Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «Borch»

Коментарі користувача
1 2 3 4 5 6 7 ... 11
Borch 16 січня 2021, 20:42 На тему: Петицію із вимогами до влади з...
9.SerSergeevich
«Який Янек знає,ну що ти Borch несеш?»

Ти наскільки ущербний що навіть не знаєш засновника і командування своєї нової надії на похід з ж..и. Ще раз удачі, вибирайся з ж..и, головне мозги не включай!
Borch 16 січня 2021, 17:38 На тему: Петицію із вимогами до влади з...
7.SerSergeevich
«А де ви були, і є, Borch ? в ж..і, і там досих пір.»

Никогда такого не было и тут опять. Ну та що, бажаю удачі вам в цьому нелегкому шляху з ж..и. Впевнений що громадянин Янцен, знає як відтіль вибратись.
Borch 15 січня 2021, 21:33 На тему: Петицію із вимогами до влади з...
3.SerSergeevich
«На теренах Кобеляк з’явилася потужна Громадська Організація, Конституційно Правовий Конгрес.»

Нова Сіла Кіски з’явилася а не те що ви написали.
Нова пошта, молодець. Побудували бізнес з нуля. Тепер точно не буде претензій від недобитків комуністів. Хоча…
Borch 30 грудня 2020, 14:36 На тему: Ура, Кобеляки із бюджетом!...
2.IgorSergeevich
«А що там так тишком нишлом і забули про сміттезвалище???»

Вам нагадати хто переміг на виборах? І який процент взагалі взяв участь в них? Виходячи з ситуації, сміттєзвалище в лісі влаштовує більшість жителів громади, уви.
Borch 30 грудня 2020, 13:21 На тему: Відкрили рух для транспорту по...
Ура!!! Зменшення транспортного потоку через Кобеляки не може не радувати. Чудова новина під Новий рік.
Borch 27 грудня 2020, 15:07 На тему: Ціна на газ для побуту виросте...
Є можливість змінити постачальника. 10 хвилин діла. Мегават пропонує по 7грн куб. Реформа йопти. Це для тих хто не планує переплачувати а щось робити, більше чим гнути матюки і бити себе в груди. А для любителів погнути матюки, читаємо дальше.
1 мегават = 100 кубів. Ціна на хабах котується саме за таку одиницю. Останні 14 днів ціна на хабах коливається в межах 15-17 евро (523-592 грн) за 100 кубів як ми з’ясували раніше. Це 6 грн за куб плюс навар, нехай 1 грн, в принципі ціна яку пропонує постачальник «мегават». З якого міста Полтавагаз збут висосав ціну в 9 грн невідомо. Точно відомо що розрахунок на тупість його клієнтів які ще не до кінця зрозуміли нові реалії і будуть дальше ходити в цей дорогий магазин.
На додаток скажу що ціна коливається але є ймовірність спуску в район 4.5-5 грн за куб для споживача це 6 грн ще до кінця зими, тільки полтавагаззбут вам таку ціну не дасть. Ці умніки закупили газу по саме горло по 8грн ще місяць назад коли ціна була на пікі, і тепер нижче продавати не будуть. Думайте.
Borch 26 грудня 2020, 03:17 На тему: Без електроенергії 25 відсоткі...
1.yrec
«А до цієї негоди, чому не було світла протягом майже двох тижнів в районі солонці? »

По причині будівництва дороги.
Borch 20 грудня 2020, 14:13 На тему: Хворі на діабет звернулися до ...
5.микола козак
«І я ніяк не злорадствую панові Філоненко»

Не писав я про злорадство, писав про питання з явним вирішенням, де ви знайшли неявні фактори. Навіщо в таких питаннях продовжувати гнути свою лінію, мені не зрозуміла ваша логіка.
5.микола козак
«Невже ви пане не бачите , що все протистояння направлене саме на зрив сесії , на волокіті де проводити сесію і зовсім не на вирішенні питань бюджету.»

Бачу, але з чого ви вирішили що винні депутати? Винні обидві сторони! А в такому ракурсі як подаєте ви, складається враження що має місце спроба очорнити обранців, щоб примусити їх грати за правилами голови. Він також гне свою лінію, і відступити комусь прийдеться.
Взагалі мене це мало турбує, майбутнє вже відомо, буде все як було. А приписувати редакторові особисті рахунки в темі захисту прав хворих, в цьому випадку прав на життя, це перебор з вашої сторони.
Borch 20 грудня 2020, 02:47 На тему: Хворі на діабет звернулися до ...
2.микола козак
«Я вам пане Філоненко співчуваю , адже хвороба -це велика біда для людини , але ж для чого ви робите падлючку , щоб депутати ніяк не приступили вирішувати саме такі питання , а застряли в якому приміщенні їм голосувати.»

Є речі вище розуміння рабів божих, але навіть вони не дозволяють собі відкривати рота в таких питаннях... Бачу, нічого святого(людяного) в вашому нутрі не залишилося, і в такому зрозумілому для більшості (неважливо яких поглядів) питанні, ви знайшли незрозумілість! Мої податки краще підуть на підтримку хворим, чим на откати при будівництві. А податків кожен платить ой як багато! (тема для просвітницької статті, багато хто навіть не здогадується скільки переплачує за хліб в якості податків) Звинувачувати, хворих в відстоюванні своїх інтересів це верх цинізму, безлюдності і самодурства! Єто мерзость!
Borch 19 грудня 2020, 17:36 На тему: Українцям підвищать плату за д...
Кількість абонентів на метр труби в Києві набагато більша. В деяких містах кількість абонентів дуже мала а трубу все одно потрібно підтримувати в робочому стані, хоч від неї запитано 10 чоловік хоч 10000. Це якщо по нормальному. А якщо по як всі звикли то. Оборзєлі полтавські чинуші, осатаню шкуру здирають собі на дворци.
Borch 10 грудня 2020, 20:59 На тему: Копелець просить підтримки в о...
Депутати тягнуть резину а земелька розходиться по рукам, чи не депутати. Мабуть Санич переграв всіх. Бо дурак… Поки всі зайняті законністю чи не законністю, друзі Козельця з Полтави розтаскують що можна.
38.Filon
«Назвіть мені будь-ласка, дійсно розумних ерудованих людей, яких вибрали у владу?»

В наш час а можливо і раніше так було, все суб’єктивно. Якщо людина змогла якимось чином отримати більшість голосів то чи це не показник розуму? Ми оперуємо фактами, і перти проти тренду, в якому перемагають не розумні і ерудовані, а ті хто бажає перемоги більше всього на світі, є ознакою дурості. Чи влада коли діставалась тим хто розумний і ерудований? Вона діставалась завжди тому, хто її найбільше хотів. І йшов на все ради цього.
38.Filon
«Ти бач який розумний знайшовся»

Знову ж те саме. Більшість не така як меншість, а владу обирає більшість. Робити висновки, чи битись головою об стіну, обирає кожен сам.
35.Filon
«Кобелячани зробили найгірший вибір із можливих.»

По перше, не Вам вирішувати гірший чи кращий. Вибори для того і відбуваються щоб розставляти всі точки над і!
По друге, не бачити очевидного, на рахунок Шкарбана, це цинізм і маніпуляції з Вашої сторони. Я не буду тут перераховувати темні справи вашого фаворита, думаю громаді вони і так відомі.
Це ж треба таке зморозити, не виберуть бо розумний... Ви хоча б одну відмінність між Шкарбаном і Козельцем назвіть для початку. Тіпа в Шкарбана все по закону, і моральні принципи присутні? Сама продажна партія з всіх продажних, і громада повинна була голосувати?
Результати виборів показали, серед кандидатів не було ні одного достойного, більшість не захотіла псувати собі карму голосуючи за хзшо. Чергові вибори без вибору. Це Вам коментатори сигнал, створюйте свої партії свої програми, і на наступних виборах можливо люди вам повірять. 70% голосів ждуть своїх героїв.
Borch 15 листопада 2020, 14:35 На тему: Копелець – голова, але без деп...
27.Filon
«Я взагалі не розумію чому ви кременчужанин»


Розповсюдження персональної інформації неприпустимо! Звідки Санич плитку возить на свої обрубані тротуари?

30.микола козак
«ви тероризуєте громаду , використовуючи засіб інформації .»


Це більше схоже на штурхання трупа палкою в надії що він воскресне. Але чудес не буває.
Borch 14 листопада 2020, 17:20 На тему: Копелець – голова, але без деп...
25.микола козак
«а на інтереси громади їм наплювати»

В першу чергу, на інтереси громади, наплювати громаді. Явка на виборах прекрасно це підтверджує. Що ж, найближчим часом будуть крики про несправедливість, зі сторони місцевої влади, от тільки крики ті ніхто чути не буде, а хто почує просто посміється. Це буде справедливо.
Зважаючи на назріваючий економічний крах, скоро багато хто опиниться на вулиці без роботи. І поїздкою в Європу на заробітки тут не вирішиш, бо там своїх безробітних хвататиме. І Санич тут ні до чого, просто вирішити такі проблеми він не зможе. Ех, бідні люди, але ж самі того побажали...
Borch 2 листопада 2020, 14:47 На тему: Хто і як буде хоронити померли...
17.orakul
«Ти б краще показав скільки ви зараз сіл знищили.
»

Села вимирають по причині урбанізації. Інші фактори лише прискорюють або затримують процес.
Borch 2 листопада 2020, 14:42 На тему: Хто і як буде хоронити померли...
16.orakul
«"Воно" не розпалося, а його розвалили»

Останній раз тут щось розвалювали в 1236-1242 роках. Після того все розвалюється само по собі.
Borch 1 листопада 2020, 20:03 На тему: Хто і як буде хоронити померли...
9.Дід Панько
«Всрався синку, той хто уміє руйнувати, але не вміє строять»

Всрався той хто будував будував а воно все розпалося. Не вважаю СССР повним злом, але зла там було багато. Як мінімум розвал союзу яскраве підтвердження професіоналізму будівельників того союзу. Події 14-… років ще одне яскраве підтвердження що то був не союз, а лагерь. Лагерь в якому Діди Паньки отримували подвійну пайку, або були ще молоді і не розуміли суті «братерства» з нащадками орди.
9.Дід Панько
«були закони, не на папері, а в дії»

Цікаво. Законно було приховувати від народу ситуацію в Чорнобилі в 86? Проводити паради під радіацією? Яка ваша думка, діду?
Borch 29 жовтня 2020, 17:39 На тему: За добу на Полтавщині діагност...
11.orakul
«Закономірність описана Мальтусом»

Якщо по Мальтусу.

"Народонаселение строго ограничено средствами существования"

"средства существование" в нашому випадку це кваліфіковані кадри самих різних професій. Починаючи з учителів, закінчуючи політиками. Їх на всіх не вистачає. Населення починає скорочуватись. Це так само як голод.
Borch 29 жовтня 2020, 03:55 На тему: За добу на Полтавщині діагност...
Скорочення іде, але це не чийсь план а закономірність. Якась сила повинна була зупинити тотальне отупіння, от воно само себе і почало зупиняти.

Медицина не змінилась з початком епідемії, такі ж підходи були і раніше. Вони б і зараз раді з серйозним рилом навішати вам про те як потрібно лікуватись, але ж тут можна і самому заразитись. Бігом наводку на потрібні медикаменти дав і тікати, а потім откатом фармацевти занесуть. Робота святе!

А якщо не попав то буде спроба номер два потом три і тд. Поки пацієнт буде подавати признаки життя, можна пробувати. В аптеці ліків хватить.
Щоб не попастись на такого горе лікаря, потрібно розуміти багато нюансів, читати інструкції до ліків, почитати що у вас за діагноз. Не рідко, буває що в списку, половина гомеопатичних ліків які взагалі не мають ніякої дії, але лікарі їх виписують. Це безсовісне використання пацієнта в своїх корисливих цілях. Моральний портрет такого лікаря повинен лякати хворого.
Заради справедливості, багато хвороб, проходять самі по собі, а звернення пацієнта вимагає якоїсь реакції, тому якщо вже пацієнт з 37.5 звернувся за допомогою до лікаря, то тут ясно що пацієнт серйозний . Йому потрібно щось виписати, бо буде тільки гірше.
Borch 27 вересня 2020, 21:22 На тему: День жалоби за загиблими війсь...
Таке враження що я якось проявив радість від впавшого літака. А на дискотекі водили хороводи від щастя... Де таке було написано? У когось невірно поєднані нейрони в черепній коробкі. Другого пояснення нам не надають... Відповідати на нападки індивідуумів з даною проблемою, вважаю пустою тратою часу. Мені так як і всім шкода хлопців з літака і їх рідних. Державний траур це признання трагедії на державному рівні. А не все державний плач як дехто це розуміє. Що ж, хто що хоче те і бачить.
Borch 27 вересня 2020, 15:16 На тему: День жалоби за загиблими війсь...
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
1.Fuks
«А підприємцям мало мало бабла..Козлота.»

Так може козлотой назвеш і батьків які пустили дітей на танці? По логікі вони теж не дотрималися дня жалоби. Плакати треба а вони не плакали... Ужас! А в кого свято якесь особисте було, той взагалі зрадник державний, і його розстріляти потрібно, не менше. Бо коли сказано плакати то нада плакати. Нада проникнутись цим горем, забути за себе і зєднатись душею з народом. Стати одним цілим, і разом з ним страдати. А чому? А тому що хтось так хоче, а твоя свобода йому до лампочки.

Просліди порушення основ свободи. Танці, не порущують твоєї свободи сидіти дома в траурі. Якщо хочеш. А от твої нападки, прямо порушують свободу інших людей. Покащо віртуально, слава Богу. Не хотів би щоб мене заставляли плакати або сміятися, коли комусь так хочется.
Borch 25 вересня 2020, 15:17 На тему: Хто бажає очолити Кобеляцьку і...
4.nord1
«За Копельця ,старий верблюд борозди не спортить.
»

І лісу багато не засре.
Borch 25 вересня 2020, 15:16 На тему: Хто бажає очолити Кобеляцьку і...
3.микола козак
«змінила партію»

Партію не міняють. Вона назавжди, в глибині душі. Міняють тільки назву. Як бачимо це працює, з року в рік.
1 2 3 4 5 6 7 ... 11
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації