Вхід | Реєстрація

В Україні запрацювала комплексна послуга для підлітків ID-14

В Україні запрацювала комплексна послуга для підлітків ID-14

Міністерство цифрової трансформації України інформує, що в рамках впровадження експериментального проекту щодо створення сприятливих умов для реалізації прав дитини, запровадженого постановою Кабінету Міністрів України від 10 липня 2019 року № 691, з 28 травня 2020 року у територіальних підрозділах Державної міграційної служби, центрах надання адміністративних послуг та відділах обслуговування громадян «Паспортний сервіс» ДП «Документ» особі віком від 14 до 18 років буде доступна офлайн послуга оформлення і видача паспорта громадянина України з безконтактним електронним носієм з одночасною реєстрацією у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків (далі –послуга ID-14).

З метою забезпечення ефективного впровадження вказаної послуги по всій території країни Мінцифри наразі здійснює оперативну комунікацію з Державною міграційною службою України, Державною податковою службою України та безпосередньо з центрами надання адміністративних послуг, в яких забезпечено надання паспортних послуг.

Послуга ID-14 безкоштовна. Отримати її можна в:

  • ЦНАП Полтавської міської ради (м. Полтава, вул. Соборності,36);
  • ЦНАП у Кременчуці (м. Кпеменчук, вул. Гагаріна, 14), (м. Кременчук, вул. Героїв України 11а);
  • ЦНАП Миргородської міської ради (м. Миргород, вул. Гоголя 171/1;
  • ЦНАП Пирятинської міської ради (м. Пирятин, вул. Героїв Майдану,2)


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 червня 2020, 11:40 | Полтавщина | Суспільство
1. Borch / 10 червня 2020, 00:11
Хлопець на паспорті буде в масці? =)
2. orakul / 10 червня 2020, 16:14
1.Borch
«буде в масці?»

Ну а як же. Гойчатина тепер назавжди буде в наморднику і s тавром. Усяка скотина так повинна ходити і так фотографуватися. Колись давно навіть в кіно про це показували. Ще в носа якась хренотінь повинна вставлятися. Ну це згодом побачимо. Може буде щось таке як колись бугаям та свинім вставляли. Почнуть спочатку з буйних, ну таких як скажімо Славко чи Селена. А потім всім вставлять. Думаю що не довго чекати. Фантастика, вона ж не просто так писалась. Посилання на www.youtube.com
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації