Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «orakul»

Коментарі користувача
1 2 3 4 5 6 7 ... 93
orakul 18 грудня 2021, 19:34 На тему: Від шести і до п’ятидесяти...
2.саша ставицький
«хоч під псевдонімами напишіть правду , як вас лікують»

Та ну що ж там писати. Э бабло - лікують. Нема бабла - не лікують. Без бабла не лікують нікого, навіть тих, у кого є так сказати подвійні гарантії, тобто гарантії передбачені не лише в, як пише Філон, "в папірці під назвою Конституція України" а й в законах - ковідні, чорнобильці, про яких недавно тіпа проявили турботу.
orakul 17 грудня 2021, 21:20 На тему: З Нового року «ковідного» госп...
1.Fed654Frumos
«Ну немає грошей у державі грошей на лікування,»

Лікування вже проєхалі, вже курс на крематорії
orakul 17 грудня 2021, 13:48 На тему: На кіно в держбюджеті передбач...
3.Чудо Юдо
« і чим же хоч це погана новина?»

Впять чудиш. Тим погана, що + мільярд собаці під хвіст. Гроші підуть на свого роду наркотик. Тут навіть не так грошей шкода, як те, що наплодять «наркоти» для таких як Славко чи Селена. От тільки звичайні наркомани, якщо їх у владу не обирать, то вони собі тихенько наркоманять та й все. А свідомі наркомани будуть і тут розпинатися про те, як українці Чорне море копали, як своїх віртуальних ворогів долали, як Україну будували, як з Путіним воювали і т.д і т.п. Чи ти думаєш, що в то тому кіні що вони познімають буде щось путнє?
orakul 16 грудня 2021, 22:10 На тему: На кіно в держбюджеті передбач...
Дик треба ж славкам із селенами дурману напускати
orakul 16 грудня 2021, 16:04 На тему: Уряд пропонує побудувати в Кре...
3.alist
«американський банкір отримав 2 га землі на кладовищі і пригнав туди трактори сіяти соняшник", а от місцеві хвермерки »

От не треба уподоблятися Славкові. ""Вікна Овертона" почитайте. Все робиться поступово. Банкір забере не 2 га а всю землю. Почитайте "Гроздья гнева" Стейнбека, це про те, як вони забирали землю у фермеріів США. Вже заздалегіть на Сберкасі написали плакат "Мій банк - моя країна" Пришелепки ходять, читають і думають, що то їх країна. А хвермерки панствують доти, доки це їм буде дозволено. Вони така собі прокладка, проміжний ланцюг. У 1917-му теж був лозунг "Земля крестьянам". А так як тоді не вдалося її забрати, бо Слваковий Лейба програв, за цей лозунг згадали в 1991-му, і тільки через 30 років підійшли впритул до захвату землі. Рихтувати табло можна, але для чого/кого? Це так як Славко з Селеною з мовою носяться. Поки вони весь нарід привчать до укрмови... оглянуться,..а українців вже нема. Вже немає кому на тій мові розмовляти. Та й мова вже не мова а галиційська гвара. Посилання на www.youtube.com
orakul 16 грудня 2021, 14:59 На тему: У Кобеляках почали відновлюват...
19.alist
«в міськраді поділили, stop розкручувати тему мусорки, до наступних виборів"?»

Ну то ж не міськрада розкручує ту тему. Чесно кажучи не вникав в ту тему, але точно знаю, що при Ісипу були такі самі мусорки і не десь у лісі, а у кобелячан під носом. І тоді воно не дуже кого турбувало. Але не треба думати, що я за смітники. Внятного плану вирішення ніде не читав. Там є табун депутатів, хай думають, пропонують, а не "розкручують тему". Чисто для інфи скажу, що у Европі теж мусору вистачає, осболиво зараз, коли туди "понаєхалі". Кожен може й сам знайти відео і картинки сміття в центрі Парижу, наприклад. А вже що робиться у хазяїв "земли русской", так то вАще алес. Ось як понаїдуть ... побачите. І то ж вже буде не десь в лісі, а по всіх Кобеляках. Посилання на vikka.s3.eu-central-1.amazonaws.com
orakul 16 грудня 2021, 14:43 На тему: У Кобеляках почали відновлюват...
19.alist
« Щодця прилітає літаки з Москви чи Тель-авіву і бомбардують ліс тонами мусору? »

Не з Москви, усе московське під табу, включаючи сайти й соцмережі. А з Тель-Авіву таки да, й не щодня, а по сто разів на день. Тільки не тонами мусору, а байтами, гігабайтами інформації. Повні каструлі інформаційного непотрібу, який в тисячі разів шкідливіший від непотрібу матеріального. Матеріальний непотріб можна прибрати, а от витягти з пришелепуватої голови нематеріальний непотріб, спеціально туди "влитий", то архіскаладна справа. В результаті, як говорив ще в ту революцію академік Павлов "Быстро приводится в расстройство нервная система населения, это почва для, сплошных неврозов. Вся страна – неврастеники….. в таком состоянии в деятельности мозга возникает парадоксальная фаза: мозг плохо реагирует на сильные стимулы – на окружающую действительность, зато на более слабые раздражители – на слова – реакция усиливается… и вот результат. К седьмому – восьмому году революции у многих просто утратилась восприимчивость к действительности, но обострилась восприимчивость к словам. ... Слова значат больше чем факты». Сказали пришелепкам, що Путін напав і вони побігли на Донбас, навбивали там стриків і дітей. Тепер знову з усіх телепомийок кричать, що ось, ось нападе... з Нового року точно. Так він, блін, тоді напав, чи ще тільки нападати буде?
orakul 16 грудня 2021, 14:26 На тему: У Кобеляках почали відновлюват...
18.Slavko 17.Dana77
«а що у вас європейського»

Чи й не біном Ньютона - вихованість, інтелект. Нічого цього й на показ нема у поцреотів.

Змінено 16.12.2021, 15:04
orakul 15 грудня 2021, 19:08 На тему: Уряд пропонує побудувати в Кре...
Все правильно, все по писанію. Як тіпа бог скзав так і роблять. «А в городах сих народов, которых Господь, Бог твой, дает тебе во владение, не оставляй в живых ни одной души». (Второзаконие 20:16) Навіщо землю захламляти. Земля для гешефту потрібна. Ось почитаємо що тут Славко напише.
orakul 15 грудня 2021, 19:03 На тему: У Кобеляках почали відновлюват...
13.Slavko
« мій дід жив у Макіївці, яку тепер всі знають»

Так ти ж визначся, кого куди ешелонами завозили. А то в тебе і москалів завозили і галичан. А хто ж тоді на Донбасі жив? Чи в чисте поле завозили?
13.Slavko
«Зате, він мав змогу, заробляючи, аідвідувати будь- який курорт. Трохи подорожував, займався фотографією, якщо не з 50тих, мав деякі іноземні та радянські мотоцики»

Ну от бач, а ти кажеш що з голоду вмирав. Так він у тебе майже буржуй був.
13.Slavko
«. Він ненавидів комуністів.»

Комуністи різні були. Ти спочатку розберись хто «Маніфест...» написав, бо може ти й досі думаєш що Сталін.
13.Slavko
« Його врятувала довідка, яку він мав. А все тому, що у дитинстві він злякався і отримав великий стрес,»

Ну от, бачиш, отак ми плавно і знайшли першопричину. Спадкове воно у тебе.
orakul 15 грудня 2021, 18:56 На тему: У Кобеляках почали відновлюват...
12.Slavko
«А хто сказав, що якби не він, то у мене нічого б не було !?»

А що тут ще казати, тут і до ворожки не ходи. Лейба Давидович зробив би те, що зараз із тобою роблять і зроблять. Вони ж нічого нового не придумовують. Все по писанію:«А в городах сих народов, которых Господь, Бог твой, дает тебе во владение, не оставляй в живых ни одной души». (Второзаконие 20:16) Як бог велів, так і роблять. В тебе ще все попереду, хоча вже майже край... "Доборолась Україна до самого краю..." Це ж віками так, тому що пришелепки.
orakul 15 грудня 2021, 13:04 На тему: Ноги должны быть не только в т...
"Действительно, в стране советов было одно из самых мощных ядерных оружий, сильная армия и танки, наводящие страх на весь мир, но при этом «самые счастливые граждане» не имели возможности купить нормальную обувь. "
А тепер блін імеют. Пенсіонери доносюють совєтські ботинки і штани, бо якби їх не зберегли, то ходили б без ботинок і без штанів. Ну рекламуєте свій непотріб, так хоч не брешіть.
orakul 15 грудня 2021, 12:58 На тему: За добу на Полтавщині виявили ...
1.Zorn
«Знову в Кобеляках +2.»

Тільки треба писати, що один із тих +2 від вакцинації
orakul 15 грудня 2021, 12:53 На тему: Президент обіцяє у наступному ...
"без спеціальних, сучасних засобів захисту. У них не було нічого, крім рукавичок та касок," ===== Він, блін, бачив, що там було, а чого не було? Він тоді ще й на піаніні не грав. Все там було. А не було там жодного його соплемінника. Самі блін зірвали на свій пейсах, щоб СРСР розвалити та шугнути своїх із Києва в землю обітовану, а тепер куражаться. Хай краще скаже своєму Шмигалю, щоб той не насміхався й відмінив тіпа допомогу на оздоровлення в сумі 100 грн. Її Шмигалю й на утрішню каву не вистачить.
orakul 14 грудня 2021, 21:55 На тему: У Кобеляках почали відновлюват...
4.Slavko
«Хотіли захопити ресурси»

Оце прозівав у тебе мудру мисль. Ну і.... пиши далі - і нарешті таки захопили. Чи ти й цього не бачиш? Ти не бачищ, що, за що боролись, на те й напоролись?
orakul 14 грудня 2021, 20:30 На тему: У Кобеляках почали відновлюват...
6.Slavko
«За що боровся Сталін. За свою імперію, імперію на кістках.»

Він боровся за світле майбутнє таких як ти пришелепків, які на жаль, як показав час, такого майбутнього не заслужили. А ще, він боровся з твоїми побратимами - такими як ти революціонерами і майдаунами. Ти хоча б задав сам собі просте питання: а що б було, якби перемогли твої побратими? От священник Дудко, сидівший при Сталіну, написав "Я тоже не понимал Сталина как следует, и в своих юношеских стихах писал: «И вы мне кажетесь палач, их погубивший, самый первый». Теперь я готов посмертно попросить у него прощения. Нет, он не был палачом, он многим спас жизнь... Если бы победил Троцкий с его перманентной революцией… все мы были бы трудовой армией для тёмных сил. " Зараз ти можеш ліцезрєть трудармію батраків і побєду темних сил воочію. Свідомі із-торики взялися доводити, що цих слів Дудко не писав і не казав. Припустимо. Але усі свідомі і їх побратими пришелепуваті і не думають про те, що якщо навіть він цього не писав, то поставлене ЗАПИТАННЯ ніхто не відміняв. От і дай ти сам на нього свою відповідь.

Змінено 14.12.2021, 20:34
orakul 14 грудня 2021, 19:09 На тему: У Кобеляках почали відновлюват...
4.Slavko
« дур.ний той, хто не розуміє»

Та ні, "д.урний той, хто розуміти не хоче", - це так Сковрода казав. Я з ним згоден, крім того він ледь не єдиний український філософ, та ще й земляк. Я ж так тебе не називаю, хоча ти дійсно розуміти не хочеш. Чи не можеш? По твоїй логіці - Гітлер і Сталін з одного кагалу. Але це не так. Багато Сталін із собою забрав, чи «їм» подарував? Одну шинель і чоботи. А все, що відстояв - вам в спадщину залишив. Де воно тепер? У "них". В Україні є гарна приказка і я її тобі колись приводив. "Два в драку, а третій в ср.ку" Так от, якщо не знаєте, хто з ким і за що бореться, чи б’ється, то не встрявайте. В 41-му у нас вибору не було, на нас напали, а напали тому, що ми були на праведній стороні. А зараз ви самі встряли.
orakul 14 грудня 2021, 14:38 На тему: У Кобеляках почали відновлюват...
І де ж таки патріоти в вишиванках і шароварах? Мовчать. Пережовують? То на них путінські орди сунули, вони в бій пішли, понавбивали на Донбасі стариків і дітей і жодного Путіна, а тепер, виявляється, що вони тут і не жили, тут інші жили, і при тому - тисячами, десятками тисячів, чи сотнями тисячів, то вже деталі. Автор не пише якими тисячами, але... тисячами, красочно так написав "Тут жили тисячі". Усікаєте, яку картину намалює вражений шизофренією мізок поцреотів? І.М., та треба ж їх хоч трішки пожаліти. У них ще все попереду. Ще ж будуть вони за вандалізм відповідати. Нафіга цвинтар руйнували? Ковбаси дешевої захотілось? А казали, що то тільки в совку ковбасою все міряли. А виходить, що й поцреоти ковбаси хочуть. Вирізали всю худобу й кінчилась ковбаса. А тепер, ждіть, прийдуть до вас, чи по вас, за вандалізм рахунок випишуть. Німці й досі платять, і свідомі платитимуть. Як там Еренбург писав:
"Я слышу, как из каждой ямы

Вы окликаете меня.

Мы понатужимся и встанем,

Костями застучим - туда,

Где дышат хлебом и духами

Еще живые города."

Ще живі Кобеляки, ще є хліб і навіть духи.... Ну так скоро не буде. Процес "воскресіння" пішов. СУГС!

Змінено 14.12.2021, 15:50
orakul 13 грудня 2021, 21:57 На тему: У Кобеляках почали відновлюват...
"Кобеляки ще до початку двадцятого століття були таким собі «єврейським» містечком. Тут жили тисячі євреїв"
Куди ж це Славко подівся? Так усім доказував, що тут все москалі заполонили, а тепер пропав.
orakul 13 грудня 2021, 19:59 На тему: У Кобеляках почали відновлюват...
Ух ти! Вже й коена знайшли. Ждіть тепер другу Умань. Закон про множинне громадянство в поміч. Де Славко, чого мовчить? Тепер край треба синагогу відкривати. Андрейкові повинно повезти, будинок неначе для цього й збудований. Може він щось знав? А може ясновидячий?
orakul 13 грудня 2021, 18:03 На тему: Тактическая одежда для военных...
1. Mary
«ЯК вже ті маскалі задовбали разом з тим путіном , коли це все вже закінчиться, »

Так закынчуйте. При чому там Путін, хто його там бачив. Чи у вас тоді торгівлі не буде? Може ви і є той «воєнторг» про який Путін казав? Може ви не тільки амуніцію продаєте, а й танки, й продаєте їх обом сторонам?
orakul 13 грудня 2021, 09:50 На тему: Демонтовано ще три радянські п...
Селена блін вишукує опечатки, наче вони на щось впливають. Виправив я, книга Велесова. Радує те, що таки спалилася. Давно тут припускали, що Селена таки не сонячна а лунна. Тепер ясно, що таки да, та ще й симпатичка терористів. Ну це ж нада таке написать "може тільки Нокмім ". А косить під патріотку в вишиванці. Та ще й обурюється якимись репресіями. Мабуть малувато репресій було. Мстітєлька, блін. Самі намутять, а потім мстять. Може й Славко із сінайських українців?
orakul 12 грудня 2021, 14:27 На тему: Демонтовано ще три радянські п...
24.Slavko
«шиза»

Іще забув. Там твій шиз задається запитанням "Зачем переписывать историю?"
Запитання дитяче, бо кожен нормальний знає, що історію переписують для того, щоб потім переписати майно. Ми зараз цей процес спостерігаєму у всій його красі. Ну ти може й не бачиш, а "кто не слеп, тот видит", - як зовсім не випадково казав Лаврентій Павлович на похоронах товариша Сталіна.
orakul 12 грудня 2021, 14:22 На тему: Демонтовано ще три радянські п...
Дякую Дані за підтримку. Значить, ще не вмерла Україна. От тільки мало нас.
orakul 12 грудня 2021, 14:22 На тему: Демонтовано ще три радянські п...
24.Slavko
«шиза »

І ще тобі про Ломоносова. Цитат із твого пришелепка Ростова. «…языка, созданного только что экспериментами Ломоносова» Ти почитай самого Ломоносова. Це ваші свідомі пришелепки пишуть, що Російська академія наук була зовсім не російська, бо туди понаєхало ваших гейропейських побратимів, які і писали російську із-торію А Ломоносов, він був із поморської глибинки. Він не експерементував, він хоті відроджувати те що вони спотворювали. За це він ледь не поплатився життям. Зовсім не випадково Сталін назвав МГУ імені Ломоносова. Ти б краще покопав отого свого Ростовського, бо мені ліньки. Цілком ймовірно, що він ніякий не ростовський. А якщо й ростовський, так це ж зрада, бо виходить, що він із московитії, а ти йому віриш. Але в мене підозра, що він зовсім не москаль, а він із тих, хто прізвища брав по своїй територіальній осєдлості. Ну ти поняв? Ростовський, Смоленський, Новгородський і т.д. Побратим твій, одним словом. Вас як магнітом тягне один до одного.
1 2 3 4 5 6 7 ... 93
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації