Вхід | Реєстрація

Байкери збираються у вересні

Байкери збираються у вересні

Любителі подорожей на мотоциклах планують наприкінці вересня зібратися разом у Кобеляках, щоб провести символічну акцію закриття сезону.

Не можна сказати, що в Кобеляках та районі байкерський рух користується величезною популярністю. Хоча такі прізвища наших земляків, як Валерій Кришень, Максим Ткаченко та Ігор «Мессер», які живуть далеко за межами Полтавщини, відомі багатьом людям. Валерій взагалі вражає своїми досягненнями, об’їхавши на своєму мотоциклі всю планету. Максим зумів продемонструвати колегам по захопленню, що успішно подорожувати можна не лише на дорогому «модному» мотоциклі. «Китаєць» чи навіть мопед теж придатні для цього. Ігор практично самотужки провів кілька байкерських фестивалів у Світлогірському. Тобто, досягнення у байкарів, які народилися і виросли в Кобеляцькому районі, є. Але послідовників не надто багато.

Та все ж, і ті не надто чисельні адепти байкерського руху вирішили нагадати про себе і, по можливості, знайти та зібрати разом нових однодумців. Місцеві байкери зберуться разом у Кобеляках і здійснять невеличку мандрівку вулицями міста. Таким чином вони символічно закриють сезон активних поїздок на мотоциклах. Адже наш клімат не надто сприяє мандрівкам у період із жовтня по квітень.

Саму акцію байкери планують провести 22 вересня. А перед цим зберуться в Кобеляках на площі Перемоги, 15 вересня о 18‑й годині. На цій зустрічі обговорять організаційні моменти.

Усі любителі мотоциклів моють приєднатися до заходу. Контактна особа — Стас Утенков. Номер телефону, за яким можна отримати більш детальну інформацію, — (066)906–05–72.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 вересня 2018, 13:10 | Кобеляки | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації