Вхід | Реєстрація

Товар «з доставкою в дім»

Реалії сьогодення вимагають нестандартних підходів до вирішення щоденних проблем. Українці, як на мій погляд, єдина нація в світі яка вміє достойно відповідати на будь-які негаразди, що впливають на їх життя. Так, останнім часом не в усі села району приїздять молоковози, що закуповують молоко від корівок, що належать жителям району. Слушне запитання: «Що робити з молоком, отриманим від власних корів? Як його реалізувати?». Наші люди знайшли простий вихід: Якщо гора не йде до Магомеда, то Магомед іде до гори». І ось ті власники тварин, які мають проблеми з реалізацією молока (тобто не знають, кому його реалізувати) винайшли новий спосіб реалізації молока — розвозити (розносити) молоко безпосередньо по домівках отримувачів, тобто нас з вами.
Розглянувши проблему маємо висновок, що такий спосіб доставки цінного продукту харчування має багато переваг перед традиційними способами. Зокрема, покупцю немає потреби рано-вранці йти на базар, стояти в черзі за молоком та молокопродуктами — потрібну продукцію йому буде доставлено прямо в квартиру.
В даному випадку не слід забувати, що кожна медаль має ще й зворотній бік: зокрема — якщо господар корови продає молоко та молокопродукти по цінах нижче ринкових, то це йому вигідно, тобто він (власник тварини) не сплачує вартість ветеринарних послуг по диспансеризації тварини (визначення стану її здоров’я) та не сплачує вартість щомісячних досліджень тварини на субклінічні мастити, щомісячної ветеринарної довідки про клінічний стан тварини.
Підсумовуючи вищесказане, хочу повідомити: кожен споживач має право використовувати продукти харчування тваринного походження, залежно від його смаку та уподобань. Хочу підкреслити, що за спрощену систему доставки продуктів харчування в дім, всі ми маємо значний ризик розраховуватись за це власним здоров’ям і можливо життям. Туберкульоз, лейкоз, бруцельоз, сказ, лептоспіроз — це тільки невеликий перелік хвороб, що передаються людям від тварин з молоком. Звертаюсь до всіх здорово мислячих людей: подумайте, чи варто купувати молоко «на дому» без ветеринарних документів. Особисто я впевнена, що здоров’я людини — безцінне.
Про випадки доставки молока «в дім» можна повідомити анонімно по телефону: 3–17–43. Інформація не підлягає розголошенню.

Автор: Зоя Ащеулова, начальник управління ветеринарної медицини в Новосанжарському районі


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 січня 2010, 11:43 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації