Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «Borch»

Коментарі користувача
1 ...5 6 7 8 9 10 11
Borch 21 лютого 2019, 15:14 На тему: Негайно «прив’яжіть» номер тел...
3.orakul
«Істину глаголиш. Та тільки не здря для них написано у Біблії "И всякий язык состязающийся с тобою в суде ты обвинишь". Вони тупо нараховуватимуть відсотки, а потім виставлять позов на арешт майна. І тут вже прийдется «кредитору» доводити що він таки його не брав. Як колись зізнавався один банкір, головне завдання банку не отрмувати відсотки, а втягти клієнта в кабалу з ціллю привласнення його майна. Ну це так як з Україною зробили. Багато хто дума, що це іграшки, а воно - не іграшки. Прийде час розраховуватися. І мараторій вони продовжують лише тому, щоб не цій кАманді пінку знімати, а вже новій, Беніній. Тільки заради цього у них вибори. А лохи думають, що вибори для того, щоб Юля їм ціну на газ збавила.»

Дефолт. Не чули про такий механізм? Скільки країн ним скористались? Скільки країн на даний момент без кредитів? Це світова фінансова система. Вона не ідеальна, але кращого на даний момент не придумали. Не розповідайте про те чого не знаєте, начитавшись казочок.

...

Даний вид шахрайства відомий вже давно. Ще років 7-8 назад, таким методом можна було вкрасти сторінку в соціальних мережах. Тепер в розквіт елекроної комерції при тотальній цифровій безграмотності плюс до того повній неадекватності органів внутрішніх справ, його почали використовувати по інакшому. :) Ну що ж подивимося, у нас же є кібер поліція.
А взагалі, захист від такого виду шахрайства є. Ніколи не передзвонюйте на незнайомі номера. В статі вказано що достатньо декількох номерів які дзвонили на ваш телефон. Це не так. Потрібні номери на які телефонували ви. Шахрай телефонує до вас, потім відбиває, ви передзвонили, вуаля перший номер є. І так декілька раз. Інформація для блокування готова. Маючи доступ до номера отримати доступ в прива24 5 хвилин. А там і до сканів не далеко. Викрити таких шахраїв легко, але чи зможуть це зробити наші мега круті поліцаї, подивимось. Чогось даже смішно стало з слів "Вони просто не знають, як це робити." До чого докотився народ, ужас.
Borch 16 лютого 2019, 15:44 На тему: СБУ закликає мешканців та гост...
Коментар видалено за порушення пункту 2.3 Правил користування сайтом
Borch 11 лютого 2019, 14:35 На тему: Нетипова редакційна...
Із розбору ми можемо побачити що автор, для маніпуляцій використав жадність, бажання мати більше. Успішність напряму впливає на достаток. По суті, інтерес маніпулятора виражався в 3 інєкціях. Які були виживленні за допомогою біполярності.
Уміють прощати / Тримають образи (третього не дано, а прощати так же важливо як пам’ятати образи)
Живуть сьогоденням / Живуть минулим (Готов сани с лета. Что посееш то й пожнеш)
Діляться інформацією / Приховують інформацію (важлива інформація не призначена для розповсюдження)
Висновки робіть самі. Пс. Тема статі в моєму розборі не заторгується.
Borch 11 лютого 2019, 14:35 На тему: Нетипова редакційна...
По поводу публікації. Аж три види маніпуляцій використовується в цьому альманаху успішних людей.
Ширма – приховування головної інформації за другорядною.
Біполярність – створення тільки двох варіантів з очевидним вірним варантом.
Ін’єкція – розміщення невірної інформації в одному ряду з точно вірною.
Вважаю цю картинку звичайним інформаційним сміттям. Створену навмисно або не навмисно, це на головне. Головне що толку з неї 0.
Ширма.
Головна відмінність успішних від неуспішних людей це вміння працювати. Не просто працювати на роботі, а працювати на своє благо, над собою. Використовувати свої можливості, і при умножати їх. Бажати усім успіху, Випромінюють радість … Ви серйозно думає що це зробить вас успішним? Так ці якості вам можуть допомогти але це не головне.
Біполярність.
Тут і так все ясно. Є лише 2 варіанта. В житті так не буває. Не буває чорного і білого, є великий спектр кольорів. Ставити себе в рамки або біле або чорне, самообман.
І ін’єкція.
Тут автор на вкидав, як називається, вбросів.
Чомусь автор вирішив, що приховувати інформації і тримати образи якість невдах. Але як ти будеш відмежовувати себе від зарази, коли будеш пробачати все і вся, неясно. Про успішних. Діляться інформацією, живуть сьогоденням. Типові ін’єкції. Жити сьогоденням, не прораховуючи ходи на перед, ти програєш. Не думаю що успішні люди це ті хто програє.
Окремо про інформацію. Інформація буває різна, тому однією інформацією можна ділитися, а другою ні.
Borch 11 лютого 2019, 13:55 На тему: Нетипова редакційна...
9.Filon
«Взагалі то у мене вдома вже шість років, як телевізора немає.»

Підтримую. Сам такий.
11.земеля
«Может нет денег, так скинемся. Что творится в державе ежедневно надо быть в курсе, журналисту тем более. Это мое личное мнение.»

Так по телику розкажуть що твориться по їх баченню. Різні канали, одні і ті події розкривають по різному. І взагалі, як можна вірити тому хто не одноразово брехав. Для мене з теликом все ясно. Брехливе створіння, ще й гроші тратити на його покупку. Замість того щоб подивитися фільм, дивишся рекламу а між нею фільм. Це вам подобається? Як на мене це мазохізм. Честно кажучи, коли трапляється подивитись телик через 10-20 хв наступає рвотний рефлекс, організм відторгає це неподобство. Щира правда.
Borch 11 лютого 2019, 13:46 На тему: А СБУ попереджало...
44.Selena2017
«Якими ви очима на світ дивитеся ? Мужики, називається....»

Ну у нас дві голови, у вас дві шиї. Нам друг друга не понять.
Borch 11 лютого 2019, 13:43 На тему: А СБУ попереджало...
35.Чудо Юдо
«Але ж методика маніпуляції мужиком все ще діє, то чому не користуватися?:)»

В тому вся суть. Якщо можна чимось користуватися, то знайдуться люди які будуть це робити. Якщо можливо маніпулювати, то це будуть робити. Притому не важливо, з якими цілями. З благими чи злими. Єдиний спосіб на піддаватися маніпуляціям навчитись самому ними користуватися. Більшість цього не буде робити. Тому ця тема буде працювати завжди.
Borch 8 лютого 2019, 17:29 На тему: А СБУ попереджало...
31.Beri Mor
«Оракул №2 з"явився.Гаплик адмінові."Боливар не выдержит двоих":)»

Нема нічого неможливого для людини. :)
Borch 8 лютого 2019, 16:37 На тему: А СБУ попереджало...
21.orakul
«Наши взгляды во многом расходятся, но с вами можно общаться на логическом уровне и не исключено, что по многим вопросам мы сможем достичь взаимопонимания а по многим вопросам, возможно, сможем понять свои ошибки. Таких людей тут на сайте почти нет. А появление таких людей наводит на размышления... А не пригодится ли это для доказательства некоторых вещей Филону? Но это отступление от темы.
»

Хоть вы еще не скоро ответите. Хотел бы несколько конкретизировать свою мысль. Возьмем например женскую манипуляцию, "ты же мужик". По вашей логике. Женщины специально воспитывают мальчиков мужиками, для того что бы пользоваться такой манипуляцией. По моей, они пользуются этим, потому что можно воспользоватся.
Borch 8 лютого 2019, 16:30 На тему: А СБУ попереджало...
26.Filon
«Правильне запитання.Спробую дати на нього відповідь у продовжені статті.»

В загалі я вважаю що тему маніпуляцій потрібно розкривати з основ. Як маніпулюють діти батьками, як дівчата хлопцями, як потім жінки чоловіками. Жінки в мистецтві маніпуляцій, явні лідери. Як маніпулює тобою оточення, друзі, знайомі, і тд. Так, можливо будуть не свідомі маніпуляції. Але коли я видав те що розумію навіщо знайомий робить деякі кроки, і що хоче добитись, і що це явні маніпуляції, він не заперечував, і сказав що це працює на більшість, томі він цим і користується. Не потрібно думати що маніпуляції це щось далеке. Заходити з далека, це як дати прочитати твір, людині яка не знає алфавіту.
Borch 8 лютого 2019, 16:12 На тему: А СБУ попереджало...
26.Filon
«А навіщо ж ти тоді піднімаєш тему маніпуляцій свідомістю?»

Тема маніпуляцій є досить актуальною, особливо в період перед виборами. В даний момент найкращий час для навчання, для тих хто цікавиться темою. Тема складна, я думаю що результату ці статті не принесуть. Можливо декілька людей задумаються, можливо хтось почне вивчати. Але результат залежить від правильного світогляду. А правильний світогляд тяжко виробити поверх існуючого. І взагалі що в цьому світі правильно а що не правильно, філософське питання. Відповіді на яке не існує. Також тема явно не для всіх. Я уже писав, що більшість людей (90%) двигає не бажання розібратись в істині, а бажання не виділятись і бути як всі. Згадаємо попередні вибори. А саме, маніпуляцію з рейтингом. Ще до того як вибори почалися, нинішньому, уже нарисували рейтинг. Більшість і купилася, якщо всі то і я з ними. А те що це був один і творців партії регіонів, ніхто питанням не задався. Про цей трюк можна довго писати, його використовую дуже часто. Не тільки на виборах. Одне можу сказати цікаве, на цих виборах, він працювати не буде. Так як ворогуючі сторони, виводять його в розряд неактивних. Шляхом частого змінювання результатів. І почалося це ще 3 роки тому. З зашкварних рейтингів Рабиновича. Тому на цих виборах нас чекають нові-старі трюки. Про які я можливо напишу, якщо знайду час. Забіжу наперед, весь смак нас чекає в період 2 тура. Але ще до першого голосування, один із кандидатів, підготував надпотужний арсенал маніпуляцій. Воно і не дивно, дехто почав готуватися до виборів ще 3 роки тому. Часу було в вдосталь. Наостанок, хочу відігнати не вірну думку. Маніпулювати кандидати повинні. Тому що, життя таке, так все складено. Хороший ти чи поганий, для того щоб виграти, потрібно бути сильним. В кого будуть переконливіші аргументи той і виграє.
Borch 8 лютого 2019, 01:41 На тему: А СБУ попереджало...
18.Borch
«Обращу внимания на эти слова. Вырванные с контекста. Вы уверенны что понимаете о том, как управляют людьми? Если человек знает как манипулируют людьми, то и сам может это делать. Вы пользуетесь своими знаниями?»

Процитирую сам себя, потому что не хватило букв.Это продолжения предыдущего поста.

Нет не знаете, вам статус не позволяет. Думаете статус все решает? Очень легко все на статус перевести. Я не президент, потому у меня не получается.
А Вы хоть представляете какой уровень манипуляций, на ближайшее окружение, должен использовать президент, для того что бы держатся на своем месте? Или Вы думаете это как место на работе, вот мое место и я тут 5 лет на работе? Любой правитель, будет это использовать. Хороший, или плохой. Если он этого не будет использовать, он не будет правителем.
Ваш любимый Сталин, использовал другой метод манипуляций, страх. И только страх, позволил ему держатся при власти, до смерти. Уважать, такого правителя, это как минимум, желать такого правителя. При которому манипуляции, будут сводится к запугиванию всех и вся. И головы будут лететь без разбору. Честно говоря, чего он добился? Куда шли туда и пришли. Нынешняя ситуация это неизбежность, которую он своим правлением и создал. Все его свершения, канули прахом, потому что был он дураком. Последствия поступков, есть результат. Вот результат, того что он сделал, вот мы сейчас результаты его деятельности и получили. Запуганных, без инициативных, видящих врагов во всех и везде людей. То что сейчас происходит, это результат правления Сталина.
Эволюция сознания происходит не по указке, она происходит после осознания несостоятельности. Не стоит думать, что осознание это придет само, и то что это точно произойдет. Вполне вероятно, что это не произойдет, и Украинский народ канет в веках. Как затерялась в веках Половцы, Печенеги, и другие.
Borch 8 лютого 2019, 00:42 На тему: А СБУ попереджало...
14.orakul
«Как пользуются для благ страны украинцы я в упор не вижу. Буду рад подсказке. Может я чего-то не вижу.»

Человек по настоящему осознавший эту технологию, априори, больше не является гражданином какой то страны. Так как гражданство это один из результатов манипуляций. Он может иметь гражданство по бумагах, но в голове ему глубоко параллельно, это все не более чем манипуляция. Гражданство равно вере, странно что человек вникнувший в теорию управления, этого не понял.
14.orakul
«Но в то время я не мог поверить, что можно более менее образованным людям так "промыть мозги". К сожалению, это оказалось возможным и Украина - яркий тому пример.»

Любая манипуляция имеет доступность. То есть можно ли ее провести или нет. Вы, в корне не правы, в том что кто то может направить развитие народа против его воли. Тут наши взгляды кардинально расходятся. Те, кто используют манипуляции, ничем не управляют. Они пользуются тем что доступно, то чем можно воспользоватся. С виду, может показаться что управляет манипулятор, но по сути он пользуется возможностями. Не будет возможностей, не будет манипуляторов. Слова Мавроди, лох не мамонт, лох не вымрет, прекрасно это описывают. Не будет лохов, не будет МММ.
Я хотел бы что бы Вы меня правильно поняли. Вы, как я говорил, в других темах, неадекват. Потому что занимаетесь бесполезным занятием. Хотите научить обезьян быть людьми, пожалуйста. Но даже, если это, и получится, то Вы, ничего от этого не получите. Это точно. Поэтому это занятие бесполезное со старта. Если Вы такой проникший и изученный, то, почему этого не понимаете? Что вы получите когда выиграете?
Нечем заняться?
6.Filon
«всегда следует обращать внимание на род занятий конспирологов, предполагающих контроль над человечеством. »
Обращу внимания на эти слова. Вырванные с контекста. Вы уверенны что понимаете о том, как управляют людьми? Если человек знает как манипулируют людьми, то и сам может это делать. Вы пользуетесь своими знаниями?
Borch 7 лютого 2019, 14:52 На тему: А СБУ попереджало...
9.orakul
«Це слово придумали ті, кому вигідно скрити елементарні наукові принципи управління, якими вони віками користуються і яких ніхто не хоче бачити (навіть просвітльонні буддисти). А якщо по суті статті, так маніпулятивні технології викорстовувались теж віками.»

Никто ничего не скрывает. Все, лежит в доступном месте, бери читай, вникай, и пользуйся. Вы выбрали путь взять прочитать и не воспользоватся. И почему то думаете что те кто пользуются, враги мирового масштаба. Кто виноват в том что большинство людей этого не знают? Сами люди и виноваты. Еще раз повторюсь, информация доступна, нет желания ее освоить.
Borch 5 лютого 2019, 18:35 На тему: А СБУ попереджало...
Для активного противодействия манипуляциям, нужно в первую очередь знать разновидности, и методы этих манипуляций. Но и этого не достаточно так как новые методы появляются все чаще. Те разновидности что описаны это только ингредиенты с которых опытный социал маркетолог может сделать салат, от которого голова пойдет кругом в целого народа. Теоретически можно заставить поменять веру. Правда для таких свершений, нужны некоторые условия. Это что бы вы понимали мощь инструмента. Основа - стадная природа человека. Технология работает на массы но не работает на индивидуума. Людей можно разделить на 4 группы. 1 имеющие четкое мнение (3%), 2 имеющие мнение (7%), 3 не имеющие мнение (40%), 4 им все равно (50%). 3 а потом 4 группа что бы не казаться не такими как все берет мнения 2 группы и выдает за свое. Хватает одной популярной блогерше показать как глотать банан и челендж запущен. И уже сотни повторяют. 2 группа старается быть в тренде, потому обманув их тем что тренд, например Вася, они начнут вылизывать Васю с ног до головы, потянув за собой 3 и 4 группы. Кстати для этого делают черный пиар. Фанаты не поверят, но 2 группа задумается. А первая группа вообще не участвует в этом цирке. Разве только в качестве зрителей.
Это работало 7000 год назад и будет работать еще столько. Если только человечество не исчезнет раньше. Один совет конечно дам, любую полученную информацию, воспринимайте вначале как ложь. А потом если получится, докажете что это правда. Это хороший трюк, опробуете поймете.
Borch 28 січня 2019, 12:58 На тему: Чекаємо......
Так всі, сидять і чекають. А ті хто поняв що чекати діло не прибильне, то автоматом стає буржуєм і ворюгою. А потом свалює на острови. А ви дальше чекаєте. Ідеально.
112.orakul
«Дело говоришь. Но так не сделают.»

3 часа работы. Но это никому не нужно.
115.antibloger
«А ті хто привів цю владу вже ніякої відповідальності не несуть? ( та як вова паршевлюк "не при дэлах")»

Несуть. Разом с тими хто не приводив. Виражається в цінах. Самий кращий інструмент покарань.
114.Slavko
«Думаю, що більшість)»

Менше думай, протипоказано. Не дай бог ще щось адекватне надумаєш.
108.1juriy
«І в чому конкретно проявляється його авторитет?»

Мінімум в тому що він відповідає на питання. А не звалює с теми, при першому незручному питанні. Хотя і в цього дядька є свої старанності.
Borch 19 січня 2019, 14:37 На тему: Попіл Ющенка вже не стукає...
5.orakul
«Так и я о конкретном правителе. Именно при нем, а не при Кучме начался наезд на свободу слова и другие свободы.»

Та ти шо... Що тут сказати, троль.
5.orakul
«О репрессиях новой демократической власти писалось и в ЕХО, но к сожалению мне не удалось найти тут тех старых статей.»

Судячи с цієї статті, яка вам так сподобалась, Філону сподобались репресії. Мазохіст мабуть. А що, час без репресій не сподобався, а тепер пиши тихо, щоб не написав чого лишнього. Недавні пригоди редактора, найкращий показник свободи слова на даний час. Но йому походу все ок.
8.земеля
«Какой же дурак в отрытую скажет что я хочу развалить страну.»

В нього і не було цілі розвалювати. В нього була ціль розграбувати. До простоти банально.
Borch 18 січня 2019, 23:58 На тему: Попіл Ющенка вже не стукає...
Це ви про Ющенка, при якому тільки і змогли рота розкрити? Пам’ять коротка в журналіста. Ющенка можна розглядати як завгодно, но свобода слова при ньому була на найвищому рівні за весь час існування України. Чому немає крити гаранта? Чи нема про що писати? Тут тільки місцевого значення хвати новин. Але у вас кишка тонка. Легше продати свою совість, і обливати лайном тих хто не буде мстити. Гроші не пахнуть. Ехо остаточно підтверджує свою продажність і необ’єктивність.
Borch 12 грудня 2017, 03:55 На тему: Світ врятують любов і доброта...
я не потію сяючи
Borch 12 грудня 2017, 03:40 На тему: А вони сараї будують...
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
9.stepan
«пізніше концерт за рахунок підприємців»

та ви шо? які нах пидприємці, це все батя санич, ваші підприемці тіки бабки пиздять. А тепер ще привласнують чужі заслуги
6.КАМаз
«за освітлення в точку, на вулицях при заміні на «копильцівську» лампочку стало темно.»

Та ну. ідеш по вулиці, як в Москві, на право дивишся бомжі і простітутки, а з лева вобще мусор валяэтся по під дворами в козаків. чи гетьман забухав, чи х.й його знаэ.
Borch 12 грудня 2017, 03:24 На тему: А вони сараї будують...
2.don
«Між новосанжарським соплєжуєм Борькою і Філоном скоро можна буде ставити знак рівності»

Так само як між тобой и куском гамна
Borch 12 грудня 2017, 03:18 На тему: У Новосанжарській раді змінили...
3.Ltava
«А що хтось у інших депутатів любої громади і ради запитував ? Ні депутати ні ( що найголовніше ) виборці не знають і не цікавляться хто і дл чого обирався і обираєтьс .»

Ви ставите під сумнів вибір народу?
Borch 4 грудня 2017, 15:59 На тему: Діти відвідають театр, а дорос...
83.Адекватник
««На Украине произошла уникальная революция, где богатые ограбили бедных, их же руками, собрали с нищих деньги на революцию, чтобы пришли к власти олигархи. Потом эти же олигархи еще раз собрали деньги с нищих уже на армию, чтобы потом эту армию направить на тех же нищих. История подобных примеров не знает»»

Без лоха и жизнь плоха. Ну вы поняли кто в этой истории лох.
Borch 2 грудня 2017, 21:52 На тему: Діти відвідають театр, а дорос...
54.rybolov
«Дивовижно,
в нас п’ять антикорупційних служб, чотири помісних церкви, два Різдва,
а лідер опозиції - экспрезидент Грузії,бо свою опозицію вивели.Чудны дела твои Господи!!!
В Україні скільки цікавого,а ви тут ср-чі розвели на рівному місці...»

пять корупційних служб. Для більшості це одна церква, кому куда блище. Два різдва, так це ж 2 повода... Лідер кого-кого? Ви мабуть не в темі шо це дружбан порошенка, він ні як не може бути лідером опозиціі. Меньше синього на телеку поставте, а краще взагалі подаруйте його бомжам. буде на чому стопки наливати.
1 ...5 6 7 8 9 10 11
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації