Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «Borch»

Коментарі користувача
1 ... 2 3 4 5 6 7 8 ... 11
Borch 17 червня 2020, 14:39 На тему: Онур проти робітничого класу: ...
Що не положено, то не взяти.
Borch 11 червня 2020, 01:05 На тему: Півмільйона для «Водоканалу»...
8.orakul
«Во блин заморочка.»

Тысячи провальных попыток донести человечеству правду его существования, каким то образом полученную искателем, рано или поздно должны открыть глаза ему еще шире, и показать истину над истиной. Самую основу на которой и построено все то что кажется несправедливостью, или злом, но на деле является совсем другим явлением. Независящем от человека, а зависящем от человечества. Потому это замкнутый круг, выхода с которого нет!

Только пастух враг пастуху, орел для пастуха не враг, орел УЖАСНЫЙ враг овце, а потому овце пастух хороший друг!

Во как написал почти стихами!
Borch 10 червня 2020, 00:11 На тему: В Україні запрацювала комплекс...
Хлопець на паспорті буде в масці? =)
Borch 10 червня 2020, 00:00 На тему: Півмільйона для «Водоканалу»...
6.orakul
«Тонкий намек на бесполезность что либо донести до народа?
»

Так было, так есть, и так будет!
Borch 8 червня 2020, 10:00 На тему: Півмільйона для «Водоканалу»...
4.orakul
«Но потерял я только время,
»
Borch 17 травня 2020, 16:08 На тему: Щоб ваші помідори добре старту...
3.Filon
«В ідеалі експеримент мав би полягати у порівннян результатів «розумних» добрив та звичайнісіньких.»

В загалі, при чудово, провести експеримент, при використанні різних видів грунтів, розпушувачів, об’ємів грунту, і добрив. Можливо деякі операції лишні, а деякі недооцінені. І ще зробити цикл відео на ютубі. Буде круту! Ця тема, майбутнє присадибного овочівництва.
Borch 17 травня 2020, 15:31 На тему: Щоб ваші помідори добре старту...
"у рівних частинах змішується перегній-сипець, бажано коров’ячий, лісовий торф, чорнозем і звичайний пісок. Лісову землю краще брати із насадження, де ростуть акації. Можна додати ще й крупну тирсу з дрібною корою, краще – хвойних порід. Останній інгредієнт зробить вашу суміш пухкою і легкою."

Само собою коли береш такий склад грунту то будуть і грибки і капустянки і хімію потрібно лити. Основа не ідеальна, далеко не ідеальна. В сучасних реаліях є набагото кращі способи.

Добрива краще також змініть на швидкі. Ваші добрива не дадуть нормального ефекту так як в доступні іони переходять дуже довго. Скажемо так, те що ви внесли сьогодні, буде діяти через 2-3 місяці, коли пройдуть всі реакції.

А взагалі результат уже перевірений і досить суттєвий. 3 куща так вийде як з 5-10 кущів на землі. Але це потрібно по всіх найкращих сучасних підходах. Автор ж уже зробив декілька помилок. Ну нічого страшного, чекаю з нетерпінням результатів. Результати будуть непогані! Респект!
Borch 15 травня 2020, 18:57 На тему: В Україні добу зафіксовано 402...
5.Grulki
«С одного аккаунта отписал, зашёл с другого акка отписал.»

Хоть признался. Мне глубоко без разницы как ты свое время проводишь, зачем только пургу нести о том что нечем заняться.
5.Grulki
«Я смотрю тебе тоже невесело»

Думаешь? Подумай еще раз!
5.Grulki
«Я смотрю у тебя есть вроде понятие как работает вся эта хренотень с сайтами, видно опыт есть, 100% ты в этой системе варишься))))»

У меня много понятий как что работает. В особенности, что за человек может отвечать оскорблениями, и перекручивать чужие слова. Остается только пожалеть несчастного, и устранится от дальнейшего бардака в его мыслях и словах.
Borch 15 травня 2020, 14:03 На тему: Час трієчників...
4.orakul
«Ну так природа чи Бог придумали, щоб зберегти популяцію.»

За своє існування, гени будуть боротись до кінця. Це природній елемент виживання. Людство ж знаходиться в такому періоді свого розвитку що природних механізмів вже не достатньо, тому з’являються соціальні. Природній відбір ніхто не відміняв, просто він змінив свої принципи, став більш багатогранним, але залишився безжальним і безпринципним.
Про розмноження, Ви трохи не вірно мене зрозуміли. На відмінно від смерті тупість не кінець. Чим будуть складніші умови в дурака тим більший шанс що він змінить своє відношення до життя і почне думати. Другого шляху не існує, якщо в тебе все нормально то навіщо щось міняти. Таким чином, розмноження тупості в соціумі, можна зупинити лише ускладненням життя дуракам. Чим, цей соціум благополучно і займається. Або думай або страдай.
Borch 15 травня 2020, 12:46 На тему: В Україні добу зафіксовано 402...
3.Grulki
«читаю всю эту лабуду т.к. уже так выспался что на год хватит и заняться не знаю чем.»

Не стели нам тут свою лапшу. Ссылочную массу ты увеличиваешь, под заказ или на свой сайт. SEO в общем делаешь. Регистрируешь аккаунты, как штамповщик, да по одном посту постишь. Заняться ему, не знает чем...
Borch 15 травня 2020, 12:29 На тему: Час трієчників...
"А розказав чиновник про те, що парки і сквери закрили, дороги і під’їзди мили зовсім не для того, щоб запобігти зараженню отим нещасним коронавірусом, а для того, щоб залякати людей"
А чого люди чекали? Що будуть думать ж і буде все в ш? Ні так справи не роблять. Якщо ти дурак то тебе будуть дурити, і це нормально. Це соціально захисний процес, ціль якого ускладнювати життя пришелепкам до поки вони не перестануть розмножатись.
Borch 15 травня 2020, 12:22 На тему: Час трієчників...
"А що це було, навіщо оце все?"
Світова економічна криза почалася, і корона вірус тут не причина, але в усього повинна бути причина, а коли причина трієчники, вони переводять стрілки.
Borch 14 травня 2020, 17:08 На тему: Обладнання від «Астарти» рятув...
Почему на таких статьях нет значка реклама?
Borch 8 травня 2020, 22:31 На тему: Історія Катерини Тернової: при...
11.NataliaDgoker
«А чи зверталася Катерина до міськоі влади щоб допомогли фінансово?
»

"До редакції зателефонувала жителька села Червоне"
При чому тут міська рада?
Borch 8 травня 2020, 15:09 На тему: Історія Катерини Тернової: при...
3.Filon
«Але знання, як і раніше відкриті, а життя прекрасне. Користуємося цим! Ну, а інші....ну, карма така. Нічого, ось у наступному житті заживуть.»

Само собою користуємось, от тільки все частіше від неуків чути звинувачення в обізнаності, і це турбує. Темні віка відзначаються ще одним явищем. Охотою на єретиків, інквізицією і гонінням всіх хто хоч трохи думає головою. А наступного життя не буде, воно одне єдине.
Borch 8 травня 2020, 15:04 На тему: Історія Катерини Тернової: при...
4.ludmila65
«У автора что, детей малых в семье нет?. Если он все время против карантина выступает?»

Чего у автора нет а чего есть это тут не важно. А вот мозгов у вас явно нет, и это также не важно.
Borch 8 травня 2020, 13:20 На тему: Історія Катерини Тернової: при...
1.Ltava
«сумна історія((( І яскравий приклад недолугої поведінки влади (( Якщо без матюків то і не ви-скажешся((»

Періодично, в історії людства, настають темні віки. Часи коли знання і досвід перестають бути важливими. Така ситуації як зараз, можлива тільки в такому періоді. Зважаючи на всесвітній масштаб, можна зробити висновок: це тільки початок, дальше буде тільки гірше. Змінити напрямок руху уже не можливо!
Borch 7 травня 2020, 21:08 На тему: Канабіс по 400 гривень...
4.Ltava
«Коли останній раз найшли палену горілку ? Коли накрили притон тяжких наркотиків ? а тут дітлашня з травкою )))»

Там уже давно все схвачено. А дітлашня по дурості своїй, сама того не знаючи, хліб в стражів порядку відбирає. Не годится!!!
Borch 7 травня 2020, 20:06 На тему: Канабіс по 400 гривень...
Убрали конкурента.
Регулятор пропонує підвищити тарифи на електроенергію для населення -
Посилання на exo.in.ua - "На думку регулятора, таке рішення дозволить отримувати додатково 12 млрд гривень на рік."

"Як підкреслив Міністр охорони здоров’я, для того, щоб підвищити зарплати усім 435 тисячам медиків, необхідно додатково виділити 11 млрд грн."
Borch 6 травня 2020, 20:49 На тему: 600 тисяч мертвих курей захоро...
Курячу ковбасу найближчі місяці не купуйте! =))))
15.Juosk1391
«не мала я ніколи довіри ні до преси, ні до телека. але тепер впевнилась стовідсотково. бо ж навіщо приписувати жінці хворобу,якої нема? її здорову відправили додому, а односельчани,прочитавши дану статтю жахаються
»

Ну це правильно. Бо по Вашому попередньому повідомленню, склалося враження що Ви застрягли десь у дев’яностих. А жахатися то лишнє, переляканим народом правити легше, саме цього і добиваються.
13.Juosk1391
«після такої статті нема довіри, ні до шановної посадової особи,ні до преси. тупо вводять людей в оману.»

Шановна, ви трохи відстали від життя, а може і не трохи, якщо до цих пір мали довіру до преси, а тим паче до посадових осіб. Через таких тугодоходчивих овець, в Україні і твориться бардак. Віруючі йомайо!
Подивіться краще телик, там вам точно не збрешут!!! =)))
21.Ltava
«"Виходити на люди" , щоб тебе і твою родину все місто взяло під нагляд, щоб кожен твій крок критикували і кожну твою дію обговорювали ((( Кому такий головняк потрібний? Як що не йти бюджет розкрадати )))
»


Добре сказано. І повернулись ми до початку діалога.

4.Borch
«Потому что не будет кандидата, даром стараетесь.»
19.Ltava
«Так , шукати і запрошувати, як кожного гарного спеціаліста шукають для виконання робіт»

Нормальні спеціалісти викладають свої резюме, пропонують свої послуги, виставляють свої кандидатури. А не ждуть поки хтось їх методом екстрасенсорики знайде. Ті хто чекають, поки їх побачать, люди не досить розумні, значить дурні. Почнуть газувати, будуть розумними. Поки слюні пускають, чмошна в них судьба! Вірите в добро? Я бачу реальність! Ваша віра дитяча, дивіться на речі без романтики, побачите більше.
Нормальний спеціаліст на посаду мера, повинен сам заявити свої амбіції, а не чекати поки його хтось за ручку приведе! Хочете поспорити що це не так? Так ви програєте уже осіню, бо буде так як я сказав, знову недоколиханий мер. Романтиків у нас ще багато, сидять чекають, чого чекають хто знає. А тим часом справи робляться, бабки мутяться.
1 ... 2 3 4 5 6 7 8 ... 11
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації