Вхід | Реєстрація

6 порушень правил благоустрою міста за 3 дні усунули працівники 4-го ГЖЕДу

Чергове порушення норм благоустрою, санітарного та екологічного стану вулиці зафіксували фахівці профільної інспекції міськвиконкому. Цього разу припис і адмінпротокол складали на 4-й ГЖЕД, на балансі якого знаходиться неприбрана територія. Як зафіксувала наша знімальна група, відповідні роботи по прибиранню вже розпочались.
Черговий рейд профільної інспекції міськвиконкому – і чергові порушення норм благоустрою.
Віктор Новохатько, головний спеціаліст інспекції по контролю за благоустроєм, санітарним та екологічним станом міста:
- Після чергового обстеження вулиць Ветеринарної, Лагоди, Боженка інспекцією було виявлено ряд сміттєзвалищ.
Лише на одній вулиці у ряд – купи сміття, більшість з них – спиляне гілля дерев.
Віктор Новохатько, головний спеціаліст інспекції по котролю за благоустроєм, санітарним та екологічним станом міста:
- Повинен зазначити, що лише після надання припису та складення адмінпротоколу на в.о. начальник ГЖЕДУ №4 почалися роботи по наведенню ладу на даній території.
У 4-му ГЖЕДі нам пояснили, що припис інспекція їм надала 17-го листопада на прибирання 6-ти вулиць, які знаходяться на їх балансі. З того часу роботи і розпочались. За словами в.о.начальника ГЖЕДу Олега Тараненка, з району вулиці Боженка щоденно вивозили по 2 машини сміття. Вулиця Лагоди, згідно зі складеним графіком, була останньою на черзі. Тут, пояснюють, ще у минулу неділу було чисто, а на початку тижня невідомо звідки взялось гілля.
Проте, для наведення ладу не тільки на центральних вулицях, а і по всьому місту, говорять в інспекції, потрібна не тільки вчасна робота комунальників. Адже невикинута обгортка від цукерки чи порожня пляшка – і прибирати зайвого сміття не потрібно.

Автор: www.misto-tv.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 листопада 2009, 10:38 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації