Вхід | Реєстрація

Ветеран війни із Кобеляк отримав грант на власну справу

Ветеран війни із Кобеляк отримав грант на власну справу

Мирослав Муха – ветеран війни з Кобеляк. Нещодавно здійснив свою мрію – відкрив офлайн-магазин будівельних матеріалів у Кременчуці.

Уже успішно розвиває два магазини на Полтавщині, тож вирішив масштабувати ініціативу.

– Аби реалізувати свої плани, Мирослав Муха пройшов дводенний інтенсив «Гранти для бізнесу» та тренінг «Ветеранський бізнес: які є можливості». Отримав результат – погодження грантової допомоги від держави. 250 тисяч гривень підприємець планує витратити на закупівлю обладнання, товару, маркетинг і рекламу, – розповів начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін.

Дізнатися більше інформації, як подати заявку на грант для створення або розвитку ветеранського бізнесу, можна за посиланням https://diia.gov.ua/services/grant-dlya-veteraniv-ta-chleniv-yihnih-simej. Гранти доступні для ветеранів та їхніх дружин/чоловіків. Отримане фінансування надасть змогу почати власну справу або розширити бізнес усім, хто має план, необхідні навички та бажання.


Автор: Пресслужба Полтавської ОВА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Кобеляки | Фінанси
1. Светка / 5 жовтня 2023, 18:54
А коли цей х... воював? Вибачте, але потрібно перевірити його куповане УБД!!!!
2. КАМаз / 6 жовтня 2023, 08:45
Світлана, а що тобі не зрозуміло, він барижник купив собі УБД, а тепер за рахунок держави відбив кошти витрачені на УБД.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації