Вхід | Реєстрація

У Царичанці грабіжник напав на магазин

У Царичанці грабіжник напав на магазин

До сусіднього району — за кролями

8 січня 2017 працівники чергової частини Царичанського відділення поліції отримали повідомлення від мешканця Молодіжного про те, що двоє невідомих намагалися вкрасти кролів з його домоволодіння.

На місце події виїхали група швидкого реагування та слідча група. Вжитими заходами оперативники затримали крадіїв. Ними виявилися 30‑річний громадянин К., раніше судимий, та 36‑річний громадянин П., не судимий. Обидва зловмисники — мешканці села Придніпрянське Кобеляцького району.

За даним фактом відомості про події внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань (ЄРДР — Авт.). Вчинений злочин інкримінується за ознаками ч. 3 ст. 185 ККУ «Крадіжка».  Запобіжний захід щодо порушників не застосовувався. Триває слідство.

 

Украли велосипед

11 січня близько 14:30 години у Царичанці біля ПриватБанку поцупили велосипед. Про це поліцію повідомив господар транспорту громадянин Ч. Велосипед він залишив біля банку.
Крадій не встиг поїздити на украденому транспорті. На відстані більш як 2 кілометра від установи, поліцейські затримали громадянина Б., віком 50 років, мешканця району. Відомості про злочин внесені до ЄРДР за ознаками ч. 1 статті 185 (крадіжка).
Проводиться досудове слідство.

 

Обікрали торгівельну установу

Цього ж дня близько 15 години у Царичанці в одному із магазинів по вулиці Центральній було вчинено відкрите заволодіння грошима.

Погрожуючи працівникам установи, зловмисник забрав гроші. Царичанські поліцейські швидко зреагували, виїхавши на місце. Грабіжника затримали неподалік місця вчинення злочину. Він тікав, але далеко не встиг втекти.

Злодій виявився місцевим мешканцем К., близько 25–27 років. Був раніше судимий. Відомості про правопорушення внесені до ЄРДР за ознаками ч. 3 статті 186 (грабіж). Ведеться досудове слідство. В інтересах слідства деякі дані не розголошуються.


Автор: За оперативними даними Царичанського ВП


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 січня 2018, 19:57 | Царичанка | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації