Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «orakul»

Коментарі користувача
1 ... 4 5 6 7 8 9 10 ... 93
orakul 7 листопада 2021, 08:41 На тему: Населення старіє, а народжуван...
Слава Україні! Не зря ж написано "Ще не вмерла Україна..."
Як кажуть усі продвинуті свідомі "не дочекаєтесь" і "якось воно та буде".
Ніяк воно вже не буде. Ескперткиня ж оце не зря написала. Написала, щоб готувалися до гіршого. Цифірьки привела «гарні» привела "у 2020 році в Україні померло 616,8 тисячі людей і 293,4 тисячі народилося". З цифірьок видно що щороку українців стає менше на 0.3млн. За 10 років стане нас ще на 3 млн. менше. Але то щось низькуваті темпи. Треба прискорити процес. Здогадуєтесь чим прискорять?
Тепер стало понятно, чого не роблять перепису. Ну навіщо його робити коли процес іде. "Перестройка, перестрелка, перекличка". Перепис ніхто й не планував робити. Ну вони ж не пришелепки, у них все по плану - майдан, війна, експорт рабів, ковід і на закусь -вакцинація. А через пару років можна буде й перепис зробити. І як писав Герой України Борис Олійник твори якого на Україні заборонені до друку "і нам розкаже гід, Що тут колись жили, пак, українці… – А є хоч слід? – Та от… схолов і слід."
orakul 6 листопада 2021, 11:39 На тему: Вісім за газ і сім за доставку...
1.василь овсієнко
«Ніяк не можу зрозуміти»

Тут ось намагався зрозуміти постанови Шмигаля, там без цифр і талмудистських тіпа калькуляцій, та й то не вийшло.
"22. З 17 червня 2021 р. на території України встановлюється «зелений» рівень епідемічної небезпеки, відповідно до якого забороняється:..." От де в Конституції написано про якісь заборони в залежності від якогось кольору придуманого якимсь керівником робіт. "Зелений", «жовтий» та «помаранчевий» рівні епідемічної небезпеки визначаються керівником робіт з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації..."
І це при тому, що надзвичайної ситуації ніхто не вводив.
"Обмеження, передбачені підпунктами 1 - 7, 9, 14 та 16 цього пункту, не застосовуються за умови наявності у всіх учасників (відвідувачів, користувачів), крім осіб, які не досягли 18 років, та організаторів заходу (співробітників закладу, ринку) негативного результату тестування на COVID-19 методом полімеразної ланцюгової реакції або експрес-тесту на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2, яке проведене не більш як за 72 години до здійснення заходу (відвідування закладу, ринку), або документа, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації, міжнародного, внутрішнього сертифіката або іноземного сертифіката, що підтверджує вакцинацію від COVID-19 однією дозою однодозної вакцини або двома дозами дводозної вакцини (зелені сертифікати), які включені Всесвітньою організацією охорони здоров’я до переліку дозволених для використання в надзвичайних ситуаціях,..."
Ще раз - надзвичайної ситуації ніхто не вводив.
Беріть і розгадуйте оці ребуси. Вони їх для того й придумували аби ви не рилися по їхніх калкуляціяїх і тарихвах. Наріду вже не до газу, бо ніяк у гейропу на каву поїхати.. чи на плантації. Ну тіпа "каждому свое".
orakul 6 листопада 2021, 11:28 На тему: Вісім за газ і сім за доставку...
1.василь овсієнко
«Ніяк не можу зрозуміти»

В.І. ссилку не дам каби чого не вийшло, а пораду дам. Думаю що за пораду нічого не буде, бо усі свідомі тіпа патріоти вважають Сталіна своїм ворогом а Адольфа тіпа другом. Почитайте відому і чомусь заборонену книжу Адольфа Ілоїзовича. Там є цілий розділ про те, як вихідці із єгипетського рабства "разрушают государства"(так в першоджерелі) Можете роздрукувати і ставити «галочки» про те що вже виконано. І не задавайте тут глупих вопросів.
Якщо тієї книжки не знайдете то читайте Біблію. Вона поки що не заборонена.
orakul 6 листопада 2021, 07:38 На тему: У тестовому режимі почав працю...
"Його запровадження в Мін’юсті називають одним з елементів цифровізації. За словами Висоцької, усі європейські країни пішли таким шляхом."
А ця міністерка чи заступниця розібралася для чого "усі європейські країни" це роблять, для чого їх оцифровують? Може то для майбутніх парадів?
От поступить команда провести парад педофілів, а у нас вже все і готово, і шукати нікого не треба.
Треба ж все передбачати наперід. То тільки зима чи сніг до нас приходять зненацька. А з педофілами треба щоб був порядок.
Воно то й з педофілами не все в порядку. Тута без Селени не розібраться. Складна справа виходить. Нарід дума що педофіл, це такий собі сексуально стурбований мужичок який чіпляється до дівчаток. А не все так просто. Педофілом може бути і жіночка, ну тоді її зватимуть педофілкою чи може педофілкинею. Погано в совку укрмову вчили, якщо щось не так то підправте. Скажу більше, наше законодавство дуже недолуге, депутати і депутаткині нічого не роблять. В нас не визначено законом як бути, коли отой/ота педофіл насправді не «він» і не «вона» а "воно". Як з ним бути? А люди у нас якісь безразлічні, не піднімають цього надважливого питання перед депутатами. А це ж не шутки. Вчителі вже ж вчать діток що вони можуть вільно вибирати хто вони - він, вона, воно. А в законах ні гу-гу. Плять, щось заплутався я з цими педофілами. Може їх вже в школі готують?
orakul 6 листопада 2021, 06:49 На тему: За минулу добу на COVID-19 зах...
А як вам оце "Почти во всех странах врачи, даже с очень значимыми именами, отстранены от принятия решений по вопросам вспышки COVID-19. Нет никаких дискуссий – есть только удивление и возмущение ученых и ряда врачей принимаемыми мерами. Это наталкивает на мысль о том, что власти осуществляют борьбу не с вирусом, а с чем-то или кем-то другим, - например, с правами своих граждан, потому что колоссальный удар идет именно по правам, а не по вирусу."
Тоді ще була тільки стурбованість про "удар по правам". А тепер вже майже концтабір.
Не довго лишилось.
Колись міська рада ветеранів проводила щотижня зустрічі з посадовцями та спеціалістами районних служб. З лікарями в тому числі. І кожен бажаючий міг задати запитання фахівцю. Щотижня «Просвіта» організовувала проведення круглих столів. Нічого цього вже нема й напоказ. І вже ніколи не буде. Вас позбавили права на спілкування. Загнали в інтернет в якому більш демократичні російські соцмережі заборонили а дозволений цекерберговий Фейсбук веде нещадний терор за одне лише неугодне їм слово. І це не я придумав. Це пишуть всі хто намагався написати у ФБ правду. Тема ковіду там теж нещадно баниться. За одне слово «ковід» вас там автоматично візьмут під контроль. СУГС.
orakul 6 листопада 2021, 06:37 На тему: За минулу добу на COVID-19 зах...
В коментах є посилання на ДЕКЛАРАЦИЮ ПРОТИВ ПАНИКИ И МАССОВОГО ОГРАНИЧЕНИЯ ПРАВ підписану російськими вченими. Почитати її зараз дуже цікаво.
"Практикуемый в ходе паники подбор терапии мог убить больше людей, чем вылечить...От COVID-19 создаются лекарства по ускоренным процедурам с нарушением всех правил получения информации об эффективности и безопасности лекарств, для чего нет никаких оснований."
Хіба ми такого не спостерігаємо.

" Массовых прививок от ОРВИ не существует. Причина – в их бессмысленности. Вирус ОРВИ мутирует так быстро, что вакцина не защищает, а навредить может, особенно, если она скоропостижно сделана и не проверена не то что на здоровых людях в течение необходимого времени, но и на ослабленных и пожилых, которых как раз она призвана защитить (здоровым она не нужна вообще), и для которых она и представляет опасность. Отсюда непонятна надежда властей на прививку. В ситуации, когда очевидно, что COVID-19 не имеет особой опасности, никто не вправе принуждать людей к обязательной вакцинации.."
Хіба не про це говорить Лукашенко запитуючи своїх міністрів від чого вони пропопнують робити прививки? Минулорічного вірусу проти якого ймовірно була зроблена вакцина вже нема в природі. Ну що там в природі я не знаю, але то ж саме ВОЗ і лікарі пишуть що вірус в нас вже інший. Шиза прогресує.
Посилання на citizengo.org
orakul 6 листопада 2021, 06:25 На тему: За минулу добу на COVID-19 зах...
Нагнітання жахів йде згідно плану. Все пізнається в порівнянні. З цим набором цифр повинна приводитися інфа про захворюванність в минулі роки. Якщо цифри приводяться без порівняння, то ціль такого тіпа інформування одна єдина - вплив на психіку й без того пришелепуватого наріду.
Спеціально поліз в минулорічне Ехо за листопад. Попав на статтю в якій Ігор Миколайович дивується відсутністю вакцин від грипу і пише таке "Нагадаємо для тих, хто піддався впливу пропаганди та істерії, яку роздувають більшість ЗМІ та українська влада, що саме на грип та інші ГРВІ найчастіше хворіють українці. Щороку від них страждають від трьох до чотирьох мільйонів людей."
Отже ще раз для тупих "щороку від ГРВІ в Україні хворіє до 4 млн. людей. Так було завжди. Згідно даних цієї статті "За весь час пандемії в Україні: захворіло – 3 032 951 особа;" Ще недобрали до норми. Нагадаю що отой ковід навіть в законах віднесений до ГРВІ.
Попутньо знайшов свої минулорічні коменти на які тепер можна подивитися іншими очима.
Посилання на exo.in.ua
orakul 5 листопада 2021, 15:30 На тему: Полтавці, які купили підробний...
Вражає їхнє вміння все перекручувати і довіра до них пришелепків. Ну от давайте так гіпотетично уявимо, що щирий українець Петро купив для пацюків отрути і розкидав її в сараї. А потім приходить до тих пацюків, роповіда їм жахи про ту отруту, якої вони вже наїлися, і змущує їх вакцинуватися від тієї отрути. Ну вгадайте з трьох разів, йому б пацюки повірили? А українці вірять.
orakul 5 листопада 2021, 15:14 На тему: Полтавці, які купили підробний...
"Людина, що визнала свою помилку наказаною не буде."
Ти диви які борзі поци. Вже не тільки зліва направо перекручують а й з ніг на голову ставлять. Людина в такий спосіб захищається від порушників Конституції, тобто, іншими словами, від злочинців.
До речі, вони так печуться за якийсь сертифікат, а просте запитання: у них є сертифікат на їхні вакцини? Вони беруть не себе відповідальність за наслідки? Ні, не беруть. Навпаки, вони від вас вимагають підписати папір, щоб не нести відповідальності.
orakul 5 листопада 2021, 09:14 На тему: Ґвалтівнику «світить» до п’яти...
От далось вам всім те згвалтування. Просто пацану треба в теплі перезимувати. Краще б думали про те як вас самих гвалтують.
orakul 4 листопада 2021, 13:25 На тему: До 3 років в’язниці за підробк...
Вчора біля Верховної ради відбулася акція протесту проти позбавлення громадян України їх конституційних прав і свобод. Одна мадама сказала «Ця масочка стала символом поневолення, тому, що коли абсурд стає нашою нормою ми перестаємо бути людьми. Ми не раби. Ми інтелектуальна нація."
Так от, щодо символу поневолення, так то таки правда. Влучно.
А відносно того, що ми не раби і інтелектуальна нація, так то - не вгадала. Ми вже давно раби. "Жалкие бессловесные рабы зовоевателей", - як сказав товариш Сталін. А щодо інтелекту нації, так то вже навіть не смішно. Нема у нас ніякого інтелекту. Залишки його знищені на майдані. Вміняємі люди із інтелектом вже давно потікали нах із цієї країни звільняючи землю для нових господарів. Посилання на www.youtube.com
orakul 3 листопада 2021, 19:47 На тему: До 3 років в’язниці за підробк...
12.Slavko
«Прізвища родства ще не означають»

Та да. Але то ти глибоко копаєш. Так дійдеш і до телегонії. У них купа всяки методів. Почитай краще Пушкіна на ніч.
"Допьяна гонца поят
И в суму его пустую
Суют грамоту другую -
И привез гонец хмельной
В тот же день приказ такой:
"Царь велит своим боярам,
Времени не тратя даром,
И царицу и приплод
Тайно бросить в бездну вод".
Вас одурити, це що два пальці об асфальт. Напишуть тобі в грамоті, що на тебе Путін напав, ти і повіриш.
orakul 3 листопада 2021, 19:26 На тему: До 3 років в’язниці за підробк...
8.Slavko
«
Ти справді не знав, що пейсатим в російській імперії прізвища давали "на малоросійскій лад" !?»

Уяви собі, що не знав. Треба покопати. Так то що, Путін їм давав, чи може вони самі придумували, щоб таких як ти дурити, щоб ви за своїх признавали? А ще як у вашиванці, та як забалакають на щирій мові... Алес. Добре що ти сам це написав.
orakul 3 листопада 2021, 19:21 На тему: До 3 років в’язниці за підробк...
Лікбез для пришелепків і кролів. Гарну назву Славко придумав. Хоч в цьому користь якась від нього.
"Все страны мира, претендующие на то, чтобы быть государствами, имеют соответствующие атрибуты — флаг, герб и гимн, которые являются государственными символами.
Гимн государства объясняет лексически, как государство видит своё место и поведение в мире."
Ще раз "Гимн государства объясняет лексически, как государство видит своё место и поведение в мире."
Ні на що не намекую. Просто інфа.
orakul 3 листопада 2021, 19:16 На тему: До 3 років в’язниці за підробк...
"Відповідальний (і) дослідник (и) та місце (я) проведення випробування в Україні
- 1) лікар Карпенко О.О., ...2)лікар Юрків Т.Б...3) д.м.н., проф Барна О.М" (Із наказу МОЗ від 06.10.2021 N 2164)
Думав що у нас і лікарів таких нема. А де ж подівалися шпільмани, ватмани, ваксери? Усікаєте розклад, пришелепки?
Посилання на www.youtube.com
orakul 3 листопада 2021, 19:07 На тему: До 3 років в’язниці за підробк...
Із прочитаного в тирнеті. "Многие люди считают, что чем быстрее все вакцинируются - тем быстрее мы вернёмся к прежней жизни: будем ходить в кино, на дискотеку и ездить в Турцию. Уважаемые! Чем быстрее все вакцинируются. Тем быстрее все получат QRкоды и тем быстрее заработает электронный концлагерь. Где вы видели, дорогие друзья, чтоб надзиратели отпускали рабов в кино, на дискотеку и в Турцию? Задача раба работать и утилизироваться по истечение срока годности."
orakul 3 листопада 2021, 19:03 На тему: До 3 років в’язниці за підробк...
4.Slavko
«Для кролів ......!»

Ти ж цим кролям пришелепуватим пояснюй і те, що там у наказі Путіна не згадують, а згадують, як замовників випробувань, лише ваших побратимів із США, Бельгії, Австралії. А прізвища виконавців-лікарів всі українські. Ну все як завжди. СУГС!
"дослідження для оцінки імуногенності та безпеки рекомбінантної вакцини з наночастинками білка SK SARS-CoV-2, з додаванням в якості ад’юванта AS03 (GBP510), у дорослих у віці 18 років і старше», код дослідження GBP510_003, версія 1.1 від 21 липня 2021"
orakul 3 листопада 2021, 14:15 На тему: До 3 років в’язниці за підробк...
І шо, у Кримінальному кодексі нема статті за підробку документів? Є. Так нафіг окрему статтю вводити? А з іншого боку, не порушували б Конституцію Ураїни, так не треба було нічого й вводити, бо ті сертифікати ніхто б не купував. Чи це вони в такий спосіб ціну на них наганають?
orakul 3 листопада 2021, 14:10 На тему: До 3 років в’язниці за підробк...
"законопроект №6084 "
6+0+8+4=18 = 6+6+6. Тіпа співпало.
orakul 2 листопада 2021, 11:17 На тему: Кобелячани почали активніше ва...
Сьогодні один знаний мєсний патріота казав, що якби українці дружньо провакцинувалися, то вже б перемогли хворобу, вже б ніхто нею не хворів. А то в тирнеті сидять одні агенти Путіна і розповсюджують різні міхви, а через них чесні свідомі патріоти тепер хворіють.
Я його запитав, чи сам він вакцинувався? Сказав, що вакцинувався ще в минулому році і дума ще раз вакцинуватися. Але його дуже турбує поширення хвороби серед українців. Я його цілком логічно ще раз запитав, чого це його турбує? Ну ти ж вакцинувався і заспокойся. Ти ж тепер захищений. Збирай всіх свідомих патріотів піт прапора і веди їх на вакцинацію. А агенти Путіна хай собі хворіють. Тут сама доля дає вам шанс на остаточну премогу над "руським міром", а ви ще й не раді. Нє, ну таки ж шизохренія у них
orakul 2 листопада 2021, 11:06 На тему: Кобелячани почали активніше ва...
"Медики пов’язують цей феномен із введеними Кабміном додатковими обмеженнями щодо поїздок у громадському транспорті."
Цякавий хвеномен.
Цей хвеномен вивчати та вивчати. Виходить в українців ще не всі мізки висохли? Але нужда таки гонить їх пограти у руську рулетку. Класика жанру. Скотину на убой теж заганяют методом кнута і пряника.
Получається, що якби Кабмін не ввів антиконституційних обмежень прав і свобод громадян, то ніхто б і не вакцинувався? Тепер вже очевидно, що не просто так президент пресував і розганяв Конституційний суд. Все було розписано заздалегіть.
orakul 1 листопада 2021, 07:15 На тему: Частина хворих на діабет будут...
5.Fed654Frumos
«Оракуле,та перекури»

Та да, прийдеться піти "у відпустку", бо бачу що у Селени хліб відібрав. Вже й писати перестала. Тільки репліки кидає наче із-за вугла. І Славка давно не чути.
В постановах хотів розібратися тому що: " головний лікар Кобеляцького Центру ПМСД:
— Медики діють абсолютно законно....Зрозуміло, що самі медики нічого не придумують, вони діють згідно з вимогами законодавства, постанов Уряду та інструкцій і наказів Міністерства...."
Якби не було так категорчно написано "АБСОЛЮТНО ЗАКОННО", то може б і змовчав.
І так не одна Любов Афанасійовна вважає. Всі керівники прикриваються купою АБСОЛЮТНО НЕЗАКОННИХ (не помилка - НЕЗАКОННИХ) постанов, інструкцій і наказів.
А за виконання незаконних інструкцій і наказів можна і схлопотати. В першу чергу схлопочуть поліцаї за карантинний беспредел. Але й дєло врачей буде. І "Страшний суд" буде. Зря шо лі Мікеланджело картину маслом малював. Але якщо по картині, то буде він тоді, коли нарід залишиться без штанів і спідниць. Усьо, пішов у відпустку. Посилання на ic.pics.livejournal.com



Змінено 01.11.2021, 07:19
orakul 31 жовтня 2021, 19:06 На тему: Частина хворих на діабет будут...
Нарід чомусь забуває про те, що в Конституції є така собі "Стаття 22. Права і свободи людини і громадянина, закріплені цією Конституцією, не є вичерпними.

Конституційні права і свободи гарантуються і не можуть бути скасовані.

При прийнятті нових законів або внесенні змін до чинних законів не допускається звуження змісту та обсягу існуючих прав і свобод."

Ще раз, для тих хто в каструлях.
"...не допускається звуження змісту та обсягу існуючих прав..."
І от, коли у вас було якесь право, наприклад, на отримання інсуліну, а потім херак, якісь поци взяли його і відібрали, то як це називається? Це звуження ваших прав, чи може розширення? Та ху_лі тепер про щось балакати, коли дякуючи миздобулам у вас тепер нема взагалі ніяких ні прав ні свобод. Ото сопіть собі в намордники і радійти що вас ще не повели у такий собі Бабин Яр. Ще усьо впєрєді.
"Задуйте свет. Спустите флаги.
Мы к вам пришли. Не мы — овраги."
(І.Еренбург)
orakul 31 жовтня 2021, 18:43 На тему: Частина хворих на діабет будут...
Постанова за постановою і таки добрався до постанови із якої ноги ростуть. КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ ПОСТАНОВА від 17 серпня 1998 р. № 1303 Київ

Про впорядкування безоплатного та пільгового відпуску лікарських засобів за рецептами лікарів у разі амбулаторного лікування окремих груп населення та за певними категоріями захворювань"
Далі спеціяльно для Селени із Славком.
"4. Визнати такими, що втратили чинність:

постанову Ради Міністрів УРСР від 21 лютого 1983 р. № 86 "Про безплатну видачу медикаментів окремим категоріям хворих, які перебувають на амбулаторному лікуванні" (ЗП УРСР, 1983 р., № 4, ст. 16);

абзац перший підпункту 1 пункту 14 постанови ЦК Компартії України, Ради Міністрів УРСР і Укрпрофради від 22 квітня 1986 р. № 147 "Про організацію виконання постанови ЦК КПРС, Ради Міністрів СРСР і ВЦРПС від 27 березня 1986 р. № 400 "Про заходи по дальшому поліпшенню умов життя інвалідів з дитинства" (ЗП УРСР, 1986 р., № 7, ст. 32);"

СУГС!!!
Ану знайдіть мені хоч один документ вільної України в якому б були слова " "Про заходи по дальшому поліпшенню умов життя..."
Але не зважаючи на це постанови "злочинної влади" були не такими іже і злочинними. Ось почитайте "ПЕРЕЛІК категорій захворювань, у разі амбулаторного лікування яких лікарські засоби відпускаються безоплатно" і порівняйте із здобутками миздобулів
Посилання на zakon.rada.gov.ua
orakul 31 жовтня 2021, 18:34 На тему: Частина хворих на діабет будут...
Намагався розібратися з тими постановами, ну... блін, Талмуд спочиває. Та там Чорт ногу зламає. Читав, читав і плюнув.
Взявся за Конституцію. Ось почитайте "Стаття 3. Людина, її життя і здоров’я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю."
Насправді вже давно все навпаки. Ні людина, ні її життя і здоровя, ні тим паче її честь і гідність, не говорячи вже про її недоторканість і безпеку не визнаються не те що найвищою цінністю, вони взагалі вже нічим не визнаються. Діяльність держави спрямована саме на знищення і позбавленния людей цих цінностей. І то ще велике питання, чи вважає нинішня держава українців людьми. Ну продеріть очі і прочитайте критично кожне слово із Конституції.
Саме прикольно що в постанові написано "Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласним, Київській та Севастопольській міським державним адміністраціям подавати щомісяця до 15 числа Міністерству охорони здоров’я інформацію про хід виконання..." Цікаво, що там їм подали з Ради міністрів АР Крим та із Севастопольської МДА?
1 ... 4 5 6 7 8 9 10 ... 93
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації