Вхід | Реєстрація

Меморіал українському козацтву в Кобеляках незабаром буде розширено та благоустроєно

Меморіал українському козацтву в Кобеляках незабаром буде розширено та благоустроєно

На останній сесії Кобеляцької міської ради депутати ухвалили рішення про виділення коштів в сумі 240 тисяч гривень на розширення та благоустрій Меморіалу українському козацтву. Цей об’єкт міського благоустрою розміщений по вулиці Шевченка між парком імені Богдана Хмельницького та ЗОШ №2. Меморіал був збудований влітку 2013 року за кошти спонсорів та урочисто відкритий з нагоди 22-ї річниці Дня незалежності України. Він має вигляд пам’ятного знака, символізуючого честь і славу українських козаків за часів Північної війни.

З огляду на популярність цього місця відпочинку у жителів міста і гостей Кобеляк міська влада вирішила розширити його територію та належно благоустроїти. Проектом передбачено влаштування великого майдану, викладеного тротуарною плиткою, як це зроблено біля пам’ятника Шевченку та навколо міського фонтану. Наскрізна доріжка через увесь майдан підходитиме до сусіднього дитячого майданчика, обабіч будуть встановлені лавочки, урни, торшерні вуличні ліхтарі. Також буде влаштовано клумби та висаджено хвойні вічнозелені дерева. Крім того, планується поруч з майданом збудувати нову парковку на 6 автомобілів з боку вулиці Московської.

За словами міського голови Олександра Ісипа, в ході будівельних робіт на території Меморіалу буде приведено до ладу й прилеглу територію до районної аптеки.
 


Автор: Меморіал українському козацтву в Кобеляках незабаром буде розширено та благоустроєно


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 липня 2015, 17:18 | Кобеляки | Суспільство
1. саша ставицький / 22 липня 2015, 09:07
Ту історію ,яку ми створювали самі нещадно знищують , то памятники валяють , то зрубують зірки на приміщеннях , а козацтвом дурачать .Нікуди дівати гроші , а за сто метрів від центру вулиці в ямах , смітники і т.д.
2. маска3 / 22 липня 2015, 09:22

Коментар видалено за порушення пункту 2.1 Правил користування сайтом
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації