Вхід | Реєстрація

З небес на землю    


"Колос" (Кобеляки) - "Молодь" (Полтава) 0:2 (0:1) 
14 тур 68-го чемпіонату Полтавщини. І ліга. 
4 вересня 2011 року. Кобеляки. Стадіон "Колос". 200 глядачів. +23с. Оцінка поля - 3. 
Арбітри: Б. Щербаков (Кременчук), В.Пащенко, Р.Горбенко (всі - Кобеляки) 
Кобеляки: Варич (Подорожній, 18), Смирнов (Мудрак, 72), Лупінос (к), Волочай (Демченко, 75), Філіпов, Липка (Борзовець, 65) , Ломаков, Солошенко, Немченко, Редчиц, Данильченко 
Головний тренер: О.Янковський 
Полтава: Сухно, Гончаренко, Мокросноп (к), Малик, В. Жмурко, Реутов, О.Жмурко, Муліка (Жариков, 22), Петришин (Мазур, 88), Мартьян, Мандрика (Дадаєв, 78) 
Головний тренер: С.Ходирєв 
Голи: Мартьян (7), О.Жмурко (68) 
Попередження: Філіпов - Реутов 
Нереалізований пенальті: Волочай (54, перекладина) 
Молодіжні склади: 2:0. Занов (17, 62) 
 
Полтавська команда повертає кобеляцький клуб до реальності. 
 
В якійсь мірі матч між двома аутсайдерами обласного футболу повинен був стати своєрідною перевіркою як для одних, так і для інших. Колосу в найближчих матчах чемпіонату належить доводити, що сенсаційна домашня перемога в попередньому турі над Пирятином не випадковість. Полтавчанам же потрібно було довести всім, але насамперед самим собі, що десята сходинка в турнірній таблиці - не те місце, на яке вони заслуговують. 
Якщо заглянути в статистику, то можна було побачити, що в протистояннях між кобеляцькою та полтавською командами за останні два сезони перевага була на стороні господарів. Із чотирьох матчів, які команди провели між собою за останні два роки, три закінчилися перемогою кобеляцьких футболістів (різниця м'ячів 7:2). Тому в поточній дуелі місцеві вболівальники мали надію на продовження переможного бенкету рідної команди. 
Перед самим матчем відстань між командами складала п'ять очок. Насправді важкувато було назвати цю очкову різницю значною. Кобеляцька команда останніми роками досить нестабільно грає (феєрія в одну мить змінюється розчаруванням), тому в даній ситуації "Молоді" досить було здобути дві перемоги в чемпіонаті - і вже б полтавська команда розташовувалась вище в турнірній таблиці. 
Тренер гостей Сергій Ходирєв так серйозно налаштував своїх підопічних на гру проти "Колоса", що кобелячани за всі 90 хвилин матчу створили лише декілька моментів, які можна було б назвати гольовими . 
З самого початку гри атакувальна ланка гостей почала досить активно діяти попереду, раз за разом нагнітаючи гру біля воріт кобелячан. Особливо виділялися Станіслав Мокросноп, Олександр Жмурко та Віктор Мартьян. Саме останньому поталанило вже на 7 хвилині відкрити рахунок в матчі, реалізувавши вихід віч-на-віч з голкіпером господарів. 
Після пропущеного голу "Колос" спробував перевести гру на половину поля гостей, проте довгий час їм це ніяк не вдавалося. Нападники кобеляцької команди буквально загрузли в оборонних редутах гостей. Все, чим запам'яталися господарі в першому таймі - це небезпечний штрафний у виконанні Філіпова на 34 хвилині (кіпер гостей Ігор Сухно перевів м'яч на кутовий) та травмою голкіпера команди Сергія Варича, через яку він передчасно залишив поле. 
Ведучи в рахунку "Молодь" вела гру від оборони, нерідко створюючи швидкісні контратаки на ворота кобеляцької команди. Непогані моменти були у Мартьяна та Петришина, проте рахунок до кінця першого тайму залишився без змін. 
Друга 45-хвилинка пройшла за переваги "Колоса". Кобеляцька команда мала досить моментів, щоб змінити хід зустрічі (один Іван Редчиц повинен був тричі забивати!), проте відзначитися у воротах Сухна їм в цей вечір не судилося. А от "Молодь" знову забила! На 68 хвилині Олександр Жмурко дещо змінив напрям польоту м'яча після штрафного. 
Наприкінці матчу м'яч знову побував у воротах господарів, але по незрозумілій причині головний суддя матчу відмінив чистий гол "Молоді". 
2:0 - перемога полтавської команди. Гості опустили кобелячан на землю. 
Слід зазначити, що все в цій дуелі могло би бути по іншому, якби Євген Волочай реалізував на 54 хвилині пенальті... 
В матчі молодіжний складів все вирішив дубль капітана господарів, кременчужанина Романа Занова. 
(фото - автора)
 
Олег Дубина
 
www.olegda.pp.net.ua
Поділитися:
8 вересня 2011, 00:29 | Блог: Блог Олега Дубини | Переглядів: 2277
Автор: olegda
Кількість записів: 46

Блог, в якому буде розповідатися по те, що зараз у мене на душі
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації