Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «Neznayko»

Коментарі користувача
1 2 3 4 5
Neznayko 31 грудня 2019, 19:46 На тему: З наступаючим Новим роком, або...
От і я про те саме, що не скажи- у відповідь почуєш- ти давай мовчи там, не понімаєш нічого, то й не вякай, все буде погано та ще гірше! І нащо ж тоді жити взагалі?
Треда щось робити? Треба! Я працюю і отримую мінімалку і не кричу- всьо пропало! Вважаєте мене дурнем- Ваше право, але життя не стоїть і хто буде сміятися останнім, це ми побачимо! Згадайте СССР, теж думали, що він на віки вічні- і що? Був Яник, думали, що ніхто його не турне ніколи- і що? Був Петя, думали, що цей не здасть владу ніколи, тому що...- і що?
Давайте будемо оптимістами!
Neznayko 31 грудня 2019, 18:27 На тему: З наступаючим Новим роком, або...
От-от, я ж казав, я ж попереждав- гіпс снімают, кліент уезжает, всьо пропало, ми всі здохнем, аааааааааа!!!!

Щасливого Нового року Вам, Оракуле!
Neznayko 31 грудня 2019, 10:55 На тему: З наступаючим Новим роком, або...
Взагалі-то я народився за часів Дарагога Ліаніда Ільіча , що вважилися піком комунізму, та ще застав талони-купони-черги та пламенние речі по ящику!
Не сперечаюсь, что тоді промисловість була на відносній висоті, а як зрівняти з сьогоденням, то й на недосяжній вершині, але зараз часи інші, їх не вибирають, в них живуть та помирають! І особисто мені хочеться жити з вірою, що уже скоро все поліпшиться і Батьківщина розквітне!
Так-так, я вже бачу ці посмішки на ваших обличчях, мовляв- ще один ура-патріот! Ні, я не з майданутих! Але всім серцем хочу щастя хочаб нашим Біликам!
А от особи, що вишукують тільки негатив, я дивлюся, що нічого і не хочуть змінювати в країні, куди легше сидіти в генделику та проклинати всіх та вся, згадуючи- а от було.... та ми ж тоді...
Neznayko 30 грудня 2019, 22:41 На тему: З наступаючим Новим роком, або...
Я вважаю, що такі, як Оракул, тільки того й чекають, щоб все було погано, все розвалилося, тільки задля того, щоб зрадіти, мовляв , а я попереджав, а я ж казав !
На це я відповім - не дождетесь!
Neznayko 30 грудня 2019, 18:44 На тему: З наступаючим Новим роком, або...
Н-да, Оракуле, шо називається - стиць-пи...иць, більш нічого сказати по суті?
Neznayko 30 грудня 2019, 10:30 На тему: З наступаючим Новим роком, або...
Пане Skarm, дякую Вам за змістовний аналіз підсумків діяльності селищної ради, додам, що і мешканці не залишалися осторонь проблем селища і дуже часто допомогали хто чим міг, хотілося щоб і надалі було так!
А ще ,підтримую Вас на рахунок слів про "великий хутір Білики" , це ми ще побачимо де буде хутір, в Біликах, чи Кобеляках!

З наступаючим і всіх гараздів Вам!
Та ні, я живу в Кобеляцькому районі, в правильних Біликах, де ліхтарі горять, дороги чисті й посипані, зір нормальний, додаткове освітлення не потрібне...
Шановний, не треба ля-ля, дороги в Біликах почищені, піщано-сольовою сумішшю посипані, ліхарі горять хай не на кодному стовпі, але достатньо, щоб було видно в темну пору доби....

Може ви не в тих Біликах живете?
Питання- а нащо на знати, що там відбулося у Біликах Миргородського району?
Ми наче ще поки живемо на Кобеляччині...
А особисто мені все ясно- влада в такий спосіб хоче заплутати Путіна, котрий сидить в інтернеті і все перекладає на русский язык, а тепер, бабах, яка халепа- в етері самі фемінітиви, ото засада, хоч бери, та здавайся правому сектору в полон !
Neznayko 19 березня 2019, 20:33 На тему: На Полтавщині найкраще в Украї...
Та мене сьогодні в ощадкасі мало не загризли, мовляв, куди без черги преш ?!
Поки в черзі стояв, чув слідуюче від двох бабусь- Е, буду таки голосувати за Порошенка, він і мужчина гарний, і ось гроші дає!

Ну, шо ж, аплодисменти політтехнологам Петі, бабусі вже закохалися!...
Neznayko 19 березня 2019, 17:44 На тему: На Полтавщині найкраще в Украї...
Та капец як налагоджено, ага- приходиш в ощадкассу, стоїш години 3-4, а тобі кажуть- треба реєструватися на гарячій лінії! Сидиш з телефоном пів-ночі, дозвонюєшся, тобі кажуть- ідіть і отримуйте кошти з паспортом та кодом !
Знов ідеш до ощадкасси, там кажуть- так вам треба зробити картку, але вона буде виготовлена через 2 тижні !
Мені цікаво, а через 2 тижні що скажуть? Лахва кончилась разом з виборами, плати, дядю, по повній і губу закоти?

Так нащо тоді оці брєдні про налагодження виплат? Може лахва не для всіх?
Neznayko 6 березня 2019, 12:43 На тему: У вільному одязі та з лавками ...
Справа навіть не в тому,що зміни в богослужінні, справа в тому, що зміни коригуються під католицьку церкву ! Тобто йде планомірне знищення православ’я в Україні, нав’язування католицизму, не миттям, так катанням...
В тому і діло , що хазяїни прідприємств дуже далеко і їм глибоко на....ти на біличан...
Схожа ситуація була з Білицьким МКК , в 2009 році зупинили його на перестой, обіцяли запустити і в 2013 році вже майже-майже запустили, навіть записали бажаючих працювати 400 чоловік, та от не вдалося, саме почався майдан, а так як Гадячсир був орієнований на імпорт в РФ, все накрилося мідним тазиком, не хотілося б такої ж долі й для цукрозаводу, але завод жк нк різали ще, не рощбирали й не вивозили обладнання, може працівникам ще вдасться відстояти його? Агов, майданці-активісти, де ви?
Та ніхто й не сумнівався в цьому !
Взагалі, чим далі, тим частіше помічаю - хто гучніше кричить про національну ідею, нові вектори і інші чепуховини, той частіше й перефарбовуєьтся, типу комуністки Фаріон, комсомольців Турчинова, Тимошенко, Порошенко і т.д.
Петя нарощує торгівлю з Росією, бабки в карман кладе, а сірякам гучні лозунги - томос, віра, армія ,мова !
Набридло мені тут гавкатися з опонентами, наостанок відповім Алістові - за те, що побували в АТО і повернулися живим - честь Вам і хвала (щиро) , що їдете до Польші заробляти, бо у нас більш ніде , а гроші конче потрібні - це така справа, треба то треба...
Але розказувати, що ви до батьківщини везете гроші і це так патріотично - оцього не потрібно! Ви ще б сказали, що якби не заробітчани, то й бюджет не наповнювався, ага! Ви працюєте на себе в Польщі, а також на польского пана, робите його країну кращою і заможнішою, кладете до кишені злоті, то який же тут патріотизм ?
Згадуються післярадянські часи, коли багато таких заробітчан виїхало за кордон, потім поверталося років через 15 і говорило - ох, б.... ,до чего страну довели, ох, проср....ли страну, такую страну проср....ли ! От і увесь патріотизм !
За цим, усім на все добре !
Аліст, та ви можете й залишатися в Польші, прапор Вам в руки, та чи будете ви патріотом при цьому, як тут всі люблять кричати і бити ногами в груди себе ? Скоро не залишиться і патріотів в країні такими темпами, на кого неньку покидаєте, на москальських прихвостнів, як ви нас називаєте ? То чому ж не піднімати свою країну, а заграніцу? От в тому ваша, нацпатріотів, і проблема - Україні ура, та шмат польського сала смачніший !
Сашо, я заробітчан не засуджую, я просто дивуюся з патріотів, які кричать - ми не раби, раби не ми і їдуть рабувати !
Мені соромитися нічого, з -за вашого хваленого майдану я втратив роботу колишню, так як іще не одна тисяча працівників, так що якщо кому й має бути соромно за демагогію, то напевне саме вам !
Яник утік, це так, а пастор сам себе призначив головою ради і шо , став лигітимним від того ? Отнюдь !
Селено, особисто я нікого не ображав, навіть і не думав, просто висловив свою думку, не більше того...
Сашо, мені вас щиро шкода....
Працювати треба не там де більше платять, а в своїй батьківщині і на її благо, інакше ви якраз таки і рабуєте, тільки за більший шмат сала та на чужих дядь, я ніколи не хотів нікуди їхати і працюю вдома...
Пастор і кролик представляли органи влади, чи самі себе призначили представляти ? То таки дві великі різниці !
Заради зміни вектору ? І куди ж дорозвивалася Україна за ці роки ? До ручки ? Була країна, де промисловість майже на першому місці в Європі була, а зараз позаду найбідніших країн Африки ! Ото вектор так вектор !
Аліст, а ніхто того попа Павла і не виправдовує, я особисто також шнав би поганою мітлою його подалі від церкви, але то не значить, що потрібно ряженим самозванцям до рук віддати святині, що завжди належали УПЦ МП
Волелюбність ? Ги-ги ! І в чому вона у вас виражається, в тому, щоб рабувати на поляків чи чехів ? Ну-ну !
Богдан Хмельницький вже не раз напевне перевернувся за ці останні роки від таких патріотів, як ви !
Сашасамохіна, от ви гордитеся що захоплювали адміністрації і плигали на майдані, а ради чого ? От ради чого, га ?! Ради оцих тарифів, чи доллара по 30 гривень , чи бензину по 36 ? То за оце ми ще дякувати вам повинні ?!!!

Майдан був приводом, війна - наслідок, я вам особисто нагадаю слова тодішнього голови адміністрації Луганська - хлопці (нацики), не лізьте сюди, отримаєте по зубах !
Це говорив голова тоді ще УКРАЇНСЬКОЇ обладміністрації !
Та от такі як ви, Сашо, все ж полізли, отримали по зубах, от пастор з кроликом і кинули війська на придушення ЗАКОННОЇ тоді влади ! Я нічого не плутаю, ні ? То де ж був російський агрессор, га ?
А може агрессор то як раз таки ви ?
Сашасамохіна, я Вам нагадаю трохи новітньої історїї України, ану згадайте, хто в 2013-2014 роках скакав на майдані з каструлькою на голові і кричав -москаляку на гілляку ? Хто захоплював облдержадміністрації, встановлюючи свою «правильну» владу, хто з КМДА зробив смітник, хто бруківку на Хрещатику розбирав і кидав у міліцію ? Невже ж кацапи кляті ?! Скажете, причім тут одне до другого ? А при тому, що не було б вашого свідомого майдану, не було б і війни!!! Вам зараз звірі при владі мізки промивають, а ви й раді тому !
Західна демократія ? А це ж яка- хто проти нас, того будемо чмирити, а потім і бомбити ? Та ні, щось не хочеться такого!
Як я відношусь до росіян ? Уявляєте, цілком нормально, вони такі ж люди, як і ми !
1 2 3 4 5
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації