Вхід | Реєстрація

Ви вже дали дитині шанс

Ви вже дали дитині шанс

Завдяки кваліфікованій медичній допомозі і грошам, зібраним благодійниками, лікування Яни Кісіль проходить успішно.

У минулому номері газети ми вже розповідали про страшну біду, в яку потрапила семирічна кобелячанка Яночка Кісіль. У результаті нещасного випадку дівчина отримала надзвичайно тяжку травму голови. Завдяки вчасній і професійно грамотній допомозі, наданій кобеляцькими і полтавськими лікарями, дитину вдалось врятувати від смерті.

Зараз Яна Кісіль знаходиться на лікуванні в травматологічному відділенні Полтавської обласної лікарні. Її вже перевели з реанімаційного у звичайне травматологічне відділення. До дівчинки повернулись свідомість, мова, зір. Молодий і здоровий організм переборює наслідки тяжкої травми. Та, на жаль, по звичайній для сьогоднішньої України практиці, одного бажання жити і медичної допомоги недостатньо.

Потрібні ще гроші. Яна Кісіль жила під опікою бабусі. А тієї соціальної допомоги, яку отримують звичайні українські пенсіонери, не вистачає на ліки їм самим. Та знайшлися небайдужі і милосердні люди, які вирішили допомогти дитині. Вони одразу ж розпочали збір коштів для придбання необхідних ліків. Завдяки ініціативі класного керівника Світлани Пустовіт, голови батьківського комітету Геннадія Пронженка за перший тиждень було зібрано більше 12 тисяч гривень. Гроші дають вчителі та учні міських шкіл, парафіяни кількох церков, трудові колективи кобеляцьких підприємств. П’ятсот гривень передали наші земляки із Данії. Деякі благодійники залишають кошти в редакціях газет. Ми обов’язково назвемо їх поіменно. Хоча не всі цього прагнуть. Ось днями до нашої редакції зайшов чоловік. Залишив 250 гривень для Яночки. На запитання від кого ці гроші, посміхнувся і сказав: «Оприлюднювати моє прізвище не обов’язково. Те, що його надрукують в газеті, нічого для мене не означає. Я — людина віруюча. А той, хто зверху за всіма нами стежить і так все бачить. Нехай Господь дитині допоможе».

Дитина одужує. Ви, шановні земляки, вже допомогли її врятувати. Але попереду в Яни довгий і тяжкий шлях реабілітації. Вона може розтягтися на період від 45 днів до півроку. І весь цей час їй потрібні будуть дорогі ліки іноземного виробництва. Боротьба за життя дитини продовжується. Ваш внесок може стати вирішальним.

Кошти для лікування Яни Кісіль можна перерахувати на банківську картку бабусі Валентини Іллівни Кісіль № 4627 0878 1839 0496, залишити в редакціях «ЕХО» і «Колоса», передати вже названим благодійникам.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 березня 2013, 15:39 | Полтавщина | Суспільство
1. O_Sedoy / 26 березня 2013, 16:17
какой банк? как из россии перечислить?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації