Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «Borch»

Коментарі користувача
1 ... 3 4 5 6 7 8 9
7.микола козак
«Ви читаєте і чуєте від людей , зацікавлених в компроматі.Багато з того , що пишуть і розпускають слухи не є правдою.
»

Бачив плитку біля поліклініки? шо то за х.йня? Це тільки больні на голову могли придумати посеред асфальту ложити. Немає коштів положіть менше в довжину, але по всій ширині. Короче, не слухи це все, Санич твій недоколиханий! Сто процентів!!!
8.Ltava
«По вашому виходить що головна проблема не особі керівника а в тому що майбутні кандидати ще гірші ))) Хай буде такий аби не гірший))) Не дуже ви високої думки про наш набір політично активних земляків )))»

Так. Не дуже високої. Тому що політично активних земляків у нас немає. Є політично активні клоуни. Притому поголовно. Один Філон адекватний, та і той морозиться.
12.Ltava
«Такі люди є , але ми їх не запрошуємо у владу»

Якщо вони самі не заявляють свої амбіції, то навіщо вони потрібні, прохані слабаки.
12.Ltava
«Порядна людина не повинна прориватися або боротися за владу))) ЇЇ потрібно запрошувати, наймати громадою на роботу-- керувати оформленням зручності нашого повсякденного життя)))
»

Може їй ще і попу підтирати? Не смішіть! Така людина може і не буде красти, але на цьому її заслуги і закінчаться. Люди поділяються на два типи, газ або тормоз. Тормоз це ще гірше Копельця буде. Бо появиться якийсь підхалуй і буде рішати справи…
Ок. Так не надо. А как надо?
То есть, кто кандидат? Кто будет рулить после? Потому что не будет кандидата, даром стараетесь. А даром стараться признак дурости. Может предложите еще больший зашквар, во тогда смешно будет!
Borch 4 травня 2020, 22:09 На тему: Гарні новини про Ковід. Частин...
"Ви всі, українці, продемонстрували владі, що є дисциплінованими людьми і можете при необхідності дотримуватися вимог карантину, ізоляції та обсервації."

Смысл и цель, всего. И я бы не советовал радоваться, это была только прелюдия.
Borch 29 квітня 2020, 03:01 На тему: Кажани чи панголіни? Від кого ...
1.orakul
«Лікбез для лошар. Цитата "Основным элементом управления обществом является отвлечение внимания людей от важных проблем и решений, принимаемых политическими и экономическими правящими кругами, посредством постоянного насыщения информационного пространства малозначительными сообщениями."»

Зачем?)) Сколько головой об стену не бейся, только голову покалечишь.
Borch 10 квітня 2020, 03:11 На тему: Жоржик чи Президент...
77.orakul
«Інформацію в ваші каструлі поширюють ті, хто заправляє телвізором і інтернетом. А я в своєму коменті уточнив твердження Борща, що "Світом править інформація". Я написав, що не інформація править, а ті, хто править інформацією. А це цілком конкретні особи, які мають прізвища. А вас запитував, в чому я тут не правий? Ви ж вдаєтеся до словоблуддя і конкретної відповіді не надаєте.»

Ви чуть чуть помиляєтесь. Інформацією не правлять. Правлять ті хто має інформацію. Можна використати можливості, можливості створити не можливо. Ну це зря завів тему. Багато хто думає по іншому, в багатьох винний хтось.
Borch 9 квітня 2020, 14:13 На тему: Жоржик чи Президент...
63.микола козак
«Коли ти в рекламі подивишся наприклад холодильник чи телевізор , тобі з місяць на твоїй сторінці будуть пропонувати різні холодильники чи телевізори , глянеш на гарну жінку , тут чекай пропозицію на напівроздягнених грудастих дівок.»

Все так. Але, у мене такого не відбувається. Тому що є методи протидії, і ними може користуватися кожен, так сказати в кожного є право. По договорам, які ви приймаєте не читаючи при реєстрації, постачальник послуг має право збирати про вас інформацію для того щоб робити ваше життя легшим. Він бачить що ви цікавитесь телевізором і впарює вам телевізор. Все просто. Є налаштування в гугл кабінеті, в ютубі, і в фейсбукі, де можна мінімізувати свій слід. Наприклад, якщо відключити в гугл кабінеті історію пошуку, то це дасть результат, але пошук буде не персоналізований, так гугл набирає про вас дані і підбирає найбільш підходящі результати. Наприклад. коли ви заходите на сайт через пошук, і швидко покидаєте його, гугл розуміє що такий сайт вам не цікавий. По суті, коли хочеш щось прорекламувати, не потрібно показувати рекламу всім підряд, краще показати тим хто реально зацікавлений твоїм товаром. Показів буде менше, а переходів більше, економія 200-10000%. Таргетинг називається. Так от ніхто вам не забороняє захищатися від стеження, те що ви цього не робити, не говорить про відсутність такого права. Ба більше вам скажу в минулому році в Європі, були прийняті такі злобні закони, що тепер за вами стежать тільки з вашого дозволу. Коли приймаєте кукіси чи не приймаєте. Часто така табличка на нових сайтах появляється. Само собою це тільки про нормальні сайти, а про не нормальні є програми, ви навіть не представляєте на скільки серверів розлітається ваша інформація при заході на один сайт, я коли побачив був в шокований. Сотні. Все це можна і потрібно блокувати. Для початку поставте собі Адблокер ультімат, грудастих з’являтись більше не буде, жінка перестане дивитись скоса )))
Borch 8 квітня 2020, 22:10 На тему: Жоржик чи Президент...
58.Selena2017
«То чи не з цього зародилося таке масове шахрайство з використанням дзвінків на мобільні? Мабуть , кожен переживав подібне .
»

Ну хз, малоймовірно. Якщо Ви почнете набирати випадкові номери, то рано чи пізно натрапите на лоха який повірить в вашу історію. Думаю слідять по другим причинам. Вивчають Вас с психологічної точки зору. Ваші відвідування Інтернету, контакти, як багато часу витрачаєте на різні сайти, в які ігри граєте, коли прокидаєтесь, коли лягаєте, як багато подорожуєте, і тд. По цих даних можна скласти Ваш психологічний портрет, помножте це все на величезну масу даних різних людей, і вуаля. Світом править інформація. І це тільки квіточки. Як використовувати цю інформацію є маса способів. Я б вам цілий день розповідав, боюсь пальці від клавіатури повідпадають.

49.микола козак
«Зрозуміло , коли стежать кожен ваш крок -це не порушення прав , а коли оберігають вас від зарази -це порушують ваші права?»


Який кожен крок? Я Вас не розумію. Ніхто за мною не стежить, навіть більше, я і сам можу за кимось постежити. Замість камери сяду на лавці і стежу, хто там ходить по місту, права їх порушую.
Borch 8 квітня 2020, 15:21 На тему: Жоржик чи Президент...
46.микола козак
«Чомусь ніхто не не протестує проти на кожному вуглі встановлюються відеокамери , які стежать за вами , в мобільному телефоні встановлені програми , які слідкують за вами , зараз от пропонують в обовязковому порядку встановити додаток , який сповіщатиме , чи ви сидите дома , додаток ДІЯ , ще пропонують додаток , щоб повідомляв про ваше захворювання»

Камери не мішають, якщо не має бажання вести проти правну діяльність то і вам вони не мішають. А додатки, так вас же ніхто не заставляє купувати телефон? Я от знаю що самі виробники слідкують за користувачами. Хуавей перший спалився, ще років 5 були статті від технарів про скритий трафік з кожного апарата на Китайські сервери. Епл, тормозе свої апарати, також ще років 5 була інфа. І кого це зупиняє? Та всім по барабану що за ними спостерігають, толку. А кому не по барабану, той вивчає методи протидії, і користується. Для мене факт слідкування або втручання в особисте життя, критичний чинник. А кому це не критично, то в чому проблема. Ну прослідять за кимось, за дояркою Параскою, і що? Їм потрібно це знати, а друг стадо зірвися с котушок, нікому від цього краще не буде, ні стаду ні пастухам.
46.микола козак
«А тут такий дрібязок - заставляють сидіти дома не тинятись по кабаках , та ходити в масках-хоч якась користь для здоровя.»

Заборона гуляти в прибережних зонах і парках, це дріб’язок? Це пряме порушення моїх прав. Носіння масок в містах скупчення людей, я б ще зрозумів, але носіння масок скрізь це вже перебір. І взагалі, пневмонією боліли і раніше, можна любу пневмонію приписати до вірусу, рецесія почалася не через вірус, плати за цю помилку будуть ті хто найбільший раб, а найбільший раб той хто найбільше боїться, і дозволяє обмежувати свої права. Це тільки початок.
Borch 8 квітня 2020, 13:56 На тему: Жоржик чи Президент...
По цьому питані Філон правий як ніколи, карантин карантином, але прийняті міри неадекватні.
Borch 3 квітня 2020, 13:29 На тему: У Кобеляках влада не знає і не...
"Прокуратура, СБУ! Алло, гараж, ви в якому анабіозі знаходитеся?" Потрібне звернення в СБУ, стаття в газеті не являється зверненням. Потрібно щоб торгаші офіційно звернулися в СБУ з скаргою на порушення конституції службовою особою. Ось вам сайт, Посилання на ssu.gov.ua там все знайдете. Ніхто ваші права окрім вас захищати не буде.
Borch 31 березня 2020, 20:35 На тему: Частина кобеляцьких підприємці...
34.микола козак
«Ви не захищав інтереси , а провокував тих людей на непокору»

У вас жабу даве? Потрібно було тільки постанова вийшла, бігти на ринок, і захищати інтереси, тих людей.

31.Filon
«Ні рібят. На відміну від талановитого коміка, я розумію, що це не моє.»

Що далі буде, ніхто не знає. Комік також говорив не піду. А потім вийшло так як вийшло.
Borch 31 березня 2020, 14:25 На тему: Частина кобеляцьких підприємці...
23.микола козак
«що бунт спекулянтів очолив і організував пан Філоненко»

Філона в мери!!!
Borch 31 березня 2020, 14:23 На тему: Частина кобеляцьких підприємці...
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
19.Чудо Юдо
«Постановою 239 уряд дозволив посадковий матеріал продавати, так що люди нічого не порушують (ті що торгують відповідним товаром). Розумію, що жопа із цією пандемією, багато людей дуже бояться, але карантин закінчиться і що тоді жерти будемо, як не посадимо?»

Там люди на таком перелякі що готові з голоду здохнути, чим включити голову.
22.микола козак
«Для тих , хто переживає за посадковий матеріал , у Кобеляках є магазин насіння»

Як це пов’язано с карантином? Це не чесна конкуренція! Чомусь мені здається що на свіжому повітрі, під сонцем, шанс зараження менший чим в магазині.
Borch 31 березня 2020, 14:06 На тему: Частина кобеляцьких підприємці...
13.alist
«Мені було б все одно, хоч пощезніть, але я не хочу, щоб моя сім’я захворіла через жадібність одних, беспринципність других і тупість третіх.»

В чом проблемос? Отправ їм распіраторів і масок, нехай їх не знімають цілодобово. І все буде з ними гуд, 99.9%. А ми якраз зе цей час посчезним...
Borch 28 березня 2020, 13:42 На тему: Володимир Казирод: ЦРЛ – це ме...
6.Ltava
«А більшість за це проголосувало на місцевих, президенських та парламенських виборах - ласкаво просимо у реальність яку створили ((((
»

Все це було і до виборів. Ви мабуть з тих людей, в яких в усьому винувата влада. Дух совкового альтруїзму пройшов, а бажання халяви проходить повільніше. Бува люди так вірять в халяву що їм приходить кирдик. Яке блаженство, кирдик з вірою в халяву в очах...
Borch 27 березня 2020, 13:12 На тему: Якби люди так боялись Бога...
Все четко!
Корона вирус не по ваши души пришел. Его цель ваши деньги, и свобода. Либеральная шваль решила ограничить и так ограниченных обобрать и так обобранных. Ну что же, сами виноваты, что уж тут поделаешь.
Borch 20 лютого 2020, 21:44 На тему: У Нових Санжарах починається п...
18.Filon
«А чому Ви впевнені, що "не ворують"?»

Це особиста суб’єктивна думка, можливо не вірна. Поки не має переконливих доказів що крадуть, вважаю що не крадуть. Апріорі.
18.Filon
«А я впевнений, що крадуть.»

Це Ваша суб’єктивна думка, можливо вірна. Коли зявлятся переконливі докази що крадуть, і я буду вважати що крадуть. Апостеріорі.
Borch 20 лютого 2020, 19:41 На тему: У Дніпропетровській області ви...
"спалахнув скандал з чиновниками, які розважалися відстрілом лебедів"
Якби після цього абзацу, був абзац про те яка доля чекала на тих чиновників, була б стаття на 10+. А так, вийшла якась незакінчена. Скандал назрівав, і бац, ні скандалу ні хепіенду. Хотілося б прочитати як їх покарали, чи вони досі працюють. Це було б чудовим завершенням. Або ж взагалі не писати про випадок з лебедями. Хоча, за лебедів це крута але не завершена задумка!
Borch 20 лютого 2020, 18:45 На тему: У Нових Санжарах починається п...
12.Filon
«Шановний Борщ, в цілому погоджуюся, але із одним але. Зеленський прийшов до влади на найжорсткіших маніпулятивних технологіях.»

Якби я рвався до влади, використав би ще жорсткіші технології. Тут по іншому ніяк. Не бачу в цьому нічого поганого. Немає різниці які в тебе цілі, шлях один. Так було, і буде. Не було ще ні одного правителя який отримав владу без схожих маніпуляцій. Наслідники не рахуються. Хоча і там, завжди були маніпуляції, просто джерело влади складалося з меншої кількості об’єктів. Придворні, князі, і тд. Просто часи міняються і технології стають складнішими. Вас же не бентежить сучасні методи передачі інформації, чому тоді бентежать сучасні методи отримання влади?
12.Filon
«Клоуни думали, що фейки завжди працюватимуть на них, а меч виявився гострим з обох боків.»

Отримає не по заслугам а по слабості. Нажаль Зеленський демонструє слабкість в мережі. Це яскраво видно по слабкій протидії маніпуляціям соціальною думкую, фейкам, ботам, і іншій підривній діяльності в мережі. Саме цікаве, що все це діло рук однієї групи, а не всієї опозиції. Знаючи тонкості політики Зе які ще не всі змогли зрозуміти, чи не хочуть, ніхто клин клином вибивати не збирається. Можу лише припустити, що розсекречення справи майдану, і це неадекватство просто співпало в часі. За останні дні активувалась фейкова діяльність, стаття одна жовтіше другої. То податки на переводи, то неможливість отримання спадщини, то ще якийсь шлак. Підняті сплячі боти, які спочивали ще з 16-17 років. Хтось явно чує жарене. Робимо ставки, весною когось посадять чи не посадять? :)))

ПС. Моє відношення до зелених, не ворують і це добре. А що вони клоуни, який народ такі і клоуни. Чи вам високо інтелектуальних продуманих спеціалістів подавай. Вони вже давно зрозуміли що тут ловити нічого. Ситуація в Санжарах ще раз це підтверджує. Таке враження що люди думають що вони комусь потрібні. Ті хто в раді, це те що лишилось, те що по краще вже давно і далеко. Кращих ще пошукай.
Borch 20 лютого 2020, 17:07 На тему: У Нових Санжарах починається п...
Сьогоднішні події (тепла зустріч співвітчизників) яскраво демонструють, що за народ, в основному, проживає в Україні. Тут часто порівнюють людей з вівцями, я думаю що це образливо, але не для людей. Насправді вони гірше курей. І це адекватне порівняння, судячи з рівня їхнього розуміння ситуації, і реакції на неї. По суті нічого страшного не відбувається, але реакція наче в курятник залізла лисиця. Вірус явно не пандемічний, на даний час кількість заражень в день зрівнялась с кількістю вилікуваних. Але курям цього не зрозуміти, мозків не хватає. Я вже мовчу про те що евакуйовані, здорові. Ця ситуація демонструє, причину іншої біди. Відсутність адекватної влади останні 25 років. Лев не може бути царем курей. В курей, царем може бути тільки півень. Думаю Зеленський уже жаліє що поліз в уКрятник.
Borch 17 лютого 2020, 16:41 На тему: Писати чи не писати?...
4.Ltava
«Альтернатива завжди є, з розумом у виборців проблеми :))»

Якщо є, то де вона?
Borch 14 лютого 2020, 13:49 На тему: Писати чи не писати?...
2.Fuks
«І ще..Невже Кобелячани проголосують за людину яка назива людей істотам,оцінює статки людини по одягу і взуттю ( прийшов в літніх черевиках на гумовій підошві).. і т.д.Принижує людей..Жах..
»

Якщо не буде альтернатив то проголосують.
7.orakul
«А ще... сонце може Путін потушити чи затулити чимось. Що тоді?»

А тоді матриця. В 22 4 частина вийде.
Все прекрасно и красиво сказано. Вот только беда, автор забыл уточнить, чем его статья отличается от другого информационного мусора. Получается как в анекдоте, никому не верьте, никогда, кроме меня!
1 ... 3 4 5 6 7 8 9
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації