Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «Selena2017»

Коментарі користувача
1 ... 8 9 10 11 12 13 14 ... 34
Selena2017 1 лютого 2019, 19:21 На тему: Доки зашпори не відійшли...
Коментар видалено за порушення пункту 2.9 Правил користування сайтом
Таки засичало гаддя...
1.Ольга Волоська
«На цей час визнаний військовополоненим. Підлягає обміну. Сім"я чекає його вдома..»


Перегляд відео з Донецька розриває серце. Будь прокляті ті нелюди, які так принизили юнака, та ті, хто посміє сказати про нього лихе слово. Рідним - сил пережити горе.
84.Filon
«Чому я Вас допікаю?. Та для того, щоб Ви стали кращими»


Первинно питання було поставлене людиною, яка чомусь вважає себе вихованою, а обставила його гидотою. Тому на відповідь не витрачатиму ні сил, ні аргументів.
Стану кращою?! Навчуся маніпулювати всім? Цебто своїм світоглядом, поняттями добра і зла, побаченим і пережитим ? Даруйте, такого вчителя мені не треба.
81.Filon
«81. Filon / сьогодні, 16:08»


А навіщо вам відповідь невігласа? Похизуватися своєю обізнаністю? Вона у вас не така вже й приваблива, щоб хотілося запозичити для себе , особливо ж у піднятій мною темі.
74.Filon
« Подумайте, про кого це я.»


Про себе з оракулом.
71.земеля
«71. земеля / сьогодні, 14:55»


Земеля, подобається мені ваше бажання всіх примирити . Звичайно, було б добре. Та не станеться цього і в часі найближчому, і з таким розбродом в головах.Великої праці і відповідальності насамперед перед собою потрібно для змін.
72.Filon
«То поясніть мені нерозумному »


От як порозумнішаєте та уважніше роздивитеся навколо, тоді й поговоримо.
65.alist
«65. alist / сьогодні, 14:02»

ЛАЙК.
63.orakul
«3. orakul / сьогодні, 13:59»


Це щось подібне на сицілійський захист.Ним можна ще більший переляк на свою ж голову накликати, життя ж бо непередбачуване.
]]
58.Neznayko
«я нікого не ображав, навіть і не думав,»


А думати , перш, ніж казати, взагалі-то корисніше .
57.alist
«Я думаю, що в нас же не Росія влаштовувати цензуру і відправляти людей в тюрму за вірші українською. На самому ділі почитати пару коментарів того ж оракула і нормальна людина не те що повірить в цю пропаганду, а викличе йому санітарів і машину в дурдом»


Мова не про вірші українською, а про всім остогидлу ворожу риторику. Та й багато хто зробив викликів машини з санітарами для неї? Тільки підбрехачі плодяться...
36.Slavko
«6. Slavko / вчора, 23:40»


Славко, беріть мене в співавтори. Тільки спочатку давайте задамо питання ближчим:тим, хто наповнює інформацією тижневик, та адмінам , які «фільтрують» коментарі на сайті.
Чому всі ці відповідальні особи дозволили перетворити «Ехо» та його сайт на розсадник втілення російських політтехнологій для обробки розуму та психіки українців, зокрема і в нашому регіоні? Якими помислами керуються? Чому не усвідомлюють небезпеки від багаторічної і щоденної атаки на державу силою брехливого слова та зброї ? Чому дозволяють ображати людей з інакшими поглядами на минуле і сучасне (див. лексику Коробчинського-оракула) ?
Маю мало надії, що мої запитання протримаються тут довго. Та видалення теж буде промовистою відповіддю.
43.SashaSamokhina
«3. SashaSamokhina / сьогодні, 10:56»

Сашо, захоплююсь Вашим терпінням та розумними аргументами. Воно у Вас нарівні з блогером Андрієм Луганським , який вже всій Україні показав ( не знімається рука написати -обличчя) морду та нутро російського "брата". Не дійшла ця інформація тільки до Незнайка, який рівняє себе з ними : "вони такі ж люди , як і ми". Не завадило б почути йому, яку долю готують отруєні, хворі на голову від щоденної пропаганди росіяни всім українцям , не виключаючи і Незнайка. А якщо й він такої дружби-долі прагне, то краще б помовчав ( стримаюсь, щоб не сказати того, що заслуговує).Від "таких людей" та Незнайка, такого сусіда-"адіннарот" тільки об"єктивним сприйняттям подій і ровом з живими крокодилами можна порятуватися.Сказане мною не стосується тих нечисленних росіян, які таки залишаються справжніми людьми.
15.Filon
«зібрати разом голову Новосанжарської ОТГ і її опонетнів »


Спробуйте. Хіба під конвоєм ....
14.ЛУНА
«?Раскажите.»


Обов"язково розкажу, коли ситуація ще трохи викристалізується, думаю, мине небагато часу.
12.ЛУНА
«по моему одно не мешает другому»


Ще й як заважає. Просто треба ті особливості все-таки знати.
10.земеля
«0. земеля / сьогодні, 18:54»


Земеля, дякую обом за привітання, вам також всього доброго в новому році. Відносно моїх поглядів і суджень дещо перебільшуєте, намагаюсь не кидатися в різні боки. Хіба що трохи поменшало зайвої емоційності.
7.ЛУНА
«Ну прочитала положения ,устава и что?»


Пані Луна, це тільки перший крок до розуміння проблеми. Звичайно, «КомунСервіс» має право на існування. Більше того, він вкрай необхідний для селища - звичайний собі будинок побуту, який заробляє кошти сам на себе. І нехай собі.
Та діяльність територіального центру базується на абсолютно протилежних засадах, передбачених державою. Відмінність його роботи насамперед полягає в тому, що : обслуговується тільки обмежений контингент соціально незахищених , пенсіонерів, літніх самотніх людей, інвалідів ; цей заклад НЕ ЗАРОБЛЯЄ НА СВОЇХ ПОСЛУГАХ ГРОШІ, як це збирається робити задеклароване новоутворення.
В нашому селищі розгулялася справжня дияволіада, в яку втягуються все ширші кола мешканців. Трохи сподіваюсь, що ви мене зрозуміли.
Станом на сьогодні заклад зруйновано, можете уявити, що почувають неходячі, лежачі, немічні ?

Змінено 30.12.2018, 18:21
Цитую окремі положення Статуту комунального підприємства «КомунСервіс» Новосанжарської селищної ради :

п.1.2 Комунальне підприємство «КомунСервіс» Новосанжарської селищної ради є комунальним унітарним ГОСПРОЗРАХУНКОВИМ підприємством, яке засноване на комунальній власності...

п.2.2 Підприємство діє на принципах ГОСПРОЗРАХУНКУ...

п.3.1 Підприємство створене з метою надання юридичним та фізичним особам житлово-комунальних послуг та обслуговування жителів Новосанжарської об"єднаної територіальної громади З МЕТОЮ ОТРИМАННЯ ПРИБУТКУ.

Шановний авторе, познайомтеся з особливостями надання послуг територіальними центрами і зрозумієте, щО за цим приховано .

Змінено 30.12.2018, 07:45
1.микола козак
« що це дарунок від президента»


Козаче, чого це вас понесло? Наче здитинився. Не інакше міазми оракулової писанини подіяли, вчадів. Дарунок та програма Президента - таки різні речі.
33.Filon
«33. Filon / сьогодні, 09:28»


Дякую, Ігоре Миколайовичу, зайшла, прочитала . І ВИ ВВАЖАЄТЕ СЕБЕ ПОСТРАЖДАЛИМ ???!!!! О.Спиця написав вам святу правду, а ви чи не хочете , чи не здатен її осмислити , ще й плачетеся? Читала ту серпневу статтю, тоді мене від неї перетрясло, та змовчала. Тепер підтримую кожне Спицине слово - сама б не сказала краще. Хоча,здається, була якась суперечка про символіку.

Не смішіть мої капці про авторитет оракула. Який він у нього, не бачать тільки його підбрехачі та ви , що оправдуєте подібну словесну злочинну риторику, яка особливо шкодить Україні, її державності і незалежності. Жодними фактами-аргументами я це опудало переконувати не збираюся, бо сил на цю марну працю у мене не вистачить. А знаннями з інтернету та інших джерел я ще й з вами можу позмагатися, навіть за похвальбу це не вважаю.Можете понасміхатися, дозволяю. Для чого витрачати сили, якщо на всі аргументи почуєш відповідь як ото від російської вати "Ну,і чьо? Ваші доказатєльства нам нє доказатєльства". В час великої небезпеки для нашої країни підтримувати оті словесні виверження оракулівські - для журналіста ганебно.

У багатьох людей ще збереглася давня звичка (бо була як щеплення) вірити друкованому слову та тому, що пролунає з телевізора. От вони й стають здобиччю писак з такими розхристаними думками.
З приводу "нападу на журналіста". Чи не знайдеться на цій сторінці чоловік, який прокоментує цей випадок з позицій кодексу чоловічої честі і гідності ? Бо жіночі поняття тут , мабуть, не важать. Готова вибачитись, якщо мене переконають.
15.Чудо Юдо
«Незнайко, ти перший раз Оракула читаєш чи що?:)»


Коментарю - кілька лайків. Чітко, влучно, дотепно.
24.Filon
«24. Filon / сьогодні, 13:43»


Ігоре Миколайовичу, я теж поважаю факти, і якби мала перед собою отой бюлетень міськради та викладене в ньому , тоді б і могла висловити свою думку, а так... Сподіваюсь, моя відповідь Земелі прояснить мою позицію, більше не хочу вдаватися ні в які обговорення.
25.земеля
«за базар надо отвечать»


Дякую, Земеля, прочитала. Вдячна за надану можливість порадіти за саму себе. НЕ ВІДМОВЛЯЮСЬ від жодного написаного тоді слова. Сьогодні ж додаю , що ще яскравіше сприймаю О.Спицю не як секретаря райкому (в минулому), а як людину, що вирішила виборсатися з радянської брехні-облуди, використала можливості, надані часом і досягненнями технічними (зовсім не радянського походження) , збагатилася новими знаннями про минулі події. Це я тоді в коментарі назвала видавлюванням із себе совка , тримаюсь такої думки і зараз. Можливостей для очищення сьогодні багато. Гріх ними не скористатися. Тут небезпека з іншого боку чигає: отруйна останкінська пропаганда лютує, багатьох уже завалила.
Фактів того, що комуністи і націоналісти ніколи не були спільниками, безліч. Треба ними тільки, як і Спиця , зацікавитися.
Земеля, наші світогляди настільки полярні, що я й не сподіваюсь на розуміння, вибачайте.
1 ... 8 9 10 11 12 13 14 ... 34
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації