Вхід | Реєстрація

Поверніть напругу!

Пенсіонер Григорій Книш власноруч провів електромережу до свого, знову ж таки, власноруч зведеного будинку. За це отримав від електропостачальників "винагороду" – таку низьку напругу в мережі, що навіть води нагріти не може.
Від інваліда війни Григорія Книша редакція "КП" отримала не лише листа зі скаргою, а ще й додаток – відповідь від Кременчуцької філії ВАТ "Полтаваобленерго", підписану начальником філії Сергієм Андрієв­ським. У документі зазначено, що проблему кременчужанина буде вирішено до 22 грудня 2008 р.! Але не вирішено й дотепер, майже рік минув з того часу, як чиновники надіслали пенсіонерові офіційну відповідь.
— Я звів будинок у 1955 р. Виділили мені ділянку під забудову за адресою: проїзд Загородній, 5, – пише до редакції Григорій Книш. – З приводу освітлення я звернувся до електростанції. Там відповіли, що маю чекати п’ятирічного плану. Не став я чекати. За свій кошт придбав рейки, дріт для ув’язки, стовпи, ізолятори, міцний семижильний дріт. Готову мережу електростанція взяла на свій баланс. А позаминулого року до нас завітала бригада електриків, яка зняла зі стовпів семижильний дріт, відмотала від нього декілька жил і знову встановила на стовпи. Відмотаний дріт електрики забрали, а напруга у мережі, залежно від часу доби, почала коливатися від 167 до 208 В. Псуються побутові електроприлади, у будинку – напівтемрява, навіть напівавтоматичний газовий двоконтурний агрегат воду гріти відмовляється.
Ветеран хвилюється недарма. На вулиці вже холодно, у будинку також. Востаннє працівники "Полтаваобл­енерго", за його словами, приходили ще навесні. Проте нічого не вдіяли. Григорій Книш написав кілька листів на адресу керівництва "Обленерго", йому відповідали, обіцяли з ситуа­цією розібратися: "Матеріали для виконання даних робіт замовлено. У разі отримання матеріалів напругу в мережі буде нормалізовано", – з листа від 11 грудня 2008 р.
Наразі з проблемою Григорія Книша до Кременчуцької філії ВАТ "Полтаваобленерго" звернулася газета "Панорама". Нам відповіли, що питання обов’язково вирішать, але споживачеві треба знову звернутися до начальника філії. Сподіваємося, тепер вже востаннє.

Автор: www.panorama.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 листопада 2009, 15:09 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації