Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «orakul»

Коментарі користувача
1 ... 86 87 88 89 90 91 92
orakul 11 вересня 2018, 17:55 На тему: У Будинку дитячої та юнацької ...
6.земеля
«Медики вне политики»

Как вне политики? Разве депутат Верховного Совета СССР может быть вне политики? Мы же говорим не о Касяне-враче, а о Касяне-депутате. Это наши гаврылюки и парубии вне политики, они просто в деле и в бизнесе. А разве майданутая Богомолец тоже вне политики? Вообще-то Земеля, будь проще, тут Беримор просто прикололся а я ему подыграл. Конечно, Касян заслуженый товарищ, но алогизм свидомых шкалит. Когда им нужно, они использовали и Касяна и Кобзона, потом Кобзона лишили звания почетного гражданина города. Вот интересно знать, что бы Касян сказал по этому поводу, не как врач, а как человек.
orakul 11 вересня 2018, 16:25 На тему: У Будинку дитячої та юнацької ...
3.Selena2017
«чого хоч до дитинства чіпляєтесь?»

Та того що від дитинства залежить бути країні чи ні. А дітям уже так голови запудрили, що вони вже не можуть атекватно мислити. І усі вчителі це починають бачити, але нічого не хочуть розуміти, бо більшсть із них - кастрюлеголові. Та й хто ж як не ви з самохіною обурювалися тут, що ніхто нічого не робить і не рятуеє країну. От ми з Берімором хоч щось та робимо, а ви й того не робите. Посилання на www.youtube.com
orakul 11 вересня 2018, 14:17 На тему: У Будинку дитячої та юнацької ...
1.Beri Mor
«!Де патріоти?»

Ганьба патріотам! Касян був ще й депутатом совіцього Вєрховного Совєта. Ганьба. А скільки він вилікував москалів. Ганьба!
orakul 9 вересня 2018, 00:19 На тему: Парад вишиванок і нагороди вій...
57.Slavko
«Мазохізм – любов до своїх катів»

Ти прозівав привітати хлібом-сіллю своїх кумирів. Товчешся тут в інтернеті, замість веселитися. Сьогодні ж щабат, а завтра Рош-ашана. Там тобі вже запрошення дали?Посилання на jewishpeople.in.u
orakul 9 вересня 2018, 00:00 На тему: Парад вишиванок і нагороди вій...
57.Slavko
«Чи буде терпіти нормальна нація »

Ще забув сказати, ось перший президент України Кравчук каже, що ми не нація. Цікаво, навіщо він підписав документ розвалу СРСР? Зверніть увагу, я вам приводжу слова не якогось там пришелепуватого Сядристого чи пришелепуватого у квадраті Вятровича, я приводжу слова першого президента, причому слова «вживу» а не написані на якомусь сумнівному сайті, призначеному для охмуряння пришелепуватих так званих патріотів. Посилання на www.youtube.com
orakul 8 вересня 2018, 23:52 На тему: Парад вишиванок і нагороди вій...
55.Slavko
«. А ти, мабуть, кагал бачив-таки... Просвічуйся»

Що ви мені приводити опуси пришелепуватого прислужника кагалу Сядристого. Але, ви й його толком не читаєте. Він же пише "за особистою ініціативою Леніна, котрий говорив: «Від інтелігентської сволоти очистимо Росію надовго». То ви ж повинні цілувати його в опу, бо він робив те, про що ви зараз мрієте. Щоб у нас не було таких пришелепуватих, товарищ Сталін диктаторськи ввів у середній школі предмат Логіка. Її, на жаль, відмінили при Микиті. Ваші батьки може ще вчили, а вам не повезло. Тому то у нас і розвелося мільйони пришелепуватих не розуміючих як скласти у голові «картинку» того що відбувається. Повчіть спочатку Логіку а я посплю. Посилання на royallib.com
orakul 8 вересня 2018, 23:38 На тему: Парад вишиванок і нагороди вій...
Добре що ви дали ссилку. Тепер стало ясно що ви "курите". Так от, українські так звані патріоти завжди були запроданцями і зрадниками словянского роду. Це ви привели на нашу землю катів, які не сьогодні завтра відберуть у нас останє - землю. Самі ж українці майже всі будуть фізично знищені. Залищать тут лише пришелепуватих «патротів» у шароварах, на яких заїзжі туристи будуть дивитись як на мавп у зоопарку. В такий спосіб нові хазяї України будуть на вас заробляти собі ще й шекелі. От вже дійсно СУГС. Тепер стосовно Леніна. По-перше, не Ленін автор революції а ті, кого ви привели до влади і кому віддали Україну. По-друге, Ленін і Сталін створили Україну в нинішніх її корданах. Дл них держави чи республіки Україна не було. Та вже не в нинішніх, частину ви вже промайданили. Далі промайданите і усю Україну. І що ви мені приводите в приклад Ізраїль? Ізраіль створений на Палестинських землях. Скоро він буде на українських, бо араби таки дійсно віками борються за свою гідність і створюють вічний дискомфорт тим, хто прийшов на їх землі від імені якогось там мовби божого писання. І якщо ми вже заділи Ізраль, так приведіть мені прізвище хоч одного депутата кнесету - українця. Не говорю вже про міністрів чи президента. І все таки хотілося б щось почути про причини повалення стели встановленої на честь ваших батьків за їх самовіддану працю і побудову усього того, чим ви й досі користуєтесь і що й досі розкрадаєте та випилюєте.
orakul 8 вересня 2018, 17:12 На тему: Парад вишиванок і нагороди вій...
50.Slavko
«Народ здійснює владу безпосередньо і через органи державної влади та органи місцевого самоврядування.»

Беспосередньо, це значить по беспределу. Ви повинні були дати наказ своїм депутатам, а ті проийняти рішення про демонтаж памятника на сесії. Це так роблять у Європі в яку вам дуже хочеться та рилом не вийшли.
50.Slavko
«Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують,

але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
»

А тут ти попав у масть. Це дійсно так. І якби люди були не байдужі, то вони б попові і усім вам, там присутнім, набили б пики, і ото б було "Народ здійснює владу безпосередньо.." Припустимо, вам не подобався Ленін, якого ви в вічі не бачили і книжки якого навіть в руках не тримали. А нахрена ви зламали памятну стелу вашим батькам - комсомольцям 60-х? От є тут хто такий грамотний, що може дохідливо це пояснити.
orakul 8 вересня 2018, 09:58 На тему: Парад вишиванок і нагороди вій...
51.микола козак
«То чим відрізняються нинішні активісти від тих ,і у тих , і в нинішніх культ насилля ?»

Та нічим вони не відрізняються, це одна й та сама порода пришелепуватих виродків. Саме тому й смішно спостерігати, як саме вони найдужче кричат про революції і революціонерів, як клянуть тих активістів і т.д. і т.п. Після перевороту 17-го такі самі ламали церкви, вішали попів, грабили й розтягали панські маєтки, вбивали руських офіцерів і всіх неугодних. Точно таке тоді було беззаконня і правив лозунг революційної доцільності. І тепер вони найдужче невдоволені "совком". О, блін! Тому то я й пропоную вивчати усім логіку, але свідомі не бажають. Так їх і лошаритумуть до безкінечності. Кагал плануючи наш переворот все добре прорахував. Були згуртовані і взяті під контроль усі свідомі (як рушійна сила). Свідомим поступово втокмачували в голови про негаразди "совка", про злочини режиму і т.п. Вони в це увірували. Їх викорситали як останніх лошар. І на ділі вийшло, що борючись з минулим, вони розіграли той самий сценарій. Вони - копія тих активістів і виродків. Результатом їх боротьби стало не ліквідація мінусів тієї революції а відновлення тих мінусів аж до породження швондерів, приведення до влади суцільних неуків і дегенератів. А в цей самий час вся власність остаточно перкочували до рук кагалу. Так було і в 17-му. Була знищена національна буржуазія і її власність. Далі кагал планував, в залежності від розвитку подій, або привласнити усе і повернутися до капіталізму або стати на чолі соцсистеми і фактично теж володіти усім СРСР. Сталін цю систему зламав і усіх тих революцеонерів заставив працювати і відновляти розвалене та пиляти ліс. Хто дуже пручався той пішов під вишку. От коротко суть. Зараз треба Сталіна. Як показує історія, серед українців таких особистостей ніколи не було. Хіба що Богдан. Тому його зараз і заплямовують.
orakul 7 вересня 2018, 18:31 На тему: Парад вишиванок і нагороди вій...
43.Slavko
«не читав "зомбоісторії КПСС" і таке інше.»

"Не читав але засуджую". Був колись такий крилатий вислів. Елементарна логіка підказує,
що саме історію КПСС і треба вивчати. КПСС була правлячою (так і свідомі ствержують) і історію по ній і по її документах треба вивчати. У нас же все навпаки. Історію вивчають по Гордону, Яворівському і кому там ще... І ще історію треба вивчати по Сталіну і Гітлеру. Праці обох надійно заховані від людей. Поважаюча себе людина, з відчуттям гідності, повинна б задатися питанням, навіщо все це сховали? А українці кажуть: навіщо воно мені, я і історію КПСС не читатиму, бо і так усе знаю, бо по пятому каналу показали.
orakul 7 вересня 2018, 18:21 На тему: Парад вишиванок і нагороди вій...
43.Slavko
«"совок в голові", було і вмоєї матері таке, але я вилікував правдою»

Бач, виходить у тебе батьки були нормальні, а то я вже було подумав, що "яблуко він яблуні..." Ну це лишній раз підтверджує ефективність пропаганди і незахищеність мізків обивателя. Прикольно, що отой бред про інвалідів недавно і мені попадався у вигляді книжечки, яку розповяюджують у поїздах і автобусах. Пропаганда настільки примітивна, абсурдна і недоказова, що навіть важко повірити до якої планки опустили ваші мізки.
orakul 7 вересня 2018, 18:06 На тему: Парад вишиванок і нагороди вій...
37.Selena2017
«Відповідь розмита, ніякої конкретики. За "Може б ..." - нічогісінько. Через «може» і потерпаємо сьогодні»

«Прежде чем решать «что делать», необходимо понять, «что происходит». А відбувається процес глобалізації і нею зумовлені процеси в суспільстві не можна записати по пунктах. «Чтобы овладеть миром, надо овладеть Россией» (Теодор Герцль, ідеолог сіонізму) «Нужно всегда исходить из того, что в первую очередь задача этих народов — обслуживать нашу экономику.» (Гитлер) Нас натравили на Росію як раніше двічі натравлювали німців. Але зараз німці стали не такі дурні. «Идет война… не за обрывки суши,
Духовная… с невидимым врагом,
Жестокая война… за наши души,
Идет война…. между добром и злом!»
Ми стали на сторону зла і поки цього не зрозуміємо ніхто нічого не вдіє. Нас поступово знищат, як ми цього і заслуговуємо.
orakul 7 вересня 2018, 16:52 На тему: Надзвичайне явище на розв’язці...
13.Vlada82
«Я не заперечую негативу, який справді тоді був,»

Негатив є хавжди і у всьому. Нічого ідеального не буває. Ідеальне буває лише в уяві, в ілюзіях. І тоді виника у свідомих проблема яка відображена у східній мудрості: "Иллюзия мысли будет мешать уму". І це ще якщо у них той ум є.
orakul 7 вересня 2018, 16:48 На тему: Надзвичайне явище на розв’язці...
Де все поділося? Оце тенденції. А факти вони підбирають самі найгірші. А отакі факти які я тут надам, можуть видалити. Посилання на burckina-new.livejournal.com
orakul 7 вересня 2018, 16:45 На тему: Надзвичайне явище на розв’язці...
«Через десять років Україна стане самою багатою державою Європи…, другою Францією» (Л.Кравчук, 1991 .)
Украина, выходя в 1991 году из состава СССР имела:
- Экономику, равную экономике ФРГ;
- 52 млн. образованного населения;
- Судостроение;
- Авиастроение;
- Ракетостроение;
- Приборостроение;
- Мощнейшую науку;
- Черноморское морское пароходство – самую большую на тот момент судоходную компанию мира;
- Рыболовецкий океанский флот под 200 вымпелов.
Из передачи (Ньюз Ван) Посилання на www.kp.ru
orakul 7 вересня 2018, 16:44 На тему: Надзвичайне явище на розв’язці...
13.Vlada82
«Сьогодні тільки те й роблять, шо плюють у минуле, на могили пращурів.»

Таки да. І роблять вони це на догоду сіоністам, проти яких вони мовби борються. А давно сказано «Хто не пам’ятає свого минулого, той приречений пережити його знову». От ми його і переживаємо і при цьому навіть не хочемо це зрозуміти. «Человека очень легко запутать фактами, но если он понимает тенденции то его уже не запутаешь ни чем», - говорив Ален Даллес. Колись мені розповідав один дід, як він воював а потім, у 46-му демобілізувався і почав працювати в селі учителем. Життя було важке. У 47-му був голод, а потім поступово з кожним роком ставало краще і краще. Так от "ставало краще" - це тенденції. А «голод» - це голий факт. Про тенденції нам не кажуть, а про факт молотять кожен день. Мисляча людина повинна хоча б сама себе запити, навіщо це роблять? А відповідь очевидна, щоб люди не бачили сучасних тенденцій і мовчки йшли на убій.
orakul 7 вересня 2018, 15:29 На тему: Надзвичайне явище на розв’язці...
І що ви йому пояснюєте, коли він в неадекваті. Він зроду не читав жодної сурйозної книжки, тому і мислить категоріями впареними з ящика і бульварних газет. Він не розуміє що його батьки нардилися і виросли в СРСР. Відмовляючись від минулого, він відмовляється і від своїх батьків.
З цього приводу цікавий пост в соцмережах артиста родом з України Миколи Губенко. «Меня поставило на ноги государство, у которого в 45-м было 19 миллионов осиротевших детей! И оно напоило из, накормило их, дало образование, профессию, сделало меня качественным профессионалом. И что, что вы хотите, чтобы я плюнул на могилу своего отца и свей матери?»
А є ще спогади авіаконструктора Яковлева: "«Но слепому уподобляется тот,кто за тенью ошибок не видит света великих свершений великого народа." Хоча, бандерівці не належали до того великого народу, бо й самі себе до нього не причисляли, до великого народу і його звершень. Виходить, що вони були якимись збоченцями, виродками з комплексом неповноцінності і вічної злоби на весь світ. За ілюзії, які на збулися, так як були неральні, вони ладні мстити усім і усіх вбивати. І у цьому смислі вони дуже схожі із своїми сіоністськими побратимами. Ну це більше по психології. Може щось Луна доповнить.
orakul 7 вересня 2018, 15:26 На тему: Надзвичайне явище на розв’язці...
10.Vlada82
«нагадайте мені, шо то за постанова, відповідно до якої пиляли лісосмуги "для розширення орних площ" у сімдесяті роки?»

Ну кого ви слухаєте. Не було ніякої постанови. Йому мати розказували, що несло пилюку з поля, а він ще добавив до розповіді побачене по 5 каналу і ТСН. Типу чув дзвін... Пилюку несло з Казахстану при освоєнні цілинних земель. Моргун цілу книжку про це написав, черз це і плоскорізи тут запроваджував. Є голий факт - посадки. І є янший факт - їх випилюють і їх скоро не буде.
orakul 7 вересня 2018, 12:33 На тему: Парад вишиванок і нагороди вій...
33.Slavko
«Хіба жиди у вишиванках - то бендерівці? То - сіоністи. Ви ж самі їх і обрали, живем щодня "по-новому"!»

Ой які ви грамотні поставали. То таки так, жиди не бандерівці, вони жидобандерівці, здається такий надпис був у Бені на футболці. Бандерівці завжди у них у прислужниках, холуях і виконавцях іх волі. Можливо не усі бандерівці запрданці, можливо хтось із них і любить Україну, але, в силу недоумкуватості, невігласства і пришелупуватості виконує те, що потрібно кагалу. Для особлив тупих пояснюю, що кагал робив революцію 17-го і голодомор, кагал організував 2-у світову війну і похід на СССР для усунення Сталіна и захвату СРСР. Бандерівці були проти Сталіна і СРСР а значить на боці кагалу Кагал організував перебудову і розвал СРСР. Бандерівці боролися за розвал СРСР, а значить виконували те, що було потрібно кагалу. Кагал фальсифікує радянську історію затираючи значимі події і досягнення, принижує роль раднянсткого народу в війні і відбудові. Бандерівці ретиво виконують те що потрібно кагалу. Після зміни президента РФ та зміни політики Росії в сторону відновлення державного суверенітету, кагал взяв курс на нищення Росії, і тут знову в пригоді бандерівці. Кагал взяв курс України на ЕС і тут знову бендерівці в перших рядах. Так як колись третя в Европі держава Україна стала Європі не потрібна як конкурент, то кагал взяв курс на розвал України і нишення її економічного потенціалу і населеня. До розвалу країни шляхом розколу населення за мовними, релігійними і іншими ознаками найактивніші зусилля прклали бандерівці. І зараз прикладают. От така картина маслом.
orakul 7 вересня 2018, 10:42 На тему: Парад вишиванок і нагороди вій...
30.Selena2017
«А ЯК БУЛО ТОДІ ТРЕБА? Питаю, щоб зрозуміти, бо свої помилки намагаюсь визнавати.»

Во даєтЪ! Елементарно Ватсон. Коли не знаш як, то треба діяти по закону. А по закону треба було потерпіти пів року и піти на вибори. Ясно, що, вірогідніше за все, вибрали б цю саму шайку, бо мізки «промиті» "ящиком", але тоді у них не було б пістав для розвязання громадянської війни, а у РФ не було б підстав втручатися у Крим і рятувати його населення. Може тоді і вдалося б щось розрулити і вийти із ситуції у яку евс довго і назойливо заганяли. Може тоді б держалися на плаву як Білоррусь, до прояснення глобального сценарію.
orakul 6 вересня 2018, 21:07 На тему: Сільські ради будують мангали,...
Коментар видалено за порушення пункту 2.3, 2.9 Правил користування сайтом
orakul 6 вересня 2018, 08:31 На тему: Парад вишиванок і нагороди вій...
10.Slavko
«Бидло (від польського Byd?o) — це свійська рогата худоба»

Отож і я кажу, що так скотину називали, а потім і вас так почали називати.
10.Slavko
«насправді кацапцьке або ж ординське (по суті одне й те саме і вічно поклоняється вождю»

Так як ви хазарам поклоняєтесЬ то треба ще пошукати.
10.Slavko
«Ти зараз ображаєш заробітчан,»

Хіба після реголюції гідності їх чимось можна образити? Зараз усі гідні, ситі, здорові. Уже ж зарплата і пенсія по 1000 еврів. Чого його вАще по заробткам вештатись? Ото і я живу за 1000 еврів пенсії, дякуючи таким як ви.
orakul 5 вересня 2018, 11:02 На тему: Парад вишиванок і нагороди вій...
«Демократия – это воздушный шар, который висит у вас над головами и заставлять глазеть вверх, пока другие люди шарят у вас по карманам» (Б.Шоу) «Я не устаю повторять: суть демократии не во власти большинства, а в защите сверхправ евреев от большинства» (Э. Бронфман, иудейский предприниматель и филантроп, основатель Distillers Corporation Limited, президент Всемирного еврейского конгресса с 1981 года) «..нарушать принципы равенства национальностей и допускать какие- нибудь привилегии одной национальности – это значит обречь свою национальную политику на смерть» (И.Сталин Т5.с.255)
orakul 5 вересня 2018, 09:41 На тему: Надзвичайне явище на розв’язці...
1.Slavko
«Дякуйте Вові Лугандону за знищені дерева ! »

То сталінська спадщина. Вона повинна бути знащина згідно закону про декомунізацію. СУГС! І це ще не вечір, ще не всі посадки знищені. Посилання на scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net
orakul 5 вересня 2018, 08:28 На тему: Парад вишиванок і нагороди вій...
Коментар видалено за порушення пункту 2.5 Правил користування сайтом
1 ... 86 87 88 89 90 91 92
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації