Вхід | Реєстрація

Тетяні Шутак радять дочекатися закінчення свят

Тетяні Шутак радять дочекатися закінчення свят

Жителька Іванівки звернулася до редакції з проханням про допомогу. Вона в будь-який момент може залишитися без електроенергії, через аварійну опору лінії електромереж, яка може впасти.

Тетяна Шутак прийшла до редакції «ЕХО», уже обійшовши кілька інстанцій і етап листування з різними установами та організаціями. Майже втративши надію на вирішення своєї проблеми, жінка сподівається, що їй допоможе розголос у пресі.

Проблема, з якою зіткнулася Тетяна Шутак, може виявитися і дріб’язковою, але для неї вона дуже серйозна. Жінка розповіла, що живе на території колишнього «відкормрадгоспу», що поряд з Іванівкою. У місці, де колись було з десяток виробничих та інших приміщень, залишилося лише два житлових будинки. У дворі, що належить Шутак, стоїть опора лінії електромереж. Вона, за словами жінки, уже давно знаходиться в аварійному стані. Шутак розповідає:

— Я її вже й стовпчиками, випиляними з дерева, підпираю. Але стовп хилиться. Якщо впаде, то я не лише без світла залишуся. Може й будинок розвалити.

Тетяна Шутак спочатку звернулася до адміністрації «Полтаваобленерго». Звідти їй прислали листа з рекомендацією звернутися до місцевої сільської ради. А там, за словами жінки, її почали «годувати» обіцянками. Нічим не зміг допомогти і земляк, голова Кобеляцької райради Володимир Кішінський.

Іванівський сільський голова Володимир Демченко, до якого ми звернулися за коментарем, пояснив:

— Так, проблема існує, щоправда, ситуація там не така вже й критична. Ту лінію електромереж у свій час установлювало колишнє колективне господарство. Зараз його вже немає. «Полтаваобленерго» лінію на свій баланс не прийняло, сільрада — теж. Шутак звернулася до нас. Це було наприкінці року. Бюджетний рік уже закінчився. Зараз він ще фактично не розпочався через велику кількість вихідних. Та й бюджет сільський у фінуправілінні ще не затвердили. Нехай Шутак не хвилюється, поміняємо їй стовп.

У лютому ми перевіримо, чи змінилася ситуація із аварійним стовпом.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 січня 2020, 16:44 | Кобеляки | Суспільство


1. Slavko / 16 січня 2020, 19:41
Чого їм туди їхати, всі дерева вже спиляні, нема ні ясена, ні акації...
2. Slavko / 16 січня 2020, 19:43
Нема тепер тітці ні світла, ні хмизу де назбирати
3. Slavko / 16 січня 2020, 19:56
Кішінському хвала...
4. Ltava / 16 січня 2020, 19:58
Альтернативні джерела !!!!
5. Lion2020 / 18 січня 2020, 09:11
І для чого така влада,яка людям нічого і нічим не допомагає!?
6. Ltava / 18 січня 2020, 14:24
5.Lion2020
«І для чого така влада,яка людям нічого і нічим не допомагає!?»


Ні тобі стовба ні хрестика:((
7. orakul / 18 січня 2020, 19:46
4.Ltava
«Альтернативні джерела !!!! »

Таки да - «лучіна» по москальски, а як по українськи, не знаю, може каганець? Хоча, каганець, то вже щось продвинутіше. Тільки не треба тут писати про якісь сонячні батареї у бідної баби. А ще ніхто не зна, який за сонце введуть податок, може на нього й пенсії не хватить. А ще... сонце може Путін потушити чи затулити чимось. Що тоді?
8. Ltava / 18 січня 2020, 19:54
7.orakul
«не знаю, може каганець?»

Каганець то вже на маслі !!! Перша еволюційна революція !!!!А «лучину» кацапи вкрали :))
9. Borch / 21 січня 2020, 20:54
7.orakul
«А ще... сонце може Путін потушити чи затулити чимось. Що тоді?»

А тоді матриця. В 22 4 частина вийде.
10. orakul / 21 січня 2020, 22:33
9.Borch
«А тоді матриця»

Посилання на www.youtube.com
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації