Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «alist»

Коментарі користувача
1 2 3 4 5 6 7 ... 11
alist 21 серпня 2021, 19:26 На тему: У Херсоні впав найвищий флагшт...
Це не флагшток упав, а залишки совісті слуг одвалились. Ця программа на гігантські прапори до дня Незалежності обійшлась в 170 мільйонів. - Посилання на zn.ua
alist 21 серпня 2021, 19:21 На тему: Первинну медицину в Біликах оч...
1.Zorn
«А хто став директором Кобеляцького аграрного ліцею? »

Ще в минулому році говорили, що на цю посаду накинула оком "найкращий педагог, з великим педагогічним опитом" Таміла Шевченко. Але колектив не зрозумів свого щастя і активно запротестував, чим зірвав швидку і пафосну інавгурацію. Але кажуть, що оголошено - або буде пані Шевченко, або ліцей згорнуть бульдозером і посиплять місце сіллю.
alist 10 серпня 2021, 18:58 На тему: А може таки Карма?...
3.Filon
«Хороший текст, хороше викладення хороших думок. Заслуговує, як на ене навіть на редакційну. Як Алісте, дозволите використати ваші тези? »

На мою думку, нічого особливого я не написав, проте, якщо бажаєте можете використати будь-які мої тези, я не проти (тільки граматичні помилки поправте, а то мені стидно :).
Додам до речі до вищенаписаного, що потрібно розрізняти тих хто їде на заробітки по безвізу, на 3 місяці, і на тих хто працює по трудовому контракту, або взагалі вже отримав право на ПМЖ. Безвіз це туристи, фактично нелегальні працівники, і дійсно там треба «пахати» (хоча не завжди), а от, якщо людина приділить трохи зусиль і поїде правильно на роботу....по крайній мірі в Чехії, зараз знайти пристойну (навіть по місцевим міркам роботу) не є такою ж великою проблемою. По крайній мірі, я вважаю, краще працювати як людина, за кордоном (отримуючи при цьому більше), чим "пахати", як раб в Україні. .
alist 9 серпня 2021, 05:15 На тему: А може таки Карма?...
От зацепило, як "заробітчанина"
— От убийте мене, не розумію, навіщо наші їздять на заробітки в Польщу або Чехію. Та «паши» ти тут, як «пашеш» там, і житимеш іще краще.
Дійсно, в певний момент свого життя, я «пахав» на 2 роботах 14-15 годин в день, без вихідних, і заробляв нормально. Зовсім не так як зараз в Чехії, але нормально, а як для України так ого-го скільки. Але чи нормально так робити? Тим більше в Києві, не в Кобеляках. Умовно кажучи це теж поїздки на заробітки. Зараз в мене, неповірите, навіть оплачувана відпустка є. І вихідні. За більші гроші. І ціни тут в Чехії вже менші, чим в Україні.
Але давайте спустимось в Кобеляки, уявімо, що я не хочу їхати на заробітки з них, навіть в Полтаву. Назвіть мені де тут можна «пахати» за більш менш пристойні гроші? Онур? Поки дорогу не дороблять. І? Ще де? В тій же Польші, по безвізу - 18-30тис. знайти не важко (за 8-19 годин роботи). Скажіть де в Кобеляках, можна «пахати» на таку суму? Крім чиновників - вони, да, "пашуть". Але не в усих є мохната лапа, яка пристроїть в держкрісло протирати штани.
І це я не піднімаю питання, відпусток, медицини, умов праці,..... тут (дійсно, в Польші-Чехії-... не кругом добре, але в більшості...). Крім того в якийсь момент в житті розумієш - «пахати» не хочеш/не можеш. Хочеш просто працювати, як нормальна людина. І от тоді в Кобеляках/Україні, вибір стає ще "кращим". А от "за бугром" можна знайти таку роботу. Он на завод Skoda на 30-40 тис. за 8 годин ніхто не хоче? Я не хочу, мало. Запропонуєте мені, щось в Кобеляках? :)
P.S. А взагалі ідея «пахати» захопила уми всі українських бізнесменів. Ім дуже хочеться рабів, які «пахатимуть» за 3 копійки (а бажано забесплатно) круглі сутки, 365 днів в рік. Платити нормально, якісь соц гарантії - ні-ні-ні, то комуняки придумали, через те і страна розвалилась (це я до речі цитую кой-кого з кобеляцької бізнес-еліти).
Фонд державного майна назвав цей аукціон найуспішнішим. Принаймні, 1 липня на офіційному сайті Полтавської ОДА з’явилась новина під назвою «Мала приватизація на Полтавщині: під час аукціону з продажу об’єкта в Кобеляках стартова ціна зросла в 139 разів». У ній говорилося, що «в межах малої приватизації аукціон із продажу об’єкта на Полтавщині очолив всеукраїнський рейтинг успішних аукціонів, які відбулися минулого тижня. Про це повідомили у Фонді державного майна України».
- Цікаво, скільки премії отримали чиновники за цю недопродажу, яка очолила рейтинг аукціонів?
1.Poltava
«А де ж опозиція, здулась? Саньок молодець, нагнув і купив усіх. А опозиціонери звичайні маріонетки та "піарщики". Так і будемо жити під керівництвом "узурпатора". Навіщо тоді депутати, які представляють не інтереси громади, а інтереси одного нахаби?»

Ви коли небудь тримали свиней? 4-5 штук, або більше? Якщо ні, то розкажу, як проходить їх кормління - сипете в корито їжу, випускаєте до нього свиней. Першим займає «козирне» місце сама нагла, як правило і сама вгодована свиня. Потім інші, перший час вони аж кидаються один на одного і намагаються відпихнути саму наглу і одне одного. Вона теж показує остальним хто там хазяїн. Такий період гризні триває недовго. Через невеликий час головна свиня все таки показує остальним, що вона головна, а інші залишаються з своєю пайкою і далі мирно і разом виїдають все з корита. Звісно головна свиня виїдає найбільше (місце ж в неї найкраще), і як правило і роста швидше, це дає їй змогу і далі займати центральне місце біля корита.
Стосовно ж корита, то якщо корму дуже багато, то після свиней, можна навіть щось зібрати з нього і дати, скажімо, курям. Але в основних, небагатих свинарниках, там залишаються лише облизані свинями стінки і через деякий час їх екскременти.
Ну це так, просто мариную м’ясо на шашлик, п’ю пиво і чогось задумався про свиней, а щодо політики... ну їх в ... Тут вже без шансів, може хоч через 4 роки, трохи люди подумають головою на виборах, а не другою частиною тіла. Хоча наврядчи.
11.саша ставицький
«Нічого такого конкретного від пана Філоненка відносно місця звалища не чув , крім возити в Комсомольськ , але бюджету Кобеляк на транспортування сміття в Комсомольськ вистачить хіба на кілька рейсів , або прийдеться обдирати останнє з старців , бо ті , хто накрав , вони як правило не платять.»

Так ніхто ж і не рахував! Я теж вважаю, що возити сміття це шлях в нікуди, свого часу це стане або надзвичайно дорого, або там теж переповниться звалище, або... Я вважаю, що потрібно робити свій полігон з максимальною переробкою. Так це дорого, але зараз це обійдеться, умовно в 5 млн. (умовно, я не рахував), а завтра вже 15, через пару років всі 40. Проблема в тому, що Копелець і Ко вже 2 роки возить мусор в ліс, до цього звалювали в межі міста. За цей час хоч щось зробили? Проект? Бульдозером розрівняли ділянку? Купили плівку, застелити землю?
Та хоч обговорення на сесії провели? Копелець, як до нього Ісип просто перекладає проблему в майбутнє - "авось все рухне після мене" Ісип зумів, а для Копельця це наочний приклад. А з кожним місяцем рішення стає все дорожче. І про пошук цього рішення, фактично публічно говорить лише одна людина - Філоненко. І можна з ним непогоджуватись, але інші мовчать. Тиша від депутатів, активістів, жителів, чиновників. Схоже іншим подобається жити і ростити дітей посеред кучі сміття.
11.саша ставицький
«але бюджету Кобеляк на транспортування сміття в Комсомольськ вистачить хіба на кілька рейсів»

Звісно, поки він ітиме на спортінструкторів в кожному селі, екопарк, феєрверки і зарплату працівників міськради так і буде.
10.Borch
«На наступних виборах знову виберуть Копельця. От вам і відповідальність, по Українське.»

Правильно буде - виберуть того, хто пообіцяє найбільше з найменшою конкретикою в деталях. І бажано приправить ці обіцянки тонким слоєм гульби на день міста.
7.саша ставицький
« проблема сміття набуває світового масштабу .Шкода , що ви не дивитесь телебачення , там майже кожного дня показують , як загаджені водойми , ліси і т.д. »

Це звісно трагічно, але давайте спочатку займемось питанням місцевого сміття, а вже потім подумаємо про мусорки Африки, Азії і т.п.
3.саша ставицький
«А питання можна вирішити не постійною критикою Копильця , а тільки якимись конкретними пропозиціями.»

Так проблема в тому, що Копельця і Ко нецікавлять якісь конкретні пропозиції
1.саша ставицький
«Ану зробіть кобелячанам якісь реальні пропозиції , ото буде ваш конструктив»

Так якраз пан Філоненко і пропонував. Можна погоджуватись з його ідеями, чи ні, але вони були. А от в Копельця, а до нього Ісипа ідея проста як лом - звалити мусор десь на кучу.
Згадайте, свого часу коли пішли проблеми з Ганжівською мусоркою, Ісип придумав лише звалювати мусор на кучу в Кобеляках (як сусід цієї кучі передаю Ісипу і Галушці привіт).Потім її почали регулярно підпалювати (привіт і мусорному політику). Потім прийшов Копелець і коли пішли проблеми, що він зробив....правильно, звалив мусор в лісі, а коли підуть проблеми, що він (чи його наступник) зробить далі.....звалить мусор ще десь. В якомусь яру з назвою "проект рекультивації яру", чи скине в Ворсклу, чи накрайняк знайде ще якийсь ліс.
Проблема не у відсутності ідей і пропозицій, проблема в тому, що влада і депутати зайняті питанням дерибану землі, грошей і майна. І разом з тим вони знають, що ніякої відповідальності за свої рішення (чи їх відсутність) вони не несуть. І ми можемо хоч завалити ідеями міськраду....їм ніколи, всі зусилля і думки зосереджені на "дерибані".
P.S.І дійсно ми ж обрали депутатів і голову не для того, щоб робити за них їх роботу, ми делегували їм право і обов’язок це робити. Де результат?
6.Чудо Юдо
«Майонезу, наприклад, пачку купив, салат зробив - натє, пластикова пачка залишилась, куди ж її подінеш?»

На переробку, куди ж ще....але...
6.Чудо Юдо
«Добре що Будаков поставив контейнери (клітки?) роздільного збору сміття хоча б. І я був приємно здивований тому, що вони доволі швидко наповнюються - я думав, що Кобеляки до такого здравія не доросли. Але ж ні, люди сортують, дайте лише можливість.»

Простий мусор, який легко перетворюється в гроші, бізнес залюбки забирає (особливо, якщо його вже відсортували люди), а інший, з яким потрібно довго і нудно «довбатись» - нате вам, шановна громада. І в мене виникає питання, чого йде такий розподіл - прибуток з мусора бізнесменам, а збиток громаді? Може хай водоканал який збіриє мусор і на переробку здає особливо прибуткову його частину, а не непойми хто.
alist 24 червня 2021, 23:23 На тему: На Полтавщині призначили новог...
3.Borch
«Ви тут не перегинайте. Журналісти вам нічого не винні, не потрібно в своїх проблемах винити людей так само залежних від обставин і внутрішньої ситуації в суспільстві. Журналісти це не поліція, не прокурори, не судді і навіть не чиновники держстату.»

Так може проблема України, саме в тому, що тут майже ніхто нічого не винен «простим» громадянам? Журналісти нічого не винні, поліція і прокуратура тоже, а судді тим більше, та і чиновники не винні нічого. Причому, чим вище ти відриваєшся від «простих» людей, тим більше ти стаєш нічого не винен, а от тобі..... о! всі хто «нижче» стають щось винні.
P.S. Відносно того, винні чи ні щось журналісти людям:
Стаття 26 Закону Про друковані засоби масової інформації (пресу) в Україні - Журналіст зобов’язаний: 2) подавати для публікації об’єктивну і достовірну інформацію;
Це якщо по Закону, а по совісті? Може все таки щось винні суспільству?

4.Filon
«Зроблю. Це нічого в суспільстві не змінить»

Насправді згоден. Всим плювати. Статистика бреше - ну і що? Чиновник злочинець - ну і що, всі такі. На зарплату 20 000 купив 5 квартир, 6 машин - ну і шо? Мер торгує дикобразами - оце умний! Опозиція продалась 25 раз і виконала це усима позами Камасутри - прикольні рєбята!...
Чесно кажучи, я на Україні вже поставив хрест, не через продажніх чиновників, бандитів = правоохоронців, а через те що тут "згнило суспільство". Коли це сталось не знаю може в 80-х, може в 90-х, але сам факт - 99,999% людей в цій країні, достатньо їм хоч на міліметр «припідніти» голову над іншими, з чесних і порядних миттєво перетворюються в нинішню "еліту", може перетворюються, а може перестають маскуватись. А відео...он дивились фото, відео, статті, про ту ж мусорку. І що? Стройними рядами пішли за Копельця.
alist 24 червня 2021, 01:10 На тему: На Полтавщині призначили новог...
1.саша ставицький
«А рабам талдичять про середню зарплату , яка ніби зростає. »

Так насправді зростає, СЕРЕДНЯ зарплата. "Він їсть м’ясо, а я капусту, а в середньому ми їмо голубці". Тут он в сусідній статті - в нас середня зарплата 11971., на 1178 більше ніж в минулому році. А можна ж вийти і зробити опитування на вулиці про реальний стан в кобелячан. І хай про розмір зарплати мало хто скаже, а от про те наскільки вона зросла, думаю, розказали б. Але для цього потрібні журналісти, а не просто власники журналістських посвідчень. А де ж їх знайдеш.
1.саша ставицький
«І як воно перебуваючи на державних посадах отримують такі статки .»

Якщо сказати, що чесним трудом, то хоч хтось повірить?
1.саша ставицький
«.І для чого людям по кілька квартир квартир по всій області , яким чином можна отримати декілька земельних ділянок?»

До речі цікаве доповнення, ми обговорюємо яка зарплата, скільки коштує авто, чи вистачає офіційних доходів на купівлю, в якому магазині роздають авто і квартири чиновникам за пів (а то і чверть) ціни....а як щодо витрат на ремонт, обслуговування, комуналку і т.п. Я більш чим впевнений, що офіційної зарплати на це не вистачить, ака там купівля нового. І щодо тих же квартир, не думаєте, що там обої на стінах з Брєжнєвських часів? Там 100% круті євроремонти і недешева мебель з технікою. І все це за "чесно зароблені"
P.S. Особливо «весело» читати про дохои керівників лісгоспів, після статей про
пилові бурі, торнадо і т.п. Давайте, ще повипилюємо лісів, лісопосадок і побачимо ще веселіші природні явища.
alist 11 червня 2021, 09:37 На тему: Тільки гарні новини...
Дійсно незважаючи на всі негаразди, важливо бути оптимістом, бачити і хороші новини, чи не так шановні односельчани? Тим більше скоро день міс...тобто села. Буквально тільки що, на ТСН показали репортаж про буревій і упавше на будинок дерево в ....селі Кобеляки на Полтавщині.
"А там, із настанням справжнього літа, почнуться пляжі біля річки, поїздки на море, дешеві помідори і картопля та смачнющі яблука й абрикоси. Газ то буде дорогий, але споживати його будемо мало." Правда пляжі будуть зас...ні, поїздки на море не всим по кишені, помідори, картопля і яблуки не такі вже й дешеві, враховуючи негоду і потенційно малий врожай. Порадує хіба малий розхід газу, так що радуймось...до холодів, а от тоді.........ну може таки наступить обіцяний "кінець епохи бідності". А якщо не наступить, оберемо зелених клоунів ще на 5 років і от тоді...
А так позитив в житті дійсно є, і далі його буде більше...правда не для всих.
alist 18 березня 2021, 00:08 На тему: Президент звільнив голову Кобе...
6.Ltava
«А не можна декілька заяв до поліції? Чи " свисни Васько ти дурніший" ? »

Можна, звичайно можна. Тільки давайте спрогнозуємо такий розвиток подій - я пишу заяву в поліцію/прокуратуру/СБУ/Зеленському... віддію її і жду результата. У встановлений законом термін отримую відповідь "фактів порущення закону не виявлено". Далі? Мовчу. Або записую гнівне відео десь в інтернеті, яке подивиться 1,5 людини. Зате з гордістю називаю себе «Активістом!»
Звичайно можна пофантазувати, що органи візьмуться за діло,виявлять, накажуть, але давайте будемо реалістами, і згадаємо кобеляцькі події, які пройшли із зверненням в наші «правоохоронні» органи і їх результат. Декілька подій, що приходять на думку:
- підпал машини Гунжеля
- напад на Філоненка
- свіжа подія з похоронним вінком
- .....і ще десятки гучних і не дуже подій (он в рубриці кримінал можна про частину з них почитати).
Заява в нашу поліцію = всунути голову в відро і покричати. Результат той же.
Відразу відповім, чого ж я пишу це редактору:
а) чесно скажу, просто сказати свою думку
б) тому що, вважаю, що стаття в газеті це напевно, те, що найбільш може дошкулити цим людям, на все інше їм начхати.
в) тому що вважаю, що незважаючи на мою незгоду з паном Філоненоком по багатьох питаннях, з усієї влади (а журналістика, це скажімо прямо, теж своєрідна влада), він сама пристойна людина в районі, з тих хто може вплинути на ситуацію. Тому, що ті хто можуть щось зробити ділом, такі ж вори, а він може хоч словом дошкулити певним персонажам. Якщо схоче, звичайно. І ризикне теж.
alist 14 березня 2021, 22:03 На тему: Президент звільнив голову Кобе...
До речі Пан Редактор можна до пару невеликих питань-зверненень-прохань?
1. Можливо Вас запросять на вручення квітів новому голові РДА, або на сесію громади, або ще який депутат громади буде жалітися про безпрєдєл, щодо нього, або... задайте будь ласка питання комусь з нашої правлячої еліти - як воно там з автостанцією? 13 листопада закрили стару, кожна морда у владі висловила занепокоєння з цього приводу. 4 місяця минуло і тиша. І заодно запитайте, чи є в цих чиновників-депутатів совість, чи хоча б її залишки, чи вони всю її замінили на жажду бабла?
2. Мені тут підказали цікаву штуку, в Кобеляках давно вже з’явилась всеукраїнська знаменитість (і це не про покійного Касьяна), в 2017р. кобеляцький лісичий Хома прославився на всю Україну, тим що продав стару машину за 675тис., додав зарплати 138 тис. і не маючи більше доходів і накопичень купив новий Туарег за....1,83 млн.! Але Феміда хоч і строга, але погано зряча, минулось. Аж поки не настав 2021р. і він подав декларацію, де не маючи накопичень за 2020р., отримав з дружиною на пару 945 тис.грн. і купив в 2021р. FORD Ranger за ....2 млн.!!! Цього разу «стару» машину не продавав. Запитайте будь ласка: як так зуміти зробити? Як розрулити потом? І заодно запитайте, абсолютно непов’язане з цим питання, про незаконні рубки кобеляцьких лісів, мусорки в цих лісах... і чи є ще вакансії лісничих?
3. Ну і полиставши декларації (свіженькі), можете зробити рубрику "Таємниці життя від чиновників", де чиновники (і не тільки) писатимуть поради для «сіряків»
- де купити квартиру в новобудові Полтави (розсошенцях) за 15 тис. доларів?
- де купити 10 річну Ниву, за 700 баксів?
- де купити за 10 тис.ГРИВЕНЬ іномарку яка коштує, на сайтах 800-990 тис. гривень?
- де бомжують чиновники без нерухомості в деклараціях і без витрат на оренду нерухомості?
- в який дитячий будинок здають чиновники неповнолітніх дітей, аби лише не згадувати в деклараціїх (їх і оформлене на них добро).
І це лише питання після 30-40 хвилин перегляду декларації.
alist 14 березня 2021, 21:29 На тему: Президент звільнив голову Кобе...
Ходять слухи, що Сироватку не можуть знайти для вручення йому розпорядження ПреЗедента. Більше того ніхто в РДА і ОДА не може згадати як він вигдялає, і хто він взагалі такий :)
alist 14 березня 2021, 21:24 На тему: Дослухайтесь до голосу розуму...
Знаєте Пане Шкарбан, скажу Вам (якщо побачите цей коментар), що це Ваше звернення не має ніякого сенсу, з двох причин:
- увесь минулий рік, уряд ВР і ПреЗедент були зайняті лише питанням, як «розпилити» коронавірусні кошти, та «чутка» підзаробити на масках антисептиках і т.п. Ну і під шумок пропихнути продаж землі і т.п. Як результат, ніякої просвітницької роботи ніхто не вів. І на 2021 рік більшість українців (а по опитуваннях це саме більшість) демонструють рівень знань в медицині (і не лише в ній), на рівні типового жителя Нігеру, Єфіопії чи Сомалі. Тут і чіпізація і міровий заговор і .... А починалось все з масок, які 99% виявилось важко носити на фізіономії, а вимога мити реулярно руки взагалі була сприйнята, як примус до чогось страшного. І це дикунство, демонтсрують в більшості люди які отримали освіту в СССР, де нагадаю "найкраща освіта в світі".
- по друге, про яку вакцинацію можна говорити, якщо вакцин немає, ті 500 тис., що з помпою привезли, це 250 тис. чоловік. Темпами вакцинації в інших країнах це на 1-3 дні. А далі? Нормальні країни зараз ділять між собою (зі скандалами!) ті вакцини, які вони замовили рік назад (коли в нас заривали гроші в дороги). Яка там Україна.
Я внпевнений, що до кінця року заїде ще 200-500 тис. доз (на 100-250 чоловік) і все. Єдине що зможе спонукати українців вакцинуватись, це вимога для туристів, заробітчан... пред’явити паспорт вакцинації по приїзду (хоча скоріше ними просто почнуть торгувати). Лише примус, звернення не поможуть, майже 1,5 роки в інтернеті, ЗМІ, ср...ли в голови брехнею про корону, маски, а потім про вакцину, тепер одинокими зверненнями-проханнями вже нічого не виправиш.

Змінено 14.03.2021, 21:26
9.Седой
«за зарплату, і пенсію потім, і немаленькі відмічу (к) Зависть тоже плохая черта многих народов :) В 12 ночи переживать за мою пенсию (кстати, она около 1000 долларов)-»

Та не хвилюйся ти так, непереживаю я за твою зарплату, мені і на неї і на тебе пл... все одно. Річ в іншому, ти регулярно любиш вкидувати - "яка в мене зарплата", "який я благодєтєль", "який я герой", "не те що...", "а ви тут предетєлі", достатньо непогано характеризує твою особистість, як мені здається.
9.Седой
«Но за Украину обидно. »

Ти краще за свою любиму Росію переживай, а ми тут якось і самі розберемося, як нам жити, і поради від тих хто вже як мінімум один раз став зрадником Батькіщини нам не потрібні. Особливо непотрібні твої поради-вказівки, кого нам вважати героями, у вас он уже є один Герой Росії - "я первого русского в 16 лет убил" Кадиров, нам таких непотрібно.
3.Седой
«Не прокатит, присяге был верен до конца :) В окт. 1990 послали строить МЧС, с СА расстался по доброму. »

Лукавите, зрадник СРСР, лукавите. Бо кожен хто служив, знає, що присяга дається на період служби І наступне ПЕРЕБУВАННЯ В ЗАПАСІ, і тим більше СЛУЖБУ в МЧС.
Так что, нарушение присяги = измена Родины - наказывается лишением свободы на срок от десяти до пятнадцати лет с конфискацией имущества или смертной казнью с конфискацией имущества.
3.Седой
«Прикиньте, сколько за 30 лет добрых дел совершил :)»

Може й робив добрі діла, може, але... за зарплату, і пенсію потім, і немаленькі відмічу, так що... це вже трохи другий "героїзм".
Це нам, «бандерівцям» присяга СРСР не документ, а от ти зрадник Вітчизни, і не тобі нам тут про героїзм і присяги розказувати. Повернулось би тоді ГКЧП по другому і все, валив би тайгу, а так...
І напевно десь в твоїй справі в ФСБ, чи МО РФ, стоїть такий же запис, як проставили в РФ, в документах зрадників в Криму - "склонен к предательству".
Цікаве питання по тексту статті, все в ній перелічене це чудово, але... на сайті громади, викладені результати поіменного голосування з цих питань, нічого цікавого там немає, крім...
Шановна редакція, а чого в статті не згадані ще деякі питання, які були (або не були) проголосовані
- що це, і чого зняли в порядку денного "про затвердження документації з землеустрою щодо інвентаризації земель колективної власності для сінокосіння та випасання худоби площею 18,6511 га"?
- "про надання в оренду невитрибуваних (непереоформлених) земельних часток (паїв), запроектованих шляхів, господарських шляхів та прогонів"?
- "про надання в оренду невитребуваних (непереоформлених) земельних часток (паїв)"?
- і особливо "про безоплатну передачу земельних ділянок у власність громадянам", де 2 депутати (Голтвянський і Мельник) не голосували з підставою - конфлікт інтересів!
.
Я не знаю, може ці питання важливі, необхідні і на 100% для блага людей, але мене не полишає думка, що просто це початок земельного дерибану (тобто тієї причини, чого вони туда всі і ломились). Фактично не створена ще громада, не вирішені організаційні питання її роботи, а земелька вже аж двинулась...
Можливо питання скільки заступників буде в Копельця, чи скільки футболістів ганятиме м’яч на руїнах району, під пильним контролемі інструкторів, це і є тим, що дійсно турбує громаду. Але мені особисто здається, що саме в таких маленьких питаннях і рішатиметься доля мільйонів гривень і десятків та сотень гектарів землі.
Куча питань, наприклад відносно автостанції, так і не зрозуміло:
- Заступник голови РДА Юрій Кропивка, зустрівся з керівником Управління інфраструктури Полтавської ОДА Сергієм Марчишинцем, як обіцяв? Який результат? А доповідну написав на ім’я голови облдержадміністрації? І?
- Депутати не виділили землю аптекарям, і ?
Що далі? Все, пошуміли, і розбіглися?
І питання відносно фармацевтів, якщо вони планують відкрити там аптеку і т.д., то чого на сайті OLX, в рубриці кобеляцької нерухомості виставлена об’ява "Сдам в аренду помещение 300м2. по адресу: площадь Победы,2 ( бывшая автостанция)" якимось Юрієм, і виставлена давно, лише періодично оновлюється?
1.Седой
«Я один раз присягал - советскому народу. »

І зрадив присязі - " и до последнего дыхания быть преданным своему Народу, своей Советской Родине и Советскому Правительству." Що в 1991 перестав дихати, чи твоїми словами це твоє
1.Седой
«добровольное подтверждения склонности к предательству.»

А пока тобі лише "пусть меня постигнет суровая кара советского закона, всеобщая ненависть и презрение трудящихся" Презрение же тебе, человеку предавшему Родину, во имя власовского флага, царского орла и аквадискотеки во дворце Путина.
Я от просто вражений цією нахабною брехнею від Зелених Слуг, але напевно ще більше вражений, що частина вже «купилась» на це. Підняли з січня тарифи, потім трохи! їх знизили на.......лютий і березень, а потім даєш знову «ринкові» і «справедливі» ціни. І за це «зниження» треба дякувати Великому і Чесному Президенту Зеленському, ну і трішки Шмигалю. А те що в січні найбільші витрати газу будуть через холоди?
І вони ще навчають нас "спланувати власний бюджет". Бачили фоточки як весело Зеленському було в Буковелі? Думаєте, він веселився від катання на лижах? Ні він сміявся з людей, яких "обули по повній" і продовжать це робити далі.
А тепер, що нас чекає далі - в кінці місяця газові контролери, будуть бігати як навіжені по будинках (і плювати газовикам на карантин і коронавірус) і слідкувати, щоб бува хтось не «перекинув» 1-2 куби на лютий, а заплатив по повній в січні. Заодно комусь корони закинуть, ну щоб відволікти від думок "де взяти гроші". В лютому-березні заплатимо «справедливі» 6,99. А в Квітні і далі буде більше, гривень 8-9, народ покричить, але опалення вже не тягтиме так сильно, аж до ...десь так грудня 2021р., З січня 2022 об’являть ціну 14-15 грн., народ знову закричить, але на пару місяці Зеленський накаже встановити «справедливі» 11,99грн., і так далі......
Кінець епохи бідності він такий, не для всіх як виявляється, для декого це початок епохи геноциду.
P.S. А потім електорат проголує за наступного обіцяльника, що зараз кричить - 2 гривні зробимо....10 копійок можна зробити.... І знову наступить кінець епохи бідності, в наступних "чесних і справедливих" політиків,....але не в нас. Хтось же має оплатити цей ріст багатства. Чи думаєте ця «еліта» нам оплатить? Ні, шановні, ми їм платитимемо. І так буде до тих пір поки люди голосуватимуть не головою, а ....чимось іншим. Тобто вічно.
А де ж депутатська группа "Архангели-спасителі Кобеляччини", чи як їх там ? От хто дійсно має змогу вияснити і розібратись, так це вони (ну і ще правоохоронці, але їх в районі, нажаль, останні 30 років не бачили). Минулі 5 років, в нас були депутати, дресировані лише піднімати руку "За", а тепер?

1.Fed654Frumos
«Ясно одне,що затіяли цю дебільну децентралізацію з однією метою-розсварити людей.»

Та ні, децентралізація, це здрава ідея, яка як і минулі 10500 здравих ідей, перетворена в театр абсурду і корупції.
"" Буквально за півгодини вони проголосували за звернення до Президента, Верховної ради та Кабміну. ""
От прийшло в голову, ПреЗедент, головний Слуга народу, Верховна рада - більшість Слуги народу, Кабмін сформований одноосібно ПреЗедентом та слугами в ВР. Всі вони скопом вирішили, що пора стригти овець, і підняли тарифи. Справедливо можна сказати, що відповідальність на партії Слуга Народу і особисто її лідері.
Так от, в міській раді (рівно як в Білицькій, Полтавській і т.д.) є депутати Слуги Народу, так може не потрібно звернення, а потрібно було
1) їх підняти і вимагати пояснень відносно тарифів
2) змусити вийти до людей і пояснити, за які шиші, їм платити за енергоносії
3) .....
І якщо скажете, що вони не знають/не несуть відповідальності/..../ за дії керівництва партії, так тоді питання - скільки з них вийшли з партії через незгоду з тарифним геноцидом? Не вийшли, значить підтримують.
alist 15 січня 2021, 20:43 На тему: Петицію із вимогами до влади з...
1.Slavko
«Ну де ж ви, 73 % нелохів !? »

Так он же, вище на фотографіях, святкують кінець епохи бідності.
2.Fed654Frumos
«Ага,і де 55 % лохів сивочолого бариги,який і почав драти з українців три шкури,ввівши Дюсельдорфи та Ротердами . »

Це ти про той "грабіжницький роттердам+", який виявився дешевшим для людей чим, покращення Вована Оманського?
До речі, як там війна на Донбасі, скінчилась? Чи тепер "гроші на крові" зашибає Зеленський?
А як там боротьба з корупцією і олігархами? Братан Єрмака і Татаров передають всим пламенний привіт. А олігархи які іздять в ОПУ як до себе додому?
3.SerSergeevich
«На теренах Кобеляк з’явилася потужна Громадська Організація, Конституційно Правовий Конгрес. »

№%%%;№№№%:% на ....... а потім в *??::*::%::::::!!!! Ще одні спасителі.......!
1 2 3 4 5 6 7 ... 11
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації