Вхід | Реєстрація

«Медцентр» здобуває Суперкубок

«Медцентр» здобуває Суперкубок

У надзвичайно цікавому матчі новосанжарські ветерани зуміли вибороти перемогу в гостей із Мачух.

На вихідних у Нових Санжарах пройшов суперфінал спорторганізації «Колос» з міні-футболу серед ветеранів 40+. Турнір мав благодійне спрямування і проходив на підтримку Збройних Сил України. На футбольному майданчику зустрілися володарі кубка, новосанжарський «Медцентр», та цьогорічні переможці чемпіонату, команда «Мачухи».

Голова Федерації футболу Новосанжарщини Віталій Баранович розповів, що поєдинки між цими колективами стали своєрідним Ель-Класіко. На них збираються багато уболівальників та активно підтримують як новосанжарських, так і мачухівських футболістів.

Перед початком матчу присутні вшанували пам’ять військовослужбовців, які загинули внаслідок російського вторгнення в Україну.

Голова Новосанжарської селищної ради Геннадій Супрун привітав учасників Суперкубка та, підвівши підсумки ветеранського чемпіонату, нагородив переможців і призерів. Золоті медалі отримала команда з Мачух, срібні — гравці новосанжарського «Медцентру», бронзові — руденківська «Зоря».

Як відзначив Віталій Баранович, заключний матч видався по-справжньому кульмінаційним та інтригуючим. Адже гості з Мачух уже на другій хвилині відзначилися двома забитими м’ячами. Щоправда, номінальні господарі поля намагалися наздогнати суперників навіть при рахунку 6:3 на користь «Мачух. У результаті, основний час завершився для команд із результатом 6:6. Відповідно до регламенту змагань, доля гри вирішувалася в серії післяматчевих шестиметрових ударів. Та й тут, виконавши по п’ять штрафних, команди мали нічийний результат 4:4. У серії ударів «до промаху» голкіпер «Медцентру» Вадим Тевіком парирував штрафний, забивши після цього фінальний і вирішальний гол.

Отож, новосанжарський «Медцентр» здобув Суперкубок.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 листопада 2023, 15:46 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації