Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «саша ставицький»

Коментарі користувача
1 ...6 7 8 9 10 11 12
А зараз після відпочинку в Іспанії просьба до воєнкома направити туди де українці вбивають українців.Та ще й послухай НОВИНИ , уже Яценюк дає вказівки , як і куди використовувати місцеві бюджети , бо кинулись підвищувати зарплати чиновникам , та купляти круті авто.
народ озброюється
Тим быльше , що поъздки по Эвропы очевидно ы в цьому питанны принесли досвыд , який треба внедрять і в Кобеляках.
А куди ж збирались відправити передані бійцем речі , на пакунку повинна була бути адреса.Тому вважаю , що то все брехня.
Чудо і шофер вочевидь сексуально озабочені , можливо не можуть знайти собі нормальну жінку і тому їм потрібна проститутка. нормальний чоловік не підтримуватиме цих помийниць.вони не варті обговорення.
Зараз гловне козацтво , там можна буде поцупити і собі , а ремонт шкіл і садочків за рахунок батьків.Ну а депутати - команда Ісипа у них у кожного свої заботи.
ДОДАМ , ЩО ТАКІ МАСОНИ-ВАЗОНИ ЖИРУЄТЕ ТИМЧАСОВО , СКОРО НАРОД ПРОСНЕТЬСЯ І ВАМ БУДЕ НЕПЕРЕЛИВКИ , БУДЕТЕ ВІДПОЧИВАТИ В ДРУГИХ МІСЦЯХ.отакі справи.
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
ота паскуда , що відпочиває в іспанії , живе за рахунок чесних людей і з такими сволочами я і спілкуватись не бажаю.А адмін людина не чесна одні ком. видаляє повністю . а те що може ображати невгідних владі залишає . хоч і з матюками.Це низько.
Україна перетворилася в бордель і ідіотів.
Знову обэднання в громади проводять ті , хто сидить у кабінетах і ніхто не питає в людей , чи вони хочуть такої дурні.Ну от Олександр Ісип прямо печеться за обєднання , отже вже знає , що знову буде керувати громадою - буде старостою.Значить вибори знову сфальшують,Влада породжує місцевих князів типу Лозинського , а ота дурня з грошима це все блеф.Про які акцизи іде мова , коли в Кобеляках нічого не виробляється , а горілка і бензин для громадян стають недоступними , то і акцизів буде пшик.А влада кричить давай в Європу , а мені та Європа ні на фік не потрібна, у мегне немає за що туди їздить , та і робити там нічого хай туди їдуть Ісипи за гроші громади.Біда , що в чиновники попролазили ті , у яких туго із своїм мисленням , от вони і їздять в Європу за *досвідом*.Шкода , що вони дурманять народ.
мені незрозуміло , чому деякі коментарі видаляють навіть ті , які не містять матюків , а вище розміщений , бережуть , це щоб когось дістати?великої філософської мислі там немає.
Придорожні кафе стали пристанищем для проституток.Саме ці придорожні шлюхи і розповсюджують всякі венеричні захворювання.Україна поступово перетворюється в бордель.Ті хто хоче легалізації проституції , нехай пошлють у бордель свою дочку чи жінку.А де ж влада , яка повинна боротись із цією ганьбою , чому не закрито жодного з притонів - закон за звідництво передбачає термін і той , хто домовлявся за інтервю -є очевидно звідником і чому І Філоненко так турбує ця тема - Хтось платить за рекламу проституції , чи хоче відкрити свій бордель?
Почну з того , що для Кобеляк запропоноване ,необхідне не менше , ніж повітря , і якби таке було запропоноване Олександру Ісипу , чи Валентині Семиног , то воно уже працювало б .Справа в тому , що діюче необлаштоване звалище , розташоване на території міста завдає значно більшої шкоди довкіллю і мешканцям міста , ніж запропоноване.Треба бути зовсім дурнями , щоб відмовитись від пропозиції , інша справа де його розмістити .Ясно , що по Червоноармійській неприйнятно навіть тільки тому , що Червоноармійська розташована в північній частині міста , звідки вітер буде нести на місто всі продукти згорання , ну і т.д.І якби Ісип та Семиног бцули зацікавлені не травити громадян , то знайшли б підходяще місце за межами міста і допомогли б навіть оформити документацію.Адже зовсім недавно Ісип і Галушка знайшли , як виділити 2 га цінної землі аферистам і зовсім безоплатно. Ще дивно , що борці з комунізмом Ісип і Галушка до цього часу не перейменували вулицю Червоноармійська у вулицю Ісипа , чи Галушки.
Ту історію ,яку ми створювали самі нещадно знищують , то памятники валяють , то зрубують зірки на приміщеннях , а козацтвом дурачать .Нікуди дівати гроші , а за сто метрів від центру вулиці в ямах , смітники і т.д.
А зараз як ринули у нову поліцію , по сотні на одне місце.Всі рвуться до влади , щоб красти. У поле щось бажаючих небагато.І всим потрібно високі зарплати , щоб не брали взяток , тільки ніхто не говорить звідки брати гроші , коли в країні ніхто не хоче створювати матеріальні блага , всі , як не торгують китайським барахлом , то рвуться , Як не в депутати , то в поліцію.
1 ...6 7 8 9 10 11 12
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації