Вхід | Реєстрація

Кобеляцькими міліціонерами керуватиме розвідник

Кобеляцькими міліціонерами керуватиме розвідник

У п'ятницю 12 червня в будівлі Кобеляцького райвідділу внутрішніх справ відбулось представлення нового начальника. Ним став 43-річний Володимир Федан.

До свого призначення в Кобеляках, Володимир Федан був начальником відділу тактичної і стратегічної розвідки Управління боротьби з організованою злочинністю у Миколаївській області. Чотири місяці офіцер проходив службу в зоні АТО, де виконував спеціальні завдання.

Представляв нового начальника особового складу заступник начальника УМВС у Полтавській області Руслан Бірюков. Він підкреслив, що в обласного керівництва ситуація в Кобеляцькому райвідділі внутрішніх справ викликає тривогу. В область надходить інформація про діючі наркоточки, збір данини з браконьєрів та місцевого "смотрящого" (керівника району, поставленого кримінальними колами), який регулярно спілкується в Полтаві з кримінальними авторитетами всеукраїнського масштабу. 

Руслан Бірюков запропонував усім правоохоронцям, хто не бажає працювати добросовісно, добровільно звільнитися з лав міліції. Володимир Федан, у свою чергу, сказав, що буде жорстоко боротися із пиятством серед співробітників міліції.

Цікаво, що тільки-но скінчилось представлення нового начальника, як у райвідділ прибули перевіряючі з обласного УМВС.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 червня 2015, 14:44 | Кобеляки | Суспільство
1. шофер / 12 червня 2015, 20:58
Володимир Федан, у свою чергу, сказав, що буде жорстоко боротися із пиятством серед співробітників міліції.

Цікаво, що тільки-но скінчилось представлення нового начальника, як у райвідділ прибули перевіряючі з обласного УМВС.
.... в смислі - не із пустими руками, правильно я поняв?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації