Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «rybolov»

Коментарі користувача
1 2
115.Selena2017
«Перетворювалися на віртуальні мільйони.»

Так і є.Коротко і влучно...А після майдану нова влада зразу ж розрахувалася з іноземними кредиторами майдану знецінивши гривню.Та й місцеві спонсори швиденько повернули потрачені кошти в гривневому еквіваленті.От такий шахер-махер.

Змінено 05.12.2017, 11:14
97.don
«мене в усьому цьому «лохотроні» дивує те, що при незгасаючому конфлікті на Сході, 15 відсотковому падінні економіки, великих поверненнях відсотків по кредитах попєрєдніків місцеві бюджети отримують чималі надходження - будуються дитячі майданчики, місця відпочинку, ремонтуються дороги шаленими темпами.
куди всі ці великі доходи йшли при Яникові?
»

Питання цікаве.Думаю так- знецінення гривні, підвищення податків для підприємництва,значне підвищення цін на енергоресурси,згортання соціальних програм (всі фактори вигідні для наповнення державного бюджету в гривневому еквіваленті).Це так-по вершкам пройшовся.Плюс до цього іноземні кредити.Ось вам виконання бюджету і додаткові надходження на голому місці.А далі,хоч потоп,хоч трава не рости.Майже вся іфраструктура міст та сіл України,побудована ще за часів СССР, зношена на 90%.Самостійна в неї не вкладалась,або тільки в авральному порядку,а зараз і подавно.Ну,ще землю продадуть,бо в держави,крім землі вже нічого не залишилось і розлетяться хто куди...Це тупік,або другий паркан Яценюка.А на місцевому рівні зараз кожен використовує кошти по можливостям.
83.Адекватник
««На Украине произошла уникальная революция, где богатые ограбили бедных, их же руками, собрали с нищих деньги на революцию, чтобы пришли к власти олигархи. Потом эти же олигархи еще раз собрали деньги с нищих уже на армию, чтобы потом эту армию направить на тех же нищих. История подобных примеров не знает»»

Пазл склався,але ви забули уточнити,що винний в цьому все одно Путін і Рашка...
80.Ltava
«Радий бачити але шкода що не переконав - " не мечите бисер " ! Ну чесно , він не чекає вашої правоти і аргументації , йому потрібно виблюватися , не заважайтесь і не відволікайтесь . Хочете поговорим про осінь або зиму ? Про красу або секс ? не трогайте їх за політику і сучасність вона у них гноїться і болить :(( пожалійте прокажонних»

Вибачте,не втримався.І знову про політику:Сьогодні майданівці знову вийшли на майдан,проти майданівців,з якими вони разом стояли на майдані і привели їх через «святий» майдан до влади.Новини з дурки...
56.Borch
«Меньше синього на телеку поставте, а краще взагалі подаруйте його бомжам. буде на чому стопки наливати.»

Телік у мене -музейний зкспонат.Моя голова не витримує того лайна,що ллється з з экрану.Ось, наприклад,жінка 3-го тисячоліття Посилання на www.facebook.com Підбірка останніх новин:"В Києві поставлять флагшток прапора України за 47 млн.гривень"(боюсь навіть подумати скільки буде коштувати прапор)"Сину народного депутата від радикальної партії Ігоря Попова призначив домашній арешт за розбій"(Якщо діти простих українців скоїли розбійний напад, то їх також відпустили б додому???????)"На думку Володимира Гройсмана,Україна на 2-му місці в світі по запасам газу,на 3-му по запасам нафти,на 4-му по запасам вугілля"( По п@здежу премьєр-миністра,Україна беззаперечно на 1-му місці.) Але ж піпл хаває і просить ще...
Дивовижно,
в нас п’ять антикорупційних служб, чотири помісних церкви, два Різдва,
а лідер опозиції - экспрезидент Грузії,бо свою опозицію вивели.Чудны дела твои Господи!!!
В Україні скільки цікавого,а ви тут ср-чі розвели на рівному місці...
51.Ltava
«Шкода якщо так»
.Так.Юрій Коробчинський колись працював у міській раді,а його дружина в райкомі комсомолу.Покійні обоє.
51.Ltava
«мене запитали чи люблю я Леніна на що чесно відповів що ні бо любив Галю »

В стройбат,за те,що лю Галю більше,чим Лєніна не відправляли.Це вже гіпербола. "Королівські війська".Кого там тільки не було-і безпартійні,і комсомольці з комуністами і зеки-умовники,або по малолєтке сідєвшие ,ще плоскостопі та з невеликими вадами зору та слуху.
Спочатку переглянув цю новину-суцільний ПОЗИТИВ.Міська рада завчасно провела засідання,знайшли кошти для проведення святкових новорічних заходів.Отже, працює! Місто змінюється,стає красивішим і сучаснішим.Кошти знаходять,хоч країна переживає не найкращі часи.Що цікаво,за досвідом не їздять ні в Германію,ні в Польщу ні в США...Якось без цього обходяться...Та я,вибачте, відволікаюсь від теми.Так от,-ця стаття з"явилась одночасно з оцією на "новій Годині": Посилання на www.youtube.com Та ж сама подія ,але суцільний негатив.Мені цікаво,де "собака порилась" і чому різні гілки влади працюють ,як "лебідь,рак та щука".Чи це закономірність і в інших районах України?Чому-де троє українців обов"язково два гетьмана.Такої муйні раніш не було.
rybolov 16 жовтня 2017, 23:46 На тему: У атовців — проблеми із отрима...
Коментар видалено за порушення пункту 2.5, 2.9 Правил користування сайтом
rybolov 16 жовтня 2017, 22:59 На тему: У атовців — проблеми із отрима...
10.Beri Mor
«А ти поясни це АТОвцям.Думаєш хтось зрозуміє?»

Та,ото ж ...
rybolov 16 жовтня 2017, 17:12 На тему: У атовців — проблеми із отрима...
8.Адекватник
«Мого діда в 41-му ніхто нічим не заохочував. Якщо це війна, так усі на фронт. А якщо це якесь ато, то нічого там військовим робити, а тим більше призваним по мобілізвції. Це суперечить Конституції і законам України»

То була війна за визволення України від німецьких окупантів,а зараз АТО проводиться для повернення українським олігархам "фабрик,заводів,газет та пароходів" ,що націоналізовані в ОРДЛО.Там олігархат фактично відсторонено від влади,а це основне,за що виходили люди на майдан.На решті території України перемогла контрреволюція і той же олігархат,вчасно перехопивши ініціативу, керує всіма процесами в суспільстві,прикриваючись російською агресією,та воєнний стан не об*являє...І,до речі,ось документ ,який регулює наші відносини з Росією на міжнародному рівні на цей день і є ЧИННИМ Посилання на zakon5.rada.gov.ua
Вся інша інформація,яка розповсюджується з цього приводу є неправдивою і розрахована на споживання всередині України.

Змінено 16.10.2017, 22:08
rybolov 16 жовтня 2017, 12:36 На тему: У атовців — проблеми із отрима...
Бо"декомунізація", перш за все, означає демонтаж соціальної системи держави.
Ось так,ми стали свідками народження країни зі зниженою соціальною відповідальністю,точніш не "зі зниженою соціальною відповідальністю", а держави з повною соціальною безвідповідальністю.
rybolov 16 жовтня 2017, 12:20 На тему: У атовців — проблеми із отрима...
3.земеля
«Требовать надо. Любыми путями выгрызать свое. Пока не поздно. Сменится влада и капец.»

Взагалі то цей Закон про два гектара звичайний популізм,чи дурість влади,а може був розрахований на швидке закінчення АТО,як колись пообіцяв кандидат в президенти.Центральна влада самоусунулась від його виконання і зіпхнула його на місцеві органи самоврядування.От і отримують атовці,хто два метра,хто два гектара чорнозему,хто гектар супіску ,а більшості взагалі нічого не достанеться,бо кількість вільної землі не безкінечна.Взагалі, державні мужі повинні були продумати ,як заохотити учасників АТО іншими можливими способами-централізовано,в залежності від їх заслуг перед державою,а не обіцяти загальнонародну власність,згідно Конституції України, окремим особам.Це і привід для корупції,і додаткового розбрату у суспільстві.
rybolov 28 вересня 2017, 23:55 На тему: Потерпілим учасникам АТО надал...
Нет, нет! Не пойду вовеки!
За то, что какая-то мразь
Бросает солдату-калеке
Пятак или гривенник в грязь. (С.Есенин, Поэма "Анна Снегина" Мабуть краще не скажеш.А де ж держава?Хіба витрати на такі речі не фінансуються централізовано?
Болт положила держава на дідів,які воювали за цю землю,бо вони вже в сучасній українській історії "посібники російських окупантів",хоч і загинуло в тій страшній війні близько шести мільйонів жителів Радянської України.Її навіть Вітчизняною зараз соромляться називати,бо з німцями в ясна цілуємось.Цікаво,як назвуть АТО через 10 років?А найбільший парадокс у тому,що діди воювали за те,щоб земля залишилась у народу,а атошники воюють за те,щоб землю народ продав і купив ліки...
rybolov 22 вересня 2017, 09:58 На тему: Дивні запитання...
13.земеля
«К сожалению большинство из нас ну никак не могут это осмыслить.А желающие порулить страной это используют. »

5+
rybolov 21 вересня 2017, 22:01 На тему: Дивні запитання...
7.Адекватник
«Рыболов начебто себе тут не проявив в якості свідмого чи упоротого. Декілька його тут коментів сповна адекватні.»

Я ніколи не був свідомим і тим більш упоротим.Я прагматик і вважаю,що економіка країни повинна керувати політикою,а не навпаки.Держава повинна існувати для народу,а не народ для держави.Вона повинна бути соціальною і,до речі,це записано в нашій Конституції.А,відносно мого відношення до сучасної Росії,то це давно не СССР.А також,як і Україна, антисоціальна,антикомуністична та антирадянська держава.Ми історично дві гілки одного дерева.Найбільшим ворогом любої держави є націоналізм.Щоб ослабити ,а потім розірвати державу на шмаття потрібно навіяти частині народу,що вона є древньою, найкращою та елітною частиною суспільства і саме в неї найбільше прав.Що зараз успішно роблять націоналісти в нашій державі.Фінансувалися націоналісти партією регіонів як противага БЮТу на виборах, і зараз є карманною опозицією провладних партій.
rybolov 21 вересня 2017, 21:04 На тему: Дивні запитання...
4.Selena2017
«Пане Риболове, цікаво: Ви себе до них відносите, чи ні-ні?»

Ні-ні...
rybolov 20 вересня 2017, 22:57 На тему: Дивні запитання...
Переглядав архів "Еха..."та наткнувся на цю статтю.Цікаво,що автор прогнозує розвиток України на найближчі роки і доволі непогано,наче у майбутньому побувала людина...Що скажете панове критики Гість та Коллега?Де у Валерія Коробчинського "маловато аналитического ума"... Прогнози здійснилися майже на 100 відсотків.Хіба ім*я майбутнього президента не вгадав...А так,"на манеже,все те же" ліца,і вбивців небесної сотні не знайшли, і золотого батона з унітазом,і в "злочинної влади" всі активи розморожено міжнародними інститутами,і ніхто з сильних і багатих українців за постмайданні роки не постраждав.Багато з тих,що виступали на майданній сцені попали на владний олімп та отримали непоганий гешефт.Хто не пробився до корита зараз опозиція. Вихекують разультати "революції гідності" прості обдурені пересічні громадяни багатостраждальної неньки... Йде четвертий рік післямайданної незалежності.Народ вже забуває свої свята,та святкує чужі(американський День подяки в Києві)в той час, як в Одесі заживо згоріли дітки в санаторії...І ніхто в світі навіть не муркнув "Же сюі Одеса".Бо така вона-наша національна "гідність".СУГС!
Схаменіться, недолюди,
Діти юродиві!
Подивіться на рай тихий,
На свою країну,
Полюбіте щирим серцем
Велику руїну,
Розкуйтеся, братайтеся,
У чужому краю
Не шукайте, не питайте
Того, що немає
І на небі, а не тілько
На чужому полі.
В своїй хаті своя й правда,
І сила, і воля....Отак-то ви навчаєтесь
У чужому краю!
Німець скаже: «Ви моголи».
«Моголи! моголи!»
Золотого Тамерлана
Онучата голі.
Німець скаже: «Ви слав’яне».
«Слав’яне! слав’яне!»
Славних прадідів великих
Правнуки погані! (Т.Г. Шевченко).
rybolov 16 вересня 2017, 20:59 На тему: Міша із Разліва чи Рорік Ютлан...
34.Beri Mor
«Одна безкоштовна медицина при СРСР переважить всі ублюдочні реформи за 26 років "нєзалєжності"(хай їй грець).»

Підтримую кожне слово в цьому реченні.Колишні «комуністи» та "комсомольці",які перетворились в успішних націоналістів
відібрали у народу кормову базу на халяву(по прихватизації) і зараз успішно харчуються з загальнонародного добра,що створене кількома поколіннями радянських людей.Вони вам розкажуть по всім олігархічним ЗМІ який страшний був "совок".Бо грязюка ненавидить "совок"...
rybolov 16 вересня 2017, 16:26 На тему: Міша із Разліва чи Рорік Ютлан...
Кожен українець повинен знати-
в яку сторону би ти не подався - всюди ти знайдеш краще життя ніж на тій території, яка дала тобі національну ознаку на лобі. Світ набагато комфортніший для проживання, чим та територія, на якій ТИ САМ привів до влади ШВАЛЬ. Так і вчи своїх дітей - вони повинні голосувати за шваль, просити в них мови, вишиванок, ідеї, щоб не вмерла нація , але жити і працювати вони повинні їхати в будь-яку іншу країну, бо там світло в кінці того тунелю, де ти народився.
rybolov 16 вересня 2017, 12:19 На тему: Міша із Разліва чи Рорік Ютлан...
3.микола козак
«їхали б туди де вам так подобається»

І зовсім Філон не змінився...І друзів не міняє і політичній коньюктурі розбирається на всі 100.Ось фотофакт у колі друзів Посилання на scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net При згадці про генацвале Саакашвілі прості грузини плюються,а по Україні він спокійно гастролює, прорвавшись нелегалом через кордон і на ламаній російській мові повчає українських прикордоннИків,як їм правильно Україну любити.Ба,ще навіть робить зауваження СБУ за незаконну прослушку його телефонів.Взагалі
то у мене риторичне питання-у нас є держава і гарант конституції?
rybolov 4 вересня 2017, 16:50 На тему: У Кобеляках відбудуться страте...
А тим часом у російському Ліпецьку діє українське підпілля.Діабет і карієс наша підступна зброя для окупантів Посилання на www.facebook.com
1 2
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації