Вхід | Реєстрація

Стався відповідально до свого здоров’я — споживай органічні продукти

Стався відповідально до свого здоров’я — споживай органічні продукти

Більше десяти років наше суспільство переживає еру фаст-фудів. Заклади громадського харчування переповнила їжа масового виробництва, яка готується і подається в дуже короткі терміни. Серед споживачів фаст-фуд користується величезною популярністю, оскільки вживання такої їжі займає дуже короткий проміжок часу. Усе відбувається за допомогою спрощених столових приборів, часто навіть поза столом, на ходу. Люди економлять свій час, а тому фаст-фуд стає ледве не основою в харчуванні. Хот-доги, чізбургери, гамбургери, піци стали настільки звичною їжею, що переважна частина людей не вживає нічого, крім цих швидко приготованих страв. Вони навіть відмовляються готувати вдома. Навіщо? Коли можна придбати вже приготовані страви. На жаль, фаст-фудом не гребують ні дорослі, ні діти. При цьому батьки не турбуються і про власне здоров’я, ні про підростаюче покоління. У результаті з’являються такі хвороби як ожиріння, запалення системи травлення, порушується обмін речовин у організмі і так далі.   

Та поряд із фаст-фудом у світі все популярнішими стають органічні продукти. До цієї категорії відноситься продукція харчової промисловості та сільськогосподарська продукція. Вона виготовляється відповідно до затверджених стандартів. Цими правилами передбачено максимально мінімізувати використання синтетичних міндобрив, пестицидів, різноманітних регуляторів росту, штучних харчових добавок. А головне — стандарти якості повністю забороняють використання генномодифікованих організмів.

На допомогу прийде «Organic and Natural»

Якщо ви турбуєтесь про здоров’я своєї родини, то в обов’язковому порядку споживаєте органічні продукти або хоча б плануєте ввести їх у свій щоденний раціон. У цьому вам обов’язково допоможе інтернет-магазин «Organic and Natural». Достатньо лише перейти за посиланням http://organicandnatural.com.ua/ і ви оберете органічні натуральні продукти харчування, корисні сніданки, снеки і солодощі. Навіть якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанській кухні або вживаєте виключно сиру їжу, то цей магазин стане вам у нагоді. Клієнти, які полюбляють підтримувати українського товаровиробника, оберуть для себе високоякісні продукти компанії YARO.

Запам’ятайте, їжа не повинна робити вас малорухливими і створювати дискомфорт у організмі. Сплануйте змістовне і правильне меню з натуральних продуктів. Ви відчуєте легкість, а здорова органічна їжа принесе лише задоволення. Відмовтесь від зайвих калорій і станьте клієнтом інтернет-магазину «Organic and Natural». Ви відчуєте прилив сил і енергії, а ваш організм віддячить вам за такий раціон.


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 лютого 2018, 14:12 | Полтавщина | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації