Вхід | Реєстрація

Білицький садист може провести 13 років за гратами

Білицький садист може провести 13 років за гратами

Днями був проголошений вирок у кримінальній справі, яка у свій час викликала широкий резонанс у Кобеляцькому районі.

Нагадаємо, що рік тому у Біликах знайшли жорстоко побитого 17-річного юнака. На тілі хлопця виявили велику кількість травм. Нещасного буквально забивали металевою трубою до смерті. Тоді пошуками злочинця займався весь особовий склад Кобеляцького відділу поліції. А кілька десятків біличан пікетували будівлю поліції вимагаючи якнайшвидшого розслідування.

Через кілька днів підозрюваного затримали вже за межами району. Ним виявився біличанин. Свого земляка він бив до напівсмерті лише для того щоб заволодіти старенькими кросівками і мобільним телефоном. А під час слідства вияснилося, що 20-річний біличанин у свому юному віці вже мав цілий «букет» інших правопорушень. Це і крадіжки, і незаконне заволодіня транспортним засобом, і зберігання наркотиків. Та найтяжчим обвинуваченням із тих, що висунула прокуратура був розбій у поєднанні із завданням тяжких тілесних ушкоджень.

Вирок суду був досить суворим. Юний злочинець отримав покарання у вигляді 13 років позбавлення волі. Але вирок суду першої інстанції ще не набрав законної сили.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 липня 2018, 10:12 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації