Вхід | Реєстрація

Полтавські юні плавці з медалями

В Євпаторії відбувся літній чемпіонат України з плавання серед юнацьких команд ДЮСШ.
В змаганнях взяли участь кращі спортсмени з України та Молдови. Конкуренція на блакитних доріжках була високою, в кожній дисципліні брали участь від 50 до 150 учасників. У запливах популярним видом вільним стилем взагалі проводили 22 запливи. В такій високій конкуренції у складі збірної Полтавської області добре себе проявили Олександр Васильєв та Ксенія Антонова. Олександр виборов дві срібні нагороди на дистанціях 100 та 200 метрів на спині. Ксенія привезла додому три бронзові нагороди. Вона їх здобула на стометрівці вільним стилем та на дистанціях 200 й 400 метрів комплексним плаванням.


Автор: Володимир СУЛИМЕНКО, www.poltava.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 липня 2010, 16:16 | Полтава | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації