Вхід | Реєстрація

Із Кобеляк у Авдіївку вирушив гумконвой

Із Кобеляк у Авдіївку вирушив гумконвой

У четвер жителі району зібрали 2 тонни продуктів харчування та речей першої необхідності, які доставлять для людей, котрі мешкають у населеному пункті Авдіївка, що на Донеччині.

29 січня ситуація в зоні антитерористичної операція знову загострилась. Рано вранці бойовики ДНР почали обстрілювати позиції українських військовий, які знаходились між Кам'янкою та Крутою Балкою, що на північному сході від Авдіївки. Через два дні бойовики з «Градів» обстріляли обласний центр. У результаті в Авдіївці немає світла, води та виникли проблеми з опаленням.

Голова Полтавської облдержадміністрації Валерій Головко ініціював акцію зі збору гуманітарної допомоги для постраждалих від обстрілів жителів Авдіївки. До цієї акції приєднався і Кобеляцький район.

Розповідає Таміла Шеченко, голова Кобеляцької райдержадміністрації:

— Ми зв’язались із управліннями адміністрації, керівниками установ та підприємств, які працюють на території району, аби вони допомогли зібрати продукти харчування та речі першої необхідності. Збір гуманітарної допомоги проходив у адміністрації. Можливо, не всі долучилися до цієї справи у зв’язку із обмеженими термінами відправки вантажу. Та все ж разом нам вдалося зібрати близько двох тонн продуктів і речей. Також кобеляцькі волонтери передали дві буржуйки. Гуманітарку спершу відвезуть у Полтаву, а вже звідти доставлять безпосередньо в Авдіївку.  

У четвер зранку працівники РДА загрузили вантажний мікроавтобус, який надав підприємець Юрій Муха.   

До збору гуманітарної допомоги долучилися працівники: адміністрації, районної ради, відділів освіти, культури і туризму, агропромислового розвитку, управління соцзахисту, фінуправління, казначейства, бібліотеки, музичної школи, Центру ПМСД, райспоживспілки, Держгеокадастру, стадіону «Колос», центру зайнятості, Пенсійного фонду, Укртелекому, відділу статистики, Фонду соціального страхування, аптеки №146, фіскальної служби, трудового архіву, відділу поліції, заводу продтоварів «Мрія», Держпродспоживслужби, Полтавагазу та рятувальники.

Також приватні підприємці: Олександр Бистряков, Анатолій Близнюк, Юрій Муха, Олександр Колодочка, Анатолій Єгоренко; сільськогосподарські товаровиробники: ТОВ АФ «Добробут», СФГ «Громада», ПСП «Колос», СТОВ «Бережнівське», ПСП «Олена», ПСПА «Урожай», ПСП «Ольга»; волонтери Тетяна Вільхова та Іван Харченко.

 

           


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 лютого 2017, 17:33 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації