Вхід | Реєстрація

Олександр Копелець уже забрав із міськради особисті речі

Олександр Копелець уже забрав із міськради особисті речі

Вочевидь, екс-міський голова Кобеляк остаточно змирився із тим, що не зможе ні через суд, ні іншим способом поновитися на посаді.

Про те, що один із діючих депутатів забрав із міської ради особисті речі колишнього голови, редакції розповіли співробітники міськради. Це сталося після того, як 21 червня поточного року Другий Апеляційний Адміністративний суд Харкова відмовив екс-міському голові Кобеляк у його вимогах і не скасував рішення суду першої інстанції. Хоча, як розповів адвокат, який представляв інтереси міської ради, Копелець під час суду випромінював впевненість у тому, що виграє справу. Цікаво, що в «апеляції» Олександр Олександрович був уже без адвоката.

Після вердикту Апеляційного суду в Олександра Копельця ще залишалася можливість оскаржувати і це рішення у Верховному суді. Та вочевидь він таки прийняв реальність і зрозумів, що, окрім чергових величезних фінансових витрат, звернення до суду іншого результату не матиме. І тому попросив близьких до нього людей спакувати речі, залишені в міськраді.

Програли суди щодо поновлення на посадах і екс-директор «Водоканалу Плюс»  Володимир Юрко, і екс-секретар міської ради Володимир Жуков.

Але якщо Юрко не став битися лобом об стіну, то Жуков вирішив ще витратити дещицю грошей і нервів на звернення до Апеляційного суду. Найцікавіше в ситуації із Володимиром Володимировичем те, що він уже й не депутат. Поки чоловік судився за посаду, в нього й мандат відібрали. А, як відомо із чинного законодавства, стати секретарем міськради може лише діючий депутат. Тобто для Жукова повернення на посаду вже двічі неможливе.

Що ж, можливо, людям нудно і вони в судах розважаються.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 липня 2023, 19:13 | Кобеляки | Політика
1. Ltava / 8 липня 2023, 18:54
Нарештікобеляцька громада "розквітне"))))))))))))
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації