Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «orakul»

Коментарі користувача
1 ... 6 7 8 9 10 11 12 ... 93
orakul 26 жовтня 2021, 13:53 На тему: Куда держат путь солдаты НАТО?...
11.Filon
«Недорогий диктант. Третій клас»

І таки ще про диктант. Якщо взяти в бібліотеці і почитати оту книжку про Іловайськ, а я її читав, то там є купа подібних "диктантів", які автор видає за свідчення очевидців. Якщо він бреше, то питання до Ісипа, навіщо він нам привіз такого автора. На жаль книжки в мене нема і в Тирнеті її не було. Були лише анонси і реклама А зараз ліньки шукати. Може й той «диктант» там є. Подібні за рівнем розвитку авторів там точно є.
Але, ще раз, справа не в диктанті а в сценарії. Допускаю, що диктант чистої води фейк. Але якщо дивитися сучасне укроТВ, то той диктант може здатися майже шедевром. За післямайданні роки деградація торжествує.
orakul 26 жовтня 2021, 13:39 На тему: Куда держат путь солдаты НАТО?...
Блін, забув посилання.
Посилання на exo.in.ua
orakul 26 жовтня 2021, 13:38 На тему: Куда держат путь солдаты НАТО?...
Тута ось ще один давній блог знайшов де автор приводить слова американського політолога Джорджа Фрідман «Если обойтись без риторики, сохранение мира в Евразии не является одним из первостепенных интересов Соединенных Штатов. Они также не заинтересованы в том, чтобы полностью выиграть войну… Цель США в этих конфликтах – просто чинить препятствия определенной стране или дестабилизировать ситуацию в регионе, а не наводить порядок… … Сфера интересов США охватывает весь мир, поэтому они ввязываются в многочисленные конфликты в разных уголках планеты. Такие столкновения не имеют для них решающего значения, но для стран, входящих в американскую сферу интересов, любое подобное вмешательство носит судьбоносный характер… Российские руководители видели в событиях на Украине попытку США сделать Украину членом НАТО и тем самым «подготовить почву» для будущего распада России. Откровенно говоря, в этой точке зрения есть немалая доля правды… Если бы Западу удалось установить контроль над Украиной, Россию уже ничто не защищало бы от нападения».
Хіба Ірак, Афган а в скорому майбутньому, думаю, і Україна не є тому підтвердженням?
Підтвердженням прогнозу Дж.Фрідмана. Мене не треба туди вплутувати, я тупо цитую те що знайшов. Фрідман відома людина і книжки його знайти можна.
orakul 26 жовтня 2021, 13:32 На тему: Куда держат путь солдаты НАТО?...
11.Filon
« Ви оце всерйоз сприймаєте?»

Дивлячись що? «Диктант» хоч і для 3-го классу, але там були такі вояки що й 3-х класів не осилили. Та хіба тільки там? У нас в депутатах такі є, не лише в нашій ОТГ, а й в ВРУ. Але я ж не про "диктант", я про сценарій. В сценарій вірю, бо все ж очевидно і на очах відбувалося. Казав мені колись один знайомий " я не вірю, але все сходиться".
orakul 26 жовтня 2021, 13:13 На тему: Куда держат путь солдаты НАТО?...
Тута ще однин прикол вималювався Правда не по темі статті але актуально Оцей дімітровелі дає посилання на газету The New York Times
Поліз пошарився і ось що знайшов
«Весной 2020 года Израильский институт биологических исследований начал работу над вакциной против коронавируса на основе вирусов везикулярного стоматита. Они сконструировали вирусы, несущие ген белка шипа коронавируса. 25 октября правительство Израиля объявило, что вакцина под названием Brilife будет проходить Фазу 1 испытаний. В январе 2021 года вакцина перешла на второй этап испытаний. В июле Израиль заключил партнерство с американской компанией NRx Pharmaceuticals для продвижения исследований Brilife в исследованиях, которые будут проводиться в Израиле, Грузии и Украине. В следующем месяце NRx зарегистрировала испытание фазы 2/3 с планами набрать 550 добровольцев.» ( «The New York Times»)
Ще раз для тупих " будут проводиться в Израиле, Грузии и Украине." Ясно що в Ізраілі є для цього палестинці А у нас хто?
Не всякі пацюки таке заслужили СУГС!
Це ж не я пишу і не Путін, і не Азаров, не Янек, не Медведчук і навіть не Мураєв, це сама «найправдивіша» і «найдемократичніша» газета вільного світу і Славкових із Селеною побратимів -«The New York Times»
orakul 26 жовтня 2021, 12:48 На тему: Куда держат путь солдаты НАТО?...
5.Чудо Юдо
«ЛНР, ДНР »

Ось знайшов доступне викладення спектаклю.
Посилання на russ-history.blogspot.com
orakul 26 жовтня 2021, 12:27 На тему: Куда держат путь солдаты НАТО?...
Знайди щоденники Мозового, там багато корисного є. Коли Мозговий поняв в що він вляпався, що афера немає нічого спільного з "руським міром" на якому зіграли точно так як тут на поцреотах, і почав про це говорити, то його швиденько і прибрали, в акурат, як каже Ходос на День дарєнія Тори.
orakul 26 жовтня 2021, 12:22 На тему: Куда держат путь солдаты НАТО?...
5.Чудо Юдо
« у ЛНР»

В минулому році Ісип організовув в РДА презентацію книги, кажись, "Іловайськ". Вона є в бібліотеці. Візьми й почитай "між строчок" і поймеш. В тирнеті цієї книги не було бо автору треба було бабло на ній заробити. Але її можуть вилучити і з бібліотек, бо там тіпа реальні спогади очевидців зібрані. Хто не пришелепуватий той пойме із написаного як дєло було. Хоча, хто не пришелепуватий, то тому все понятно було з часів майдану. Ну зараз же Беня відкрито каже що "мы воюем сами с собой". Знайди його інтервью з Сонею Кошкіною. А кому ж як не Бені про це знати. Беня туди давав свої приватбанківські бронеавто для хомчаків і добробатів. Це в книзі описано. Беня в битність голови ОДА просив Петю не вводити ЗСУ, бо боявся, щоб Росія не ввела війська. Про це кажись Корбан казав. Ну це тільки Селена із Славком можуть вважати якогось Гиркіна спецназівцем РФ. А якщо подивитися на Моторолу, так у нього ж на фейсі написано що йому й в стройбаті служити не можна. Ну давай хоч ти мізки включай.
orakul 26 жовтня 2021, 12:03 На тему: Куда держат путь солдаты НАТО?...
5.Чудо Юдо
«А російській військові»

Зараз, думаю, що є. А тоді, як починали АТО, ясен пень що мабуть не було. Хіба що якісь законспіровані розвідники. Ну ти хіба забув як воно починалось? Хоча, треба внести ясність, кого ти вважаєш російськими війсковими? Якщо «російських» громадян з Ізраільськими паспортами, то тоді таки да. Посилання на www.youtube.com
orakul 26 жовтня 2021, 09:13 На тему: Куда держат путь солдаты НАТО?...
3.Чудо Юдо
«Якби НАТО бажало відправити своїх солдатів у ОРДЛО, то давно вже б відправили»

Ти впять починаєш чудити. Воно давно і відправило, правда під прикриттям.
Щоб можна було будь кому запросто "затесатись непоміченим" у склад ЗСУ депутати і депутаткині ще Петіного разліву приняли зміни до закону Про загальний військовий обов’язок і військову службу і добавили цілу главу ІІІ прим., яка називається
"Глава III-1.
ОСОБЛИВОСТІ ПРИЙНЯТТЯ НА ВІЙСЬКОВУ СЛУЖБУ ТА ПРОХОДЖЕННЯ ВІЙСЬКОВОЇ СЛУЖБИ У ЗБРОЙНИХ СИЛАХ УКРАЇНИ ІНОЗЕМЦЯМИ ТА ОСОБАМИ БЕЗ ГРОМАДЯНСТВА"
orakul 26 жовтня 2021, 08:59 На тему: Турчинов готовится наступать н...
Написав, а потім і думаю: може я великий оптиміст, може ніхто не виживе, може через десять років на цій землі вже нікого не буде? Бо дуже вже сурйозно взялися за бидломасу. Масштабно так взялися Тут таки дійсно Гітлер спочиває.
orakul 26 жовтня 2021, 06:48 На тему: Турчинов готовится наступать н...
2.Maksym
«підняв з небуття.»

Та підняв, бо блоги ніхто не читає. А воно інколи корисно читнути чиюсь думку. А якщо думка "з небуття", так воно ще цікавіше. Хіба тим, хто виживе не цікаво буде почитати мрії свідомих май-даунів років так через десять?
orakul 25 жовтня 2021, 19:01 На тему: Турчинов готовится наступать н...
"Именно вы позволили войне начаться."
Они не позволили войне начаться, они ее начали.
Кто забыл, напомню как это было. Посилання на www.youtube.com
orakul 25 жовтня 2021, 17:44 На тему: Куда держат путь солдаты НАТО?...
Хорошо написано, но свидомая публика этого не поймет.
orakul 25 жовтня 2021, 14:02 На тему: Канікули закінчуються, та навч...
1.alist
«давайте запитаємо обранців?
»

Ану давай, запитай, це краще ніж у моїх коментах щось вишукувати. Думаш хоч один щось пробекає? Було б непогано якби тут їхній список був чи посилання на список.
orakul 25 жовтня 2021, 00:56 На тему: У Кобеляцькій ОТГ вакциновано ...
17.alist
« зовсі не для того щоб його в чомусь переконати.»

Та ти не мене переконуй, ти нарід переконуй. Кожному ж очевидно що ти тендеційно причепився до мого коменту, побачив у ньому лише те, що тобі вигідно було побачити. А я в коменті писав, що по приведеним в Ехо даним у нас смертність від ковіду приблизно 2%. (в Білорусі смертність майже в три рази менша) Ти фантазуеш, що Лукашенко все набрехав і начисто не бачиш у тому самому моєму коменту слів про голод і холод. А може то у нас в тричі більша смертність не від того, що Лукашенко бреше, а від голоду і холоду? Чи в тебе тепло і ти не голодний? Про якість медицини і про розцінки в ній просто змовчу.

Змінено 25.10.2021, 07:24
orakul 25 жовтня 2021, 00:28 На тему: У Кобеляцькій ОТГ вакциновано ...
13.alist
« ти брешеш, що там ніхто не помер від корони.»

Ти коли небуть бачив справку яку видають в звязку із смертю? Знайди і подивись. Будеш здивований тим, що від коронавірусу взагалі ніхто не помирає. Не уподобляйся Селені своєю упоротістю. Чи ти перебрав по случаю вихідного?

Змінено 25.10.2021, 00:40
orakul 25 жовтня 2021, 00:23 На тему: У Кобеляцькій ОТГ вакциновано ...
Якщо хто не зна, то знайте, що на сайті президента збирали підписи під петицією про відміну неконституційних постанов і припинення терору населення, і таки зібрали необхідну кількість. Але пан президент поклав те чим на роялі гра і на Конституцію і на нарід. Тут вже можуть і Селена із Славком послухати, бо адвокат Гула говорить на щирій українській мові з галицьким окрасом. Посилання на www.youtube.com
orakul 25 жовтня 2021, 00:13 На тему: У Кобеляцькій ОТГ вакциновано ...
А це пишу не для Аліста а для вміняємих людей.
"Риторика противников и сторонников вакцинации радикализируется. Дело дошло до предложений наказывать и принуждать людей к введению препаратов, которые большая часть врачей, вирусологов и других специалистов не считает вакцинами.
Под сомнение ставится само фундаментальное понятие свободы человека и, как говорят некоторые специалисты, даже нормы Нюрнбергского кодекса. Большая часть российских граждан понимает, что на них осуществляется беспрецедентное давление и находится в растерянности. Люди ищут ответы на свои вопросы, они ощущают что-то неладное и противятся диктату вакцинаторов."
Пропоную послухати точку зору лікаря. Він правильно каже, що ми стоїмо на порозі глобального фашизму. А може вже й не на порозі. І от там в коментах під відео хтось написав що підсудні на Нюрнберзькому трибуналі казали в своє виправдання: "Я всего лишь выполнял приказ. - Я всего лишь выполнял приказ" Ніфіга не спрацювало. І нинішнім не спрацює. Посилання на www.youtube.com
orakul 25 жовтня 2021, 00:00 На тему: У Кобеляцькій ОТГ вакциновано ...
10.alist
«(причому явно занижені в угоду Бульбафюреру)»

Я не знаю хто такий Бульбафюрер. Я знаю президента Білорусі Лукашенка, який дійсно патріот своєї країни і робить все можливе для народу і країни. А от щодо перекручування статистики - це твої домисли і твоя брехня. Я вже тобі писав, що невідомо від чого ті люди померли. І ти цього не знаєш. Це питання треба вивчати конкретно. А от те, що примус до вакцинування суперечить Конституції, так цього вивчати не треба. Це очевидно будь якій нормальній людині. І якщо вже ти фантазуєш про перекручування статистики в Білорусі, так набагато більше підстав пофантазувати про інше. Наприклад про те, що Лукашенко піддався на тиск і ввів карантинні обмеження. Особисто мені було очевидним що на Лукашенку не простять проведеного ним параду Перемоги 9 травня минулого року. Але він тоді сказав: "ми провели парад, ми не могли, не мали права, поступити по іншому". Він сказав ці слова мовби в оправдання. І тоді ще стало ясно що йому цього параду не простять. І не простили. Аде він вистояв. І його республіка жива, і люди живі, і економіка жива. А Україна подихає.
orakul 24 жовтня 2021, 23:46 На тему: У Кобеляцькій ОТГ вакциновано ...
10.alist
«Твоя конкретна брехня - чекаю конкретну відповідь.»

Якби ти був такий конкретний у всьому. Я написав "ну, наприклад, в Білорусі". Написав я це не тобі а Борщу. Що ти причепився до двох слів. Я написав комент, а не дисертацію по коронавірусу. Ти хочеш щоб я визнав свою помилку чи неточність? Визнаю. Тобі полегшало? Але це всього лише комент, це моя точка зору. От якби ти так чіплявся до посадових осіб які повинні нести відповідальність за свої слова і за свої злочинні дії. Ти розумієш різницю між простою пересічною людиною і посадовцем? Ти розумієш, що будь яка людина має право на помилку при дискусії, на те вона і дискусія, але посадовець не має права на злочинні дії? Ти розумієш, що говорити і писати можна будь що, так як це право закріплене в Конституції, а от приймати закони і постанови які суперечать Конституції ніхто не має права. Я тобі дав посилання на дані професора Гундарова про статистику смертності. От візьми і спростуй його дані. Я тобі привів процент смертності в Білорусі за твоїм же посиланням. Він склада 0,7%. Це дуже низький процент. В Кобеляках на порядок більша смертність від госпіталізованих з приводу інсульту. І це когось дуже хвилює? Та їх і ковід не хвилює, бо мабуть до сьогодні вони не приймають хваорих так як у них нема на це ліцензії. Усікаєщ різницю між моїм коментом, хай навіть неточним, і халатністю влади і медицинского начальства?
orakul 24 жовтня 2021, 21:17 На тему: У Кобеляцькій ОТГ вакциновано ...
7.alist
«перевіряти всі його слова на пошуки правди»

Добре що тебе й перевіряти не треба. От ще по твоєму посиланню, цитата:
"22 ОКТЯБРЯ 2021, 09:19 Власти Минска отменили дополнительные меры по обеспечению эпидбезопасности...22 октября, Минск /Корр. БЕЛТА/. Решение Мингорисполкома от 14 октября 2021 года, которым вносились изменения в Комплексный план санитарно-эпидемиологических мероприятий, направленных на предотвращение возникновения и распространения инфекции COVID-19 в городе Минске, отменено. Об этом БЕЛТА сообщает со ссылкой на Telegram-канал "Минск. Официально".

Так, неделю назад Комплексный план был дополнен пунктом о необходимости использования средств защиты органов дыхания и соблюдения социальной дистанции физическими лицами при посещении объектов, организаций. Пассажиров общественного транспорта, такси обязали использовать защитные повязки. Теперь эта норма отменяется.

Отменено ограничение по количеству человек в экскурсионных группах и при проведении мероприятий в музеях, библиотеках, выставочных комплексах и т.д.

Работники территориальных центров соцобслуживания населения, волонтеры и другие люди, которые оказывают услуги на дому, курьеры, а также водители транспортных средств, не оборудованных кабинами для водителя, которые перевозят пассажиров, не обязаны иметь действующий документ о проведенном курсе вакцинации против COVID-19."
Ще раз для особо тупих "не обязаны иметь действующий документ о проведенном курсе вакцинации против COVID-19". Це ж не я накопав, а ти сам підкинув, спасибі тобі. Посилання на www.belta.by

Змінено 24.10.2021, 21:18
orakul 24 жовтня 2021, 21:02 На тему: У Кобеляцькій ОТГ вакциновано ...
7.alist
«От звично нечитаю і некоментую дописи упоротог»

Так а ти читай і коментуй. Чи боїшся свою пришелпуватість показати? Правильно боїшся. Не виходячи за рамки твого ж посилання читаємо: захворіло -582 111 померло - 4482 (за добу -16) Це за всю республіку. А тепер лікбез з арихметики. 582111 становить 100% захворіших, 4482 -х%. Знаєш як порахувати? Ладно, підкажу х=(4482х100):582 111 = 0, 77%. І це ще хто зна від чого вони померли. Ну може ж таке бути що захворівші й так на ладан дихали? А тепер пошарься на наших сайтах і порахуй який відсоток помирає у нас від інших хвороб. Прийдеться до деяких хвороб ще два нулі дописувати.
І чого ти так паришься від того що я пишу. Ти йди вакцинуйся, вдінь три намордника з протигазом і зверху презерватив. І усьо. Тебе ніяка хворь не візьме. Ну якщо вакцина вас рятує так вакцинуйтеся на здоровя і не переживайте. Яке тобі діло до других?

Змінено 24.10.2021, 21:10
orakul 24 жовтня 2021, 17:19 На тему: У Кобеляцькій ОТГ вакциновано ...
Для таких упоротих як Селена, які ще не вивчили ні мову метрополії ні мову хазяїв можна ось почитати на російській, бо злі совєти таки справді їх змушували вивчити російську мову. А на якій мові буде читате молоде покоління, я й справді не знаю. Здається воно зовсім читати нічого не буде. Посилання на www.planet-kob.ru
orakul 24 жовтня 2021, 17:14 На тему: У Кобеляцькій ОТГ вакциновано ...
А ось що каже суддя-раввин Ури Софер
Посилання на www.brighteon.com
1 ... 6 7 8 9 10 11 12 ... 93
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації