Вхід | Реєстрація

Обороняючи країну, загинув воїн із Нехворощанської громади

Обороняючи країну, загинув воїн із Нехворощанської громади

21 вересня при виконанні службових обов’язків по захисту територіальної цілісності та суверенітету України від збройної агресії російської федерації загинув уродженець села Соколова Балка, 24-річний хлопчина Андрій Володимирович Сороковий.

Про це повідомили на сторінці Нехворощанської громади у Facebook.

Народився Андрій 28 травня 1999 року. Одержавши посвідчення про середню освіту, навчання продовжив у Полтавському профтехучилищі, де здобув спеціальність слюсаря-механіка. Потім була строкова служба у ЗСУ, яку проходив у м. Хмельницький. Повернувшись додому, працював у Полтаві в магазині «Аврора». Коли почалося повномасштабне вторгнення росії й магазин тимчасово припинив свою роботу, Андрій повернувся у Соколову Балку, де відразу ж добровільно вступив до місцевого підрозділу ТРО. А 4 листопада минулого року одержав повістку: Батьківщина покликала стати на захист рідної землі.

Спочатку воював у Миколаївській області, потім його підрозділ перекинули під місто Курахове, що на Донеччині. Служив водієм-машиністом екскаватора І-го відділення інженерної техніки інженерно-технічного взводу інженерно-саперної роти військової частини А4765.

Ворожа зброя обірвала життя Андрія біля міста Родинське Донецької області.

Час і місце скорботної церемонії прощання за загиблим воїном невдовзі буде на нашій сторінці в окремій публікації.

Герої не вмирають!



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 вересня 2023, 09:18 | Нові Cанжари | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації