Вхід | Реєстрація

Через епідемію Пенсійний фонд просить вирішувати питання у телефонному режимі

На початку тижня, як повідомляє газета «Світлиця», під дверима Управління пенсійного фонду у Новосанжарському районі виросла неабияка черга – люди стояли на вулиці в надії потрапити на прийом. Однак далеко не всім вдалося вирішити свої справи. «У зв’язку з карантином вхід відвідувачів у приміщення заборонений до 20 листопада» - повідомляло оголошення на дверях за підписом керівництва ПФ. Упродовж трьох тижнів тут прийом проводитимуть тільки в телефонному режимі. У Головному управлінні Пенсійного фонду України в Полтавській області інформують:
1. Виплата пенсій за листопад розпочнеться 4 листопада згідно з календарними графіками. Пенсійний фонд працює стабільно і робить усе можливе, щоб і в подальшому пенсії та грошову допомогу пенсіонери отримували вчасно і в повному обсязі.
2. Незважаючи на існуючі проблеми, що виникли у зв’язку з епідемією, прийом громадян не відміняється. На всі Ваші питання, пов’язані із пенсійним забезпеченням, перш за все щодо призначення та перерахунку пенсій, будуть надані вичерпні відповіді. Жодній людині відмов не буде.
3. Разом з тим для попередження зараження грипом та з метою обмеження відвідин місць великого скупчення людей просимо, по можливості, вирішувати питання по телефону.
Звертаючись до органів Пенсійного фонду обмежте час особистого спілкування, залиште свій телефон або письмове звернення.
В Пенсійному Фонді України працює Контакт-центр, в Головному управлінні – гарячі телефонні лінії, в яких по телефону Ви можете отримати відповіді на свої запитання.

Номер телефону Контакт-центру Пенсійного фонду України:
0-800-503-753 (багатоканальний, безкоштовний).
Працює: робочі дні з 8.00 до 20.00
субота з 8.00 до 14.00
неділя – вихідний день.

Номери телефонів гарячої лінії Головного управління Пенсійного фонду:
56-53-29 (0532) – з питань призначення та перерахунку пенсій;
63-59-88 (0532) – з питань виплати пенсій.
Працюють: робочі дні з 8.00 до 17.00 (в п’ятницю до 16.45).
субота, неділя – вихідні дні.

Автор: Газета "Світлиця"


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 листопада 2009, 12:48 | Нові Cанжари |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації