:30 На тему: МОЗ затвердив повний перелік п...
"Основной принцип сформулированный Нюрнбергским трибуналом в рамках Нюрнбергского кодекса сводится к тому, что для проведения эксперимента на человеке необходимо его добровольное осознанное согласие после предоставления ему полной информации о характере, продолжительности и цели проводимого эксперимента; о методах и способах его проведения; обо всех предполагаемых неудобствах и опасностях, связанных с проведением эксперимента, и, наконец, возможных последствиях для физического или психического здоровья испытуемого, могущих возникнуть в результате его участия в эксперименте."
Стосовно психічного здоровя, так над нами вже давно проводиться експеримент. Експеримент же може проводитись і над психікою людини без застосування хімічних речовин. І не вірно думати, що цей експеримент почався з початку проголошення неіснуючої пандемії. Він почався ще з появою телевізора, точніше, з моменту повного заволодіння телеканалами ворогами народу. Коли ще за радянських часів почали проводити есперимент "аля Кашперовський", а то теж був свого роду експеримент, багато вчених виступили проти та тільки їх голос десь потонув.
Всі лікарі дружньо мовчать про психічну сторону експерименту. Її мовби і не існує. В свій час бувший головний санітарний лікар РФ Оніщенко назвав цей експеримент психічною терористичною атакою на людство. Але його голос теж потонув.
Ось тут в самому початку Лукашенко говорить, що всяка хвороба починаєтья з голови. Посилання на www.youtube.com
orakul 27 жовтня 2021, 16:14 На тему: Куда держат путь солдаты НАТО?...
Ну і на завершення. «Характер Сталина выразился в гигантах пятилеток, эти гремящие пирамиды двадцатого века соответствовали пышным памятникам и дворцам азиатской древности, которые пленили душу Сталина. Эти гигантские стройки не служили человеку так же, как не нужны были богу гигантские храмы и мечети. Сталин, рожденный революцией, расправился с революцией и революционерами с помощью полицейского аппарата.»
Відмічу, що ті кляті піраміди як колись забралися в голови гросманів, так і досі з них не вилазять. Ну, блін, взяли і навіть на вільних гривнях понамальовували.

Резюме. Селена із Славком ненавидять Сталіна за те, що він розправився з революцією.
Саме тому ОУН пішла на співпрацю з Гітлером, якого послали підкоряти СРСР пішовший не тим шляхом, не шляхом світової революції.
Не підкорили. Тоді Михайло Сергійович любимий усіма свідомими за розвал «імперії зла» і дану їм тіпа незалежність і свободу сказав на весь світ «Перестройка. Революция продолжается»
Ну от…. і по сей день продолжається. А фінал то який буде? Ну якщо по-Селені, то «історія повторюяється».

Усьо. Дякую за увагу. Продовження по замовленню. Бо й так багато на сайті місця зайняв, можуть і видалити.
orakul 27 жовтня 2021, 16:13 На тему: Куда держат путь солдаты НАТО?...
Читаєм далі.
«Многим из них показалось, что пришла пора хаоса, безумия. Зачем вымогали у них признания в не соврешенных преступлениях, объявили их врагами народа, изолировали их от той самой жизни, которую они построили и отстояли в боях? Им казалось безумством, что их приравняли к тем, кого они ненавидели и презирали, кого сами с жестоким фанатизмом истребляли, как бешенных собак…. Некоторым казалось, что совершился государственный переворот, что власть захвачена врагами и враги, пользуясь языком и светскими понятиями, расправляються с теми, кто задумал и построил Советское государство.»
Це коли замість хаосу приходить порядок, то саме тоді починають кричати про хаос.
«Роковым образом случилось так, что все черты ленинского характера, которые были выражены в характере почти гениального Троцкого, Бухарина, Рыкова, Зиновьева, Каменева, оказались крамольними чертами, привели всех названных лидеров к плахе, гибели. Суть ленинского характера была не в этих чертах и гранях. В них оказалась ленинская слабость, крамола, ленинские чудачества, иллюзии, суть нови была не в них.»
Так он воно хто по Гросману робив «Новий мір». Виходить що Славко із Селеною обманюют нарід. Ну не міг же Гросман бре_хати. Ну як би вас запитали на вибір, хто б+реше, Селена си Гросман, то ясно ж що не Громан, навіть якщо насправді то він. Проти Гросмана нічого ніззя казати.
Ну там багато чого у Гросмана по написано, але якщо підсумовувати, то можна коротко. «Сталин вправил мозги послеоктябрьской, послеленинской России, роздал всем сестрам по сергам, а кому серег не полагалось, оторвал их вместе с ушами либо с головой. Партии большевиков предстояло стать партией национального государства.»

Під словами «национального государства» Гросман має на увазі не москальське государство а багатонаціональне государство без диктатури одніє нації. Ну хто не поняв, читайте самого Сталіна про національне питанння.
orakul 27 жовтня 2021, 16:12 На тему: Куда держат путь солдаты НАТО?...
А тепер про Гросмана. У нього теж не все добре з головою було, але його книжки у так звану перебудову почали піарити. Почали, бо там тіпа критика совєтів. Критика критикою, але серед критики можна багато чого вичитати. От і почитаємо, зокрема про так звані «сталінські репресії». Заради цього Гросмана і розпіарили.
«Первым под удар попали фанатики, разрушители старого мира. Их пафос, их фанатизм, их преданность революции были в ненависти к ее врагам… Они разрушали старый мир и жаждали нового, но сами не строили его. Сердца этих людей, заливших землю большой кровью, так много и страстно ненавидевших, были детски беззлобны. Это были сердца фанатиков, быть может безумцев. Они ненавидели ради любви. Они стали динамитом которым партия разрушила старую Россию.»
(Це що, робітники і селяни фанатики і безумці? Селена і Славко кажуть, що революцію робили кляті москалі щоб потім гнобити її предків. Дивно, бо навіть Сталін був не москаль, не говорячи вже про убієнного ним Лейбу Давидовича. Так тоді чиєю кров’ю вони залили землю? А… кров’ю предків Селени. А хіба у москалів не більше крові пролито за період революції і громадянської війни? Власне, тоді і України ще ніякої не було).
Ладно, читаємо далі Гросмана.
«Но вот пришел 1937 год, и тюрьмы заполнились сотнями тисяч людей, принадлежащих к поколению революции и гражданской войны. Это они отстояли Советское государство, они были отцами его и в то же время и детьми его. Но тюрьмы, которые они строили для врагов новой России, открылись перед ними, грозная мощь созданого ими строя обрушилась на них самих, карающая сила диктатуры, меч революции, откованный ими, пал на их головы.»
Усікаєте? Меч пав на голови тих хто робив революцію, тобто на мучітєлєй родичів Селени і Славка.
Дивно. Селена із Славком скорбят саме за жертвами сталінських репресій і Сталін їх головний ворог.
orakul 27 жовтня 2021, 16:11 На тему: Куда держат путь солдаты НАТО?...
Оце тільки добрався до Васілія Гросмана.
Але спочатку треба згадати про Володимира Сосюру, а може й про Селену.
Фішка в тім, що коли египетські раби починають хвостовертити історію і сьогодення у багатьох їде криша. Так було і з Сосюрою. Підтверження цього є у його віршах. Ну от наприклад що він писав у роки НЕПа
«Я не знаю хто кого морочить.
але я б нагана в руки взяв
і стріляв би в кожні жирні очі,
в кожну б шляпку і манто стріляв.»

А ось що він написав у 1930 р. у вірші «Два Володьки»

«Довго, довго я був із собою в бою...
Обсипалось і знов зеленіло в гаю,
пролітали хвилини, як роки...
Рвали душу мою
два Володьки в бою;
і обидва, як я, кароокі,
і в обох ще незнаний, невиданий хист,
рвали душу мою - комунар і націоналіст.»

В інших джерелах написано «комунар і червоний фашист.» Де правда? Як насправді писав Сосюра?
Але шизофренія наліцо. Це не наклеп, це підтверджується неодноразовим перебуванням його и психіатричних клініках.
От дещо подібне відбувається зараз із поцреотами.
Але Сосюра, на відміну від поцреотів не пішов служити Гітлеру а написав у роки окупації гарного вірша, який точно відображає і наше сьогодення.

«Гвіздки твої пробили руки,
на вітрі коси золоті,
а в чорнім небі – круки, круки,…
то ти розпята на хресті.» (1942 р.)
Думаю можна сміло міняти рік, наприклад, на 2022-й.
orakul 27 жовтня 2021, 09:35 На тему: Примус до вакцини ні до чого д...
Ось ви подивіться куди цього шабес-гоя заносить: "громадянину під підпис роз’яснили негативні наслідки відмови від вакцинації і попередили про те, що він буде лікуватися за власний кошт, а не коштом платників податків, якщо він не вакцинується та потрапить до лікарні. Це було б дієвим механізмом."
І це лише початок. Потім ця мисля буде розкручуватися аж доки депутати і депутаткині не пропишуть її в законі. А КС у нас не працює. От вам і приїхали.
Ви уявляете, мало того що вони поклали обрізаний на Конституцію в плані порушення прав і свобод людей і будують концтабір, так вони ще хочуть похерить і прописане в Конститції безоплатне лікування. І не треба тут писати що безплатно ніхто не лікує. Не лікує, бо у владі такі поци і шабес-гої. Але лікування по закону таки безоплатне. І якщо вони цього не роблять, то вони порушники. А якщо вони оцю його мислю узаконять, так тоді вас ніяк лікувати не будуть. Тоді такий розклад вимальовується. Частину своїх казней египетських вони проведуть вакциною. А як інших казнити? Видно не рішаються ще відключати газ, світло, пенсійні картки. Вирішили піти другим шляхом. Тепер зроблять так, що якщо ви не вакцинувалися вас тупо не лікуватимуть. От коло й замкнулося. Не лікуватимуть ніяк, і за гроші також. За гроші можете лише сетрифікат купити.
orakul 26 жовтня 2021, 17:09 На тему: Куда держат путь солдаты НАТО?...
Ну, отак і сам лохонувся, бо вже звик до Гройсмана із Вінницього базарю. Василь Семенович Гросман, - так правильно. Якщо ми не про різних ГросМанів розсуждаємо.
orakul 26 жовтня 2021, 17:03 На тему: Куда держат путь солдаты НАТО?...
17.Filon
«Це я до тих,хто тільки одного Гройсмана знає»

Нє, ну треба не так заплутано. Більшість знає Гройсмана -премєра, і більше ні про якого Гройсмана ніхто не чув. А якщо це про того Гройсмана, що писав "Средь огня и насилий Едет Гройсман Василий", так таки про нього чуло менше відсотків наріду ніж захворіло від ковіду. Можна в неділю провести експеримент на базарі. І той таки Гройсман дуже цікаво описав феномен товариша Сталіна. Це б Селені треба було почитати його "Все течет". Ввечері вкину пару повчальних цитаток для наріду.
О, блін, і тут історія повторюється. Щось це відключення мені Йуліне царствіє нагадує. І все по навуці, блін, на День народження Лейби Давидовича відключеня не запланували. Знають дєло. Хоча... я й забув кому обленерго належить.
orakul 26 жовтня 2021, 16:12 На тему: Чи планується ревакцинація у н...
"Чтобы сыграть, как цинично выразился Бухарин, на патриотических лозунгах" (А.Я.Вышинский.) Случайно знайшов. Нічого не нагадує? До чого ж таки "історія повторюється". Так і крутиться, так і повторюється, так кругом граблі розставляє. Посилання на www.youtube.com
orakul 26 жовтня 2021, 16:03 На тему: Чи планується ревакцинація у н...
Тупо цитата. "Предваряя 68-ю конференцию Бильдербергского клуба... бывший госсекретарь США и советник по национальной безопасности в администрациях Никсона и Форда 96-летний Генри Киссинджер на страницах The Wall Street Journal выступил со статьей о посткоронавирусном будущем мира.
«Когда пандемия COVID-19 закончится, институтам многих стран будет вынесен приговор: "Вы провалились". Насколько этот приговор будет справедлив, неважно. Главное вот в чём: мир больше никогда не будет таким, как до коронавируса. И споры о прошлом сегодня бесполезны – они только мешают нам в будущем сделать то, что должно быть сделано»."
Не цитата, а якась благодать на душу. "Насколько этот приговор будет справедлив, неважно", - це цілком схоже на те що було. І хай тоді якийсь український Кейтель чи Гебельс кажуть, що вони патріоти і вони виконували наказ. Ну з мєсними поцреотами буде проще, з ними розберуться без особливого галасу.
А Кіссінджер, це ж вам не Селена із Славком, це сурйозно. І The Wall Street Journal газета сурйозна, це вам не Бульвар, і не Ехо, і тим більше не Колос.
Тільки цікаво, що ж воно потім буде, що ж вони далі робитимуть, "что должно быть сделано»."? Я й справді не знаю. Може хто зна, чи здогадується, то давайте хоч пофантазуємо.
orakul 26 жовтня 2021, 15:51 На тему: Чи планується ревакцинація у н...
І неф_іг мені тут щось шити. Трибунал буде не український. Трибунал буде організований організаторами. Ну якщо хто не поняв, то трибунали завжди організовують самі устроітєлі війн. Ну тіпа щоб нарід заспокоїти справєдлівим возмєздієм і щоб кінці в воду. Тому то на Нюрнберзькому трибуналі й послали радянську делегацію кудись по далі, коли товариш Сталін запропонував, якщо й не судити, то хоча б дати правову оцінку справжнім зачинщикам 2-ї світової війни. Саме тому й кричать усі щоб ніхто не вздумав піддавати сумніву матеріали Нюрберзького процесу. В даному випадку так правильно - Друга світова. А ВВВ, то стосується лише війни проти СРСР в якій перемогли наші батьки і діди.
Оскільки кожен свідомий пришелепок знає як "Отче наш", що історія повторюється, то чому б їй і знову не повторитися. Є вагомі підстави вважати, що й в цей раз вона "повториться". Хто не пришелепок, той вже давно знає, що історія сама не повторюється, її повторюють. До чого це я так здалеку?
Щас поясню, тупо цитатою. Блін, сюди не влізе. Дивіться слідуючий комент.
orakul 26 жовтня 2021, 15:36 На тему: Чи планується ревакцинація у н...
На Нюрнберзькому процесі у більшості засуджених була традиційна відмазка "Ми виконували наказ". Не врятувала відмазка, не спрацювала. Не хвакт, що вона в цей раз спрацює. Обуреним ваксерам пропоную читати Нюрберзький кодекс і Конституцію України і мовчки йти вакцинуватися. А після вакцинації вдівати три намордники і протигаз. І ви будете назважди захищені. Прикро що вони вже й до дітей добираються. Цікаво, чи багато наріду доживе до закономірного фіналу нью фашизму. Після ВВВ вижило багато. Посилання на www.youtube.com
orakul 26 жовтня 2021, 14:52 На тему: Куда держат путь солдаты НАТО?...
11.Filon
«дочитав»

Миколайовичу, я, блін, дизлайка не ставив, чесно. То видно Славко із Селеною. А вАще-то було б правильно, якби й не зареєстровані читачі могли лайки ставити. Ото б була картина маслом. А то тут пять чоловік тусується, можна наперід їх реакцію відгадати.
1 ... 5 6 7 8 9 10 11 ... 93
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації