Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «василь овсієнко»

Коментарі користувача
1 2 3
Я особисто звертався в три адреси з цього питання , а саме до Кобеляцькрї міської ради , Кобеляки водоканалу та Полтава водоканалу.Після отриманих відповідей , склалось враження , що мої звернення тут не читали . Відповідь зводиться до роз’яснення мені положень закону Про метрологію та метрологічну діяльність , при цьому тільки в тій частині , яка вигідна для водоканалів і замовчуються положення , вигідні для споживача.Полтава водоканал різко підвищив тариф на водовідведення , виникає питання , чи включено до цього тарифу повірка лічильника , чи будуть двойні відрахування на повірку - платитимемо за повірку обом водоканалам?Дивує і те , що і міська рада і обидва водоканали тримають в секреті калькуляцію витрат на водопостачання та водовідведення.
1 2 3
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації