Вхід | Реєстрація

У останню путь провели захисника України Станіслава Рєзніка

У останню путь провели захисника України Станіслава Рєзніка

Сьогодні Новосанжарська громада віддала останню шану вірному сину України, патріоту, воїну-захиснику РЄЗНІКУ Станіславу Григоровичу.

Народився Станіслав Григорович 9 вересня 1978 року у м.Харків. По закінченню школи, навчався спочатку у технікумі, а потім академії залізничного транспорту. На практику молодий спеціаліст приїхав до м.Полтава. У Полтаві чоловік  одружився, разом із дружиною Оксаною Миколаївною виховував доньку – Марину і мав великі плани на майбутнє.

Все перекреслила війна. З самого моменту її початку чоловік, нероздумуючи, пішов добровольцем до місцевої тероборони, а 25 липня 2022 року його мобілізували у Національну гвардію. Він доблесно воював і 12 квітня, в районі населеного пункту Урожайне, Донецької області, під час виконання бойового завдання по захисту України, загинув.

Як розповіли у пресслужбі Новосанжарської громади, Станіслав Григорович любив свою родину, свою роботу, цінував друзів, захоплювався природою, особливо у с.Мала Перещепина. З цим селом його пов’язала доля і родинні зв’язки. Сюди їздив у гості до дідусів-бабусь, сам прожив кілька років і ходив до місцевої школи, тут і нині живе його мама – Марія Олексіївна. І сьогодні Малоперещепинська земля прийняла Героя в свої обійми, стала йому лебединим пухом. Важко, гірко і боляче проводжати в останню дорогу найкращих. Та, завдяки таким, яким був РЄЗНІК Станіслав Григорович, Україна вистоїть і обов’язково виборе свою волю, свою Перемогу. Немає слів, аби виразити біль утрати для мами Марії Олексіївни, дружини Оксани Миколаївни, доньки Марини, рідних, близьких, друзів, усіх, хто знав РЄЗНІКА Станіслава Григоровича цілеспрямованим, активним, небайдужим, щирим і добрим… Таким він залишиться назавжди. Вічна та світла пам’ять Герою!



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації