Вхід | Реєстрація

У Новосанжарській громаді зіткнулися мотоцикл та велосипед

У Новосанжарській громаді зіткнулися мотоцикл та велосипед

Аварія сталася ввечері 8 квітня о 21:45 на шосе Решетилівка - Нові Санжари - Нехвороща, неподалік від села Руденківка Новосанжарської громади. Поліція проводить розслідування ДТП в рамках кримінальної справи.

За попередніми даними, які оприлюднив відділ комунікації поліції Полтавщини, мотоцикл SUZUKI, яким керував 29-річний чоловік з Драбинівської громади, зіштовхнувся з велосипедистом, 18-річним жителем цієї ж громади.

В результаті зіткнення обох учасників ДТП було доставлено до лікарні з травмами.

На основі цього інциденту слідчі під наглядом Решетилівської окружної прокуратури ініціювали кримінальне розслідування згідно з частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Слідство продовжує працювати над встановленням всіх обставин і причин аварії.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації