Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «orakul»

Коментарі користувача
1 ... 84 85 86 87 88 89 90 ... 93
orakul 9 жовтня 2018, 08:42 На тему: Маленькі кроки...
"заступник гендиректора агрофірми «Добробут» Анатолій Таранушич і повідомив, що юристи підприємства готують додаткову угоду про припинення співпраці з підприємцем, який вирубував дерева..." Так потроху правда і вилазить. Значить таки Добробуту земельки все мало. А заодно борються так сказать із сталінським наслєдієм. Ну це поки що Таанушич зупинив вакханалію, але це ж поки... Будуть ще й хатки сільські заважати і цілі хутори згортатимуть... Це ще ж земельки тільки в оренді.
1.микола козак
«Отож пограбування України продовжується не без допомоги влади.»

А че так скромно - "не без допомоги"? Та пограбування продовжується під її "чуткім руководостовм". А всіялкі там майданні "активісти", бач, як вимерли. Ні тобі ніяких петлюрівців немає, і навіть селени не чути. Хоча б прохвесор обізвався, та щось про Білорусь написав. Кажуть, що бацька вже не буде бензином комерцювати з нашими баригами. Так що бензин скоро буде з гейропи.
1.микола козак
«При нинішній ціні на деревину навіть на дрова , це колосальні гроші»

Колись Ісип разом з РДА привозили у район групу індіанців із-за океану. Ціла делегація була. Їздили вони у Комендантівку, Бригадирівку, Солошине і в інші розташовані біля Дніпра села. Вибирали вони міце для майбутніх резервацій і ділилися своїм досвідом. Деталі поїздки мені не відомі, мо хто зна то напише тут. Думаю, свої рекомнедації вони лишили і їх врахували при створенні козацьких таборів чи як там вони називаються. Але я не про це. Мені тоді вдалося пересіктися з одним індейцем з косами і він мені розповів про те, що вони дуже жалкують за знищеними у США віковими деревами, які були в обхваті цілі десятки метрів. Зараз, мовляв, молодняк в таке навіть не вірить, а йому його прадід розповідав, що такі дерева росли. Тепер їх немає. Тепер якісь хиленькі секвої лишили, та й ті лише в нацпарках для туристів. І сказав він, що його дід часто говорив йому, як приказку: "Когда будет срублено последнее дерево, когда будет отравлена последняя река, когда будет поймана последняя птица, — только тогда вы поймёте, что деньги нельзя есть?!"
"Порубили все дубы на гробы..." Хрен вгадав Висоцький. На дрова порубали. На гроби й ДВП пайдет. Ще на лошар дуби переводити Та ДВП то ще й круто. Дивує, чому й досі не почали пластикові гроби робити. Мабуть тому, що довго гніють, чи взагалі не гніють. А майбутнім власникам землі таке навіщо? Їм треба щоб добриво було. Ну а якщо по суті, так хіба не видно, що голова сльради в тємє і в дєлє. Не треба бути психологом щоб це побачити. Де там "Луна"? Та й землевопрядиця теж в дєлє. Назбирала купу бамаг і виправдовує вирубку. Та блін раніше дядько не своєму городі не міг спиляти деревину яку сам посадив. Дерево, воно повинно бути ціннішим ніж українці. Дерва - легені планети. Вони кисень виробляють. А з українців який толок? Хіба що на органічні добрива.
orakul 1 жовтня 2018, 20:34 На тему: 7 ОТГ Полтавщини ввійшли у 20-...
" серед 665 ОТГ України" До приліту Машіаха на новому Боїнгу лишилось одну ОТГ створити. Шалом і СУГС!
orakul 30 вересня 2018, 18:15 На тему: Цікаві факти, які ви не знали ...
"Річ у тім, що в українців, попри розвинену усну народну творчість, не було традиції записувати тексти казок та легенд. Історії передавалися з уст в уста — таким чином дійшли вони згодом і до північних сусідів, які охоче їх привласнили і перекроїли на власний лад."
ЄнтО, тіпа українці не вміли писати, тому і передавали із уст в уста. І таки ж не вміли. А кляті москалі, тіпа, вкрали і переписали, бо вже вміли писати.
orakul 30 вересня 2018, 18:13 На тему: Цікаві факти, які ви не знали ...
О, вже до казок добралися. "В Україні інакше: за звичаєвим правом у нас була материзна — тобто, спадщина передавалася «по матері» і йшла тільки за жіночою лінією". Може таке колись і було, коли українців не було ще в природі. Зараз гетьмани-президенти складють свою присягу на книзі, першими словами якої є: "Родословие Иисуса Христа, Сына Давидова, Сына Авраамова.
2 Авраам родил Исаака; Исаак родил Иакова; Иаков родил Иуду и братьев его;"

"На користь їхнього українського походження говорить, по-перше, час виникнення — у період становлення Київської Русі."
Так у ті часи навіть слова такого не було "українці"

"Як же сталося, що цих супергероїв ми переважно знаємо в контексті російських казок?" А отак і сталося, бо була тоді одна держава і один народ.
orakul 28 вересня 2018, 13:12 На тему: У Кобеляки привезли естафету п...
Оце адмін дає! Голову ВРУ Палубія видалив, то ладно. А за Холокост можна і схлопотати. Чи поступмла вказівка нову цифірь піарити? Так Блог Олега Дубини поки що не закрили.
orakul 28 вересня 2018, 07:44 На тему: Зображення кобеляцького «Кузьм...
"використовують у рекламних цілях зображення й інших відомих особистостей. Зокрема, фотоательє активно експлуатують образ екс-президента США Барака Обами.." Не, блін, ну є ж різниця, рекламувати фотоательє, чи рекламувати надгробниий памятник. Багато кому дуже подобається, коли його фото використовуют для реклами в фотоательє, але мало кому сподобається, коли його фото буде на памятнику. Мати Кузми пише: "І тоді прокуратура буде займатися цими могильщиками, які не гребують нічим заради грошей, навіть християнською етикою". Це чергова укрошиза. Християнська так звана етика, яку всуперечи конституції запровадили в школах, вчить не судитися, а все всім прощати. "Не судите, да не судимы будете...». Звертатися до покуратури для покарання свого ближнього - то є гріх.
orakul 27 вересня 2018, 13:24 На тему: У Кобеляки привезли естафету п...
Коментар видалено за порушення пункту 2.5 Правил користування сайтом
orakul 25 вересня 2018, 14:56 На тему: У Кобеляки привезли естафету п...
Коментар видалено за порушення пункту 2.5 Правил користування сайтом
orakul 25 вересня 2018, 14:34 На тему: У Кобеляки привезли естафету п...
Шизо-хренія по-українське продовжується. Нацистська влада, законом про декомунізацію заборонивша навіть згадувати минуле,.. святкує визволення від нацистів.
Т.Шевченко: "...На жаль, сьогодні з нами немає учасників бойових дій Другої світової війни." Кому на жаль, а владі на счастя, бо висіти б їй на осиках. "Сьогодні присутні вшановують пам’ять людей, які боронили нашу рідну землю". Так все таки, вони нашу рідну землю, тобто Вітчизну, боронили, чи просто брали участь у бойових діях у Другій світовій війні?
orakul 22 вересня 2018, 14:10 На тему: Рома буде ставити газ...
8.земеля
«И это сомнению не подлежит?»

Сомнению надо подвергать все. Тупая уверенность в своих знаниях и своей правоте - это явный признак свидомого поцреота.
orakul 22 вересня 2018, 13:54 На тему: Рома буде ставити газ...
8.земеля
«Попутно вопрос: а почему в Беларуси по другому?»

А в Беларуси по другому, потому что там Бацька сам правит, а не евреи. Из-за этого его все "прогрессивное человечество" и ненавидит. И евреи там отнюдь не глупее, потому они и сидят тихо и не высовываются. Посилання на www.youtube.com
orakul 22 вересня 2018, 13:48 На тему: Рома буде ставити газ...
8.земеля
«Оракул всегда прав?»

Не всегда, но в данном случае прав. И вообще-то вопросы надо задавать не мне, а своей логике и Лайтману. А то получается, что украинцы даже в боги себе еврея избрали, признают Библию святым писанием, а значит и написанное там, в том числе и то, что еврейский народ - богоизбранный. И при
этом они не слушают и не верят представителям богоизбранного народа. Ну где логика? Посилання на www.youtube.com
orakul 22 вересня 2018, 13:18 На тему: Пироманьяки активизировались!...
1.Чудо Юдо
«як правильно закомпостувати листя на зиму.»

Оце треба не тут запитувати, а у так званих екологів і всяких різних патріотів. Одні гроше отримують фіг зна за що, замість кожного попередити і запропонувати шляхи вирішення. А інші, замість ходити в вишиванках, та збирати на ато, могли б хоч якусь користь принести хоч у цьому питанні.
orakul 22 вересня 2018, 12:57 На тему: Борису Олійнику можуть встанов...
До речі, запитаня до всіх. От Спиця був секреатрем РК КПУ, а тепер враз став "патріотом", а завтра може стати "сєпаром". Так тут хто винен, совкова ідеологія, націоналістична ідеологія, патріотична ідеологія, чи може конкретний українець?
orakul 22 вересня 2018, 12:53 На тему: Борису Олійнику можуть встанов...
17.Vlada82
«сліпо відкидають будь-яку опозиційну їхньому світогляду думку.»

Це якщо те що у них є можна назвати світоглядом.
orakul 22 вересня 2018, 12:47 На тему: Борису Олійнику можуть встанов...
Резюміруєм. Усі так звані патріоти ніколи не працювали на благо народу України. Вони тупі неуки або хворі люди. Нічого третього тут бути не може. І зовсім не випадково Сталін про них у свій сказав:«Нет, мы правильно поступаем, что так сурово караем националистов всех мастей и расцветок. Они лучшие попутчики наших врагов и злейшие враги собственных народов. Ведь заветная мечта националистов – раздробить Советский Союз, и тогда он станет легкой добычей врагов. Народы же, населяющие Советский Союз, в своем большинстве будут физически истреблены, оставшаяся же часть превратится в бессловесных и жалких рабов завоевателей. " І лише свідомі не бачать, що незважаючи на влаштовану ними так звану революці гідності, ми таки стали ЖАЛКИМИ РАБАМИ. Прикро, що цього не бачать навіть більшість вчителів. Нація і держава з такими вчителями приречена.
orakul 22 вересня 2018, 12:42 На тему: Борису Олійнику можуть встанов...
Там, під відео, якийсь Самученко написав адекватний комент "
Евгений Самусенко 2 года назад Фёдор Михайлович Достоевский описал таких людей в своем произведении"Бесы"Главная их особенность - они кучкуются и бегают с флажком.Они считают что это только они могут по настоящему любить родину.Другой писатель киевлянин Булгаков Михаил Афанасьевич в своем произведении"Собачье сердце"хорошо описал образ представителя новой власти,точь в точь похожего на нынешних представителей - Швондера.Так что история повторяется хоть сколько бы раз её не переписывали бы." Помилився він лие в тім, що "история повторяется". ? История не повторяється, історію крутят по одному і тому ж сценарію хитромудрі сценаристи. І треба бути останнім лошарою, щоб цього не бачити. Це відео с Толочком ще 2016 року. На сьогодні він вже не працює, вони його таки вигнали. Далі сценарій буде приблизно такий, як це було з Німеччиною. Відмінність лише в тім, що Росія не повелася на розвязання війни. Далі буде накачка антисемітських настроїв і провокації аж до "бей жидов". Цю риторику вже можна почути і серед упоротих. Потім цих упоротих, свободівців і інших типу патріотів ті, хто їх породив їх і "вбють", звинуватив у нацизмі, расизмі і антисемітизмі. Відео з Гордоном цьому аідтвердження. Вже вони показують на «ящик» дурь свідомих. Українцям, правда, від цтого легше не стане, бо їм ще начеплять виплачувати бабло, як німці до цих пір виплачують за Холокост.
orakul 22 вересня 2018, 12:29 На тему: Борису Олійнику можуть встанов...
13.Vlada82
«У ньому - справжнє обличчя усіх отих крикунів,»

Там Толочко каже про свідомих: "..но, оказывается, они ж ничего не читают...". І у цьому "собака зарита". Вони просто неуки, невігласи, але вважають, що вони все знають, бо їм розказали по 5 каналу, чи по ТСН, чи вони прочитали у якійсь брошурці чи паршивій газетці. Але біда не лише в цьому. Головна біда в тім, що на цю «хвилю» запали і люди, рівень освіти і інтелекту яких, здавалося, дає можливість розібратися. Яскравий приклад, це бувший 2-й секретар РК КПУ Спиця. Ось тут його бредова стаття про нашу історію. Посилання на rada.info
orakul 22 вересня 2018, 10:04 На тему: Рома буде ставити газ...
5.земеля
«И почему то в Германии или в Норвегии, где не меньше евреев, люди совсем живут по другому.»

Потому, что там евреи так решили. А у нас они решили сначала разграбить страну и уничтожить половину населения. Когда эта задача будет выполнена, они начнут страну "подымать", но в той, уже другой, стране украинцам будет место "у параши" и обязательно в вышыванках, потому что евреям так нравиться, чтобы дерьмо после них убирало и им прислуживало холуйское быдло в вышыванках.
orakul 22 вересня 2018, 09:56 На тему: Рома буде ставити газ...
5.земеля
«Винить во всем евреев - это национализм.»

Земеля, просвещайся, потому что не верить еврейским каббалистам - это антисемитизм.Посилання на www.youtube.com
orakul 22 вересня 2018, 07:52 На тему: Рома буде ставити газ...
Да, а статтья хорошая. Но только Филон схлопочет от таких деятелей как Спиця и прочих свидомх и упоротых. В последнем Бюлетне миськрады он его раскритиковал и обозвал сэпаром. К сожалению, того Бюлетня нету в интернете, но есть с предыдущей статьей Спицы. Почитай. Я бы его, бывшего секретаря райкома, понял если бы он честно сжег не только партбилет, но и диплом, и квартиру, и трудовую книжку с советским стажем. Посилання на rada.info
orakul 22 вересня 2018, 07:46 На тему: Рома буде ставити газ...
1.земеля
«А то во всем виноваты евреи и Россия. А мы вроде как не причем.»

Земеля, мы очень даже причем, но... Вспомни, как ты обижался на то, что я тут типа унижал украинцев. А теперь ты говоришь, что таки да, мы виноваты. Конечно же виноваты мы. И в-первую очередь потому, что не желаем ничего знать, в том числе и по т.н. еврейскому вопросу. Как Сковорода писал, не дословно, но суть такова, что дурак не тот, кто не знает, а тот, кто знать ничего не желает. Вот это именно о нас и в точку. А евреи... Давай по-честному решим такую задачку. Виновата ли цыганка, которая на базаре обманула лоха, например из Зачепиловки и выманила у него кошелек? Ответь, только честно. И вот представь себе, что этот лох изо дня в день ездит на базар и его там постоянно лошарят. И так столетиями. Виноват ли лох? И кто больше виноват, цыганка или лох? В России ситуация подобная, но там есть хоть какая-то элита, у нас ее нету вообще. Посилання на www.youtube.com
1 ... 84 85 86 87 88 89 90 ... 93
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації