Вхід | Реєстрація

Гадюка укусила дитину в «Екопарку»?

Гадюка укусила дитину в «Екопарку»?

До редакції надійшло повідомлення, про те що в реанімаційному відділенні Кобеляцької ЦРЛ перебуває 11-річний хлопчик. Дитину укусила гадюка. Нібито інцидент стався на території комунального підприємства «Екопарк».

Головний лікар Кобеляцької ЦРЛ Володимир Казирод, підтвердив інформацію, що на лікуванні у закладі знаходиться дитина, яка потрапила до нього після укусу гадюки. Володимир Казирод сказав:

– Чи відбулося це на території «Екопарку» я, звичайно, сказати не можу. Дитину доставили із мікрорайону Заворскло. Ми проводимо специфічне лікування. Воно, практично, нічим не відрізняється від того, яке відбувається під час укусів бджіл чи інших комах. Ми консультувалися із фахівцями обласної лікарні. Вони запевнили, що потреби у застосуванні специфічної протизміїної сиворотки немає. Укуси рептилій, які живуть на території Кобеляцького району не несуть загрози життю та здоров’ю людей. Думаю, що не буде ніяких серйозних проблем і у дитини, яка знаходиться у нас на лікуванні.

Працівники «Екопарку», з якими редакція зв’язалася по телефону, коментувати і роз’яснювати ситуацію відмовилися.


Автор: «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 липня 2018, 11:03 | Кобеляки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації