Вхід | Реєстрація

Американка втратила мільйони, виправши штани

Американка втратила мільйони, виправши штани

Мешканка Каліфорнії втратила виграш у розмірі 26 мільйонів доларів.

Жінка стверджує, що купила лотерейний квиток у одному з магазинів у передмісті Лос-Анджелеса, але забула про нього, поклавши до кишені штанів, які потім випрала.

У результаті, від квитка майже нічого не залишилося, а він виявився виграшним.

Термін, до якого можна було забрати приз розіграшу лотереї, минув 13 травня. Сам же розіграш відбувся 14 листопада. По виграш ніхто не прийшов, і телеканали повідомили, що пропадають 26 мільйонів.

У результаті, 12 травня володарка щасливого квитка прийшла в магазин і розповіла про неприємність, що сталася. Жінку впізнав менеджер, більш того, купівля квитка потрапила на відеокамеру. Запис із камери вже передали організаторам лотереї. Там пообіцяли провести перевірку.

Якщо жінці вдасться довести, що вона є володаркою виграшного квитка, вона може отримати належний їй виграш. Якщо ні, то цю суму буде перераховано державним школам.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 червня 2023, 20:27 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації