Вхід | Реєстрація

У Кобеляках сформували Молодіжну раду

У Кобеляках сформували Молодіжну раду

3 липня 2023 року, відбулися установчі збори з формування складу Молодіжної ради при Кобеляцькій міській раді.

Розпочала зібрання начальниця відділу культури, туризму, молоді та спорту Кобеляцької міської ради Валентина Пелюхня. З вітальним словом до учасників звернулася заступниця міського голови Олена Стаднікова, яка гарантувала підтримку діяльності молоді міською владою.

Як повідомляє Кобеляцька міська рада, захід відвідали Дар’я Журавель, голова відділу медіа та PR молодіжної ради Полтавської обласної ради та Вікторія Криндач, голова молодіжної ради Решетилівської міської ради. Гості поділилися своїм досвідом і корисними порадами задля успішного здійснення молодіжної політики у громаді.

У ході засідання, було затверджено склад молодіжної ради, до складу якої ввійшло 19 осіб. Шляхом відкритого голосування головою Молодіжної ради обрано Наталію Пилипенко, її заступником – Карину Гриценко та секретарем – Вероніку Лях.

Молодіжна рада при Кобеляцькій міській раді є консультативно-дорадчим органом, утвореним міською радою з метою залучення молоді до формування та реалізації молодіжної політики в Кобеляцькій міській територіальній громаді, розвитку молодіжного руху, врахування потреб і запитів молоді при розробленні та реалізації рішень місцевої молодіжної політики у тергромаді, здійснення інформаційно-навчальної роботи серед молоді та консолідації молодіжного руху"



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 липня 2023, 15:46 | Кобеляки | Суспільство
1. Ltava / 4 липня 2023, 21:12
А можна інформацію про створення із самого початку?
Хто ініціатор?
Ак обиралися делегати ?
Чия пропозиція про відкрите голосування?
для чого влада започатковує чергове ВЛКСМ?
2. микола козак / 5 липня 2023, 21:44
Тепер в Кобеляках ніяких проблем , тільки в таку велику раду ще добавити і парубків , а то якось не весело , хоч дівчата і з великим пальцем вгору.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації